Τέλειο ερωτικό ξεκίνημαΘέλω να σας αφηγηθώ τι μου συνέβη σε ηλικία που μου προσδιόρισε την μετέπειτα πορεία στην σεξουαλική μου ζωή. Σημειωτέον αν αυτό ενδιαφέρει, σήμερα είμαι 44 χρονών και δεν είμαι gay αλλά bi. Θα καταλάβετε στην συνέχεια.

Σε μια μικρή γειτονιά της Αθήνας που μεγάλωσα, τα απογεύματα πήγαινα με το ποδήλατο μου βόλτες στις γειτονίες. Η μητέρα μου απασχολημένη με τις δουλείες, ο πατέρας έλλειπε και οι παρέες λιγοστές. Ήταν κάποιος κύριος που καθόταν, όταν περνούσα βόλτες με το ποδήλατο μου, πάντα έξω από το σπίτι του, αρκετά τετράγωνα πιο κάτω από το δικό μου σπίτι. Ο κύριος Δ. Με κοιτούσε επίμονα, όποτε περνούσα κοντά του, αλλά και πολύ γλυκά συνάμα και μου χαμογελούσε. Είχε ένα πρόσωπο, που σου ενέπνεε την καλοσύνη και την ηρεμία. Του χαμογελούσα κι εγώ, παιχνιδιάρικα, αλλά πάντα με την αφέλεια ενός παιδιού κι όχι πονηρεμένα. Περνούσα συχνά. Μου άρεσε που μου έδειχνε την προσοχή του. Ίσως ήταν κάτι που μου έλειπε.

Τότε ήμουνα περίπου 1,65 και ήμουνα 45 κιλά. Είχα πολύ γλυκό προσωπάκι και λεπτό άτριχο, μέχρι τότε, σώμα παντού. Καλοκαίρι ήταν θυμάμαι. Περνούσα άλλο ένα απογευματάκι από το δρόμο στην γειτονιά του, και ήταν μόνος εκεί. Με κοίταξε και μου είπε να σταματήσω γιατί κάτι ήθελε να μου πει. Σταμάτησα, και τον καλησπέρισα με χαμόγελο που πάντα με διέκρινε και με σεβασμό.

Με κέρδισε κι αυτός από την πρώτη στιγμή, με την γλυκύτητα και τους τρόπους του. Ήταν η πρώτη επαφή, τα λόγια που είπαμε, ο τρόπος που με κοιτούσε και ένοιωσα έντονο ηλεκτρισμό. Κάτι περίεργο, γουργούριζε στην κοιλιά μου, ένα φτερούγισμα. Με ρώτησε το όνομα μου, του το είπα. Συστήθηκε και ο ίδιος με χαμόγελο και ευγένεια προς την ηλικία μου. Μου άρεσε αυτό. Με κάλεσε μέσα στο σπίτι του για να με κεράσει κάτι, όπως μου είπε, γιατί με συμπάθησε πολύ και για να με πείσει, είπε ένα αθώο κατά την άποψη μου ψεματάκι. Δηλαδή, πως ήξερε τους δικούς μου. Αναγκαίο εκείνη την στιγμή. Δεν έφερα καμία αντίρρηση.

Καθίσαμε στο σαλόνι του, ένα απλό και καθαρό σπίτι. Ζούσε μόνος, εργένης στα 40 του, αλλά διατηρούσε μια πολύ καλά νοικοκυρεμένη κατάσταση μέσα στο σπίτι. Συζητούσαμε διάφορα. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν έχω κορίτσι, αν έχω φιλήσει κορίτσι, η στο σχολείο που πήγαινα αν είχα κάποια που να μου άρεσε και τέτοια. Ντράπηκα, κοκκίνισα και φυσικά δεν απάντησα. Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη και το γαργάλημα στην κοιλιά μου συνέχιζε πιο έντονα. Καιγόμουν μέσα μου. Το κατάλαβε αμέσως και φυσικά το πήρε ως θάρρος και με πλησίασε. Μου χάιδεψε την πλάτη, και το άλλο του χέρι το γυμνό μου μπούτι, αφού φορούσα ένα κοντό σορτσάκι. Μου έδωσε θάρρος, λέγοντας μου να μην ντρέπομαι, κι ότι όλα γίνονται. Μου μιλούσε γλυκά, τρυφερά. Τον παρακολουθούσα σαν υπνωτισμένος, και δεν κατάλαβα για πότε είχε φτάσει το χέρι του πίσω, μέσα από το σορτς μου και μου χάιδευε την χαράδρα απαλά. Ξαφνιάστηκα. Με ηρέμησε και μου είπε πως όλοι οι άντρες πρέπει να το κάνουν αυτό για να έχουν μια ομαλή κατάσταση και να γνωρίζουν.

