Πουτανάκι της γυναίκας μου και του γαμιά μαςΜία από τις κυρίαρχες φαντασιώσεις της γυναίκας μου, ήταν το να κάνουμε τρίο με έναν άνδρα, ή εκείνη να το κάνει με κάποιον και εγώ να τους βλέπω. Για να πω την αλήθεια μου, υπήρχαν στιγμές που αυτή η φαντασίωση της με ιντριγκάριζε αρκετά, αλλά με φόβιζε παράλληλα, από την άλλη όμως μου έδινε την αίσθηση ότι μια τέτοια φάση θα απογείωνε τη σεξουαλική μας ζωή και κάπως έτσι άρχισα να το δουλεύω στο μυαλό μου, ώστε να συνηθίσω στην ιδέα. Δίχως λοιπόν να της πω κάτι δημιούργησα ένα προφίλ ζευγαριού και έβαλα αγγελία για παρτενέρ. Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα. Γέμισαν τα εισερχόμενα μου από μηνύματα τύπων, που ως φωτογραφίες στο προφίλ είχαν το πουλί τους σε στύση. Πραγματικά όμως δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτό. Παρ’ όλα αυτά το προφίλ δεν το έκλεισα, το άφησα απλά να υπάρχει.

Πρέπει να πέρασε κάνας μήνας περίπου αφότου δέχτηκα ένα μήνυμα που έδειχνε ενδιαφέρον και έτσι δέχτηκα να συναντηθώ με τον αποστολέα του και να γνωριστούμε. Δώσαμε ραντεβού σε ένα καφέ στα Πατήσια. Η πρώτη εντύπωση ήταν αρκετά καλή, ήταν ένας τύπος γύρω στα σαράντα πέντε, ψηλός και αρκετά συγκροτημένος ο οποίος είχε ανάλογες εμπειρίες και με άλλα ζευγάρια στο παρελθόν. Μιλήσαμε λοιπόν αρκετή ώρα για διάφορα άσχετα πράγματα και ελάχιστα όμως για τις εμπειρίες του με τα ζευγάρια αλλά καταλήξαμε πως αν το αποφασίζαμε εγώ και η γυναίκα μου, θα έπρεπε να την συναντήσει και εκείνη μόνος του, ώστε να αποφασίσει αν θα μπει στην φάση ή όχι. Πριν να τελειώσει όμως η συνάντηση μας, μου προώθησε στο κινητό μου κάποιες φώτο που απεικόνιζαν τα «προσόντα» του και μου ζήτησε να τις στείλω στο κινητό της γυναίκας μου.

- Νομίζω ότι σίγουρα την ενδιαφέρει να ξέρει τι κουβαλάω ανάμεσα στα πόδια μου, γι' αυτό στείλε της αυτές τις φώτο να πάρει μια ιδέα.

Η γυναίκα μου δεν γνώριζε τίποτα για την συνάντηση αυτή, για την ακρίβεια δεν γνώριζε τίποτα για όλη την φάση, έτσι μόλις έλαβε τις φωτογραφίες με πήρε τηλέφωνο.

- Τι μαλακίες είναι αυτές;

- Για τις φωτογραφίες λες;

- Ναι, ποιανού είναι αυτή η πούτσα που την βρήκες;

Δεν της είπα πολλά στο τηλέφωνο αλλά συμφωνήσαμε να πάμε για καφέ αφότου σχολούσε και θα της εξηγούσα τα πάντα. Όντως βρεθήκαμε μετά την δουλειά της και της είπα όλη την ιστορία. Αρχικά ξαφνιάστηκε και μου είπε ότι κάνω μαλακίες, αλλά μετά άρχισε να κοιτάζει ξανά τις φώτο οι οποίες ήταν αρκετά «ενδιαφέρουσες» όπως είπε και έτσι θέλησε να μάθει τι τύπος ήταν ο Χρήστος. Από τη μία της άρεσε η ιδέα άλλωστε ήταν κομμάτι των φαντασιώσεων της, αλλά από την άλλη έλεγε πως καλύτερα να το αφήναμε κι εγώ να έκλεινα το προφίλ γιατί όλα αυτά είναι μαλακίες. Μιλήσαμε αρκετή ώρα σε αυτό το κλίμα και αποφασίσαμε τελικά να μην προχωρήσουμε το όλο πράγμα. Μετά από μερικές μέρες όμως η Τζένη μου ζήτησε να τηλεφωνήσουμε στον Χρήστο «έτσι για πλάκα». Τον κάλεσα λοιπόν και της τον έδωσα να μιλήσουν. Ο πάγος έσπασε σύντομα και έτσι κανόνισαν να συναντηθούν την επόμενη μέρα.

