Το καράβι και ο παππάςΓυρνούσα από ένα γρήγορο διήμερο στη Σίφνο, αφού βρήκα την ευκαιρία να την κάνω λίγο από την πίεση της πόλης. Ήθελα να ξεσελώσω λίγο, να γνωρίσω κάνα βαρβάτο να πάμε για κάνα μπανάκι, να φάμε και κάνα καυλάκι. Δυστυχώς όμως προσγειώθηκα άτσαλα, γιατί και η Σίφνος άδεια ήταν και ξενέρωτα τελείως, αφού δυστυχώς δε γνώρισα κανένα, καταλήγοντας να παίζω μόνος με το κωλαράκι μου στο δωμάτιο.

Δεν το έβαζα όμως κάτω, έψαχνα απεγνωσμένα για πούτσα και ήμουν αποφασισμένος. Το στρίνγκ μου με τράβαγε από κάτω και με βρώμικες σκέψεις στο μυαλό γύρναγα γύρω-γύρω στο καράβι. Δεν έβρισκα κανέναν πρόθυμο μοναχικό καβαλάρη να με καβαλήσει. Ο μόνος που με κοίταγε, ήταν ένας παπάς, γύρω στα πενήντα που το πολύ-πολύ να μου έπιανε καμιά συζήτηση και να ξενέρωνα. Παρ’ όλα αυτά, αποδείχτηκε σωστός.

Καθόμουν λοιπόν και λιαζόμουν. Με φύσαγε το αεράκι όταν ξαφνικά με ρώτησε κάποιος από πίσω αν έχω φωτιά. Ήταν ο παπάς μ’ ένα τσιγάρο και με ρώτησε αν ήθελα να κάτσει. Αν ήθελα; Φυσικά και ήθελα. Με ρωτάει λοιπόν το όνομα μου και κατευθείαν αν είμαι παντρεμένος. Μα τι να τον νοιάζει; Έτσι λοιπόν δε μ’ ένοιαξε και μένα καθόλου και του απαντάω πως δεν είμαι παντρεμένος μα γύρναγα από ένα διήμερο όπου χώρισα με το αγόρι μου και τώρα είμαι πάλι μόνος. Τον είδα και δεν παραξενεύτηκε. Έτσι λοιπόν κι εγώ…

- Μήπως θα ήθελες να μου δώσεις μια πίπα της παρηγοριάς;

- Φυσικά, έλα πάμε…

μου απαντά και με παίρνει από το χέρι να πάμε προς της καμπίνες.

Το καράβι και ο παππάς- Σε είδα από πριν, μου λέει και ήξερα τι ήθελες. Γι’ αυτό πήρα την καμπίνα.

Έπεσα στα γόνατα και παραμέρισα τα ράσα. Από κάτω κρύβονταν ένα τεράστιο χοντρό καβλί, τουλάχιστον 25 πόντους.

- Θέλω να με γαμάς και να με χύνεις μέχρι να πάμε στην Αθήνα. Θέλω επίσης τα χύσια σου να μην πάνε χαμένα, γι’ αυτό θα χύνεις σ’ αυτό το ποτήρι και αφού μου κάνεις την τρυπούλα μου να γαμηθεί καλά. θα στα πιω από το ποτήρι για να σ’ ευχαριστήσω.

Έτσι λοιπόν, πήρα τον πούτσο του βαθιά στο στόμα μου, αλλά δε μπόρεσα ν’ αντισταθώ και τον έκανα να χύσει σε δευτερόλεπτα στο λαρύγγι μου.

- Κάνε με το πουτανάκι σου παπά μου, ξέσκισε μου το κωλαράκι μου.

Στήθηκα στα 4 και η τρύπα μου ανοιγόκλεινε. Ο τύπος ήρθε από πίσω μου και καρφώθηκε μέσα με μεγάλη ευκολία. Με γαμούσε υπέροχα και ανεβοκατέβαζε το παλούκι του μέσα μου με μεγάλη μαστοριά. Αφού λοιπόν με γαμούσε, κατάφερε να χύσει καπάκια 2 φορές μέσα στο ποτήρι. Έτσι λοιπόν είχαμε μαζέψει τα πρώτα. Πάει για μπάνιο και μου λέει έλα και ‘συ.

Το καράβι και ο παππάςΈκατσα λοιπόν σαν καλή πουτάνα που ήμουν στα γόνατα, γιατί τώρα ήθελε να με κατουρήσει και στα μούτρα. Το δέχτηκα αλλά δεν το ήπια. Αφού τελειώσαμε το μπάνιο, ήταν κουρασμένος και συνεχίσαμε απλά.

Καθόταν στην τηλεόραση, μου έβαλε όλο το χέρι του στον κώλο και το άφησε. Εγώ τρελαινόμουν από κάβλα, άρπαξα το ποτήρι με τα χύσια και τα κατέβασα σαν νερό. Με ξαναπήγε στο μπάνιο και μου ξαναρίχνει μια καβλωμένη βροχή.

- Έλα τώρα που χαλάρωσα να σε ξαναγαμήσω γιατί σε λίγο φτάνουμε.

Με γάμησε ξανα πισωκολλητά πάνω στην καρέκλα και με έχυσε γενναία στο στόμα. Χαιρετηθήκαμε, ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο και δε ξαναβρεθήκαμε ποτέ. Μετά από αυτό το καβλί, έκανα καιρό πάλι να ξαναγαμηθώ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!