Με το παιδί από το σουβλατζίδικοΉμουνα στο εξοχικό μου πιο μικρός τότε, 19 χρόνων και μέσα στις καύλες, όπως πάντα άλλωστε. Τον είχα φάει μερικές φόρες άλλα δεν το είχα ευχαριστηθεί, πάντα πονούσα. Δεν είχε βρεθεί ο κατάλληλος γαμιάς να με ανοίξει και να με κάνει να το ευχαριστηθώ. Κοινώς ήμουν κακογαμημένος, μέχρι τότε. Στο θέμα μας όμως, εκείνο το καλοκαίρι πήγαινα σε ένα σουβλατζίδικο για σουβλάκια, όχι επειδή έκαναν κάλο σουβλάκι, αυτό ήταν χάλια, άλλος ήταν ο λόγος. Στο ταμείο δούλευε ένα παλικάρι, μέχρι 28 πρέπει να ήταν, πολύ αρρενωπός και από αυτούς που λες ότι πρέπει να γαμάνε τελεία. Όλα πάνω του φώναζαν ότι είναι μια κινητή πούτσα. Υπάρχουν μερικοί άντρες που το βλέμμα τους και ο τρόπος που κινούνται και φέρονται φωνάζουν γαμήσι. Είναι λες και μόνο γι αυτό έχουν γεννηθεί. Ε… αυτός ήταν ένας από αυτούς. Ήταν μελαχροινός, με κάστανα μάτια, ωραίο σώμα γυμνασμένο, όσο πρέπει (όχι τούμπανο ούτε αδύνατος, όμως). Αυτό που με καύλωνε πιο πολύ ήταν ότι από τη μπλούζα που φορούσε, ήταν μια μπλούζα με γιακαδάκι, με την επωνυμία του καταστήματος (τύπου πόλο για να καταλάβετε), έβγαιναν μερικές τριχούλες. Όχι αρκούδα, άλλα ίσα-ίσα για να καυλώνεις και να φαντασιώνεσαι τι υπάρχει παρακάτω.

Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ, κάθε βράδυ εκεί έλιωνα, με διαλείμματα βεβαία, για να μην καρφωθώ, έτσι πήγαινα μέρα πάρα μέρα για σουβλάκι, άλλα και όταν δεν ψώνιζα, πέρναγα απέξω έστω να τον δω. Μια από τις πολλές φόρες που είχα πάει, έγινε το παρακάτω. Μπαίνω μέσα, με κοιτάει όπως πάντα αδιάφορα άλλα στιγμιαία κάτι έλαμψε στο βλέμμα του.

- Καλησπέρα, λέω εγώ.

- Καλησπέρα, τι θα πάρουμε; Τα συνηθισμένα η τίποτα καινούργιο;

και μου κλείνει το μάτι. Πρώτη φορά που έδειξε κάτι σκέφτομαι, ή παρεξήγησα; Κολλάω και τον κοιτάω στα μάτια και με κοιτάει με αυτό το βλέμμα που λέει αν σε βάλω κάτω και σε σκίσω μετά δεν θα θες να τον βγάζω από μέσα σου.

- Λοιπόν;

με ρωτάει και με εξακολουθεί να με κοιτάζει επίμονα.

- 2 καλαμάκια σκέτα, λέω εγώ, μια πίτα κομμένη και μια πατάτες.

Κοιτάει γύρω του βεβαιώνεται ότι δεν μας παρατηρεί κάνεις και μου λέει…

- Να χύσω και λίγο σως μέσα, γιατί έτσι σκέτες δεν λένε.

Έμεινα παγωτό το μυαλό άρχιζε να κάνει εικόνες και πριν προλάβω να απαντήσω.

- Εγώ μου λέει θα σου χύσω πάντως...

και γυρνάει απότομα σε αυτόν που έφτιαχνε τα σουβλάκια και λέει…

- 2 καλαμάκια στο παιδί, σκέτα, μια πίτα κομμένη και μια πατάτες με μπόλικη σως από πάνω.

