215 γκέι άντρες και γυναίκες συνελήφθησαν πρόσφατα στο Κουβέιτ μετά από εξονυχιστική έρευνα σε Ίντερνετ καφέ και άλλα «ύποπτα» μέρη σε όλη τη χώρα, όπως αναφέρουν οι Kuwaiti Times το πρωί της Τρίτης. Ο Αυστραλός δημοσιογράφος Dan Nolan κατέγραψε τους τίτλους της εφημερίδας Τhe Kuwaiti Times

Mε περισσότερους από 200 ανθρώπους να είναι υπό κράτηση, η επιδρομή αυτή φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη στο Κουβέιτ εδώ και αρκετό καιρό. Ένα παρόμοιο επεισόδιο έλαβε χώρα τον Μάιο του 2012 όταν 149 άνθρωποι που η αστυνομία αναγνώρισε ως γκέι ή τρανσέξουαλ, συνελήφθησαν με την κατηγορία της πορνείας. Ενώ οι λεπτομέρειες παραμένουν σκιώδεις μέχρι στιγμής, οι συλλήψεις είναι κάθε άλλο παρά πρωτοφανείς στο Κουβέιτ.

Οι νόμοι της χώρας τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με φυλάκιση ενώ η αστυνομία της έχει μεγάλη προϊστορία όσον αφορά στις έρευνες και τη σύλληψη ανθρώπων με την υποψία και μόνο της ομοφυλοφιλίας. Στις αρχές του μήνα οι αρχές συνέλαβαν 10 γκέι έφηβους γιατί εξασκούσαν «σατανικές τελετές» ενώ τον Απρίλιο συνέλαβαν δεκάδες τρανσέξουαλ.

Πηγή: www.lifo.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!