Η κρυφή φαντασίωσηΌλοι έχουμε φαντασιώσεις. Μερικές είναι παράξενες... αλλά στο μυαλό μας φαντάζουν ωραίες. Πόσο μπορεί να περιμένει όμως κάποιος μέχρι να πραγματοποιηθεί κάποια από αυτές; Για να μην τα πολυλογώ εγώ δεν έχω και πολύ χρόνο για χάσιμο!!!!

Έτσι ένα μεσημέρι αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα την πιο τρελή μου φαντασίωση. Βοηθός μου ένα φιλαράκι που γνώρισα σε ένα σινεμά του Πειραιά. Μόλις του είπα τι θέλω να κάνω ψιλοκόλλησε. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να τον πείσω αλλά τελικά τα κατάφερα. Στόχος μου ήταν να με γαμήσουν ένας η ακόμα καλύτερα και 2 πιτσαδόροι σε ένα όργιο που θα τους έμενε αξέχαστο για πολυ καιρό. !

Το φιλαράκι έφτασε σπίτι
την ώρα που είχαμε συμφωνήσει κι εγώ είχα ήδη παραγγείλει από δυο διαφορετικές πιτσαρίες φαγητό. Ο καναπές έχει μεταφερθεί απέναντι από την πόρτα, το φιλαράκι έχει αράξει εκεί, έχει βγάλει έξω το καυλί του κι εγώ του κάνω ένα στεγνό καθάρισμα!
Χτυπάει το κουδούνι. Η αλήθεια είναι ότι ψιλοκόλλησα αλλά η καύλα μου δεν μου άφηνε περιθώρια.

Ανοίγω, αφήνω την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και ξαναπέφτω στα γόνατα να συνεχίσω το ρούφηγμα. Ακούγεται το ασανσέρ, ακούγεται να ανοίγει η πόρτα του και μετά σιωπή…! Γυρνάω τον κοιτάζω και του λέω:


- Τα χρήματα είναι πάνω στον πάγκο, τα παίρνεις και μετά κάνε ότι θες!

Δεν το σκέφτηκε σχεδόν καθόλου! Βγάζει έξω το σουβλερό καυλί του και το φέρνει μπροστά στα χείλη μου. Ο άλλος είχε πάθει την πλάκα του. Η πούτσα του είχε γίνει κατακόκκινη, κόντευε να εκραγεί! Σηκώνεται πάνω, κάθεται ο πιτσαδόρος στην θέση του, μου ανοίγει τα κωλομάγουλα και αρχίζει να ρουφάει με λύσσα την ροδέλα μου. Αφού την έκανε μούσκεμα καρφώνει το καυλί στα βάθη της τρύπας μου. Πίπα κώλο σαν πουτάνα τελειωμένη με είχαν αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα!

Πέντε λεπτά μετά ξαναχτυπάει το κουδούνι. Τραβάει το καυλί από τον κώλο και τρέχει να ανοίξει. Ο άλλος δεν έχασε ευκαιρία και με βάζει να κάτσω πάνω του. Το σκηνικό ίδιο μόνο που αυτή την φορά είχα ένα καυλί στον κώλο μου κι ένα στο στόμα. Ξανά ακούγεται το ασανσέρ μπαίνει και ο δεύτερος πιτσαδόρος. Αυτός δεν ήθελε πρόσκληση. Πριν καν του μιλήσουμε είχε ξεβρακωθεί. Προφανός ήταν μπασμένος στα κόλπα σκέφτηκα.

- Ας του τον βάλουμε και οι δυο μαζί!

Λέει ο φίλος μου.

Ο πρώτος
γαμιάς - πιτσαδόρος με γυρνάει πρόσωπο με πρόσωπο, μου ξανά καρφώνει το καυλί του αλλά αυτή την φορά έρχεται και ο φίλος μου από πίσω. Μου βάζει πρώτα τα δάχτυλα του και μετά μου σφηνώνει μέσα την ψωλάρα του. Ο δεύτερος πιτσαδόρος συνέχιζε να μου τον δίνει τσιμπούκι!
- Χύνω μωρή πουστάρα!!!
Φωνάζει ο φίλος μου και νιώθω την πλάτη να καίει από τα χύσια του και το καυλί του να χαϊδεύει τα κωλομάγουλα μου.

Αυτό ήταν σήμα για να έρθει ο δεύτερος πιτσαδόρος να βεβηλώσει τον πάτο μου. Βάζει κι αυτός το καυλί του μέσα μου κι αρχίζει να με γαμάει σαν βάρβαρος! Ο πρώτος πιτσαδόρος τραβιέται και με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα. Μου σηκώνει τα πόδια ώστε να έχει ο άλλος φάτσα κάρτα την κωλοτρυπίδα μου και του λέει να μου τον καρφώσει με δύναμη. Δεν φάνηκε να το σκέφτεται καθόλου! Μπήκε μέσα μου τόσο δυνατά που τον ένιωσα μέχρι το στομάχι μου! Ο άλλος άρχισε να μαλακίζεται πάνω στην μούρη μου και σε λιγότερο από 2 λεπτά μου τον καρφώνει στο λαρύγγι.

Η κρυφή φαντασίωσηΠρέπει να είχε να χύσει πάνω από μήνα! Κατάπινα και ξανά κατάπινα και τελειωμό δεν είχαν! Δεν άργησε και ο δεύτερος πιτσαδόρος να με χύσει! Μόνο που αυτός προτίμησε το κωλάντερα μου. Τους γυάλισα τα πουτσοκέφαλα και έφυγαν και οι δυο μαζί σαν κύριοι!

Ελπίζω σύντομα να έχω μια καινούρια εμπειρία να σας στείλω. Σίγουρα την επόμενη φορά που θα δουν παραγγελία από την διεύθυνση μου, θα κάνουν μανούρα για να την φέρουν αυτοί!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!