Πρόσφατα βρέθηκα σε μια επαρχιακή πόλη για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όχι πως ήθελα να πάω αλλά αναγκάστηκα καθώς δεν υπήρχε άλλος συνάδελφος διαθέσιμος. Έτσι η παραμονή μου εκεί τελείωσε μόλις χτες και τελικά δεν μετάνιωσα που πήγα!

Λοιπόν την περασμένη βδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, βγήκα με κάποιον που είχαμε μιλήσει στο chat και μου έγραφε ότι δεν είχε καμιά εμπειρία με άλλον άντρα. Ο συγκεκριμένος ήταν παντρεμένος κι αυτός με δύο παιδιά, έτσι συναντηθήκαμε το πρωί της Πέμπτης σε μια καφετέρια. Καθίσαμε σε κάποια γωνία για να αποφεύγουμε τα αδιάκριτα βλέμματα. Ήταν ευγενικός, και πάρα πολύ σωστός, όχι σαν μερικούς που το παίζουν γαμιάδες νομίζοντας ότι επειδή πηδάς κάποιον δεν είσαι γκέι, γιατί και καλά εσύ είσαι ο επιβήτορας. Αφού σ' αρέσει να το κάνεις με άντρες σημαίνει ότι κι εσύ είσαι αδερφάρα όπως όλοι μας.

Μιλήσαμε για γενικά κι αόριστα αρκετή ώρα και μετά είπαμε διάφορα για τον αντρικό έρωτα και τα παρεμφερή. Μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι του άρεσε να έχει τον ρόλο του ενεργητικού, και ότι αισθανόταν όμορφα μαζί μου κι άλλα τέτοια. Ήταν περίπου στα 55. Ήταν αρκετά εμφανίσιμος, και κρατιόταν σε φόρμα γιατί το επάγγελμα του είναι γυμναστής οπότε ήταν λόγικο. Μου εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να κάνει έρωτα στην γυναίκα του, εξ αιτίας του ομοφυλοφιλικού του πάθους που νιώθει. Από τότε που είχαμε μιλήσει στο chat του είχε καρφωθεί σαν έμμονη ιδέα να με συναντήσει.

Είπαμε πολλά σε εκείνη την συνάντηση μας, αλλά επειδή μας είχε πάρει η ώρα, δεν προχωρήσαμε σε τίποτα άλλο παραπάνω. Λίγο πριν χωρίσουμε, μου είπε ότι την άλλη μέρα θα έφευγε με κάποιον σύλλογο για να μιλήσει σε μια ημερίδα περί αθλήσεως. Έτσι συμφωνήσαμε να συναντηθούμε μετά το Σαββατοκύριακο.

Δεν είχε περάσει ούτε μισή ώρα από την ώρα που χωρίσαμε, όταν κτύπησε το κινητό μου. Ήταν εκείνος, μου πρότεινε να πάω μαζί του, του εξήγησα ότι δεν θα μπορούσα εύκολα να φύγω. Επέμενε πολύ. Το ήθελε πολύ έλεγε έτσι κι εγώ του είπα ότι θα προσπαθήσω να βρω κάποια δικαιολογία για να την «κάνω». Για να μη μακρηγορώ τα κατάφερα γιατί το Σαββατοκύριακο στην πραγματικότητα είχα ρεπό και θα έμενα στο ξενοδοχείο.

Την άλλη μέρα ταξιδεύαμε για διπλανή επαρχιακή πόλη που ήταν να πάει. Το ταξίδι ήταν μακρύ, αλλά ευτυχώς είχε ωραίο καιρό. Μετά από τρεις ώρες οδήγησης, μου είπε ότι θα σταματούσαμε κάπου για κανένα τσιγάρο. Σταματήσαμε σε μια ερημική τοποθεσία, κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, και αρχίσαμε να πηγαίνουμε πέρα δώθε για να ξεπιαστούμε. Άναψε τσιγάρο και κόλλησε με την πλάτη πάνω σε ένα πεύκο. Λόγω της ζέστης, είχε βγάλει την ζακέτα και είχε μείνει με ένα άσπρο μακό που ήταν αρκετά στενό επάνω του. Είχε ωραίο σώμα, καλά γυμνασμένο, άλλωστε τα μπράτσα του ήταν καλοσχηματισμένα με μπόλικους μυς. Μου άρεσε έτσι όπως τον έβλεπα. Μετά από τέσσερις τζούρες, πέταξα το τσιγάρο και τον πλησίασα. Το στόμα μου είχε γεμίσει σάλια, έτσι όπως τον έβλεπα με είχε ανάψει. Τον αγκάλιασα με πάθος και φιληθήκαμε τρυφερά στο στόμα. Του σήκωσα την μακό, ένα υπέροχα γραμμωτό κορμί εμφανίστηκε μπροστά μου. Η τρύπα μου άρχισε να ανοίγει χωρίς καμιά προσπάθεια. Τον έγλειψα, περνώντας την γλώσσα μου από όλο του το κορμί. Πέταξε το τσιγάρο του, έγειρε το κεφάλι πίσω ακουμπώντας το και αυτό στον κορμό του δέντρου, άνοιξε τα πόδια του για να στηρίζεται καλύτερα.

