Πρώτη φορά με άντρα στην ΜονάδαΜετά από ώρες διαβάσματος των ιστοριών εδώ, πήρα την απόφαση να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια μονάδα στρατού σε νησί του Αιγαίου το 2007, όταν ήμουν 22 χρονών.

Από εμφάνιση εγώ είμαι 1.85 ψηλός, 80 κιλά, μελαχρινός και με γυμνασμένο σώμα, τόσο όσο για να θεωρούμαι αθλητικός τύπος και όχι body builder. Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασα στην μονάδα και περίμενα την σειρά μου να μπω στο γραφείο του Διοικητή για να παραδώσω τα χαρτιά μου και να τοποθετηθώ σε λόχο. Εκεί στη σειρά, γνώρισα τον Κώστα. ψηλός 1.90, μελαχρινός, 85 κιλά και γυμνασμένο παιδί.

- «Φίλε, είσαι ώρα εδώ;» μου λέει.

- «Όχι, κανένα εικοσάλεπτο…» του απαντώ.

Με τα πολλά και τα λίγα γνωριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και απ’ ότι φάνηκε ταιριάξαμε αμέσως. Αφού τοποθετηθήκαμε στους λόχους όλοι (εγώ και ο Κώστας στον ίδιο) αρχίσαμε κανονικά την ζωή μας εντός του στρατοπέδου σκοπιές, υπηρεσίες, αγγαρείες έξοδοι και πάλι από την αρχή.

Με τον Κώστα είχαμε γίνει αυτοκόλλητοι. Τόσο που κανένας δεν πίστευε ότι γνωριστήκαμε εκεί. Υπηρεσίες μαζί, έξοδοι μαζί, αγγαρείες μαζί, τουλάχιστον τα περισσότερα από όλα αυτά ήταν τυχαία. Με την αρχή της σχέσης αυτής είχαμε μιλήσει και για γκομενικά. Σε σχέση εγώ κι αυτός χωρισμένος πρόσφατα και με άσχημο χωρισμό και έτσι ήμασταν πολύ άνετοι μεταξύ μας, αφού θεωρούσαμε ο ένας τον άλλο αδερφό.

Μια μέρα στην αναφορά του τάγματος μας ανακοινώνει ο Διοικητής ότι στις επόμενες ημέρες θα φεύγαμε για σκοινάκια. Εννοείται φυσικά σύσκοινο με τον Κώστα. Φτάνουμε στην περιοχή, στήνουμε της σκηνές μας και μας μοιράζει ο Λοχαγός αρμοδιότητες. Εγώ και ο Κώστας έχουμε κοινά νούμερα σκοπιάς σε διαφορετικά σημεία. Με το τέλος της υπηρεσίας πάμε στη σκηνή, βγάζουμε παπούτσια κράνη και τα σχετικά και πέφτουμε για ύπνο. Ξαφνικά ακούω τον Κώστα να λέει:

- «Κοιμάσαι;»

- «Όχι, γιατί έχεις κάτι;»

Και συνεχίζει:

- «Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, χωρίς παρεξήγηση».

- «Πες μου..». του λέω ήρεμα.

- «Έχεις κάνει ποτέ σεξ με άντρα;»

Πρώτη φορά με άντρα στην ΜονάδαΜένω κόκαλο από την ερώτηση μιας και δεν είχε δώσει σημάδια μέχρι τότε... και απαντώ:

- «Όχι δεν έχω κάνει. Εσύ;»

- «Όχι ούτε κι εγώ. Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά την κάνω από περιέργεια».

- «Ρωτάς έτσι ή ρωτάς γιατί είσαι είτε γκέι είτε μπάι;» τον ρωτάω.

- «Όχι, δεν είμαι αλλά ρώτησα από περιέργεια και μόνο».

Συνεχίσαμε τη συζήτηση μέχρι που μας πήρε ο ύπνος. Την επόμενη μέρα, όταν βρεθήκαμε πάλι στη σκηνή για ύπνο, αρχίσαμε πάλι να συζητάμε για γκόμενες και γαμήσια και κάποια στιγμή μου λέει:

- «Γιάννη, με τη συζήτηση που κάνουμε έχω καυλώσει και δεν αντέχω άλλο. Πειράζει να τον βγάλω έξω να τον παίξω;»

- «Όχι, κάνε ότι θες», απαντώ και συνεχίζω: «Και μάλιστα θα κάνω κι εγώ το ίδιο γιατί έχω καιρό να γαμήσω και πεθαίνω από τις καύλες».

Πράγματι, σε δευτερόλεπτα, ο Κώστας έβγαλε τον πούτσο του και άρχισε να τον παίζει. Είχε έναν πούτσο γύρω στα 18-19cm κάγκελο στην καύλα, σκληρό, με ένα κεφάλι τέλειο.
Παράλληλα έβγαλα και τον δικό μου έξω, ακούγοντας τον Κώστα να λέει:

- «Μμμ… μεγάλο τον έχεις κι εσύ. Πόσο είναι;»

- «20cm» του απαντώ.