Δεν μιλούσα, τον κοιτούσα που μου μιλούσε τόσο ήρεμα και λάγνα, που με παρέσυρε χωρίς να αντιδρώ εκεί που ήθελε. Ήμουν απονήρευτος. Μοναχοπαίδι. Δεν ένοιωθα σε καμία περίπτωση τον κίνδυνο. Ένοιωθα απλώς πρωτόγνωρα. Ήταν συναισθήματα που με κέρδιζαν σε αυτό τον άνθρωπο. Μου πρότεινε να γδυθώ, θα γδύνονταν και αυτός. Ζαλίστηκα. Ήθελα να πω όχι, ντρεπόμουνα, αλλά δεν έφτανε η μιλιά να βγει. Δεν είχα ανάσα. Νόμισα πως κόπηκε η φωνή μου. Είχα δώσει εκεί την προσοχή μου, στην ταραχή, μη καταλαβαίνοντας ότι μου έβγαζε το σορτς και με έγλειφε στο λαιμό. Τον έσπρωχνα αμήχανα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Στηρίχτηκα στα λόγια του. Δεν αντιδρούσα γιατί ήμουν γοητευμένος από περίεργα γαργαλήματα και πόθο που με έφτανε να χάνω την μιλιά μου. Μου είπε πως έτσι πρέπει και να του έχω εμπιστοσύνη. Δεν θα με πονούσε και ότι θα ξεκινούσαμε μαζί ένα υπέροχο παιχνίδι. Μόλις μου έβγαλε και τη μπλούζα, ήμουνα μόνο με το βρακί μου. Ντρεπόμουνα. Ήμουνα ιδρωμένος και από το ποδήλατο, αλλά και από το αναπάντεχο. Μου πρότεινε να με κάνει ένα ντους για να νοιώσω πιο χαλαρά. Του είπα όχι, από ντροπή κυρίως. Με τα πολλά με έπεισε, επειδή μετά θα μου έδειχνε, όπως μου έλεγε με πολύ πειθώ και γλυκό τόνο, κάτι πολύ όμορφο που θα είναι το νέο μας παιχνίδι.

Μπήκαμε μέσα στο μπάνιο κι αυτός πίσω μου. Γδύθηκε εντελώς και παρατήρησα πως το πούλι του ήταν σηκωμένο και μεγάλο. Καρφώθηκα εκεί για λίγη ώρα και είχα πολύ ανάμικτα συναισθήματα. Φόβο, αγωνιά, κάψιμο στην κοιλιά.