Την επόμενη μέρα λοιπόν, ετοιμάστηκε, έγινε κουκλάρα και πήγε να τον συναντήσει. Είχε αρκετή αγωνία για την συνάντηση και μου είπε πως θα μου τηλεφωνούσε μετά το ραντεβού, αλλά ποτέ δεν το έκανε, απλά γύρισε αργά. Φυσικά εμένα με είχε φάει η αγωνία και έτσι το πρώτο πράγμα που την ρώτησα αφότου γύρισε ήταν πως πήγε το ραντεβού. Μου είπε να περιμένω και θα τα πούμε όλα. Μπήκε στο δωμάτιο, γδύθηκε, φόρεσε τη ρόμπα της και ήρθε στο σαλόνι.

Πουτανάκι της γυναίκας μου και του γαμιά μας- Λοιπόν τι έγινε στο ραντεβού;

- Όλα καλά, όντως είναι ωραίος τύπος.

- Τι είπατε;

- Μιλήσαμε για διάφορα και μου είπε πως αν θέλουμε να παίξουμε μαζί του θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες.

- Τι κανόνες;

- Μου είπε πως τον ενδιαφέρουν τα ζευγάρια ως ζευγάρια, δηλαδή και οι δύο να είναι πάντα έτοιμοι για τα πάντα και με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να σε δω στα τέσσερα να του γλείφεις τον πούτσο.

- Κι εσύ τι του είπες;

- Δεν παίζει ρόλο τι του είπα εγώ, εσύ αν τον καλέσουμε αύριο θα τον περιποιηθείς σαν καλή πουτάνα, ή θα ξενερώσεις την όλη φάση;

Πραγματικά δεν ήξερα τι να απαντήσω και μάλλον το περίμενε κάτι τέτοιο για αυτό μου είπε…

- σκέψου το και πες μου, αν νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις, μου έχει πει τι πρέπει να κάνουμε, αλλιώς το ξεχνάμε το όλο θέμα και λήγει εδώ.

Η όλη κατάσταση με είχε διεγείρει αρκετά και έτσι μετά από λίγη ώρα μπήκα στο δωμάτιο και της είπα να το κάνουμε. Πέταξε από την χαρά της. Σηκώθηκε με αγκάλιασε και μου είπε:

- Φοβόμουν πως θα έλεγες όχι και τον γουστάρω πολύ αυτόν τον πούτσο, αν δεν υπήρχε ο όρος του ζευγαριού και σήμερα θα τον είχα πηδήξει.

Μιλούσε και μπορούσα να διακρίνω τον πόθο καθρεφτισμένο στα μάτια της.

- Κι εσύ μην αγχώνεσαι, ο Χρήστος είχε και άλλα ζευγάρια στο παρελθόν, ξέρει καλά πως να χειριστεί το όλο θέμα, θα περάσουμε και οι δυο καλά.

Οι οδηγίες του ήταν απλές. Έπρεπε να αποτριχωθεί κάθε κομμάτι του κορμιού μου και επίσης να χαλαρώσει λίγο ο κώλος μου. Η Τζένη αφού είχα συμφωνήσει, την επόμενη μέρα φρόντισε και για τα δύο. Μου έκανε χαλάουα παντού και αγόρασε από ένα sex - shop όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα να γίνω πιο ανοικτός. Είχαμε ζητήσει άδεια από τις δουλειές μας για να έχουμε όλο το χρόνο που χρειαζόταν. Επί δύο μέρες ο κώλος μου δεχόταν δονητές, μπίλιες, τάπες, ενώ το βράδυ κοιμόμουν πια με μια τάπα σφηνωμένη στην κωλοτρυπίδα μου. Επίσης είδα αρκετά video τα οποία ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι έβλεπε η Τζένη στο ίντερνετ, γυναίκες που πηδιούνται με τους γαμιάδες τους και οι άνδρες τους είναι εκεί έτοιμοι να κάνουν ότι τους ζητηθεί. Αφού λοιπόν πέρασαν δυο μέρες τηλεφώνησε στον Χρήστο να μας επισκεφτεί το Σαββατοκύριακο. Τελικά η μεγάλη μέρα ήρθε, έτοιμοι και οι δύο τον περιμέναμε να έρθει, η Τζένη φορώντας τα σέξι εσώρουχα της και εγώ γυμνός, φορώντας μία ρόμπα και έχοντας στον κώλο μου χωμένες τρεις μπίλιες.