- «Για να δω…», μου λέει και μου άρπαξε τον πούτσο στα χέρια του.

- «Τι κάνεις εκεί;»

- «Τίποτα ρε μαλάκα. Να δω πως είναι θέλω. Δεν έχεις πιάσει εσύ πούτσο άλλου;» μου λέει.

- «Όχι», αποκρίνομαι. «Δεν το επιδίωξα».

- «Έλα πιάσε τον δικό μου», απαντάει αμέσως. «Δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Πάντως και ο δικός σου είναι σκληρός. Κάγκελο τον έχεις Γιαννάκη».

Πρώτη φορά με άντρα στην ΜονάδαΜε εκείνα και με τα άλλα, μετά από ώρα και πίεση, έπιασα την πούτσα του που ήταν σκληρή σαν σίδερο και μεγάλη σαν λοστάρι. Τις παίξαμε αρκετή ώρα μέχρι να χύσουμε και στη διάρκεια αυτή, ο ένας την έπαιξε στον άλλο, ώσπου στο τέλος ο καθένας πήρε την πούτσα του στα χέρια του και χύσαμε επάνω μας γεμίζοντας τα γυμνά και ιδρωμένα κορμιά μας με χύσια. Μετά από αυτό το σκηνικό, στην άσκηση δεν έγινε τίποτα άλλο και η σχέση μας ήταν πλέον πιο δυνατή.

Την ημέρα που τελείωσε η άσκηση και γυρίσαμε πίσω στην μονάδα, ο Λοχαγός μας, μας άφησε όλους εκτός υπηρεσίας που ήμασταν στην άσκηση εκείνη την ημέρα. Έτσι ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε. Εγώ και ο Κώστας αποφασίσαμε να τακτοποιήσουμε τα πράγματα μας πρώτα, να καθαρίσουμε τα όπλα και μετά να πάμε με ησυχία για μπανάκι. Όταν έγιναν όλα αυτά, πήρα την πετσέτα μου και τα απαραίτητα και πήγα εκεί όπου ήταν οι ντουζιέρες, ένας χώρος εκτός λόχου και κάπως απομονωμένος. Κάποια στιγμή ακούω φασαρία...

- «Κώστα εσύ είσαι;» λέω.

- «Ναι Γιάννη. Πού είσαι;»

- «Τι που είμαι ρε μαλάκα; Δεν με βλέπεις;» του λέω. «Λες και έχει κουρτίνες;»

- «Το ξέρω ρε μαλάκα. Έτσι το είπα!»

Έρχεται δίπλα μου και ξεκινάει να πλένεται. Με παρατηρεί..

- «Τι έγινε Γιαννάκη; Καύλες έχουμε... καύλες;»

- «Και μεγάλες!» του απαντώ.

Το νερό είναι καυτό και έχω ηρεμήσει και όλη η ένταση φαίνεται πλέον..

- «Δίκιο έχεις» απαντάει. «Ξεκινάνε και οι δικές μου τώρα…»

- «Καλώς ήρθες!»

Κάναμε μπάνιο πολλή ώρα. Έβρεχε ο ένας τον άλλο ή τον έσπρωχνε, τις παίξαμε κιόλας λίγο, χωρίς να χύσουμε εννοείται, ώσπου ξαφνικά εκεί που ξεβγαζόμουν, ακούω ένα θόρυβο. Γυρίζω και βλέπω τον Κώστα να έχει σκύψει και να έχει το πρόσωπο του προς εμένα και να έχει τουρλώσει τον κώλο του από την άλλη και ρωτάω παράλληλα:

- «Τι έγινε ρε;»

- «Τίποτα, έπεσε το σαμπουάν κάτω».

- «Να προσέχεις γιατί είναι επικίνδυνα αυτά. Δεν σου είπε τίποτα ο μπαμπάς σου για το σαπούνι; Αν έμπαινε κανείς έτσι όπως είχες τουρλώσει το κωλαράκι σου, άνετα θα στον σφύριζε!»

Και βάζουμε αυτόματα τα γέλια και οι δυο. Έτσι όπως συνέχισα να ξεβγάζομαι, ακούω πάλι τον ίδιο θόρυβο. Γυρνάω ρωτώντας:

- «Τι έπεσε τώρα;»

Πρώτη φορά με άντρα στην ΜονάδαΚαι όπως μιλούσα και γυρνούσα παράλληλα, νιώθω τον πούτσο μου να ζεσταίνεται και να καυλώνει και βλέπω τον Κώστα να είναι γονατισμένος και να μου παίρνει πίπα και να σταματάει για να πει:

- «Μην πεις τίποτα, μην κάνεις τίποτα τώρα. Θα το χαρούμε και οι δυο…»

