Ο κύριος Νίκος και ο φίλος τουΕίναι η δεύτερη εμπειρία μου στο σεξ με τον κύριο μου. Ο κύριος Νίκος είχε φύγει διακοπές με τη γυναίκα του. Ήθελα να ξανανιώσω τον πούτσο του μέσα μου ακόμα και αν πόναγα ξανά. Έβαζα τα κιλοτάκια της μητέρας μου και έχωνα μέσα μου ότι στρογγυλό έβρισκα… κερί, αγγούρι. Φαντασιωνόμουν να με γαμάει και έχυνα με το αντικείμενο μέσα στο κωλαράκι μου.

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου όταν είχε γυρίσει από τις διακοπές. Μου είπε ότι του είχα λείψει και να είμαι έτοιμος να τον δω γρήγορα. Περίμενε πότε η γυναίκα του θα έφευγε για δουλείες στην επαρχία. Τελικά την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου την Τρίτη μου είπε ότι την Παρασκευή βράδυ το σπίτι είναι έτοιμο. «Τέλεια!», σκέφτηκα.

- «Θα ντυθείς κανονικά και όλα τα υπόλοιπα άστα σε μένα…»

- «Μάλιστα κύριε Νίκο…»

- «Στις οκτώ να είσαι σπίτι μου. Οκ; Μπορείς;»

- «Όχι, οι δικοί μου λείπουν».

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν ότι πλέον δεν ήταν τόσο γλυκός, πιο απαιτητικός. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμουν το βράδυ της Παρασκευής. Δεν έκανα τίποτα μόνος μου για να το απολαύσω περισσότερο και τα αρχίδια μου ήταν έτοιμα να σπάσουν. Παρασκευή έκανα ένα μπανάκι και κατά τις έξι έφυγα. Στις οκτώ ακριβώς ήμουν έξω από την πολυκατοικία. Πλέον ήξερα. Χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε και ανέβηκα. Με περίμενε κλασσικά με το μπουρνούζι μόνο.

- «Πήγαινε στο δωμάτιο, θα βρεις στο κρεβάτι ρούχα. Ντύσου και έλα. Μόνο που θα έρθεις σαν κοριτσάκι…», μου είπε με το που μπήκα.

- «Μάλιστα κύριε Νίκο…»

Πήγα στο δωμάτιο. Πάνω στο κρεβάτι βρήκα ένα στρινγκάκι διάφανο άσπρο, ένα καλσόν άσπρο και ένα μαύρο φορεματάκι. Έβαλα το στρινγκάκι. Ήταν τέλειο πάνω μου και όπως ήταν διάφανο φαινόταν όλο το καυλάκι μου. Έβαλα το καλσόν και το φορεματάκι κοντό, κολλητό και έφτανε ίσα να καλύπτει το κωλαράκι μου. Ένιωθα σαν γυναίκα.

- «Είμαι έτοιμη κύριε Νίκο…»

- «Κούκλα είσαι Ρούλα μου!»

Έβγαλε το μπουρνούζι και φάνηκε ο καυλωμένος πούτσος του.

- «Έλα Ρούλα… μου έχει λείψει το τσιμπούκι σου!»

Πλησίασα και το πήρα αμέσως όλο μέσα στο στόμα μου. Τα χείλη μου είχαν φτάσει στα αρχίδια του. Ήταν πρησμένα και φαίνονταν ότι είχε μπόλικα χύσια για μένα. Ενώ του τον έγλειφα, χτυπάει το κουδούνι. Φοβισμένος σταμάτησα με τα χείλη και το καυλί του να είναι γεμάτο στα σάλια.

- «Περιμένεις κανέναν;»

- «Περίμενε εδώ!»

Εγώ σηκώθηκα και έτρεξα στην κρεβατοκάμαρα. Άκουσα μια αντρική φωνή και τον κύριο μου να με φωνάζει.

- «Ρούλα μου, έλα εδώ!»

«Μάλλον σήμερα θα σκιστώ…», σκέφτηκα. Δεν πήγαινα. Ήρθε στο δωμάτιο, με έπιασε από το χέρι και με πήγε στο σαλόνι.

- «Να σου γνωρίσω τον Γιώργο. Τον δεύτερο γαμιά σου».

Ο Γιώργος ήταν συνομήλικος και από το παντελόνι του κατάλαβα ότι είχε «χάρες».

- «Πολύ καλή η μικρή ρε Νίκο!»

Εγώ δεν μίλαγα. Είχα γίνει κατακόκκινος σαν παντζάρι ενώ ο Γιώργος με χούφτωνε.

- «Το καυλάκι της είναι πεσμένο αλλά με το γαμήσι που θα φάει θα της σηκωθεί!», είπε ο Γιώργος.

- «Κύριε Νίκο, δεν νομίζω ότι μπορώ και τους δυο…»

- «Θα σκιστείς σήμερα μωρό μου. Θα γίνεις γυναίκα!»
Ο κύριος Νίκος και ο φίλος του
Ο Γιώργος γδύθηκε και είδα έναν χοντρό πούτσο καυλωμένο, όχι μακρύ σαν του κυρίου μου, αλλά χοντρό πολύ χοντρό.