Γυρνάει, μου ξανακλείνει το μάτι και μου δείχνει να πάω προς τα εκεί να τα παραλάβω. Μην έχοντας τίποτα άλλο να κάνω πήγα και περίμενα να γίνουν, αυτός καθόταν πίσω από το ταμείο, ακριβώς από πίσω μου. Το μαγαζί ήταν άδειο, εγώ όμως δεν γυρνούσα να τον κοιτάξω, ντρεπόμουν. Σε μια φάση και αφού έχουν περάσει μερικά λεπτά, ένοιωθα ότι με κοιτάει, γυρίζω και τον βλέπω καρφωμένο να κοιτάει το κωλαράκι μου. Γύρισα απότομα μπροστά. Ήμουν σοκαρισμένος δεν ήξερα τι να κάνω, από τη μια το κωλαράκι μου είχε αρχίσει να βγάζει φωτιές, από την άλλη το μυαλό μου έλεγε:

- Μήπως δεν άκουσες καλά; Μήπως το παρεξήγησες;

Εκείνη την ώρα έρχεται και η παραγγελιά μου, παίρνω τα καλαμάκια, την πίτα και τις πατάτες με τη σως και ξεκινάω να φύγω. Στα μέσα της διαδρομής, μέχρι την πόρτα, γυρίζω και του λέω γεια. Με χαιρετάει και αυτός και όλα μέσα μου διαλύονται. Λέω αυτό ήταν, τα παρεξήγησες όλα και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να πάω σπίτι και να τραβήξω μια μαλάκια να ηρεμήσω. Ενώ είμαι στην πόρτα τον ακούω να μου φωνάζει.

- Ε μικρέ σου έπεσε κάτι.

Τον κοιτάω ξαφνιασμένος και πήγα να πω όχι. Τον βλέπω να έρχεται σκύβει στο πάτωμα και κάνει ότι μαζεύει κάτι, ενώ στο χέρι του κρατούσε ήδη την απόδειξη που είχε κόψει και εγώ πάνω στην σαστιμάρα μου δεν είχα πάρει, μου την δίνει και μου λέει σε περιμένω, ψιθυριστά και φεύγει. Εγώ κοντεύω να πεθάνω από την καύλα, βγαίνω στο δρόμο και κοιτάω την απόδειξη , τίποτα μπροστά, την γυρνάω πίσω και μου έχει γράψει, σε περιμένω στις δυο στο (δεν γράφω το μέρος για ευνόητους λόγους ). Αρχίζω να σκέφτομαι. Παίρνω κατευθείαν μια φίλη μου και ακυρώνω το πότο με την παρέα μου. Πάω σπίτι και ετοιμάζομαι για μπάνιο, σε 2 ώρες θα πρέπει να τον συναντήσω, σκέφτομαι τι να βάλω και επιλέγω μια στενή βερμούδα για να τονίζει το κωλαράκι μου, ένα t-shirt και από κάτω all star. Μπαίνω για μπάνιο και το καυλί μου είναι καυλωμένο full, το κωλαράκι μου ανοιγοκλείνει και κάνω απίστευτες προσπάθειες για να μη χύσω. Με το νερό ηρεμώ.

Βγαίνω, ντύνομαι και φτιάχνω το μαλλί μου. Θέλω να ‘μαι κούκλος. Είμαι έτοιμος και έχω ακόμη μια ώρα και κάτι μέχρι τότε. Η ώρα περνάει βασανιστικά αργά και αποφασίζω να βγω έξω και να κάνω βόλτες μέχρι να φτάσει δυο. Στις δύο πάρα δέκα είμαι ήδη εκεί που μου έχει πει. Ανάβω τσιγάρο και περιμένω, πάει δύο... δύο και δέκα και λέω δε θα ‘ρθει, το μετάνιωσε. Η καύλα μου έχει φτάσει στα όρια της. Τον σκέφτομαι και θέλω να τον αρπάξω και να τον ξεζουμίσω και αυτός ακόμα να έρθει είμαι πλήρως απογοητευμένος. Δύο και είκοσι τίποτα, σκέφτομαι ότι με κορόιδεψε για να σπάσει πλάκα. Όταν ξαφνικά ακούω ένα κορνάρισμα από πίσω μου (καθόμουν σε ένα παγκάκι) μου λέει…

- Έλα μικρέ μπες…

είναι με ένα αμάξι .. Έχει αλλάξει και φοράει μια στενή μαύρη μπλούζα με V ανοιχτό, όχι πολύ βαθύ, ίσα-ίσα για να καυλώνεις, αφού οι τριχούλες λίγο πιο πάνω από το στήθος φαίνονται και εγώ είμαι έτοιμος να χύσω. Από κάτω φορούσε φόρμα. Μπαίνω στο αμάξι.

- Τι κάνεις μικρέ; Sorry που άργησα, άλλα αργήσαμε να κλείσουμε. Πήγα κι από το σπίτι να κάνω και ένα ντουζάκι. Έφερα και μπυρίτσες να αράξουμε, θα σε πάω κάπου που ξέρω. Θα είμαστε μονοί και θα περάσουμε καλά…

και με κοιτάει. Εγώ έχω μείνει άφωνος και δεν ξέρω τι να πω.

