H πρώτη μου φορά από πίσωΉμουν γύρο στα 17 όταν ένοιωσα έντονα ερωτική έλξη για το ίδιο φύλο. Είχα φαντασιώσεις με άντρες, αλλά μόνο φαντασιώσεις, μέχρι τότε. Ήθελα πολύ να με πάρει ένας μεγαλύτερος άντρας και να μου φερθεί σαν να είμαι το πουτανάκι του, ώσπου μια μέρα είδα για πρώτη φορά μαύρο από κοντά και ήταν σαν να με χτύπησε ρεύμα. Ήθελα πολύ έντονα να με πάρει μαύρος την πρώτη μου φορά γιατί το είχα φαντασιωθεί πολλές φορές και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Ο συγκεκριμένος ήταν σε μια πλατεία και πουλούσε διάφορα αφρικανικά σουβενίρ. Από την πρώτη μέρα που ήρθε εκεί, πήγαινα ανελλιπώς.

Μια μέρα, περίμενα να τελειώσει από την πλατεία και ήμουν αποφασισμένος να τον ακολουθήσω κρυφά, να δω που μένει. Αν και φοβισμένος το έκανα. Τον ακλούθησα και λίγο πριν μπει στο σπίτι που έμενε, ένα ερείπιο μισό γκρεμισμένο, με είδε που τον ακλουθούσα και μου φώναξε έλα και κουνούσε το δάχτυλο του να πάω προς αυτόν. Ήμουν φοβισμένος αλλά είχα έντονη την επιθυμία να βρεθώ μαζί του ερωτικά. Τον πλησίασα και μου είπε να πάω πιο κοντά σε σπαστά ελληνικά.

Πλησίασα κι άλλο. Ήταν πολύ ψηλός και πολύ γεροδεμένος. Με ρώτησε τι θέλω και τον ακλουθώ και του είπα χωρίς δισταγμό ότι μου αρέσει πολύ. Χαμογέλασε και μου είπε να τον ακολουθήσω στο σπίτι. Μπήκα μέσα και έκλεισε την πόρτα, μια ξύλινη πόρτα με μάνταλο. Στην αρχή φοβήθηκα λίγο αλλά ήθελα πάρα πολύ να με πάρει. Με πλησίασε και μου έπιασε το κωλαράκι με τα μεγάλα του χέρια.

- θέλω πολύ να σε γαμήσω.

Καύλωσα πολύ και του είπα ότι δεν με έχουν πηδήξει ποτέ. Αυτός έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στο καβλί του που ήταν τεράστιο και πολύ σκληρό. Μου είπε ότι είχε πολύ καιρό να γαμήσει και θέλει να με ξεσκίσει. Κατέβασε το παντελόνι του και έσπρωξε το κεφάλι μου κατευθείαν στο καβλί του. Άρχισα να το γλύφω με τη γλώσσα μου και μου άρεσε πολύ αυτή η θέα του πελώριου μαύρου πούτσου που είχε. Μονολεκτικά με πρόσταξε…

- Όλο

H πρώτη μου φορά από πίσωΚατάλαβα ότι θέλει να το βάλω στο στόμα μου. Με δυσκολία το έβαλα γιατί ήταν και πάρα πολύ χοντρό. Τότε με πιάνει από τα μαλλιά και άρχισε να με τραβά προς το μέρος του και να νοιώθω το καβλί του μέχρι το λαρύγγι μου τόσο βαθιά που μου ερχόταν να κάνω εμετό. Ήταν πολύ μεγάλο και χοντρό κι αυτός είχε καυλώσει πολύ και βόγκαγε δυνατά και άγρια. Με ξαπλώνει ανάσκελα και μου λέει… “ τώρα θα σε γαμήσω “. Εγώ αμίλητος και να τρέμω. Μου ανοίγει τα πόδια και βάζει το κεφαλάκι του τεράστιου καβλιού του στην κωλότρυπα μου. Ένοιωθα να έχω πάρει όλος φωτιά.

