Το πρώτο μου γαμήσιΠριν 7-8 χρόνια αποφάσισα ότι ήταν καιρός να βρω έναν επιβήτορα να με ξεπαρθενιάσει.

Κατά τον τελευταίο καιρό πριν, σκεφτόμουν συνέχεια πούτσες και καυλιά στο κώλο μου. Φυσικά και πριν από όλα αυτά είχα ανοίξει μόνος μου το κωλαράκι μου με διάφορα εργαλεία και δονητές αλλά αληθινό ζωντανό καυλί δεν είχα φάει.

Έτσι λοιπόν μέσω σελίδας γνωριμιών γνώρισα τον Γιώργο. 5 χρόνια μεγαλύτερος μου με δικό του σπίτι στο κέντρο. Αφού ξεπέρασα τις αναστολές που αποφάσισα να τον επισκεφθώ. Και έτσι και έγινε, μια Δευτέρα απόγευμα πήγα από εκεί. Μελαχρινός λίγο πιο μεγάλος στην εμφάνιση από την πραγματική του ηλικία αλλά οκ τύπος. Και με ένα καυλί 18 πόντους χοντρό για τα δεδομένα μου. Αμέσως μόλις κάτσαμε στο καναπέ μετά από την καθιερωμένη κουβέντα αρχίζει να με χαϊδεύει έτσι κάπου εκεί αρχίζω και εγώ να ψάχνω το καυλί του μέσα στο παντελόνι του. Του κατεβάζω το φερμουάρ και εμφανίζεται η ψωλή του. Για μένα τότε ήταν μοναδική αίσθηση. εννοείται ότι την πήρα αμέσως στο στόμα. τον τσιμπούκωνα για ώρα. δεν ήθελα να σταματήσω.. Μέχρι που δεν άντεξε άλλο με πλημύρισε στα χύσια. παρά τους ενδοιασμούς μου τα ήπια όλα. Καθίσαμε για λίγο να συνέλθει αλλά εγώ ήμουν τέρμα καυλωμενος και ήθελα να με πάρει. οπότε αρχίζω πάλι το τσιμπούκι μέχρι να σηκωθεί πάλι και μετά με στήνει στα τέσσερα στο καναπέ για να ανοίξει. Μετά από λίγη προσπάθεια βάζει δύο δάχτυλα μέσα. εγώ να τρέμω από καύλα αυτός να είναι τούμπανο. Έρχεται κοντά και αρχίζει να πιέζει το καυλί του στη σούφρα μου. Δυστυχώς πονούσα πολύ γιατί δεν μπορούσα να χαλαρώσω. Έτσι πάμε στο κρεβάτι του, εκεί ξάπλωσε ανάσκελα και αφού τον έγλυψα πάλι για λίγη ώρα ανέβηκα πάνω του και μόνος μου τον κάρφωσα στο κώλο μου! Άρχισα σιγά σιγά να ανεβοκατεβαίνω πάνω στο καυλί του, η καύλα μου ήταν ατελείωτη. έχυσα σε χρόνο λίγων λεπτών αλλά είχα τέτοιες καύλες που συνέχισα σαν να μην είχε γίνει τίποτα. χοροπήδαγα πάνω του σαν την χειρότερη πουτάνα της Συγγρού, ταυτόχρονα χάιδευα τα βυζιά μου. Σε κάποια στιγμή γύρισα από την άλλη πλευρά και πλέον του είχα γυρίσει πλάτη, έτσι αυτός ενώ με έσκιζε μπορούσε να χαζεύει και την υπέροχη τουρλωτή κωλάρα μου , μου έριχνε κωλοσκάμπιλα και καύλωνα. είχε κοκκινήσει και τα δύο κωλομέρια μου αλλά εγώ γούσταρα τρελά.

Συνέχισε αυτή η φάση για κάποια ώρα μέχρι που τελικά με έβαλε στα τέσσερα και με υπόταξε και έτσι. Εκεί ένοιωσα την μεγαλύτερη ηδονή μπαινόβγαινε με τέτοιο ρυθμό που ένοιωθα ότι θα μείνω εκεί ότι θα φτάσει το καυλί του στο στόμα μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα άρχισα να την παίζω, τότε με πιάνει και με βάζει ανάσκελα στο κρεβάτι μου ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να με σκίζει και έτσι. όλα τα χύσια μου τα κατέβασα χωρίς να το καταλάβω. και κάπου εκεί βγάζει το καυλί του έξω και μου το δίνει και αυτό στο στόμα. ξαναέχυσε ο τύπος μέσα στο στόμα μου και όλα εννοείται ότι τα ήπια στην υγειά του!!!

Από τότε γαμιώμαστε σα σκυλιά μέχρι και σήμερα. σήμερα βέβαια το καυλί του πλέον δεν είναι και τόσο τεράστιο για τα μέτρα μου καθώς έχω φάει και πολύ μεγαλύτερα. αλλά ο γαμιάς έχει άλλη χάρη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!