- Τι έγινε αγοράκι σου έφαγε η γάτα την γλωσσά, αυτό δεν ήθελες και ερχόσουν σχεδόν κάθε βράδυ για σουβλάκια;

- Ναι λέω εγώ, άλλα που το κατάλαβες;

- Κοιτά, μου λέει, μπορεί να είσαι αρρενωπό αγοράκι, άλλα το βλέμμα σου όταν με κοίταγες, μου τα μαρτύρησε όλα, σε πρόδωσε. Τα υπόλοιπα αγοράκια δε με κοιτάνε έτσι όπως εσύ.

Με τα πολλά, για να μη μακρηγορώ, πήγαμε και κάτσαμε σε μια ερημική παράλια, ήπιαμε και λέγαμε άσχετα, ήταν πολύ ωραίος τύπος και άνετος. Εμένα οι καύλες μου είχαν φτάσει στο απροχώρητο. Σε μια φάση, βγάζει την μπλούζα του, τη φόρμα του και το σλιπάκι του και πετάγεται ένα καυλί μισοκαυλωμένο, με τριμαρισμένες τις τρίχες, έτοιμο να το γλείψεις.

- Γδύσου, μου λέει, θα μπούμε μέσα στη θάλασσα για μπανάκι.

Γδύνομαι και μένω με το σλιπάκι μου.

- Βγαλ’ το κι αυτό!

Δεν ήθελα, γιατί ήμουν τέρμα καυλωμένος.

- Βγαλ’ το ρε, μη ντρέπεσαι.

Το βγάζω με τα πολλά και μου λέει…

- καύλες ε; (γελώντας). Για γυρνά να σε δω.

Γυρνάω, κοιτάει το κωλαράκι μου, μου λέει «super» και του δίνει μια ξυλίτσα.

- Πάμε να μπούμε;

Μπαίνουμε και σε λίγο έρχεται κοντά μου, με αρπάζει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο που δε θα το ξεχάσω πότε. Έχω φτάσει σε οριακά σημεία, τον αγκαλιάζω πιο σφιχτά και δένω τα πόδια μου γύρω του και τρίβω την τρυπούλα μου στο καυλί του.

- Έτοιμος είσαι να τον φας ε;

Εγώ ντράπηκα και έγνεψα άπλα ναι...

- Μη ντρέπεσαι, μου λέει, γιατί εγώ τα ντροπαλά αγοράκια τα γαμάω άγρια μέχρι να μην ντρέπονται πια και να ζητάνε το καυλί, σαν πουτανάκια. Πάμε έξω!

Ξαπλώνει στην πετσέτα και μου λέει να του τον γλείψω. Πιάνω δουλειά κατευθείαν και αρχίζω να του γλείφω το καυλί, 19 πόντους και αρκετά χοντρό.

- Σου αρέσει που γλείφεις το καυλί μου ε;

Δε μίλαγα ντρεπόμουν.

- Λέγε πουτανάκι, ναι;

- Ναι.

- Ναι; Σου αρέσει να γλείφεις πούτσους; Είσαι πουστράκι;

Με το παιδί από το σουβλατζίδικο

- Ναι…

λέω εγώ και είμαι έτοιμος να χύσω χωρίς να ακουμπάω το καυλί μου.

- Ναι ε; τώρα θα δεις.

Σηκώνεται όρθιος και μου φέρνει το καυλί του ξανά στο στόμα μου, ενώ είμαι πεσμένος στα γόνατα. Μου χώνει με τη μία το καυλί του βαθιά και αρχίζει να μου γαμάει το στόμα αγρία. Πνίγομαι άλλα καυλώνω τρομερά. Αρχίζει να μου χώνει σφαλιαρίτσες στο πρόσωπο, πράγμα που με καύλωσε ακόμα πιο πολύ, πρώτη φορά ένοιωθα έτσι, το κωλαράκι μου ανοιγοκλείνει και ήθελε να μπει μέσα το καυλί του. Πιάνω το καυλί μου για να ανακουφιστώ, δεν άντεχα άλλο, ήθελα να χύσω. Το βλέπει και μου κάνει νόημα να το αφήσω.

- Όχι ακόμα, μου λέει, μην το πιάνεις.

Σε κάποια φάση και ενώ κόντευε να με πνίξει από το βάθος που έχωνε το καυλί του, αρχίζει να με χύνει, εγώ τραβιέμαι και με χύνει σε όλο το πρόσωπο.

- Πήγαινε πλύσου και έλα εδώ.

