Μια απίστευτη τυχαία γνωριμίαΕπί μια δεκαετία σχεδόν είχα αποχή από κάθε είδους συνεύρεσης με άντρα, λόγω μια άσχημης εμπειρίας μου. Στο απέναντι τραπεζάκι από μένα, καθόταν κάποιος γύρω στα 45, χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο, ωραίο το γενικό παρουσιαστικό του, όμορφο. Τον κοίταξα , δεν ξέρω γιατί αλλά εξέπεμπε μια ενέργεια η όποια με μαγνήτιζε. Τον κοίταζα μπορώ να πω επίμονα μαγνητισμένος. Ένιωθα μέσα μου να αφυπνίζεται η κρυφή θηλυκή-παθητική μου υπόσταση που χρόνια την κατέπνιγα. Ένιωσα ένα γλυκό ρίγος να διαπερνά το κορμί μου. Ξάφνου βρίσκεται όρθιος μπροστά μου.

- Καλημέρα μπορώ να καθίσω;

μου λέει προς στιγμή πάγωσα.

- Κάθισε…

του λέω. Μου απλώνει το χέρι. «Αλέκος» μου λέει, Μάκης απαντώ. Κάθισε δίπλα μου και αρχίσαμε να μιλάμε. Τα τυπικά μιας γνωριμίας. Βρίσκεσαι διακοπές, από πού είσαι, γενικότητες. Ξάφνου γυρίζει και μου λέει.

- Μάκη, να σε ρωτήσω κάτι, χωρίς βέβαια να θεωρήσεις την ερώτηση μου προσβλητική.

Δεν μίλησα. Σκύβει λίγο προς το μέρος μου και μου λέει ψιθυριστά.

- Σου αρέσει το σεξ με άντρα; Παρατήρησα ότι με κοιτούσες επίμονα. Δεν σου είμαι αδιάφορος. Γι αυτό πηρά το θάρρος να καθίσω δίπλα σου. Τη λίγη ώρα που μιλάμε, παρατήρησα κάποιο πόθο στο βλέμμα σου. Αν κάνω λάθος σου ζητώ συγγνώμη.

Δε μίλησα. Τον κοίταξα στα μάτια και απλά έγνεψα καταφατικά το κεφάλι μου. Η φαντασία μου ταξίδευε. Μου αφύπνισε την παθητική μου υπόσταση. Τον κοιτούσα μαγνητισμένος και δε μιλούσα.

- Θέλεις να περπατήσουμε να τα πούμε καλύτερα; μου λέει. Έχω αρκετό χρόνο στη διάθεση μου. Η σύντροφος μου θα αργήσει να έρθει.

Μια απίστευτη τυχαία γνωριμία

Σηκωθήκαμε και περπατώντας μιλούσαμε. Τον άκουγα να μου μιλάει για το πάθος του. Ότι δεν του ήμουν αδιάφορος, ότι του άρεσα, ότι θα θελε αν και εγώ το ήθελα να κάνει σεξ μαζί μου. Τον άκουγα συνεπαρμένος. Γλυκό μούδιασμα διαπερνούσε το κορμί μου. Το κάθε κύτταρο μου τον ήθελε. Κυριαρχούσε στη σκέψη μου, στο μυαλό μου με τα λεγόμενα του. Λόγια τρυφερά, όμορφα, γεμάτα πάθος. Περπατώντας ακούγοντας τον να μου μιλά, απομακρυνθήκαμε από το άλσος, πήραμε ένα μονοπάτι του δάσους προς το βουνό. Κάποια στιγμή βγήκαμε από το μονοπάτι. Μέσα στα δέντρα και τις φυλλωσιές. Ακούμπησε στον κορμό ενός δένδρου, μου πιάνει το χέρι και με τραβά πάνω του. Ένιωσα την καυτή του ανάσα στον αυχένα μου. Ρίγησε το κορμί μου. Ένιωσα το χέρι του να χαϊδεύει τους γλουτούς μου. Τι γλυκό, όμορφο το χάδι του. Κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού του, παίρνει το χέρι μου και το ακουμπά πάνω στο φούσκωμα του. Άρχισα απαλά να τον χαϊδεύω με τα δάχτυλα μου και να τον κλείνω μέσα στην παλάμη μου. Άκουγα το ελαφρύ βογκητό του.

