Φοιτητικές διακοπές στη Σαντορίνη – τρίτο μέροςΠήγαμε στο δωμάτιο μας. Ο Πέτρος παραπατούσε λίγο, αλλά δεν μας άφηνε να τον κρατήσουμε. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, τον πείσαμε να μας αφήσει να δέσουμε τους καρπούς του με μαντήλια στο σωλήνα του νερού που υπήρχε στο ταβάνι. Για να μπορέσει να φτάσει μέχρι το ταβάνι τον ανεβάσαμε σε μια καρέκλα. Το ποτό τον είχε ζαλίσει τόσο που με δυσκολία καταλάβαινε τι γινόταν. Ο Βασίλης είχε ήδη βγάλει το πουκάμισό του Πέτρου κι άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και μετά το άφησε να πέσει κάτω. Το θέαμα ήταν υπέροχο. Ο Πέτρος είχε ένα καυλί με πολύ ωραίο σχήμα, η ψωλή του ήταν με περιτομή και η βάλανος του είχε ένα ντελικάτο χρώμα κοραλλιού. Το στομάχι του ήταν άτριχο, όμως το τρίχωμα της ήβης του ήταν πλούσιο και στο χρώμα του μελιού.

Ο Βασίλης μου έδωσε το προβάδισμα με μια κίνηση του χεριού του. Υποθέτω σκέφτηκε πως σαν δεύτερο είχε μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης.

Έτσι με το χέρι μου χαίδεψα την ψωλή του Πέτρου.

- Τίποτα, είπε ο Πέτρος. Δεν νιώθω τίποτα. Χάνεις την ώρα σου πούστη. Δεν με πληρώνετε από τώρα;
Έσκυψα μπροστά και έστειλα την καυτή ανάσα μου πάνω στην ψωλή του, ανακινώντας ελαφρά τις τρίχες του. Κοίταξα πάνω και είδα πως είχε κοκκινίσει ελαφρά. Σκέφτηκα πως πρέπει να είναι σαν τον Βασίλη. Του αρέσουν τα απαλά χάδια.
- Ο Βασίλης πλησίασε πιο κοντά και είδα ότι η ανάσα του είχε γίνει βαριά. Από πίσω μου άπλωσε το χέρι και χάιδεψε απαλά το στέρνο του Πέτρου.

Ο Πέτρος παρακολουθούσε συνεπαρμένος το χέρι του. Σταδιακά, ο Βασίλης συνέχισε το χάδι του προς τα κάτω, προς τις μαυρισμένες του ρωγμές. Κι όταν τις τσίμπησε ο Πέτρος αναστέναξε σιγανά και τα γλυκά του μάτια καθρέφτισαν την ηδονική αίσθηση που ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

Την ίδια στιγμή, κατάλαβα πως κάτι συνέβαινε στην άκρη του χεριού μου.

Η μακριά ψωλή του άρχισε να ανταποκρίνεται. Καθώς άρχισε να σκληραίνει ο Βασίλης συνέχισε – χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του αντί τα δάχτυλά του – η ψωλή του Πέτρου σηκώθηκε όλη και τινάχτηκε επάνω. Ο Πέτρος χαμογέλασε αχνά και είπε... Υποθέτω έχωσα το μισό στοίχημα. Μάλλον φταίει το Μαρτίνι, αλλά μην περιμένετε τίποτα άλλο. Η ψωλή μου μπορεί να έχει δικό της τρόπο που σκέφτεται αλλά αυτό είναι όλο.

Όταν έγλειψα το πουτσοκέφαλό του, η ψωλή του Πέτρου τινάχτηκε ψηλά από την καύλα, αποκαλύπτοντας το κάτω μέρος της, το οποίο έγλειψα με την γλώσσα μου.

Αυτό τον καύλωσε πολύ κι άρχισε να κουνά το κεφάλι του πέρα δώθε.

Φοιτητικές διακοπές στη Σαντορίνη – τρίτο μέρος

Μια μικρή σταγόνα προσπερματικού υγρού εμφανίστηκε στη σχισμή του πουτσοκέφαλού του. Την έγλειψα και μετά π ήρα όλη την ψωλή του στο στόμα μου.

Η καυλωμένη του ψωλή τιναζόταν μέσα στο στόμα μου και μούγκρισε...

- Γαμώτο, προχώρα... δεν αντέχω άλλο, πρέπει να χύσω!!!
Το είπε αυτό με τα δόντια του να τρίζουν.

Άρχισα να γαμώ αργά την ψωλή του με το στόμα μου και κάθε φορά που το στόμα μου πίεζε την ήβη του, μούγκριζε σιγανά.

Τα τινάγματα της ψωλής του με ειδοποιούσαν πως ήταν έτοιμος να χύσει...

Φοιτητικές διακοπές στη Σαντορίνη – τρίτο μέροςΤότε ο Βασίλης με έσπρωξε στην άκρη, και τύλιξε τα χείλη του γύρω από την ψωλή του, ρουφώντας τον με πάθος.

Σε δευτερόλεπτα ο Πέτρος άρχισε να στριφογυρίζει το σώμα του, τραβώντας τα μαντήλια που τον κρατούσαν δεμένο

- Θα χύσωωωωωωω
Ο Βασίλης οπισθοχώρησε, για να μπορέσω να δω την απόδειξη. Η ψωλή του νεαρού φίλο μας ήταν γεμάτη σπέρμα και τ' αρχίδια του είχαν ανέβει στη βάση της ψωλής του. Αναστέναξε δυνατά καθώς εκτοξεύε τη μια καυτή βολή, μετά την άλλη.

Ο Βασίλης γύρισε σε μένα και μου είπε χαμογελώντας:

- Σήμερα ο Πέτρος, αύριο ο κώλος σου!!!

Λύσαμε τον Πέτρο που είχε γίνει ράκος από το σοκ της ηδονής που πρώτη φορά γευόταν. Μας έβαλε να υποσχεθούμε ότι δεν θα πούμε σε κανένα τι συνέβη.

Φυσικά συμφωνήσαμε. Έτσι κι αλλιώς ο Πέτρος θα έφευγε την άλλη μέρα και έτσι δεν θα είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε τους χυμούς του ξανά...

Συνεχίζεται...

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!