Πουτανάκι της γυναίκας μου και του γαμιά μαςΟ Χρήστος μπήκε στο σπίτι, την αγκάλιασε και τη φίλησε. Εμένα με χαιρέτησε και κάθισε όλο άνεση στον καναπέ.

- Λοιπόν τι έγινε, τον προετοίμασες τον άνδρα σου όπως σου είπα;

- Ναι, αυτή τη στιγμή έχει στον κώλο του τρεις μπάλες των 2,5 εκατοστών.

- Αλήθεια;

- Ναι ανακάλυψα ότι ο κώλος του ανοίγει πολύ εύκολα.

- Σου άρεσε όλη αυτή η προετοιμασία;

- Νομίζω σε εκείνον άρεσε πιο πολύ, στήνεται με τόση άνεση που ούτε το περίμενα.

- Σε εξέπληξε, να δω και εγώ σε τι κατάσταση είναι;

- Φυσικά. Βγάλε την ρόμπα και πήγαινε να σε τσεκάρει…

είπε η Τζένη. Άφησα λοιπόν την ρόμπα να πέσει και πήγα στον Χρήστο, εκείνος μου άνοιξε με τα χέρια του τα κωλομέρια και κοίταξε την κωλότρυπα μου.

- Μάλιστα και τι μπορεί να πάρει;

- Τώρα πια ακόμα και την μεγάλη τάπα με προσπάθεια, αλλά δεν θέλω να τον ξεχειλώσω για αυτό κοιμάται με τη μεσαία.

- Μπράβο, πολύ καλή δουλειά και αφού αντέχει τις μπάλες δεν θα νιώθει ότι χέζεται αν τον γαμήσει πούτσα.

- Δε νομίζω να έχει πρόβλημα με κάτι τέτοιο.

- Ωραία βάλε μου λοιπόν ένα πότο και ας ξεκινήσει η πουτάνα να μου περιποιείται τον πούτσο, πρέπει να μάθει να τσιμπουκώνει.

- Άκουσες; Ξεκίνα να τον περιποιείσαι.

Η Τζένη ειδικά μετά την είσοδο του Χρήστου στο σπίτι, έμοιαζε άλλος άνθρωπος. Γονάτισα και πλησίασα προς την πούτσα του νιώθοντας δισταγμό να το κάνω. Βουτώντας με όμως από το κεφάλι με μπούκωσε με το καβλί του και άρχισε να με κουνά πάνω κάτω μέχρι να συνηθίσω. Η Τζένη έφερε το ποτό και κάθισε δίπλα του, έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα, εμένα στα τέσσερα να τσιμπουκώνω το βαρβάτο πούτσο του Χρήστου και εκείνη στον καναπέ να τον χαϊδεύει.

- Πως τα πάει;

- Θέλει δουλειά, πρώτη φορά όμως δεν παίρνει πίπα;

- Μάλλον, αν και έτσι που τον βλέπω έχω αμφιβολίες, ίσως και να το έχει ξανακάνει.

Πλέον δεν χρειαζόταν να μου κρατάει το κεφάλι. Τον τσιμπούκωνα σαν φτηνή πουτάνα, δίχως ίχνος δισταγμού. Η Τζένη το πρόσεξε και άρχισε να μου δίνει οδηγίες πως να το κάνω, επισημαίνοντας μου να μην ξεχνάω τα αρχίδια. Αφότου ο Χρήστος τελείωσε το ποτό του, μου είπε «φτάνει». Ήταν η σειρά της Τζένης, έτσι τώρα ήμασταν και οι δύο γονατισμένοι μπροστά του, μόνο που σε αυτή την φάση ο πούτσος του βρισκόταν στο στόμα της Τζένης. Τον έγλειφε αχόρταγα μονολογώντας:

- Τι πούτσα έχεις ψωλαρά μου, τι καβλί είναι αυτό;

Εγώ την κοιτούσα σοκαρισμένος. Πρώτη φορά την έβλεπα σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να διάβασε τη σκέψη μου, διότι ξαφνικά έφαγα μια ξανάστροφη.