Λύνει τη ζώνη του παντελονιού του και τον βγάζει όλον έξω. Σκληρός, δυνατός, όμορφος. Τα δάχτυλα μου συνεχίζουν να τον χαϊδεύουν. Βογγητά ευχαρίστησης βγάζει. Νιώθω τα χέρια του στους ώμους μου. Στο κεφάλι μου. Ελαφρά να με σπρώχνει προς τα κάτω. Γονατίζω μπροστά του. Είναι ακουμπισμένος με την πλάτη στον κορμό του δένδρου. Ακουμπώ την γλωσσά μου πάνω στο κεφάλι του. Το γλείφω απαλά-απαλά, γύρω-γύρω. Με τα χείλη μου, γλείφω αργά όλον τον κορμό του από πάνω μέχρι κάτω χαμηλά. Γλείφω, φιλώ τα αρχίδια του. Βογκά από ηδονή. Ένα γλυκό μούδιασμα σε όλο μου το κορμί. Το χέρι του απαλά χαϊδεύει τα μαλλιά μου. Συνεχίζω έτσι απαλά να τον γλείφω με τα χείλη μου, τη γλωσσά μου. Σκληρός και βελούδινος μαζί. Υπέροχος. Τον παίρνω αργά-αργά όλον μέσα στο στόμα μου. Όλον μέσα. Νιώθω να αγγίζει το λάρυγγα μου. Τι υπέροχη αίσθηση! Πόσα χρόνια έχω να την αισθανθώ.

Βογκάει, τα πόδια του τρέμουν. Συνεχίζω έτσι να τον βάζω και να τον βγάζω στο στόμα μου όλον, να τον ρουφώ, να τον γλείφω εξωτερικά με την γλώσσα, τα χείλη, όλον τον κορμό, τα αρχίδια. Έχω παραδοθεί τελείως στον παροξυσμό της γλυκιάς ηδονής. Τον θέλω ανυπόμονα μέσα μου. Έλα σήκωσε με, γύρε με πλάτη. Πάρε με εδώ, έτσι στα όρθια… σκέφτομαι. Αισθάνομαι το κωλαράκι μου μουδιασμένο να ανοιγοκλείνει από καύλα και να… επιτέλους με πιάνει με σηκώνει απαλά, βγάζει από την πίσω τσέπη του παντελονιού του ένα προφυλακτικό, μου το δίνει.

- Φόρεσε το μου,

μου λέει. Του το φοράω χαϊδεύοντας τον. Ποσό σκληρός είναι! Τον θέλω μέσα μου. Με γυρίζει πλάτη. Λύνω το παντελόνι μου, κατεβάζω το μποξεράκι μου, γέρνω ελαφρά και κολλάω τους γλουτούς μου πάνω του. Ακούω τον εαυτό μου να του λέει απαλά…

- άντρα μου!

- Δεν θα σε πονέσω αγόρι μου.

- Έλα ναι, σε θέλω τώρα, πάρε με.

Σπρώχνω τους γλουτούς μου πάνω του. Αισθάνομαι τα χέρια του να με κρατούν από τη μέση και ναι, επιτέλους. Τον αισθάνομαι! Αισθάνομαι το κεφάλι του πάνω στο ξαναμμένο κωλαράκι μου. Εκεί τρίβεται, δεν μπαίνει μέσα. Τρίβεται πάνω στο κωλαράκι μου! Έχω τρελαθεί. Κουνώ τους γλουτούς μου, κολλώ πάνω του. Συνεχίζει έτσι βασανιστικά να τρίβεται πάνω.

- Έλα, δεν αντέχω. Βαλ’ τον, έλα, σε παρακαλώ, τον θέλω μέσα μου. Γάμα με.

