Ο Μακέιν αγνοεί την Gay υιοθεσία σε γράμμα του προς τους ανθρώπους της εκστρατείας τους.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών αρνήθηκε να πεί πώς θα προστατεύσει τις οικογένειες που ηγούνται gay, λεσβίες, αμφισεξουαλικοί και trans Αμερικανοί.

Το Συμβούλιο Οικογενειακής Ισότητας, μια οργάνωση συνηγορίας υπέρ των ΛΟΑΤ γονέων, έγραψε στον γερουσιαστή Μακέιν και τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Barack Obama τον Ιούλιο.

Το ΣΟΙ ζήτησε και από τους δύο υποψηφίους να σκιαγραφήσουν το σχέδιό τους «να αναγνωρίσουν, να σεβαστούν, να προστατεύσουν και να εξυμνήσουν όλες τις οικογένειες αγάπης που προσπαθούν να εκπροσωπήσουν». Ο γερουσιαστής Obama αποκρίθηκε με μια ολοκληρωμένη απάντηση και υποσχέθηκε μεγαλύτερη χρηματοδότηση απογευματινών προγραμμάτων, την κατάργηση της ομοσπονδιακής απαγόρευσης γάμου ομοφύλων, ένα τέλος στις διακρίσεις εναντίον ΛΟΑΤ οικογενειών και «ίση μεταχείριση στο οικογενειακό δίκαιο και την νομοθεσία για τις υιοθεσίες», ως στόχους της διακυβέρνησής του.

Η απάντηση του γερουσιαστή Μακέιν έφτασε τώρα. Φαίνεται να είναι ένα πλαίσιο και δεν περιέχει αναφορές σε ΛΟΑΤ οικογένειες.

Η Jennifer Chrisler, διαυθύντρια του Συμβουλίου Οικογενειακής Ισότητας είπε:

«Πάνω από το 75% των αμερικανικών νοικοκυριών διαφέρουν από το μοντέλο ενός παντρεμένου ετερόφυλου ζευγαριού που μεγαλώνει τα βιολογικά του παιδιά.

Εμείς στο Συμβούλιο Οικογενειακής Ισότητας απογοητευτήκαμε που λάβαμε αυτήν την απάντηση από την εκστρατεία του Μακέιν, που δεν απευθύνεται σε καμία από τις ανησυχίες μας σχετικά με το πώς η διακυβέρνηση Μακέιν θα υποστηρίξει τις διαφορετικές οικογένεις της Αμερικής.

Ασχέτως με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους και την ταυτότητα του κοινωνικού φύλου, ασχέτως με το πόσοι γονείς ή κηδεμόνες υπάρχουν σε κάθε οικογένεια, όλοι οι γονείς ξεκινούν κάθε μέρα με τα παιδιά τους στον πυρήνα της σκέψης τους.

Εκ μέρους των διαφορετικών οικογενειών, είναι κρίσιμης σημασίας να ξέρουμε πως οι πλατφόρμες των υποψηφίων μας θα μεταχειριστούν τις ανάγκες των ΛΟΑΤ και άλλων διαφορετικών οικογενειών.»

Τον Ιούλιο ο γερουσιαστής Μακέιν είπε σε μια συνέντευξη στους New York Times ότι δεν πιστεύει ότι οι gay πρέπει να υιοθετούν παιδιά.

Οι Αμερικανοί θα ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο στις 4 Νοεμβρίου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!