- Τι περίμενες ε; Εσύ δεν έψαχνες στο ίντερνετ για πούτσο; Δεν τον δοκίμασες άλλωστε και πριν; Γι' αυτό άλλαξε τα μούτρα σου και μη με ξενερώνεις. Ανοιξε τα μάτια σου καλά και δες πως είναι ένα πραγματικό καβλί, έτσι είναι, χοντρό, μεγάλο και σκληρό και να ξέρεις πως για να το φας θα παρακαλέσεις σαν ξεφτιλισμένη πουτάνα, θα ικετεύσεις για να σε ξεφτιλίσει και φρόντισε να το κάνεις αλλιώς σου υπόσχομαι πως θα σου ξεχειλώσω τόσο τον κώλο που θα κυκλοφορείς με babylino έτσι ξεσκισμένο που θα σε κάνω. Λοιπόν τέρμα το μάτι. Τράβα και γλείψε μου τον κώλο, για να απολαύσω αυτό το καβλί δίχως τις κλάψες σου.

Πήγα από πίσω της και άρχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα ενώ παράλληλα μπορούσα να αισθανθώ το μουνί της υγρό από τα ζουμιά της καύλας της. Εκείνη είχε αρπάξει τον πούτσο του Χρήστου και τον έγλειφε σαν πορνοστάρ. Τέτοια πίπα δεν την είχα δει ποτέ να κάνει.

- Αχ! ναι... έτσι πρέπει να περιποιούνται καβλιά σαν αυτό, είναι τόσο χοντρό που γεμίζει όλο το στόμα και τόσο σκληρό!

Αυτό το σχήμα δεν κράτησε για πολύ ώρα ακόμη, γιατί ο Χρήστος ήταν πολύ καυλωμένος πια. Άρπαξε τη Τζένη την έριξε πάνω στον καναπέ και χωρίς να χάσει χρόνο κάρφωσε την πούτσα του μέσα στο μουνί της, το οποίο ήταν γεμάτο υγρά. Έτσι κατάφερε και τη δέχτηκε δίχως δυσκολία. Εγώ γονατισμένος στο πάτωμα, κοιτούσα το μουνί της να ξεχειλώνει, καθώς η χοντρή πούτσα του μπαινόβγαινε μέσα της.

- Έτσι, έτσι μωρό μου, γαμιά μου ξέσκισε την, την πουτάνα σου, άνοιξε της τη μουνάρα. Ω! θεέ μου τι πούτσος είναι αυτός, με έχεις ξεσκίσει την πουτάνα. Τι κάβλα είναι αυτή - ξεπάτωσε με την καργιόλα…

Πουτανάκι της γυναίκας μου και του γαμιά μαςΤης είχε σηκώσει τα πόδια ψηλά και έτσι το καβλί του χωνόταν μέσα της όσο πιο βαθιά μπορούσε να το δεχτεί. Τα υγρά της έτρεχαν δίχως σταματημό και εγώ απλά κοιτούσα.

- Που είσαι γαμιόλη; Βλέπεις πως πραγματικά γαμάνε μια γυναίκα, βλέπεις; Ή παίζεις το πουλάκι σου; βλέπεις;

Η Τζένη με ξεφτίλιζε και το απολάμβανε. Πάντα πετούσε κάποια υπονοούμενα αλλά τώρα το έκανε χωρίς κανέναν φραγμό. Σταδιακά ο Χρήστος χαλάρωσε το ρυθμό που την πηδούσε. Το μουνί της είχε πια προσαρμοστεί στο μέγεθος του και δεν δυσκολευόταν να τον πάρει, έτσι μπορούσε να το απολαμβάνει και να ασχολείται και με το δικό μου ξεφτίλισμα παράλληλα.

- Σε θέλω εδώ, θέλω να του γλείψεις τα αρχίδια και να σκουπίσεις όλα τα υγρά από πάνω μου, αυτή είναι η δουλειά σου, ξεκίνα.

Υπακούοντας στην εντολή της βρέθηκα ανάμεσα τους να γεύομαι τα υγρά από το γαμήσι τους, ενώ κατά διαστήματα ο Χρήστος έβγαινε από μέσα της και μου τον έδινε πίπα, με άφηνε να τον τσιμπουκώσω για λίγο και κατόπιν τον κάρφωνε πάλι μέσα στην Τζένη, κάνοντας την να βογκά από καύλα. Το μουνί της μετά από τόση ώρα γαμησιού είχε γίνει πλέον πηγάδι αλλά δεν είχε σταματήσει ούτε στιγμή να είναι γεμάτο υγρά, τα οποία γλείφοντας τους είχαν πασαλείψει όλο το πρόσωπο μου. Η Τζένη που έχει την ιδιότητα να αντιλαμβάνεται τα πάντα, ακόμα και αυτά που δεν βλέπει μου είπε:

