Αναπολώντας την πρώτη μου φοράΣτα νεανικά μου χρόνια, 23 ετών, έτυχε να φιλοξενώ έναν καλό μου φίλο και συμμαθητή μου από την ιδιαίτερη πατρίδα μου το Γιώργο. Πάντοτε απ’ ότι θυμάμαι ένιωθα μια ανεξήγητη έλξη γι αυτόν είμαστε κολλητοί μαζί σε όλα. Ούτε καν ιδέα για σεξ μαζί του ούτε καν είχα τέτοιες επιθυμίες.

Ένα βράδυ λοιπόν γυρίζοντας από ένα μπαράκι, είχαμε πιει και λίγο, γδυθήκαμε, μείναμε με τα σλιπάκια όπως το συνηθίζαμε άλλωστε και κουβεντιάζαμε πως περάσαμε. Αυτός καθισμένος στον καναπέ εγώ στο κρεβάτι. Η μάτια μου στο φούσκωμα του. Κοίταζα μαγνητισμένος, σχεδόν δεν άκουγα τι έλεγε. Δεν ξέρω πως, δεν το κατάλαβα, ασυναίσθητα σηκώθηκα, κάθισα διπλά του και άρχισα να τον χαϊδεύω. Έκπληκτος και απορημένος με κοίταξε.

- Μάκη τι κάνεις;

Δε μίλησα, συνέχισα να του τον χαϊδεύω πάνω από το σλιπάκι. Δεν τραβήχτηκε. Έβγαζε ελαφρά βογκητά ηδονής. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Είχα χαθεί. Πέρασα το χέρι μου μέσα από το σλιπάκι του και συνέχισα να τον χαϊδεύω. Τον ένιωθα στην παλάμη μου δυνατό σκληρό.

- Μ’ αρέσει…

τον άκουσα να λέει ανάμεσα στα βογγητά του.

- Σε θέλω του λέω…

και σηκώνομαι, γονατίζω μπροστά του ανάμεσα στα πόδια του και άρχισα να τον φιλώ, να γλείφω το κεφάλι του με τη γλώσσα μου, να τον γλείφω όλον, να του γλείφω τα αρχίδια. Χαμένος μέσα στη ζάλη μου άκουγα τα βογκητά και τους αναστεναγμούς του. Συνέχισα έτσι να του παίρνω πίπα ενώ μου χάιδευε τρυφερά το κεφάλι, Τα βογκητά του πιο γρήγορα.

- Δεν αντέχω, χύνω…

τον ακούω να μουρμουρίζει. Τραβιέμαι και συνέχισα να του τον χαϊδεύω και να τον κοιτώ να εκρήγνυται και έπειτα απαλά και τρυφερά μέχρι που ηρέμησε η ανάσα του. Κάθισα δίπλα του κι ακούμπησα το κεφάλι μου πάνω στα πόδια του. Ένιωθα όμορφα. Τον ήθελα πάντα, γι’ αυτό η μόνιμη έλξη που ένιωθα. Με ηρέμησε χαϊδεύοντας μου το κεφάλι με ήρεμη φωνή μου λέει…

- Μάκη τι έγινε, τι κάναμε;

Αναπολώντας την πρώτη μου φορά- Ήταν όμορφο Γιώργο, το ήθελα, σου άρεσε;

- Ναι πολύ, ήταν καταπληκτικό…

μου λέει ζαλισμένος, ακόμη παραδομένος στην έκσταση. Άρχισα πάλι ελαφρά να του τον χαϊδεύω.

- Σε θέλω…

του λέω ενώ του τον χάιδευα. Άρχισε να του σκληραίνει. Δυνατός, στητός, σκληρός. Σηκώνεται, με σηκώνει, με γυρίζει πλάτη, σκύβω στον καναπέ, με πιάνει από τη μέση και με τραβά πάνω του. Τον νιώθω να μπαίνει. Πονάω, με τσούζει και του το λέω. Πηγαίνει στο μπάνιο, παίρνει κρεμούλα, μου βάζει και πιάνοντας με από την μέση αρχίζει να μπαίνει απαλά μέσα μου. Νιώθω ένα τσούξιμο, ένα γλυκό τσούξιμο, μια πύρινη ρομφαία να με διαπερνά. Είναι όλος μέσα μου. Αισθάνομαι τα αρχίδια του να ακουμπούν στα κωλαράκια μου. Μένει έτσι όλος μέσα μου ακίνητος. Υποχωρεί το τσούξιμο και μένει η γλύκα της ηδονής. Αρχίζει απαλά με αργό ρυθμό να μπαινοβγαίνει μέσα μου…

- Ναι Γιώργο μου ναι έτσι. Σε θέλω… γάμα με, πάντα σε ήθελα.

- Σε γαμάω Μάκη και μ’ αρέσει που σε γαμάω.

Συνήχησε να μπαινοβγαίνει μέσα μου επιταχύνοντας τον ρυθμό του και με κρατά από τη μέση. Τα πόδια μου έχουν παραλύσει. Με τρελαίνει, έχω απογειωθεί. Νιώθω να καρφώνεται μέσα μου, να τινάζεται με δύναμη και να εκρήγνυται. Νιώθω την καυτή λαβα των υγρών του να κυλά μέσα μου. Με κρατά έτσι κολλημένο πάνω του. Τελειώνω κι εγώ. Υπέροχα, τέλεια. Μείναμε έτσι για λίγο κολλημένοι. Ήρεμοι και ικανοποιημένοι πήγαμε για μπάνιο και αμέσως μετά πέσαμε στο κρεβάτι κοιμήθηκα στην αγκαλιά του.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!