Πλύθηκα και βγήκα. Ήταν καθιστός και μου λέει…

- για κάτσε εδώ… και με βάζει να κάτσω πάνω του. Είσαι καυλωμένο πουστράκι. Τι θες; Πες!

Δε μιλάω.

- Λέγε ρε, μην ντρέπεσαι εδώ είμαστε να περάσουμε καλά χωρίς κολλήματα.

Και του λέω…

- Το καυλί σου.

- Ναι ε; Τι θες να σου κάνει; Λέγε.

- Να με γαμήσει.

- Θες πούτσο καργιολάκι;

και μου βάζει δάχτυλο στο κωλαράκι μου. Εκεί τον είδα ότι τσίνισε λίγο, γιατί ενώ δεν έχω τρίχες από φυσικού μου στα κωλομάγουλα, ανάμεσα στην κωλοχαράδρα, είχα λίγες.

 Με το παιδί από το σουβλατζίδικο- Δεν τις ξύρισες αυτές;

- Όχι δεν το ξέρα ότι ήθελες. Με τον συμφοιτητή μου που το είχα κάνει μερικές φορές, εκτός από ότι δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου αφού πονούσα πολύ, δεν είχε δείξει να τον ενοχλεί ότι είχα τριχούλες.

- Τα καλά πουτανάκια ξυρίζονται για το γαμιά τους! Δε θα σε γαμήσω σήμερα, αύριο θα τις ξυρίσεις τελείως και θα σε σκίσω. Είσαι παρθενάκι;

- Όχι, του λέω, το έχω κάνει μερικές φόρες, αλλά δε μου άρεσε, πονούσα πολύ.

- Ναι είσαι πολύ στενός. Με μένα θα σου αρέσει πολύ και θα ζητάς συνεχεία κι άλλο.

Μου χώνει δυο δάχτυλα στην τρυπούλα μου και μου λέει…

- παίξε το καυλί σου να ανακουφιστείς κι εσύ.

Άρχιζα να το παίζω και σε δευτερόλεπτα χύνω σιντριβάνια.

- Μπράβο το αγοράκι μου…

λέει και με φιλάει. Μέτα κάτσαμε αρκετή ώρα και μιλάγαμε. Αφού του πήρα άλλη μια πίπα, μπήκαμε στο αμάξι για να φύγουμε και πριν κατέβω για το σπίτι μου λέει περίμενε. Ανοίγει μια τσάντα και μου δίνει ένα στρινγκάκι.

- Αυτό θέλω να το φοράς από την ώρα που θα ξυριστείς και ότι και αν κάνεις όλη μέρα αύριο, να μην το βγάλεις καθόλου. Μέχρι στις 2 που θα σε περιμένω στο ίδιο μέρος. Το έκλεψα από την αδερφή μου πριν έρθω, γιατί υποψιάστηκα ότι είσαι άπειρος, ok;

 Με το παιδί από το σουβλατζίδικοΤου γνέφω ναι, μου δίνει μια σφαλιαρίτσα στο μάγουλο και με φιλάει.

- Καλό αγοράκι, πήγαινε τώρα.

Την άλλη μέρα σηκώθηκα νωρίς-νωρίς. Η καύλα δεν με άφησε να κοιμηθώ και ξυρίστηκα. Στο σώμα δεν είχα ούτως η άλλως τρίχες, οπότε πήρα μόνο όσες είχα πίσω. Φόρεσα το στρινγκάκι όλη μέρα το όποιο με έκοβε και άνοιγε την τρυπούλα μου στα δυο. Ήμουν συνέχεια καυλωμένος και σκεφτόμουν τον πούτσο που θα φάω το βράδυ. Μου έστειλε και κάποια μηνύματα να τσεκάρει ότι το φοράω και μου είπε όσο καυλωμένος και να είμαι να μην τον παίξω καθόλου. Ακόμα μου ζήτησε να πάω να πάρω σουβλάκια και να το φοράω μέσα από την βερμούδα. Πήγα και με κοίταγε προκλητικά. Όταν βρήκε ευκαιρία, μου χούφτωσε λίγο το κωλαράκι μου, με το μεσαίο δάχτυλο του να ακουμπάει ,πάνω από την βερμούδα μου την τρύπα μου η οποία πήρε φωτιά. Το βράδυ στις 2 τον περίμενα πάλι , αυτή την φορά ήρθε στην ώρα του.

Πήγαμε παράλια, με έγδυσε κατευθείαν και επιθεώρησε το κωλαράκι μου. Μου λέει «καύλα είσαι…» και μου έχωσε μια σφαλιαρίτσα στο κωλαράκι.