Άρχισα να του ξεκουμπώνω το παντελόνι, μόλις ξεκούμπωσα και το τελευταίο κουμπί, κατέβασα το παντελόνι του. Υπέροχα πόδια, όλο μυς, απίθανος άντρας. Φορούσε ένα σλιπάκι, άσπρο, το τράβηξα προς τα κάτω. Το καυλί του ήταν υπέροχο, αν και δεν είχε ακόμα ετοιμαστεί. Άνοιξα το στόμα μου και το έχωσα μέσα. Κόλλαγε από τον ιδρώτα, όπως και τα αρχίδια του, άρχισα να του γλύφω μια το καυλί και μια τα ιδρωμένα αρχίδια.

Άρχισε να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου, απίθανη αίσθηση να βλέπεις έναν άντρα να καυλώνει μέσα στο στόμα σου. Όταν πλέον είχε καυλώσει, είδα ένα όργανο γύρω στους 17-18 πόντους να στέκεται μπροστά στα μάτια μου σαλιωμένο από τα σάλια μου. Δεν άντεξα, το πείρα και πάλι και άρχισα να το γλύφω με πάθος, ήθελα να δω αυτό το μεγάλο και αρκετά χοντρό όργανο να μου γεμίζει σπερματικά υγρά το στομάχι μου. Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να μου το κουνάει ρυθμικά, έβλεπα τους μυς του να διαστέλλονται ακόμα περισσότερο και να πετάγονται τα σκληρά ποντίκια στα μπράτσα και στους γεροδεμένους μηρούς του.

«Θέλω να σε πάρω», μου έκανε με κομμένη από την καύλα φωνή.

Κατέβασα το παντελόνι, αλλάξαμε θέση, έπιασα τον κορμό του δέντρου και τούρλωσα τα κωλομέρια μου. Γονάτισε και άρχισε να μου γλύφει τα τοιχώματα της ήδη καυλωμένης τρύπας μου. Σηκώθηκε, με έπιασε λίγο πιο πάνω από τα μπούτια μου, και ξαφνικά ένοιωσα το καυλωμένο όργανο να γλιστράει, αργά-αργά μέσα μου. «Μη φοβάσαι μωρό μου, η τρύπα μου είναι ήδη τόσο καυλωμένη που δεν με πονάς, κάρφωσε με γλύκα μου, έτσι κάρφωσε με». Δεν ήθελε δεύτερη κουβέντα, άρχισε να κουνιέται μέσα μου όλο και πιο γρήγορα, τα αρχίδια του ακουμπούσαν και αυτά την τρύπα μου, μου τον είχε χώσει όλον μέσα, ο πούτσος άρχισε να χύνει σαν κλειτορίδα γκόμενας που είχε συνεχείς οργασμούς.

Τα δυνατά χέρια του με έσφιγγαν σαν τανάλιες, σχεδόν με πονούσε, αλλά με καύλωνε τρομερά, το άντερο μου ξεσκιζόταν από έναν καυλωμένο 55 χρονών άντρα. Σε κάθε διείσδυση του η καύλα μου μεγάλωνε. Χαμήλωσα λίγο ακόμα το σώμα μου για να αισθάνομαι ακόμα πιο πολύ το ξέσκισμα που γινόταν στην γαμημένη τρύπα μου. Επί δέκα λεπτά μου ξέσκιζε τα άντερα (αυτό μου αρέσει στους μεγάλους σε ηλικία άντρες, ότι δεν χύνουν γρήγορα), ο πούτσος μου έχυνε συνέχεια προσπερματικά υγρά, εκείνος κάθε τόσο έβαζε το χέρι του, σκούπιζε τον πούτσο μου και τα υγρά μου τα έβαζε στο στόμα του. Όποτε το έκανε αυτό, με κάρφωνε πιο βίαια, καθώς μου άνοιγε τα κωλομάγουλα με τα δύο του χέρια. Δεν άντεχα άλλο και άρχισα να χύνω, χωρίς να χρειαστεί να αγγίξω καθόλου το καυλί μου.

