Η αγάπη είναι παράξενη«Η αγάπη είναι παράξενη» («Love is strange», ΗΠΑ, 2014) του Αϊρα Σακς, με τους Τζον Λίθγκοου, Αφρεντ Μολίνα, Μαρίζα Τομέι
Μικρή μεν ως παραγωγή αλλά την ίδια ώρα με τεράστια καρδιά, η τελευταία ταινία του σχετικά άγνωστου στη χώρα μας αμερικανού σκηνοθέτη Αϊρα Σακς αναρωτιέται για το τι μπορεί να συμβεί όταν δύο διανοούμενοι ομοφυλόφιλοι της Νέας Υόρκης (Τζον Λίθγκοου, Αφρεντ Μολίνα) αποφασίζουν να σφραγίσουν τη χρόνια σχέση τους με έναν γάμο.
Εξαιτίας ενός γάμου στα γεράματα ο ένας θα χάσει τη δουλειά του με αποτέλεσμα οι οικονομικοί πόροι του ζεύγους να μειωθούν σημαντικά (ο άλλος είναι συνταξιούχος ζωγράφος). Θα πρέπει να πουλήσουν το κομψό διαμέρισμά τους μα και να ζήσουν σε χωριστά σπίτια, σε συγγενείς ο ένας, σε φίλους ο άλλος, μέχρι να βρεθεί μια οικονομικά βιώσιμη λύση που θα τους επιτρέψει να συζήσουν ξανά. Αν βρεθεί. Ολα αυτά θίγονται με κομψότητα και χωρίς ίχνος επιτήδευσης στη θαυμάσια αυτή ταινία, η οποία τελικά αναδεικνύει πολλές αλήθειες μιλώντας με χαμηλούς αλλά ευθύβολους τόνους. Το χιούμορ μας βοηθά να τη δεχθούμε ευχάριστα αλλά την ίδια ώρα σκεφτόμαστε πόσο άσχημο είναι που η υποκρισία, η προκατάληψη, η ομοφοβία αλλά και ο ρατσισμός δυστυχώς εξακολουθούν να μαστίζουν ακόμη και τις πιο πολιτισμένες κοινωνίες.
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!