Τέλειο ερωτικό ξεκίνημαΆρχισαν να φεύγουν και να σβήνονται από το μυαλό μου μόλις άρχισε να με περιποιείται με το δροσερό νερό και το αφρόλουτρο που είχε θυμάμαι, ένα έντονα αισθησιακό άρωμα. Όλα πηγαίνανε όπως τα ήθελε, ακόμα είναι αποτυπωμένα στη μνήμη μου τα αρώματα και οι κινήσεις του. Μου έτριβε όλο μου το σώμα. Είχε φτάσει κάτω και μου έτριβε απαλά την τρυπούλα μου. Παραδόθηκα και μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η πρωτόγνωρη αίσθηση, που τούρλωσα προς τα πίσω την λεκάνη μου για να ξαναπεράσει από το ίδιο σημείο με το σφουγγάρι και να νοιώσω πάλι αυτό το υπέροχο γαργάλημα και το κάψιμο στο στομάχι μου. Ήμουν εντελώς άτριχος και μου έλεγε τονισμένα πόσο αυτό του άρεσε. Μου χάιδευε και το καυλάκι μου. Όχι πονηρά. Απαλά και με πολύ ηρεμία και αγάπη. Ενώ είχε καυλώσει τόσο πολύ, η αγάπη και η νηνεμία που έβγαζε σε μένα ήταν η παράδοση μου σε αυτόν και η εμπιστοσύνη που αφέθηκα να νοιώσω. Χαλάρωσα. Ένυσσα πολλές φορές τη φύση του να ακουμπάει κάπως τολμηρά την πλάτη μου και την μέση μου, λόγω διαφοράς ύψους μέσα στην μπανιέρα. Αυτός ήταν 1,80 περίπου, με πολύ ωραίο σώμα, χωρίς κιλά περίσσια και καστανός, με λίγες τρίχες στο κορμί του.

Αφού παίξαμε μέσα στη μπανιέρα και παραδόθηκα στα χάδια του, που ήταν τέλεια, έμπειρα, χαλαρωτικά, με ξέβγαλε, πήρε από την θήκη ένα baby oil και αφού με σκούπισε, το άπλωσε σε όλο μου το κορμί. Μου άρεσε όλη αυτή η αίσθηση. Έβλεπα τον εαυτό μου από ένα παλιό καθρέφτη που είχε μέσα στο μπάνιο, να λάμπει. Αγάπησα το σώμα μου έτσι όπως το έβλεπα. Ένοιωθα διαφορετικά. Ένοιωθα πως προσφέρω κάτι όμορφο μέσα από αυτό. Αυτό με έκανε να περνάω πιο όμορφα ακόμη. Με αγκάλιασε και με φίλησε στο στόμα. Η γλώσσα του έψαχνε να ανοίξει το στόμα μου για να βρει την δικιά μου. Είχα αφεθεί. Ήξερε τι να κάνει. Στα πόδια μου ανάμεσα, ένοιωθα τη φύση του πολύ σκληρή και έτσι με πήγε μέσα στην κρεβατοκάμαρα του. Είχε χαμηλό φωτισμό, όμορφα χρώματα, αρώματα, δυο κεριά να καίνε πάνω σε μια συρταριέρα που είχε.

Ήμουν εντελώς γυμνός κι αυτός να με φιλάει ακόμα πιο τρυφερά και πιο γλυκά. Σε καμία φάση δεν ήταν άγριος. Ποτέ. Ήταν πιο πολύ τρυφερός από ότι θα ήθελα, ακόμη. Άρχισε να με γλείφει στο λαιμό, στο στήθος μου, στο στέρνο, στην κοιλιά, στα πόδια μου, στις γωνίες δεξιά κι αριστερά από το καυλί μου. Τρελαινόμουνα. Μου έλεγε ότι θα μου μάθει ένα νέο, όμορφο παιχνίδι που δεν πρέπει να το πω όμως, σε κανέναν. Υπάκουα ακολουθούσα και με την μορφή μου απαντούσα. Βογκούσα από πρωτόγνωρα συναισθήματα και υπερβολική τρυφερότητα. Μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα και να ανοίξω τα ποδια μου. Έκανα ακριβώς ότι μου είπε. Ήθελα να συνεχίσει να του δίνει το κορμάκι μου αυτή την απόλαυση που αυτός λάμβανε τόσο τρυφερά και έμπειρα.

