Είμαστε εντάξει;Ο Cağan Irmak, αξιοσέβαστος σκηνοθέτης ταινιών όπως "Ο πατέρας μου και ο γιος μου"(“My Father and My Son”), "Μόνος" (“Alone”) και "Οι άνθρωποι του παππού μου"(“My Grandfather’s People”), επιστρέφει με την καινούργια του ταινία "Είμαστε εντάξει;" (“Are We OK?”), μετά από δύο χρόνια αποχής.
 Ο Cağan Irmak αναλαμβάνει το διπλό καθήκον της σκηνοθεσίας και του σεναρίου.

Τίποτα στη ζωή δεν είναι σύμπτωση, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο… Ακριβώς όπως κι οι ζωές του Τεμούζ και του Ιχσάν διασταυρώνονται με θαύματα…
Μια ταινία που ζεσταίνει την καρδιά αλλά ταυτόχρονα προκαλεί και γέλια, είναι η ιστορία του Temmuz και του İhsan, δυο κολλητών φίλων που βοηθούν ο ένας τον άλλο να ξεπεράσουν τους δύσκολους καιρούς που ζουν. Αλλά και η ιστορία των μανάδων τους, των πατεράδων τους και των αγαπημένων τους.

Ο Τεμούζ είναι ένας φανερά ομοφυλόφιλος γλύπτης που ζει με το σκύλο του σ’ ένα διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη. Ζει μια μποέμικη ζωή κι έχει έναν χαρούμενο,ανέμελο, εκκεντρικό (σε σημείο να πιστεύει στα γούρια) χαρακτήρα, που συχνά του αποσπά την προσοχή από τη δουλειά του ως εικονογράφου παιδικών βιβλίων, και τελικά τον οδηγεί στο να εγκαταλειφθεί από τον φίλο του μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος. Βρίσκει παρηγοριά και στοργή στην πλούσια μητέρα του, που τον στηρίζει πλήρως, και στην καλύτερή του φίλη και συνάδελφο Μπεστέ. Εν τω μεταξύ, βλέπει διαρκώς έναν νέο άντρα στα όνειρά του,που του ζητάει βοήθεια και σωτηρία. Μια μέρα συναντά αυτόν τον τύπο καθώς μπαίνει σε ένα λεωφορείο συνοδευόμενος από τη μητέρα του, και τους βοηθάει να πάνε στο σπίτι τους μια και ο νεαρός έχει γεννηθεί χωρίς άκρα.Από εκεί και στο εξής, οι δύο ζωές θα εννωθούν η μια με την άλλη,αρχίζοντας μια φιλία γεμάτη ανακαλύψεις και αμοιβαία βοήθεια.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!