Στο στόχαστρο του Sacha Baron Cohen φαίνεται ότι μπήκε η βασίλισσα της pop, Madonna καθώς τα δημοσιεύματα την θέλουν ως ένα από τα αντικείμενα χλευασμού της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του.

Μιας ταινίας που προκαλεί ένα μειδίαμα και μόνο από τον τίτλο της, η πλήρη ανάπτυξη του οποίου έχει την παρακάτω μορφή: "Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt".

O αυστριακός γκέι φασιονίστας Bruno λοιπόν, μαζί με τον άντρα της ζωής του θα υιοθετήσει ένα μωρό από την Αφρική εν ονόματι David, το οποίο εν συνεχεία θα αρχίσει να περιφέρει σε όλες τις chic πρωτεύουσες μόδας του κόσμου.

Χωρίς να προβεί κανείς σε βαθυστόχαστους συνειρμούς, εύκολα καταλαβαίνει ότι ο Cohen "δείχνει" απροκάλυπτα την περίπτωση της σταρ που υιοθέτησε τον μικρό David Banda από το Μαλάουι.

Δεν μπορούμε βέβαια να γνωρίζουμε τι μπορεί να άλλαξε στη σχέση των δύο διασημοτήτων, καθώς αξίζει να σας θυμίσουμε ότι ο τελευταίος υπήρξε θεωρητικά φίλος της 50χρονης τραγουδίστριας και είχε προκαλέσει αίσθηση με την εμφάνισή του στο videoclip του "Music" στο ρόλο του σοφέρ της.

H ταινία πάντως για όσους ενδιαφέρονται αναμένεται να κάνει την πρώτη εμφάνισή της στις αίθουσες περί τις 15 Μαΐου.

To site της ταινίας: http://www.thebrunomovie.com/

Πηγή: www.mixtape.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!