Από εδώ και κάτω ένοιωσα τα πιο όμορφα συναισθήματα. Άρχισε να μου γλείφει την πλάτη μου, από τον σβέρκο ως την λεκάνη μου. Μου έγλυφε τα πόδια, την γάμπα, τους μηρούς, πίσω από τα γόνατα.. πέθαινα. Έφθασε στα μαγούλα από πίσω μου και μου τα φιλούσε, τα άνοιγε τρυφερά και έβγαλα ένα αναστεναγμό σε ρυθμό αποκορύφωσης, όταν έβαλε την γλώσσα του στην τρύπα μου. Ήταν η πρώτη μου έκσταση, η πρώτη μου εκσπερμάτωση, το πρώτο μου χύσιμο, ήταν η πρώτη φορά και το κατάφερε τόσο γλυκά αυτός ο άνθρωπος. Έβγαλα πολύ λίγο υγρό. Έτρεμα, το θυμάμαι, έτρεμα από ηδονή.

Τέλειο ερωτικό ξεκίνημαΉρθε όπως ήμουνα και ξάπλωσε απαλά πάνω στην πλάτη μου. Είχε πάρει το μπουκάλι με το baby oil και ένοιωθα να μου απλώνει μπόλικο στην τρυπούλα μου. Ένοιωσα ένα δάχτυλο να προσπαθεί να περάσει και να διακορεύσει για πρώτη φορά τον παρθένο σφιγκτήρα μου. Ένοιωσα ένα τσίμπημα, παραπονέθηκα και αμέσως με καθησύχασε πολύ τρυφερά, χωρίς να βγάλει το δάχτυλο του από μέσα μου. Ήμουν λίγο σφιγμένος, το κατάλαβε και αμέσως μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί με πάθος και με βοήθησε να χαλαρώσω.

Ένοιωθα το δάχτυλο του να μπαινοβγαίνει και ο πόνος ήταν πιο υποφερτός. Είχε βάλει μπόλικο υγρό και πριν από αυτό, με είχε γλείψει στην τρυπούλα μου πολύ καλά και έμπειρα και έτσι είχε χαλαρώσει. Με ρώτησε αν μου αρέσει που μπαινοβγαίνει το δάχτυλο του στην τρυπούλα μου. Του κούνησα το κεφάλι θετικά. Δεν μιλούσα. Ήταν στο πλάι μου, με φιλούσε, το χέρι του δούλευε την τρύπα μου και όταν προσπάθησε να βάλει δεύτερο δάχτυλο, σφίχτηκα. Το κατάλαβε. Με αγκάλιασε και με ανέβασε πάνω του. Με φιλούσε τρυφερά, αλλά είχε βάλει πάθος. Μου άρεσε. Έβγαλε τα δάχτυλα του από πίσω μου και παίρνοντας το baby oil, έριξε μπόλικο στην παλάμη του και έβαλε στο καυλί του. Ήταν καυλωμένος πολύ. Τόση ώρα είμαι πάνω του και δεν έχει σταματήσει να με φιλάει με πάθος. Άρχισε να με οδηγεί σιγά-σιγά προς τα κάτω. Ένοιωσα να ακουμπάει στην τρυπούλα μου κάτι σκληρό αλλά ζεστό και υγρό. Μου εξήγησε ότι θα νοιώσω έναν οξύ πόνο και τσούξιμο για λίγο, που μετά θα γίνει γλυκός πόνος.

Δεν μιλούσα, είχα αφεθεί. Με τρέλαινε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε αποκλειστικά ασχοληθεί μαζί μου. Μου άρεσε. Είχε και την ευγένεια, την αγάπη, και την τρυφερότητα που κατάφεραν όλο αυτό. Άρχισε να σπρώχνει για να μπει μέσα μου χαλαρώνοντας με κινήσεις των χεριών του στα πλευρά μου απαλά σαν φτερό, από τη, μασχάλη έως τα κωλομάγουλα, που μου άνοιγε απαλά. Το κατάφερνε να με κάνει να ξεχαστώ για λίγο. Είχε καταφέρει και είχε μπει μέσα το κεφάλι του, χάρη σε αυτόν που με διατηρούσε χαλαρό. Άρχισε να τσούζει και να πονάει λίγο. Ένοιωθα ότι κάτι με άνοιγε από κάτω. Παραπονέθηκα, αλλά δεν βγήκα από πάνω του. Με καθησύχαζε λέγοντας μου πως θα περάσει και μετά θα μου αρέσει. Όμως, αυτό που θυμάμαι και σήμερα, ήταν η προσοχή που έδινε για να μην πονάω, όσο αυτό ήταν εφικτό. Έμπαινε μέσα μου χιλιοστό, χιλιοστό. Ανάσα την ανάσα. Με αγάπη και φροντίδα. Άρχισα να σφίγγομαι, έτσουζε, το θυμάμαι. Πονούσα πιο πολύ, αλλά κάτι καυτό μέσα μου, σκληρό, με κατακτούσε, με άνοιγε, με έκανε δικό του.

