ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες της απαράδεκτης, ρατσιστικής και τραμπούκικης συμπεριφοράς του αστυνομικού τμήματος Κολωνού και του διοικητή του κ. Ασβεστά απέναντι στις τραβεστί. Ο κύριος αυτός και οι αστυνομικοί του παρενοχλούν συστηματικά τραβεστί οπουδήποτε και αν τις πετύχουν και τις συλλαμβάνουν με την αιτιολογία ότι επιδίδονται σε άγρα πελατών. Δεν διστάζουν μάλιστα να πουν ασύστολα ψέματα (ότι δήθεν τις έπιασαν επ’ αυτοφώρω να κάνουν πορνεία) προκειμένου να στηρίξουν κατηγορία εναντίον τους.

Τελευταίο «θύμα» ήταν η Πάολα, την οποία συνέλαβαν αστυνομικοί του παραπάνω τμήματος το βράδυ της Τετάρτης 26/7/08 στον σταθμό μετρό του Αγίου Αντωνίου ενόσω είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της. Την ώρα που έμπαινε πίσω στο αμάξι για να πάρει ξηρά τροφή και να ταϊσει μερικά ακόμη αδέσποτα, την πλησίασε περιπολικό και την οδήγησε στο τμήμα Κολωνού με την κατηγορία της πορνείας! Προκειμένου μάλιστα να στηρίξουν κατηγορία, οι αστυνομικοί κατέθεσαν ψευδώς (όπως αποδεικνύεται και από αυτόπτες μάρτυρες) ότι τη συνέλαβαν να «κάνει πιάτσα» στη λεωφόρο Αθηνών. Η Πάολα κρατήθηκε στο τμήμα παράνομα όλο το βράδυ – είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο τον τελευταίο μήνα - και ήταν επιπλέον υποχρεωμένη να ακούει απειλές και φοβέρες από την πλευρά των αστυνομικών και ιδιαιτέρως του διοικητή τους.

Θεωρούμε τουλάχιστον σκανδαλώδες ένα ολόκληρο βράδυ ένα ολόκληρο τμήμα να ασχολείται με την Πάολα και το σκυλάκι της με την εγκληματικότητα απέξω να οργιάζει. Και θεωρούμε ευθέως ρατσιστική αλλά και ύποπτη τη νοοτροπία που ταυτίζει τραβεστί και πορνεία, η οποία πλέον χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για τη διάπραξη κάθε λογής αυθαιρεσιών από τις Αρχές. Τα παραπάνω θα καταγγελθούν επισήμως στα υπουργεία Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης και στη διοίκηση της ΕΛΑΣ και όπου αλλού αρμόζει. Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές και νοοτροπίες δεν έχουν καμία θέση σε μια σύγχρονη πολιτισμένη και δημοκρατική κοινωνία και όσοι τις υπηρετούν να ξέρουν ότι πλέον θα έχουν να λογοδοτήσουν.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!