Μάζεψε στο χέρι του όσα μπορούσε πιο πολλά από τα χύσια μου και άρχισε να τα γλύφει από την χούφτα του, εκείνη την ώρα τον άκουσα να λέει: «Δεν αντέχω άλλο, θέλω να σε χύσω στο στόμα». Βγήκε από μέσα μου (μακάρι να τον είχα συνέχεια μέσα μου) γονάτισα μπροστά στον υπέροχο γαμιά μου και έχωσα το γλυκό καυλί του μέσα στο στόμα μου, σφραγίζοντας ερμητικά τα χείλια μου. Ευτυχώς μόλις είχα προλάβει, τον άκουσα να μουγκρίζει δυνατά και να φωνάζει «Χύνω, χύνω, χύνω καύλα μου. Σου τα δίνω μωρό μου, δικά σου».

Πραγματικά, με τόσους έχω πάει, αλλά αυτό το χύσιμο πρώτη φορά το έβλεπα. Κόντεψα να πνιγώ, πρέπει να είχε αρκετό καιρό να χύσει, ήταν τόσο πολλά και πηχτά χύσια που ήταν σαν να προσπαθούσα να καταπιώ στραγγιστό γιαούρτι αραιωμένο με λίγο νερό. Κατάπια όσα μπόρεσα, τα υπόλοιπα (και ήταν πολλά πιστέψτε με) τα πασάλειψα στην μούρη μου και από εκεί κατάφερα να τα πάρω με το χέρι και να τα καταπιώ. Ήταν γλύκας, τώρα ήξερα ότι θα περνούσαμε υπέροχα οι δυο μας όσες μέρες θα μέναμε μαζί σαν ανδρόγυνο.
«Πω, πω μωρό μου, θα σου αγοράσω ρούχα και θα σε έχω ντυμένο σαν γυναίκα, θα σε κάνω δικιά μου», μου είπε καθώς φεύγαμε για τον προορισμό μας.

Όταν φθάσαμε στο ξενοδοχείο κάναμε ένα μπάνιο. Εκείνος έπρεπε να πάει στο ραντεβού που είχε με τον αθλητικό σύλλογο που τον είχε καλέσει. Τον ήθελα απελπισμένα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να μείνει άλλο, έτσι έφυγε και θα γυρνούσε μετά από τρεις ώρες.

Δεν είχα τι να κάνω, η τρύπα μου ήθελε κάτι για να βουλωθεί, είχα και πάλι καυλώσει άσχημα, μιας και τον κοιτούσα όταν έκανε μπάνιο. Δεν άντεξα, ντύθηκα (όταν εκείνος έφυγε) και πήρα τα βουνά, στην κυριολεξία. Περπάτησα αρκετά, και κάπως μου έφυγε η καύλα.

Ξαφνικά άκουσα κάτι πρόβατα, ήθελα να τα δω, πήγα προς το μέρος από όπου ακούγονταν. Πραγματικά ήταν ένα μεγάλο κοπάδι, από πρόβατα και κατσίκια. Άρχισα να περπατάω προς το μέρος τους, όταν το μάτι μου πήρε έναν νεαρό που καθόταν σε μια πέτρα με την πλάτη του γυρισμένη προς τα εμένα. Έτσι όπως τον έβλεπα από πίσω, είχε αρκετά μαλλιά, δεν μπορούσα να δω πόσο χρονών ήταν, αλλά έτσι όπως τον έκοβα, ήταν μάλλον κοντός, αρκετά κοντός μπορώ να πω. «Πρέπει να είναι μάλλον κανένας αλβανός πιτσιρικάς», σκέφτηκα και έκανα να φύγω, αλλά με έτρωγε και η περιέργεια να τον δω φάτσα, τώρα αν ήταν αλβανός θα έφευγα, δεν τους συμπαθώ και πολύ, αλλά αν ήταν έλληνας μπορεί κάτι να κέρδιζα.