Τέλειο ερωτικό ξεκίνημαΕίχε μπει πλέον ο μίσος μέσα μου. Με φιλούσε με πάθος, και έλεγε σ’ αγαπώ, σε λατρεύω και πόσα γλυκόλογα. Είχα αφεθεί. Σε κάποια στιγμή δε με ένοιαζε που έτσουζε. Θυμάμαι έκανα μια κίνηση που με έκανε να φωνάξω από τσούξιμο, πόνο και πόθο. Από μόνος μου έσπρωξα και κάθισα όλος πάνω του. Προσμονή της ολοκλήρωσης. Είχε καρφωθεί όλος μέσα μου. Καιγόμουνα. Πονούσα και το έδειχνα. Κάθισα ακίνητος για να περάσει ο οξύς πόνος.

Αυτός δεν μιλούσε και με κοιτούσε απορημένος για λίγο. Άρχισα να συνηθίζω τον όγκο μέσα μου, το ζεστό του παλούκι που γέμιζε τόσο γλυκά και με τόση αγάπη και πόθο για πρώτη φορά το έντερο μου. Προσπάθησα να σηκωθώ λίγο, άρχισε να τσούζει. Με πήρε απαλά όπως ήταν μέσα μου, χωρίς να βγει, και με γύρισε ανάσκελα. Έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και πήρε το λαδάκι από το πλάι μας. Έριξε και δρόσισε την τρυπούλα μου. Ένοιωσα να βγαίνει και να μπαίνει πιο εύκολα, σιγά και απαλά. Έπεσε πάνω μου και με φιλούσε γλυκά. Τον ήθελα όσο τίποτα άλλο. Το τσούξιμο είχε μετατραπεί σε γλυκό πόνο που αντέχονταν στις απαλές διεισδύσεις του. Έριχνε συνεχώς λαδί στην επαφή μας για να μην υπάρχει τριβή. Τον ένοιωσα μέσα μου να σκληραίνει και με πονούσε λίγο. Παρ’ ότι ήθελε να χύσει ήταν τόσο εγκρατής και τρυφερός μαζί μου, που τελείωσε μέσα μου, αλλά χωρίς απότομες και βίαιες κινήσεις. Όταν έχυνε, ένοιωθα κάτι να με καίει μέσα μου. Η λαβα του με τρέλαινε, η φωνή της καύλας του με έκανε να τον ποθώ και να θέλω να μείνει μέσα μου για πάντα.

Βγήκε σιγά-σιγά και προσεκτικά από μέσα μου. Ένοιωσα ένα μεγάλο κενό. Είδα το καυλί του που ήταν ακόμη σηκωμένο, με υγρά και λίγο αίμα. Τρόμαξα. Με καθησύχασε εξηγώντας μου πολύ όμορφα πως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάμαι. Δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να ηρεμήσω. Όταν πήγε στο μπάνιο να πλυθεί, προσπάθησα να αγγίξω την παραβιασμένη τόσο γλυκά τρύπα μου. Έκαιγε, έτσουζε, αλλά η ηδονή ξεκινούσε το ταξίδι της στο κορμί μου από εκείνο το απόγευμα.