Σπρώχνει ελαφρά, απαλά, αργά, αρχίζοντας να μπαίνει μέσα μου. Νιώθω ένα τρομερό πόνο, να ξεσκίζονται τα σπλάχνα μου. Βόγκηξα από τον πόνο. Συνεχίζει αργά, απαλά να μπαίνει μέσα μου. Όλος. Μένει έτσι μέσα μου ακίνητος. Σιγά-σιγά καταλαγιάζει ο πόνος. Μένει ένα γλυκό όμορφο τσούξιμο. Άρχισε απαλά-απαλά να μπαίνω-βγαίνει μέσα μου. Παραλύω ολόκληρος. Τι γλύκα, τι ηδονή. Τα πόδια μου τρέμουν.

- Ναι άντρα μου, ναι, ναι, έτσι θέλω, μ’ αρέσει! Γάμα με…

Έχω χαθεί μέσα στον παροξυσμό του πάθους. Έχω παραδοθεί τελείως. Σιγά-σιγά επιταχύνει το ρυθμό του. Πιο γρήγορα, πιο δυνατά. Μπαινοβγαίνει μέσα μου δυνατά, όμορφα. Συνταράσσει τα σπλάχνα μου. Νιώθω να του ανήκει όλη η ύπαρξη μου. Τινάζεται με δύναμη μέσα μου. Τελειώνει! Μένει έτσι ακίνητος μέσα μου, κολλημένος πάνω μου. Τελειώνω ταυτόχρονα μαζί του. Μένουμε έτσι, όρθιοι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον. Σιγά-σιγά ηρεμούν οι ανάσες μας. Βγαίνει από μέσα μου. Ντυνόμαστε και παίρνουμε το μονοπάτι της επιστροφής.

- Ήταν υπέροχο Μάκη!

- Σου άρεσε;

- Με τρέλανες άντρα, του απαντώ, με τρέλανες.

Χωρίσαμε λίγο πριν φτάσουμε στο άλσος. Πριν χωρίσουμε, απλά μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και του το έδωσα.

Μια απίστευτη τυχαία γνωριμία- Θέλω να ξαναβρεθούμε, μου λέει.

- Κι εγώ…

του απαντώ, πιστεύοντας ότι δεν επρόκειτο να τον ξαναδώ. Αυτό ήταν. Γυρίζοντας στην πόλη μου, κοίταξα την ώρα. Είχαν περάσει μόλις δυο ώρες από την ώρα που κάθισε δίπλα μου στην καφετέρια. Μόλις δυο ώρες. Δυο ώρες γεμάτες. Μέσα σε δυο ώρες, μια γνωριμία και ένας τέλειος έρωτας. Ένιωθα ικανοποιημένος. Το κάθε κύτταρο του κορμιού μου, αλλά συγχρόνως ντρεπόμουν με τον τρόπο που έγινε. Μια τυχαία γνωριμία, να με πάρει έτσι στο δάσος, στα όρθια, αισθανόμουν ντροπή, αλλά και μεγάλη ικανοποίηση. Τρεις μέρες μετά επέστρεψα στον Πειραιά. Δεν τον ξαναείδα τότε. Μετά από κάνα μήνα δέχτηκα ένα τηλέφωνο. Ήταν αυτός. Λίγα λόγια…

- Γεια σου Μάκη, ο Αλέκος είμαι. Εργάζομαι ως οδηγός σε μια εταιρεία μεταφορών με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μια φορά το μήνα περίπου, κατεβαίνω Αθήνα. Θέλεις να βρισκόμαστε;

Δέχτηκα. Βρισκόμαστε μια φορά το μήνα περίπου που καταβαίνει Αθήνα, περνάμε όμορφες υπεροχές στιγμές για μια δυο ώρες, του δύνομαι, με παίρνει μέσα στη νταλίκα στο πίσω μέρος σε ένα μικρό κρεβάτι, περνώ υπέροχα και μετρώ τις μέρες να ξαναβρεθώ μαζί του. Είναι ο γλυκός τρυφερός εραστής μου, καβαλάρης μου, επιβήτορας μου. Η πρώτη επαφή μαζί του ήταν πέρυσι τέλος Αύγουστου του 2014. Μακρηγόρησα όμως και ίσως κούρασα τους αναγνώστες. Σας ζητώ συγγνώμη!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!