Τα πρόβατα κάλυπταν τον ήχο των βημάτων μου, έτσι τον πλησίασα σιγά-σιγά από πίσω. Δεν με είχε πάρει χαμπάρι, αλλά έβλεπα το σώμα του να κουνιέται ρυθμικά. «Πρέπει να τον παίζει ο μάγκας», σκέφτηκα και κάνοντας ένα βήμα δεξιά είδα τι έκανε.

Πραγματικά, δεν είχα πέσει έξω. Είχε βγάλει το «παλούκι» του έξω και το χάιδευε. Φαίνετε ότι με πήρε χαμπάρι και σηκώθηκε όρθιος, μαζεύοντας ένα αρκετά μεγάλο για το μπόι του πούτσο, εκείνο όμως που μου έκανε περισσότερο εντύπωση, ήταν το πάχος του καυλιού του, ήταν υπερφυσικά χοντρό. «Επ, τι γυρεύεις εδώ φίλε;», με ρώτησε ελαφρά κόκκινος από την ντροπή. Τώρα που τον παρατηρούσα από πιο κοντά, ήταν δεν ήταν 19 χρονών. Ήταν όμως πολύ κοντός και από την προφορά του έδειχνε ότι μάλλον πρέπει να ήταν έλληνας. «Από εδώ είσαι;», τον ρώτησα. «Ναι, εσύ;». «Από Αθήνα, βλέπω έχεις καύλες μωράκι», του είπα. Με κοίταξε με ύφος εκατό αυτοκρατόρων και μου είπε: «Ναι, έτσι είναι, εδώ δεν υπάρχει και πολύ πράγμα για να γαμήσει κανείς ξέρεις».

Άρπαξα την ευκαιρία, «Θέλει να γαμήσει ο καυλιάρης μου;», του είπα. «Τι έγινε, πουστάρα είσαι; Άμα μου κάτσεις δεν θα πω όχι, αν και θα προτιμούσα καμιά γκόμενα», μου είπε, ενώ ταυτόχρονα πετούσε έξω το χοντρό παλαμάρι του. Το άφησε να κρέμεται. Τον πλησίασα, και γονάτισα μπροστά του, ενώ ταυτόχρονα του έπιασα το υπέροχα χοντρό εργαλείο του.

Το έφερα απαλά στα χείλια μου, είχε μια βαριά μυρωδιά, ο τύπος πρέπει να μην είχε πλυθεί τουλάχιστον για δύο μέρες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η βαριά μυρωδιά με καύλωσε άσχημα. Το χοντρό καυλί ήταν και αρκετά βαρύ, καθώς άρχισε να καυλώνει, το έχωσα στο στόμα μου, που πραγματικά γέμισε ολόκληρο χωρίς να περισσεύει καθόλου χώρος. Όσο τον καύλωνα, τόσο πιο δύσκολα έμπαινε το καυλί του στο στόμα μου.

Πέντε λεπτά χόρταινα με το χοντρό καυλί του μικρού, κοντού τσοπάνου. «Μωρή πουτάνα, κάνεις καλές πίπες βλέπω, δεν γυρνάς να σου τον φορμάρω κιόλας;», μου είπε. Κατέβασα το παντελόνι και με ξάπλωσε πάνω σε μια κουβέρτα που είχε εκεί. Στάθηκε στα γόνατα, μου σήκωσε ψηλά τα πόδια, έπιασα τις γάμπες μου και έφερα τα γόνατα μου να ακουμπήσουν στο στήθος μου. «Πω ρε τρυπάρα που έχεις, σαν μουνάκι είναι, καύλα, σκέτη καύλα, θα σε γαμήσω χωρίς σάλιο πουτανάκι». Το είπε και το έκανε. Ο πούτσος του χώθηκε μέσα μου βαθιά, η στάση που είχα με πόναγε πολύ, αλλά ήταν το κάτι άλλο. Το χοντρό «αγκωνάρι» μου ξέσκιζε τα σωθικά, τα χέρια του κτυπούσαν με βιαιότητα τα κωλομέρια μου, ύστερα με τα χέρια του προσπαθούσε να ανοίξει όσο μπορούσε πιο πολύ τα κωλοβάρδουλα μου, τα είχε τόσο τεντώσει που νόμιζα ότι από στιγμή σε στιγμή θα με άνοιγε στα δύο.

