Ο Γάλλος Υπουργός Roger Karoutchi, προσωπικός φίλος του Προέδρου Nicholas Sarkozy και πρώην Ευρωβουλευτής και Γερουσιαστής, δήλωσε ανοικτά πριν την κυκλοφορία βιβλίου με την αυτοβιογραφία του πως είναι γκέι.

«Ναι έχω και εγώ προσωπική ζωή για την οποία συζητώ πολύ φυσιολογικά. Δεν ζω μέσα στο ψέμα, αλλά ούτε και θεωρώ πως πρόκειται για κάτι σπουδαίο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τον σύντροφο μου και δεν βλέπω κανένα λόγο που θα έπρεπε να το κρύβω», δήλωσε σε συνέντευξη του ο πρώτος ανοικτά γκέι Υπουργός της Γαλλίας.

Ανοικτά γκέι είναι και ο Δήμαρχος του Παρισιού, Bertrand Delanoe, και μάλιστα είναι ένας από τους ελάχιστους γκέι πολιτικούς της χώρας που μπορεί να είναι υποψήφιος για την Προεδρία το 2012.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Γαλλίας δεν ασχολούνται με την προσωπική ζωή των πολιτικών, σε αντίθεση με το τι γίνεται σε άλλες χώρες. Παράλληλα, ο Σαρκοζί είχε αναφερθεί θετικά υπέρ των ΛΟΑΤ δικαιωμάτων, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007, χωρίς να υποστηρίζει την νομική κατοχύρωση του γάμου. Επίσης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «La Liberation» είχε επικρίνει την στάση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας απέναντι στα ΛΟΑΤ πρόσωπα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!