Δουλειές στο σπίτιΕίχε ήδη μπει η άνοιξη και το χωράφι μπροστά απ το σπίτι είχε γίνει σαν ζούγκλα. Πάντα είχα σαν φαντασίωση να παιχτεί κάτι με κανέναν μάστορα η εργάτη. Η εικόνα του χωραφιού μου φάνηκε σαν την ιδανική ευκαιρία. Από συζητήσεις είχα μάθει ότι υπήρχαν κάποιες ''πιάτσες'' που άραζαν διαφόρων εθνικοτήτων εργάτες και περίμεναν να περάσει κάποιος να τους πάρει για μεροκάματο. Ξεκίνησα λοιπόν πρωί-πρωί να πάω να βρω κανέναν. Στις περισσότερες γινόταν ένας χαμός και ξενέρωνα. Υπήρξε όμως μια που στέκονταν μόνο 4 άτομα. Άφησα το αμάξι παρακάτω και πήγα μέχρι εκεί με τα πόδια.

Με πλησίασε ένας απ αυτούς και με ρώτησε αν ψάχνω εργάτες. Του είπα ποια ακριβώς ήταν οι δουλειά και συμφωνήσαμε και στο οικονομικό. Με ακολούθησαν με το αμάξι τους, φτάσαμε στο σπίτι και μετά από έναν σύντομο καφέ άρχισαν τις εργασίες. Τελείωσαν σχετικά νωρίς και τους είπα ότι είχα παραγγείλει πίτσες και μπύρες για να φάνε. Ο ''αρχηγός'' τους με ρώτησε αν μπορούσε να πλυθεί κάπου και παίρνοντας ένα πουτανίστικο ύφος του είπα ότι μπορεί και αυτός και οι άλλοι να κάνουν αν θέλουν και μπάνιο. Εν τω μεταξύ του έδωσα τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος :

- Ευχαριστημένος αφεντικό;

- Από τη δουλειά ναι πολύ.

- Ήθελες κάτι άλλο;

- Σαν τι άλλο να ήθελα δηλαδή;

- Δεν ξέρω. Μου φαίνεται σαν να θες κάτι ακόμα.

Η συζήτηση κόπηκε εκεί γιατί ακούστηκε η κόρνα από τον ντελιβερά. Πήρα τις πίτσες και γυρνώντας τον είδα στο μπάνιο χωμένο στη μπανιέρα να κάνει ντους. Μέχρι να σερβίρω είχε βγει γυμνός μόνο με την πετσέτα στην μέση του. Ένας απ τους εργάτες σηκώθηκε να πλύνει τα χέρια του.

Δουλειές στο σπίτι- Όχι μόνο τα χέρια σου. Μπάνιο θα κάνεις κι εσύ και οι άλλοι...

και επιτόπου βγάζει την πετσέτα και του την δίνει.

- Άντε και μην αργήσεις για να μπουν και οι άλλοι.

Έμεινα με το στόμα ανοικτό κοιτώντας μια την έκπληξη των εργατών και μια το απίστευτο ρόπαλο που είχε για πούτσο. Σαν να μη τρέχει τίποτα πήρε 2 κομμάτια πίτσα και μια μπύρα και έκατσε στον καναπέ με τα πόδια ανοικτά. Ο ένας εργάτης έφυγε για το μπάνιο ενώ οι άλλοι περίμεναν τη σειρά τους.

- Έλα μου λέει να αράξουμε εδώ.

- Δώσε μου 5 λεπτά και επιστρέφω.

Μπαίνω στο δωμάτιο μου, γδύνομαι, βάζω ένα σετ κόκκινες ζαρτιέρες, ένα μαύρο στρινκγ κι ένα κόκκινο τοπάκι. Βγαίνοντας έξω οι εργάτες έμειναν μαλάκες. Χωρίς πολλά-πολλά γονατίζω μπροστά του και του ξεκινάω ένα περιποιημένο τσιμπούκι. Ο ένας εργάτης είχε ήδη βγει από το μπάνιο και είχε μπει ο δεύτερος. Δεν έχασε καιρό, ήρθε από πίσω μου, γονάτισε κι άρχισε να μου γλείφει την κωλότρυπα. Αφού τη μούσκεψε για τα καλά άρχισε σιγά-σιγά να σπρώχνει το πουτσοκέφαλο του στη χαλαρή τρύπα μου.

- Μαλάκες αυτός δεν είναι κώλος είναι χωνί!

Κι άρχισε να σφυροκοπάει ανελέητα την σούφρα μου. Οι άλλοι δύο είχαν ήδη έρθει γύρω μας και προσπαθούσα να τους τσιμπουκώσω όλους μαζί. Τράβηξαν αυτόν που με γάμαγε κι άρχισαν ένας-ένας να με σκίζουν. Τα πρώτα χύσια άρχισαν να γεμίζουν το στόμα μου προσπαθώντας να καταπιώ όσα περισσότερα μπορούσα. Ο μόνος που δεν με είχε χύσει ακόμα ήταν ο ''αρχηγός''. Με σήκωσε απ το πάτωμα και μ έβαλε να κάτσω πάνω στο παχύ παπάρι του. Μπήκε με τη μια μέσα μου και μάλλον νευρίασε γιατί τέτοιο χοντρό καυλί περίμενε ότι τουλάχιστον θα με πονούσε στην αρχή. Μου έριξε 6-7 δυνατές ψωλιές και φώναξε:

Δουλειές στο σπίτι- Φώτη!

- Έλα αφεντικό.

- Έλα εδώ ρε.

Ο Φώτης σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μας.

- Βαλ' του τον κι εσύ στον κώλο ρε μαλακά γιατί είναι σαν πηγάδι η κωλάρα του και δεν την ευχαριστιέμαι!

Ο Φώτης υπάκουσε, ήρθε πίσω μου κι άρχισε να πιέζει το καυλί του στην σούφρα μου. Με λίγο κόπο και πόνο μπήκε μέσα μου κι αυτός κι άρχισαν να με σφυροκοπούν ανελέητα και οι δυο.

- Τι ξεκωλιάρα πουτάνα είναι αυτή ρε μαλάκες; Τι κωλοτρυπίδα ξεπατωμένη είναι αυτή ρε;

- Ξεκωλιάστε την τη γαμιόλα να μη μπορεί να κάτσει αύριο!

Οι δυο γαμιάδες μου σηκώθηκαν κι έδωσαν τις θέσεις τους στους άλλους δυο. Δυο ακόμα καυλιά βυθίστηκαν στον πάτο μου ενώ οι προηγούμενοι είχαν πάρει θέση στα μούτρα μου και τους έπαιζαν. Δυο καυλιά έριχναν πηχτά και καυτά χύσια στο στόμα μου ενώ σε λίγο αλλά δυο βαθιά στο κωλάντερο μου. Τα λέμε πάλι το χειμώνα ψωλαράδες μου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!