Το χοντρό εργαλείο του γέμιζε το έντερο μου, τον έβλεπα να με γαμάει όλο και πιο βίαια λέγοντας πρόστυχα λόγια, ο πούτσος μου έσταζε από την καύλα. «Έτσι πουτάνα, έτσι ξεσκισμένη, αχχχχ, έτσι πούστρα, θα σε γαμήσω τόσο άσχημα που θα το θυμάσαι για πάντα, έτσι, αχχχχ, έτσι πόρνη», φώναζε και με ξέσκιζε, άρχισα να πονάω πολύ καθώς προσπαθούσε να χώση μαζί με τον χοντρό πούτσο του και ένα δάχτυλο του χεριού του μέσα μου. «Σταμάτα, θα με ξεσκίσεις», του είπα. «Σκάσε μωρή, πούστρα, γιατί θα σε πλακώσω και στο ξύλο, άντε γαμήσου ξεσκισμένη πόρνη, άντε γαμήσου πουτάνα ξεκωλιάρα που θα μου πεις να σταματήσω», φώναξε και συνέχισε τις προσπάθειες.

Ένα λεπτό αργότερα η σούφρα μου είχε ανοίξει τόσο ώστε αισθανόμουν, το χοντρό καυλί να μου οργώνει το άντερο, ενώ το άγριο, ροζιασμένο χέρι να μου γδέρνει άγρια τα τοιχώματα της τρύπας μου, είχε καταφέρει να χώσει και το δάκτυλο μέσα μου. Ο πόνος είχε αρχίσει να γίνετε ανυπόφορος, τόσο που άρχισα να ξεκαυλώνω, «Πονάς πουτάνα, ε, πονάς, έτσι πόνα μωρή ξεσκισμένη, ανώμαλη πούστρα» μου φώναξε. Η κατάσταση ξέφευγε από κάθε έλεγχο, είχα αρχίσει να φοβάμαι κιόλας, άρχισα να κάνω ότι μου άρεσε έτσι όπως με γαμούσε για να τον κάνω να χύσει όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Έτσι άρχισα να του λέω και εγώ διάφορα με μισόκλειστα μάτια.
«Σκίσε με γαμιά μου, σκίσε με, έτσι κάνε με να πονέσω η πουτάνα, έτσι μωράκι μου, έτσι σκληρέ μου άντρα», φαίνετε ότι τα λόγια μου τον καύλωσαν πολύ, τον είδα να μορφάζει από την καύλα, ξαφνικά έβγαλε το χέρι του, ύστερα την χοντρή πούτσα του, άδειασε το άντερο μου από το χοντρό ματζαφλάρι, σηκώθηκε όρθιος, γονάτισε κοντά στο πρόσωπο μου και μου τον έχωσε στο στόμα.

Δεν του είχε φθάσει ότι με είχε στην κυριολεξία ξεσκίσει τον κώλο, τώρα άρχισε να με γαμάει δυνατά στο στόμα. Μια μου έκλεινε την μύτη, και μια το στόμα, δάκρυζα και τα μάτια μου είχαν πεταχτεί έξω, ξαφνικά βύθισε όσο πιο βαθιά μπορούσε το χοντρό καυλί του στο λαρύγγι μου και αισθάνθηκα τα καυτά χύσια να κατεβαίνουν με πίεση στο στομάχι μου.

Σταμάτησε να με πνίγει μόνο όταν τελείωσε, μετά με πασάλειψε σε όλο μου το πρόσωπο στραγγίζοντας ότι χύση είχε μήνη και ανέβασε το παντελόνι του, απομακρύνθηκε καθώς μου έχωσε μια κλωτσιά στα πλευρά.

Σήκωσα το παντελόνι και έφυγα τρέχοντας, το γαμήσι του ήταν άγριο, μπορεί η τρύπα μου να είχε ευχαριστηθεί πολύ, αλλά η αγριότητα του δεν μου είχε σβήσει τον πόθο.

Πήγα στο ξενοδοχείο και έμεινα να περιμένω τον ευγενικό γαμιά μου να γυρίσει.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!