ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ζ. ΜΩΡΕΑΣ 17
ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 11741
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα, 05/05/2004

Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου της ΟΛΚΕ η οποία ανακοινώνει τη διάλυση της Π.Ο.Π!

Η Πρωτοβουλία Ομοφυλόφιλων Πολιτών εξακολουθεί το έργο της παρά τις φιλότιμες αλλά απέλπιδες προσπάθειες κάποιων πρώην μελών της να πείσουν περί του αντιθέτου.

Η αγανάκτηση μας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που ήδη είχε ανακοινωθεί στη λίστα omofilofilia από το προηγούμενο βράδυ η αλλαγή της διεύθυνσης επικοινωνίας της ΠΟΠ σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους μερικών από τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΟΛΚΕ αποτελεί συμπεριφορά που εκτός από αντισυναδελφική είναι και κολάσιμη ηθικά και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Επιπλέον, η υποκλοπή της ταχυδρομικής διεύθυνσης της Π.Ο.Π από 2 μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΟΛΚΕ, τα οποία ήτανε και στην Ομάδα Γραμματειακής Υποστήριξης της Π.Ο.Π, είναι μια πράξη που έχουμε την ανάγκη να καταγγείλουμε στις οργανώσεις του ΛΟΑΤ κινήματος αλλά και σε όλους τους καλόπιστους οι οποίοι τυχόν παραπλανηθούν.

Αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτή τη σοβαρότατη καταγγελία μετά τη λήξη σήμερα το βράδυ της διορίας που είχαμε δώσει στα δύο αυτά άτομα. Οι προσπάθειες μας απέβησαν δυστυχώς άκαρπες και τα δύο αυτά άτομα που αποχώρησαν από την Π.Ο.Π ακολούθησαν τον μοναχικό δρόμο της εξαπάτησης και επιβεβαίωσαν τους χειρότερους μας φόβους: ότι είναι διασπαστές, μωροφιλόδοξοι και πολιτικάντηδες.

Καλούμε τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΟΛΚΕ να ασχολούνται με τα θέματα που αφορούν το σωματείο τους και να μην αναμειγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων ομάδων.

Το Συντονιστικό Όργανο της Π.Ο.Π

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!