- «Γλείψε την πούτσα του!», μου είπε ο κύριος Νίκος και έφερε το κεφάλι μου στο καυλί του.

Το πήρα στο στόμα μου και τον έγλειφα. Με γέμιζε. Όσο σκεφτόμουν αυτόν τον πούτσο στην τρυπούλα μου καύλωνα. Ήρθε και ο κύριος Νίκος δίπλα μου και τους έγλειφα εναλλάξ. Ο Γιώργος έκατσε στον καναπέ κι εγώ στα τέσσερα τον έγλειφα. Ήρθε πίσω μου ο κύριος Νίκος, μου έσκισε το καλσόν και ακούμπησε την πούτσα του στην τρυπούλα μου, χωρίς σάλιο, χωρίς λάδι, χωρίς να βάλει τίποτα.

- «Κύριε Νίκο, σαλιώστε τη λιγάκι. Μη μπείτε έτσι…»

Αυτός τίποτα. Έσπρωχνε και είχε βάλει το πουτσοκέφαλο μέσα μου, μου άνοιγε τον κώλο με τα χέρια του και με μια απότομη κίνηση έχωσε μέσα μου το μισό. Έβγαλα μια δυνατή κραυγή πόνου αλλά ο Γιώργος μου έπιασε το κεφάλι και το πίεζε στον πούτσο του. Με πίεζε για να μπει όλο. Ένιωθα να ανοίγω. Ήθελα να φύγω.

- «Σε λίγο θα σου αρέσει…»

Το κωλαράκι μου είχε αρχίσει να συνηθίζει το καυλί του. Μου άρεσε και καύλωνα πολύ. Έβγαζα αναστεναγμούς ευχαρίστησης και το καυλάκι μου είχε γίνει πέτρα. Τα αρχίδια άρχισαν να με πονάνε αλλά δεν ήθελα να χύσω ακόμα.

- «Μ’ αρέσει… Αχ ναι! Μ’ αρέσει πολύ!»

Με γάμαγε άγρια και με δύναμη. Όσο και αν πόναγα ήταν τέλειο. Με έπιανε από τη μέση και μου το κάρφωνε όλο στη στενή τρυπούλα μου. Κάποια στιγμή βγήκε από μέσα μου.

- «Καιρός να δοκιμάσει κι άλλη πούτσα…»

Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορέσω να το πάρω μέσα μου.

- «Έλα, κάτσε πάνω μου…», μου είπε ο Γιώργος.

Σηκώθηκα, άνοιξα τα πόδια μου και με την πλάτη στο πρόσωπο του έπιασα την πούτσα του και την έφερα στην τρυπούλα μου. Το πουτσοκέφαλο μπήκε άνετα μέσα μου. Όσο έσπρωχνα για να το πάρω, πόναγα πιο πολύ.

- «Δεν θα μπει όλο…», του είπα.

- «Αυτό θα το δούμε…»

Ο κύριος Νίκος και ο φίλος τουΜε έπιασε από τη μέση και σηκώθηκε προς τα πάνω. Στην κυριολεξία με κάρφωσε. Φώναξα και δάκρυα άρχισαν να κυλάνε από τα μάτια μου.

- «Δεν μπορώ, πονάω!»

Ο Γιώργος με γάμαγε και ο κύριος Νίκος έπαιζε το καυλί του βλέποντας με να με σκίζει ο φίλος του.

- «Το καυλάκι σου Ρούλα μου είναι καυλωμένο. Άρα σου αρέσει πολύ!», μου είπε ο κύριος μου.

Σήκωσα το φορεματάκι και είδα το καυλάκι μου. Πράγματι ο πούτσος μου ήταν καυλωμένος και φαινόταν τέλεια μέσα από το στρινγκάκι και το καλσόν. Άρχισα να γαμιέμαι πάνω στον χοντρό πούτσο του. Και όλο πιο γρήγορα και να μπαίνει, όλο πιο βαθιά μέσα μου. Πόναγα.. με έσκιζε αλλά με καύλωνε πολύ.

- «Αχ ναι! Γάμησε με πουτσαρά μου. Τρέλανε με!», του έλεγα και μίλαγα σαν κοριτσάκι.

Μου έβγαινε και με τρέλαινε. Είχα γίνει κοριτσάκι πλέον.. το κοριτσάκι τους. Με πλησίασε ο κύριος Νίκος και μου έδωσε τον πούτσο του. Με δυο καυλιά πλέον δεν άντεχα και έχυσα.

- «Χύνω η γαμιόλα!»

Ένιωθα να χύνω συνέχεια και να μην έχουν τελειωμό. Είχε γεμίσει το στρινγκάκι χύσια και έβγαιναν από το καλσόν. Ο κύριος Νίκος με έχυνε στο πρόσωπο, στο στόμα… Ότι μπορούσα έπινα. Σε κάποια στιγμή ένιωθα να συσπάται η πούτσα του Γιώργου. Με έχυνε μέσα στον κώλο. Ήταν τέλειο. Ένιωθα κύματα από χύσια και ο κώλος μου να γεμίζει.