- Και τώρα θα γίνεις και επίσημα το πουστράκι μου.

Ξάπλωσε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Είχα ανοίξει τα ποδιά μου και τα είχα πλέξει γύρω του.

- Θέλεις να τον φας καυλάκο;

- Ναι το περιμένω πόσο καιρό.

- Πόσο καιρό δηλαδή το ονειρεύεσαι αυτό πουτανάκι; Λέγε στο γαμιά σου.

- Ένα μήνα, από τότε που σε πρωτοείδα, κάθε βράδυ σε σκέφτομαι και βάζω δάχτυλο στο κωλαράκι μου και τραβάω μαλακίες για σένα.

 Με το παιδί από το σουβλατζίδικοΓέλασε ικανοποιημένος, με φίλησε και μου έριξε το σάλιο του στο στόμα μου φτύνοντας με, πράγμα που με καύλωσε. Ανασηκώθηκε και στάθηκε στα γόνατα, μου σήκωσε τα ποδιά έκανε λίγο πιο εκεί το στρινγκάκι, πήρε το λιπαντικό που είχε φέρει μαζί του και άρχισε να μου το βάζει στο κωλαράκι μου με τα δάχτυλα του. Άρχισα να βογκάω.

- Βογκάς από τώρα; Τι θα κάνεις όταν σου βάλω την ψωλή μου;

Κοιτάω το σώμα του και την καυλόφατσα του και είμαι έτοιμος να χύσω. Το σώμα του είναι καλυμμένο από αραιές τρίχες, είναι γραμμωμένος και το παλούκι του τσίτα έτοιμο να μπει μέσα μου. Η απολυτή καύλα! Όταν με άνοιξε καλά με τα δάχτυλα, με γύρισε στα 4 και μου λέει…

- ετοιμάσου να φας πούτσο τώρα.

Σιγά-σιγά άρχισε να μου τον βάζει και ήταν η πρώτη φορά που δεν ένοιωσα πόνο. Αρχισα να νοιώθω καύλα από την πρώτη στιγμή και η τρυπούλα μου να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο. Αυτός το κατάλαβε και τον έβαλε όλο με τη μια. Άρχισε να με γαμάει όλο και πιο γρήγορα και πιο άγρια και να μου χώνει ξυλιές στον κώλο. Με γάμαγε κανένα τέταρτο και παράλληλα μου μίλαγε.

- Σου αρέσει πουτανάκι ε; Θέλεις να έχεις γαμιάδες να σου τρυπάνε το κωλαράκι; Να είσαι ένα ξεσκισμένο πουστράκι που του αρέσει να τρώει πούτσους;

- Ναι, ναι…

φώναζα εγώ, ντρεπόμουν να πω και κάτι άλλο, αλλά με καύλωναν φοβερά όλα αυτά που μου έλεγε. Ήθελα να του φωνάξω ότι θέλω να με ξεσκίζει συνέχεια και να με κάνει το μόνιμο τσουλάκι του. Σε κάποια φάση με γυρίζει ανάσκελα μου βγάζει το στρινγκάκι μου ανοίγει τα ποδιά και μου λέει…

 Με το παιδί από το σουβλατζίδικο- παίξε το καυλί σου…

και μου τον βάζει με τη μια όλον μέσα. Άρχισε να με τρυπάει άγρια και γρήγορα και να μου λέει…

- Έτσι ψωλοαρπάχτρα σου άνοιξα την κωλότρυπα και σου αρέσει, βόγκα πουστράκι.

Άρχισα να βογκάω δυνατά και σε δευτερόλεπτα άρχισα να χύνω ποτάμια πάνω στην κοιλιά και στο στήθος μου. Μόλις στέρεψα, βγάζει έξω την ψωλή του από το κωλαράκι μου και με χύνει στην κοιλιά και στο στήθος πάνω στα δικά μου χύσια φωνάζοντας...

- Σε χύνω! Παρ’ τα όλα!

Μετά πέφτει πάνω μου, αρχίζει να με φιλάει και τα χύσια να κολλάνε πάνω μας. Μόλις ηρέμησαν οι ανάσες, μπήκαμε στην θάλασσα και ξεπλυθήκαμε. Όλο το καλοκαίρι το περάσαμε μαζί με απίστευτα χυσίματα και καύλες, άλλα τελείωσε και αυτό όπως όλα τα ωραία που κάποτε τελειώνουν. Άλλωστε μην ξεχνάτε γι αυτό είναι και ωραία! Αν σας άρεσε η ιστορία μου, γράψτε μου! Φιλάκια στα καυλιά σας και στις τρύπες σας. Καλά γαμήσια!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!