Αρχίζει να με πιέζει με το καβλί του και σιγά-σιγά αρχίζει να μπαίνει μέσα μου. Βογκώ και φωνάζω από πόνο και δεν έχει βάλει ούτε το ένα τέταρτο από το καβλί του. Τον ικετεύω να σταματήσει, αλλά αυτός όλο και καυλώνει περισσότερο με την αντίδραση μου. Τότε με βία και απότομα, χώνει το μισό καβλί του κι εγώ να βογκάω σαν κοριτσάκι και όσο πιο δυνατά φώναζα, τόσο πιο βίαια με γαμούσε μέχρι που ένοιωθα την κωλότρυπα μου να ανοίγει και να σκίζεται από το μέγεθος του καυλιού του.

- Σου είπα ότι θα σε ξεσκίσω. Τώρα θα το κάνω. Θα σε κάνω κοριτσάκι, γι’ αυτό δεν με ακλούθησες;

- Πονάω πολύ…

Του απαντώ με τρεμάμενη φωνή.

- Σε λίγο δεν θα πονάς, μου λέει…

και αρχίζει να βάζει όλο και πιο βαθιά το καβλί του και να με ξεσκίζει άγρια. Στο τέλος το είχε βάλει όλο και το ένοιωθα μέχρι το στομάχι μου. Ένοιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε τα κωλομάγουλα μου. Έμπαινε και έβγαινε τελείως έξω και ξανα, μέχρι που ένοιωθα ένα τεράστιο κενό στο κωλαράκι μου όταν έβγαινε. Με γαμούσε με μανία και με έβριζε στα ελληνικά και στην μητρική του γλώσσα, που δεν καταλάβαινα. Εξακολουθούσα να πονάω, αλλά δεν με ένοιαζε. Μου άρεσε πολύ και έτρεμα από ηδονή.

H πρώτη μου φορά από πίσωΜε ξέσκιζε πολύ ώρα, σε πολλές στάσεις. Με έστησε στα 4 με έβαλε να ανοίξω με τα χέρια μου το κωλαράκι μου. Μου έχωνε με μανία το καβλί του όλο βαθιά μέσα μου και με έκανε να βογκάω σαν κοριτσάκι από πόνο και κάβλα. Μετά ξάπλωσε ανάσκελα και με έβαλε να κάτσω επάνω του. Άρχισα να το βάζω μέσα μου αλλά όχι ολόκληρο. Με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωχνε με δύναμη να κάθομαι ολόκληρος επάνω του και να μπαίνει όλο μέσα στο κωλαράκι μου. Άρχισε να με χαστουκίζει και να μου λέει…

- Σου αρέσει πουτανάκι μου;

- Ναι… ναι, πονάω αλλά μου αρέσει να με σκίζεις γαμιά μου… σκίσε με.

- Έτσι θα σε γαμήσω άγρια. Θα σου ξεσκίσω το κωλαράκι βρομιάρα… μου έλεγε.

Των ένοιωθα να τρελαίνεται από κάβλα. Με σήκωσε στον αέρα και έβαλε το καβλί του τέρμα μέσα, όσο δεν πήγαινε άλλο. Βογκούσα δυνατά… “πονάω… πονάω” του έλεγα και αυτός με γαμούσε με μανία.

Μετά νοιώθω να πλημμυρίζει το κωλαράκι μου με το καυτό του σπέρμα και να τρέχει από την ξεσκισμένη μου κωλοτρυπίδα σαν λαβα. Έχωσε το καβλί του στο στόμα μου να γλείψω καλά-καλά ότι είχε μείνει και μετά έχωσε τα δάχτυλα του στο κωλαράκι μου έβγαλε το σπέρμα του μαζί με το αίμα μου και μου το έβαλε και αυτό στο στόμα. Με ανάγκασε να του γλείφω τα δάχτυλα σαν σκυλίτσα.

Το κωλαράκι μου δεν συνήλθε ποτέ από τότε κι εγώ πήγαινα συχνά και με γαμούσε αλύπητα. Μου άρεσε παρά πολύ.

Σχόλια  

#2 Αλεξης27 09-02-2016 09:14
εκτός του ότι φαίνεται τρελή μούφα η ιστορία, να σε ρωτήσω από aids πώς πας?
:-*
Παράθεση
#1 grigoris38 31-12-2015 15:35
:-*
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!