- «Μεγάλο γαμιολάκι είσαι!», μου είπε ο Γιώργος.

Σηκώθηκα και πήγαινα προς την κρεβατοκάμαρα να ξαπλώσω. Πόναγα και είχα χύσια παντού. Έτρεχαν από το κωλαράκι μου, από το καυλάκι μου, στο πρόσωπο ήμουν γεμάτος. Ξάπλωσα στο κρεβάτι ξεθεωμένος. Είχα μείνει στο κρεβάτι για κανένα τέταρτο μέχρι που ήρθε ο κύριος Νίκος.

- «Πήγαινε να κάνεις ένα ντουζάκι. Δεν έχουμε τελειώσει πουτανάκι μου. Μετά θα κάνουμε κι εμείς…»

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο. Το καυτό νερό μου έκαιγε την τρυπούλα μου. Την έπιανα και είχε ανοίξει υπερβολικά. Ήξερα ότι σήμερα θα με άνοιγαν τόσο που δεν θα καθόμουν σε καρέκλα για μήνες οπότε θα το ευχαριστηθώ κι εγώ όσο μπορώ. Περίμενα πότε θα τελειώσουν το μπάνιο τους. Έψαξα στη ντουλάπα και βρήκα ένα δαντελωτό κιλοτάκι της γυναίκας του κύριου μου και το φόρεσα. Κυκλοφορούσα με το κιλοτάκι. Κουνιόμουν σαν κοπελίτσα και μίλαγα σαν μια μικρή πόρνη μέχρι που τελείωσε και ο κύριος μου το μπάνιο.

- «Μήπως οι γαμιάδες μου θέλουν περιποίηση;», τους ρώτησα.

Οι πούτσες τους ήταν πεσμένες. Τους πίπωνα εναλλάξ και ένιωθα τα καυλιά τους να μεγαλώνουν μέσα στο στόμα μου. Όταν είχαν σκληρύνει, πήγα προς την κρεβατοκάμαρα, έπιασα τον κώλο μου και γύρισα και τους είδα.

- «Λοιπόν γαμιάδες μου…;»

Ο κύριος Νίκος με έριξε στο κρεβάτι, μου άνοιξε τα πόδια και έχωσε την καυλάρα του μέσα μου. Με γάμαγε άγρια ενώ έγλειφα τον πούτσο του Γιώργου. Έμπαινε όλος μέσα. Ακόμα πόναγα αλλά με καύλωνε. Με έστησε στα τέσσερα και συνέχιζε να με σκίζει. Κάποια στιγμή μου έδωσε ένα σκαμπίλι στον κώλο.

- «Μμμμμ…»

Αφού είδε ότι μου άρεσε με βάραγε πιο δυνατά.

Ο κύριος Νίκος και ο φίλος του- «Σ’ αρέσει και το ξύλο πουτανάκι;», με ρώτησε ο Γιώργος.

- «Σκίστε με γαμιάδες μου!»

Του έγλειφα το καυλί και με χαστούκιζε, στην αρχή απαλά και όλο και πιο δυνατά. Με γάμαγαν εναλλάξ καρφώνοντας τις πούτσες στη παρθένα τρυπούλα μου.

- «Θέλω τα χύσια σας. Σκίστε τη πουτάνα σας!», φώναζα.

Πρώτος έχυσε ο κύριος Νίκος μέσα μου και μετά ο Γιώργος. Αφού χύσανε, με παρατήσανε στο κρεβάτι και πήγανε να κάνουν τσιγάρο στο σαλόνι. Είχαν πάρει αυτό που ήθελαν.. ένα παρθένο αγοράκι κι εγώ αυτό που αναζητούσα καιρό.. κάποιος να με γαμήσει άγρια. Ντύθηκα και έφυγα. Σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι δεν μπορούσα να περπατήσω.

Όταν έφτασα στο σπίτι έμεινα γυμνός το σλιπάκι μου. Είχε χύσια και ακόμα έβγαιναν από τον κώλο μου. Ένιωθα ξεφτιλισμένη κοπελίτσα που έψαχνε απλά πούτσο. Η δοκιμή μ’ άρεσε, αλλά ήθελα να περάσει καιρός πριν ξαναθυμηθώ, για να κλείσω λιγάκι. Έκανα μπάνιο και κοιμήθηκα γυμνός και ξεθεωμένος.

Με τον κύριο Νίκο είχα πάρει απόφαση να μην συναντηθώ ξανά. Αλλά όταν θα ήθελα να ξαναγαμηθώ θα γινόταν πάλι με μεγαλύτερο μου και θα με έκανε πραγματικό κορίτσι.

Σχόλια  

#1 PSOLARAS AFENTIS 15-10-2015 12:38
ΜΜΜΜΜΜΜ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΠΟΥΤΑΝΕ ΑΧΧΧΧΧΧ!!!!!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!