Αποθρασσύνεται η αστυνομία και η Δικαιοσύνη όπως φαίνεται από καταγγελία του Σωματείου Αλληλεγγύης Τραβεστί - Τρανσέξουαλ Ελλάδας. Μετά από απρόκλητη επίθεση κατά μελών του ΣΑΤΤΕ η αστυνομία οδήγησε τους κατηγορουμένους στο αυτόφωρο χωρίς χειροπέδες - όπως προβλέπει ο κανονισμός επικροτώντας έμεσα την πράξη τους, και δεν δικάστηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Απαράδεκτες καταστάσεις για τις οποίες το ΣΑΤΤΕ μας καλεί όλους να παραβρεθούμε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 9.00 στα Δικαστήρια Ευελπίδων για να υποστηρίξουμε το σωματείο και τα μέλη του. Εμείς θα πάμε. Εσείς;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΤΕ - Παρασκευή 27/1/06.

Την Τρίτη τα μεσάνυχτα (σημ. 24/1) μια ομάδα τεσσάρων ατόμων επιτέθηκαν σε μέλη μας χωρίς αφορμή και ενώ καθόντουσαν στο αυτοκίνητο τους, τις επιτέθηκαν με σκοπό να βιαιοπραγήσουν εναντίον τους. Ευτυχώς που είχαν βάλει ασφάλειες και έτσι δεν είχαμε κρούσμα όσον αφορά την σωματική τους ακεραιότητα. Έσπασαν το αυτοκίνητο και σαν να μην έφτανε αυτό το επανέλαβαν οι ίδιοι σε άλλη τρανσεξουαλ κάνοντας τα ίδια.

Τα θύματα της βίαιης και εγκληματικής αυτής ενέργειας απευθύνθηκαν στο Α.Τ. Καλλιθέας .Αφού έδωσαν τον αριθμό του αυτοκίνητου, τους συνέλαβαν στο Σύνταγμα τους ένοχους τρώγοντας χαμπουργκερ.Τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και πέρασαν την αυτόφωρο διαδικασια.Στα δικαστήρια οι ένοχοι πήραν τριήμερη αναβολή.

Τα μέλη όπως μας κατήγγειλαν στο σωματειο,τους συνόδευσαν χωρίς χειροπέδες καθιστώντας την στάση αυτή της αστυνομίας ύποπτη.

Την Πέμπτη στις 26-1-06 έγινε η ακροαματική διαδικασία και ορίστικε τακτική δικάσιμος για τις 7-
2-06 ημέρα Τρίτη και ώρα 9 π.μ. στο κτήριο 7 στη σχολή Ευελπίδων. Καλούμε τις οργανώσεις, τα σωματεία, κάθε άνθρωπο που πιστεύει στην ισότητα της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας για τις άδικες ρατσιστικές και βίαιες επιθέσεις που δεχόμαστε λόγω της διαφορετικότητας μας.Πρεπει να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 7-2-06 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 9 Π.Μ. ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 7 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨ! ΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

 

Πηγή: gay.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!