Και συνέχισε να με τσιμπουκώνει δίνοντας μου την καλύτερη πίπα της ζωής μου. Παράλληλα με την πίπα που μου έπαιρνε και ο δικός του πούτσος είχε καυλώσει και τον έπαιζε. Σηκώθηκε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και να παίζουμε ο ένας τον πούτσο του άλλου και στιγμές παίζαμε εναλλάξ ο ένας και τις δυο πούτσες. Τώρα ήταν η σειρά μου να κατέβω προς τα κάτω αρχίζοντας από τις ρώγες, συνεχίζοντας στους κοιλιακούς, γλείφοντας τα αρχίδια του και τέλος πιάνοντας το καυλί του στο στόμα μου και πυρώνοντας τον. Και οι δυο όταν δεχτήκαμε τις πίπες από τον άλλο, βγάζαμε βογκητά ηδονής και καύλας. Όπως τον είχα στο στόμα μου, μου λέει:

- «Θέλω να με γαμήσεις…»

- «Εδώ, τώρα;» ρωτάω.

- «Ναι. Δεν αντέχω. Θέλω την ψωλή σου μέσα στο κωλαράκι μου…»

- «Γύρνα!» του λέω.

Αυτόματα γυρνάει και τουρλώνει το κωλαράκι του κι εγώ άρχισα τον γλείφω και να του βάζω τα δάχτυλα μου μέσα του για να τον ανοίξω. Μετά από κάποια λεπτά ηδονικού γλειψίματος και καυλιάρικων βογκητών. του λέω:

- « Ήρθε η ώρα…»

- «Τον θέλω… Με το μαλακό όμως, είμαι παρθένος…», μου λέει.

- «Μη φοβάσαι, θα προσέχω…»

Άρχισα σιγά - σιγά με το κεφάλι και προχωρούσα με το υπόλοιπο καυλί μου. Ο Κώστας βογκούσε από ηδονή σιγανά και έδινε το ρυθμό. Κάποια στιγμή του λέω:

- «Μπήκε όλο!»

- «Το κατάλαβα. Σιγά - σιγά ε;»

- «Εντάξει» λέω.

Έβγαζα τον πούτσο μου με δυσκολία και με δυσκολία τον έβαζα μέσα πάλι. Είχε πάρα πολύ σφιχτή τρύπα αλλά ήταν πολύ καυλιάρης. Το ήθελε και το γούσταρε. Κι εγώ το ήθελα και γι’ αυτό το έκανα εξάλλου.

- «Γάμησε με τον πούστη! φώναζε. «Ξέσκισε με πουτσαρά μου!»

Σιγά όμως για να μην ακουστούμε κι εγώ συνέχιζα λέγοντας του:

- «Πάρτον όλο πούστη του κερατά. Σ’ αρέσει όπως σου σκίζω την σούφρα; Μουνί έχει γίνει ο κώλος σου! Στον έχω κάνει μουνί σκισμένο από πούτσα γαμιά!» και άλλα τέτοια.

- «Γάμησε με τον πούστη σου, γαμιά μου. Σκίσε μου το μουνάκι μου. Θέλω τον πούτσο σου όλο μέσα μου να τον νιώθω. Είμαι το μικρό πουστράκι σου που θα με γαμάς όποτε θες!» απάντησε καυλώνοντας με περισσότερο και φτάνοντας με στο τέλος.

Σταματάω τον γρήγορο ρυθμό που είχαμε και τον ρωτάω:

- «Πού θέλει το πουστράκι μου να χύσω; Μέσα στη σκισμένη σου σούφρα ή στο στόμα σου;»

- «Στο στόμα μου θέλω», απάντησε. «Θέλω να τα πιω όλα. Να σε ξεζουμίσω!»

Πρώτη φορά με άντρα στην Μονάδα

Αυτά τα τελευταία λόγια του με καύλωσαν κι άλλο μιας και καμιά γκόμενα δεν τα είχε πιει. Τον γυρνάω, πέφτει στα γόνατα και ξεκινάει ένα τσιμπούκι τόσο τέλειο, που αμέσως σχεδόν έχυσα. Έκανα να τραβηχτώ αλλά δεν με άφησε. Έχυσα μέσα στο στόμα του λέγοντας:

- «Όλα θα τα πιείς. Δεν θα αφήσεις σταγόνα χυσιού στον πούτσο μου. Θα τον καθαρίσεις πουστράκι μου. Θα τον κάνεις να λάμπει».

Πράγμα που έκανε. Μου τον έγλειψε τόσο καλά που δεν φαινόταν τίποτα. Σηκώθηκε, δώσαμε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα και μου είπε:

- «Ήσουν καύλα μωρό μου!»

Ντυθήκαμε και πήγαμε πίσω. Μέχρι να φτάσουμε στον λόχο δώσαμε ραντεβού για επανάληψη στην επόμενη έξοδο μας, καθώς τότε του είπα πως θα γαμούσε αυτός εμένα (θα αναφερθώ σε άλλη ιστορία) και ελπίζαμε να μην είχε γίνει αντιληπτή η απουσία μας και να μην μας είχαν ακούσει. Ευτυχώς τίποτα δεν έγινε...

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!