- Σήκω πάνω να δω τα μούτρα σου…

και δίχως να σταματήσει να γαμιέται κοίταξε το πρόσωπο μου και είπε…

- θα πρέπει να ευχαριστήσεις το Χρήστο που χάρη της πούτσας του και του γαμησιού που μου έχει ρίξει, έχεις τζάμπα αυτή την υπέροχη κρέμα στα μούτρα σου και φυσικά να περιμένεις να ολοκληρωθεί η περιποίηση με την παχύρευστη…

κάτι που δεν άργησε να γίνει. Ο Χρήστος μου ζήτησε να στηθώ για να πάρω μια ιδέα πως θα είναι και άδειασε τα προσπερματικά υγρά του πάνω στα μούτρα μου. Κατόπιν με διέταξε να του καθαρίσω τον πούτσο. Η Τζένη καύλωσε ακόμα περισσότερο από το σκηνικό και άρχισε να παίζει την κλειτορίδα της βλέποντας με να καθαρίζω τον πούτσο του.

- Έτσι μπράβο, θέλω να μου τον γυαλίσεις να μην μείνει τίποτα.

Φυσικά υπάκουσα. Ήταν ακόμα πολύ καυλωμένος. Μου βούτηξε το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Ένιωθα να πνίγομαι αλλά δεν έδειχνε να τον ενδιαφέρει, άλλωστε η Τζένη τον παρότρυνε να μη σταματήσει. Του ζητούσε να με ξεφτιλίσει όσο πάει, να με κάνει να πάρω όλο το καβλί του μέσα στο στόμα ως το λαρύγγι και αυτός δεν είχε σκοπό να της χαλάσει το χατίρι. Μου πίεζε το κεφάλι πάνω στον πούτσο του δίχως έλεος, η Τζένη έπαιζε την κλειτορίδα της μανιασμένα και βλέποντας με κάποια στιγμή που ξέφυγα από τον πούτσο του να προσπαθώ να συνέλθω από το γαμήσι, άρχισε να χύνει ουρλιάζοντας και έχοντας σπασμούς σε όλο της το σώμα. Το χύσιμο της έκανε τον Χρήστο να σταματήσει το τσιμπούκωμα μου. Απλά με βούτηξε από τα μαλλιά και με πήγε στα τέσσερα μπροστά από τον καναπέ και κάθισε καυλωμένος δίπλα στην Τζένη, η οποία βαριανάσαινε.

- Αχ! καιρό είχα να χύσω έτσι. Έχω σχεδόν παραλύσει, από την κάβλα, ήθελα να κρατηθώ και άλλο αλλά δεν μπορούσα, απίστευτο γαμήσι, πάντα πίστευα ότι θα με καύλωνε να τον βλέπω να τον τσιμπουκώνουν σαν πουτάνα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Τώρα είμαι. Νομίζω πως από δω και πέρα πάντα θα έχει μια πούτσα στο στόμα του. Είναι υπέροχο θέαμα και ίσως ακόμα καλύτερο να είναι μία στο στόμα και μία στον κώλο, εσύ τι λες;

- Με όλα τα ζευγάρια που είχα κάποια στιγμή έγινε και αυτό.

- Αλήθεια;

είπε η Τζένη με έντονο ενδιαφέρον.

- Ναι, έχω ένα φιλικό ζευγάρι που στην γυναίκα αρέσουν πολύ αυτές οι φάσεις. Αυτοί πηδάνε συνήθως αγοράκια, έχουν αρκετά λεφτά και είναι επίσης αρκετά κοινωνικοί, έτσι δεν τους είναι δύσκολο να βρουν toys.

Η Τζένη διέκοψε προς στιγμή την κουβέντα και μου είπε:

- Τι κάθεσαι; Δεν έχεις δουλειά να κάνεις; Πρέπει να χύσει και ο Χρήστος, λοιπόν ξεκίνα και φρόντισε να τα καταπιείς όλα, ξέρεις πια πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, άρχισα να τον τσιμπουκώνω αγωνιώντας για την αίσθηση που θα είχαν το χύσια του μέσα στο στόμα μου και πως θα τα κατάπινα.

- Καν’ το καλά διότι από το και πέρα θα καυλώνεις συχνά ψωλές και θα πίνεις τα ζουμιά τους, δεν είσαι πια καμιά παρθένα, άσε λοιπόν τις ντροπές.

