Γάλλοι δίνουν Χρυσούς Φοίνικες στα λεσβιακά φιλιά, εδώ στην Ελλάδα, απαγορεύονται οι διαφημίσεις κοινωνικού χαρακτήρα, λόγω ενός φιλιού μεταξύ γυναικών.

Το Φεστιβάλ Διαφορετικότητας Athens Pride, αιτήθηκε όπως κάθε χρόνο την διαφήμιση του Φεστιβάλ μέσω τηλεόρασης.

Επειδή η προβολή αυτή είναι δωρεάν λόγω κοινωνικού χαρακτήρα πρέπει να εγκριθεί από το Ε.Σ.Ρ.   Το Ε.Σ.Ρ. όπως και τις προηγούμενες χρονιές «έκοψε» το τηλεοπτικό σποτ του Athens Pride, γιατί περιείχε ένα... λεσβιακό φιλί.

Σε ανακοίνωση που παρέλαβε σήμερα το Φεστιβάλ Διαφορετικότητας Athens Pride, το ΕΣΡ ανακοινώνει ότι «σε σχέση με το αίτημα σας σε σχέση με την προβολή μηνύματος σχετικά με το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας- Athens Pride 2013, που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου του 2013, με κύριο σκοπό την προβολή των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και τον τρανσεξουαλικών ατόμων στην κοινωνία και των διεκδικήσεων τους..Το αίτημα σας δεν εμπίπτει στο άρθρο 3 παρ. 2 της Κ.Υ.Α. ...για την δωρεάν μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων και κατ' επέκταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μήνυμα με κοινωνικό χαρακτήρα».

Με άλλα λόγια το Ε.Σ.Ρ. υποστηρίζει ότι «η προβολή των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών ατόμων στην κοινωνία και των διεκδικήσεών τους»  δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μήνυμα κοινωνικού χαρακτήρα...

Tο Φεστιβάλ διαφορετικότητας δεν έχει απαντήσει επισήμως ακόμα.

 

Πρώτο θέμα.

 

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=282518

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!