Ανακοίνωση για το Cyprus Pride

Αγαπητά μέλη της accept ΛΟΑΤ Κύπρου, μέλη της κοινότητας των Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφισεξουαλικών, Τράνς, Queer στην Κύπρο και στον κόσμο, υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ προσώπων και μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις, αγαπητοί φίλοι,

Όπως πιθανώς να γνωρίζετε, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο έχουμε αρχίσει μια προσπάθεια με στόχο την οργάνωση του πρώτου Cyprus Pride με κύριο θέμα την «ορατότητα» ως μέσον ενδυνάμωσης της ΛΟΑΤ κοινότητας και προώθησης μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις. Πρώτιστο μέλημα μας είναι όλες οι δραστηριότητες του Pride, συμπεριλαμβανομένης και μιας πορείας ‘‘Pride March”, να παρέχουν ασφάλεια στους συμμετέχοντες από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό, τη δυνατότητα προσωπικής ελεύθερης έκφρασης, την μέγιστη δυνατή συμμετοχή ΛΟΑΤ προσώπων και των φίλων υποστηρικτών μας, και φυσικά ευρεία κάλυψη από τα ΜΜΕ στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Επιθυμούμε επίσης όπως το πρώτο Cyprus Pride έχει τη συμμετοχή και στήριξη οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αλλά και εκτός, όχι μόνο στον τομέα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ προσώπων αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γενικότερα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πρόσφατες σοβαρές εξελίξεις, που αφορούν τόσο στην οικονομία της Κύπρου όσο και στην καθημερινότητά μας, επηρεάζουν σημαντικά πολλές πτυχές της οργάνωσης του πρώτου Cyprus Pride. Αυτό μας έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο, μια και οι όποιες οικονομικές ή άλλες συνθήκες δεν θα πρέπει να οδηγούν την κοινωνία μας σε εκπτώσεις όταν αυτές αφορούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αντίθετα θα πρέπει να μας σπρώχνουν σε εντονότερη αλλά και πιο καλά οργανωμένη διεκδίκηση μιας κοινωνίας όπου όλοι μας θα απολαμβάνουμε τα ίδια δικαιώματα.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που προκύπτουν από την τρέχουσα πραγματικότητα, τη δεδηλωμένη στήριξη του Δημάρχου Λευκωσίας και με γνώμονα το καλύτερο δυνατό συλλογικό αποτέλεσμα όσον αφορά το πρώτο Cyprus Pride, το Διοικητικό Συμβούλιο της accept ΛΟΑΤ Κύπρου με τη σοβαρότητα που το διέπει, αποφάσισε ομόφωνα την μετακίνηση της ημερομηνίας του πρώτου Cyprus Pride που αρχικά είχε ανακοινωθεί για τις 25 Μαΐου 2013, σε χρόνο που θα αποφασιστεί από κοινού μετά από μια σειρά προγραμματισμένων κινήσεων, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ετήσια Γενική μας Συνέλευση και την αξιολόγηση των απόψεων και προτάσεων που θα μας υποβληθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σας καλούμε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις προτάσεις σας για συνεργασία, οργάνωση δράσεων, συμμετοχή, υποστήριξη, πιθανές χορηγίες και εθελοντική προσφορά το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2013.

Με εκτίμηση,
Διοικητικό Συμβούλιο
accept – ΛΟΑΤ Κύπρου

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!