Έτσι συνέχισαν την κουβέντα τους και εγώ κατακόκκινος του έγλειφα τον πούτσο του.

- Λοιπόν γίνεται με τους φίλους σου;

- Επειδή γουστάρουν και αυτοί την όλη φάση, όταν το ζευγάρι που έχω μπορεί να ανταπεξέλθει, κάνουμε παρτάκι, οι γυναίκες αράζουν και βλέπουν εμάς να παρτουζώνουμε τον τύπο, γι' αυτό και απέφυγα να ανοίξω τον δικό σου σήμερα από πίσω, νομίζω θα γίνει καλύτερα σε παρτούζα, εσύ τι λες;

- Σίγουρα, άλλωστε υπάρχουν και οι τάπες, τις οποίες πλέον θα παίρνει σε καθημερινή βάση για να είναι σε φόρμα. Να σε ρωτήσω και ο φίλος σου είναι στα ίδια «κυβικά» με εσένα;

- Ναι, απλά έχει μεγαλύτερο πουτσοκέφαλο.

- Ακόμα πιο μεγάλο από το δικό σου; Απίστευτο, με βλέπω καυλωμένη όλη μέρα, με την σκέψη και μόνο, να βλέπω τέτοιες ψωλές να του ανοίγουν τον κώλο.

Πουτανάκι της γυναίκας μου και του γαμιά μαςΤο χέρι του Χρήστου μου βούτηξε το κεφάλι και με ακινητοποίησε, έχυνε, νόμιζα ότι θα πλημμύριζε το στόμα μου αλλά πιέζοντας το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο του άδειασαν όλα στο λαρύγγι μου. Και να ήθελα να μην τα καταπιώ δεν θα μπορούσα.

- Τα κατάφερε; έχυσες;

- Ναι, επιτέλους.

- Τα ήπιε όλα;

Γελώντας ο Χρήστος είπε:

- Και να μην ήθελε δεν μπορούσε…

και η Τζένη γυρνώντας προς το μέρος μου είπε…

- ευχαρίστησε τον.

Έμοιαζε το πιο δύσκολο πράγμα, αλλά τον ευχαρίστησα.

- Νομίζω όμως πως πρέπει να χύσει και αυτός…

είπε η Τζένη και μου ζήτησε να γυρίσω με τον κώλο προς το μέρος τους, για να μπορούν να δουν τι πουτάνα είμαι και να τον παίξω για να χύσω. Φυσικά όσο τον έπαιζα άκουγα διάφορα σαρκαστικά σχόλια από μέρους τους καθώς και σενάρια για το μέλλον, τα οποία με ανατρίχιαζαν αλλά με καύλωναν παράλληλα, ώσπου ξαφνικά ένιωσα τον κώλο μου να σχίζεται και την Τζένη να ξεκαρδίζεται στα γέλια, είχε τραβήξει με μια κίνηση όλες τις μπίλιες που είχα μέσα μου, ούρλιαξα.

- Τι φωνάζεις, κάθε μέρα δεν χέζεις; Τι έπαθες τώρα; Θέλω να χύσεις, κάντο λοιπόν χωρίς δράματα.

Πονούσα αφόρητα αλλά συνέχισα να τον παίζω, ενώ η Τζένη μου άνοιγε τα κωλομέρια σχολιάζοντας την κατάσταση της κωλοτρυπίδας μου. Τελικά έχυσα. Κατόπιν πήγαμε όλοι μαζί στην κρεβατοκάμαρα, εκείνοι κοιμήθηκαν στο κρεβάτι και εγώ σε ένα στρωματάκι δίπλα στο πάτωμα, ώστε να είμαι διαθέσιμος όποτε με χρειαζόντουσαν και με χρειάστηκαν ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια της νύκτας. Παρ’ όλο που η κοινή μας ζωή με την Τζένη έμοιαζε να μην έχει αλλάξει καθόλου, η σεξουαλική μας άλλαξε ριζικά, ειδικά μετά το πάρτι με τους φίλους του Χρήστου. Οι οποίοι τελικά γίνανε και δικοί μας, «καλοί φίλοι».

Σχόλια  

#2 adosiola 23-05-2019 07:30
Amoxicillin 500 Mg: http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ Buy Amoxicillin Online jjj.gyhg.gaywor ld.gr.iee.kw http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Παράθεση
#1 adiwojoyiltep 23-05-2019 06:51
Amoxicillin: http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ Buy Amoxicillin Online wli.lhin.gaywor ld.gr.ner.hc http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!