Μόλις σηκώθηκα να πάω να πλυθώ, ένοιωθα διαφορετικό το σώμα μου. Με έτσουζε η κίνηση. Βγήκε έξω από το μπάνιο, με αγκάλιασε και με φιλούσε. Πήγαμε μαζί στο μπάνιο. Με έπλυνε αυτός. Απαλά, τρυφερά, στην τρυπούλα μου. Ήμουν σε γλυκές σκέψεις, κι ας πονούσα. Ήμουν ένα αγόρι που ένοιωσα τον έρωτα με τόση τρυφερότητα και αγάπη. Του υποσχέθηκα ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν, που δεν υπήρχε και λόγος να πω. Ντύθηκα, με φίλησε γλυκά στο στόμα και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη ημέρα.

Πήρα το ποδήλατο μου και κατευθύνθηκα προς το σπίτι μου. Ούτε λόγος να το καβαλήσω. Δεν θα μπορούσα από το τσούξιμο που ένοιωθα. Με τα πόδια μου σιγά-σιγά. Μερικά τετράγωνα πιο μακριά ήμουν. Έφτασα σπίτι, όπου η μανά μου ήταν απασχολημένη, ο πατέρας μου έλειπε ταξίδι, δούλευε σε καράβι, και πήγα στο δωμάτιο μου. Περίμενα πότε θα ξημερώσει η επόμενη ημέρα για να πάω πάλι στον μεγάλο και κρυφό μου πόθο, τον μεγάλο μου έρωτα. Τον κύριο Δ. Μια νέα ζωή ξεκινούσε με όμορφες περγαμηνές και πόθους γεμάτους ερωτισμό και προσμονή.

Οι επόμενες μέρες ήταν πιο ομαλές στο θέμα πόνου. Κυριαρχούσε μέσα μου η ηδονή κι ο πόθος. Ήθελα να τον νοιώθω μέσα μου. Πιο δυνατά, πιο γρήγορα, πιο άγρια. Τη δεύτερη μέρα, μου έκανε στοματικό, όπου με τον τρόπο του, με έκανε να πιω το νέκταρ του από την πρώτη φορά. Δεν κόμπιασα ούτε στιγμή. Ούτε σιχάθηκα. Ήθελα να τον ευχαριστήσω. Τον αγάπησα και ακόμα τον αγαπώ για τις πρώτες όμορφες στιγμές που μου χάρισε. Καθορίσανε μια ομαλή πορεία ως bi πια.

Συνεχίσαμε για δυο χρόνια. Σχεδόν κάθε μέρα ήταν μέσα μου. Υπήρξε μέρα, μετά από καιρό, που όταν πήγα σπίτι του, αντίκρισα κι έναν φίλο του που ήταν μαζί. Δεν θα του χαλούσα χατίρι. Το έκανα με τον φίλο του και κοιτούσα εκείνον. Θυμάμαι αυτός ο φίλος του είχε τεράστια προσόντα και δυσκολεύτηκα γιατί είχα συνηθίσει μόνο τον Δ. Τον λάτρευα.
Υπήρξε στιγμή στη ζωή μου που πρόσφερα κι εγώ αυτή την τρυφερότητα σε παρόμοια φάση πριν λίγα χρόνια. Είχα πάρει τη θέση του Δ. σε παρόμοια κατάσταση. Κύκλος όλη η ζωή, τα συναισθήματα γόνοι που ταλαντεύονται ανάμεσα στα κορμιά, δίνοντας στην ουσία μια συνέχεια, μια αφορμή για το διαφορετικό.

Αν θέλετε να σας πω την ιστορία με τον φίλο του, ή την ιστορία με τον πιτσιρικά που περάσαμε πραγματικά υπέροχες στιγμές, απλά ζητήστε το. Η ιστορία μου και η όποια προέκταση, είναι αληθινή. Γιάννης.

Σχόλια  

#2 Johnzx2 22-11-2015 15:58
η ηλικία σου τότε?
Παράθεση
#1 Micho 18-11-2015 16:14
και την ιστορία θέλουμε να μας πει αλλά και να σε γνωρίσουμε!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!