Ήμασταν δύο... γίναμε τρειςΖω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη στην οποία υπάρχει μια μονάδα ΛΟΚ. Στο κατάστημά μου ψωνίζει η μονάδα αυτή διάφορα τρόφιμα. Τελευταία ο αξιωματικός, υπεύθυνος για τις αγορές, είναι ένας ψηλός γεροδεμένος τύπος γύρω στα 30 με υπέροχα μάτια και διαπεραστικό βλέμμα.

Όταν πρωτοήρθε με κάρφωσε με μια ματιά φλογερή. Κατάλαβα ότι θα περνούσαμε καλά. Ένα μεσημέρι μετά τις αγορές, του πρότεινα να πιούμε ένα ποτήρι μπίρα. Κλείδωσα την πόρτα και καθίσαμε στο πίσω μέρος του μαγαζιού όπου αναπαύομαι τα μεσημέρια. Αφού ήπιαμε μερικά ποτήρια διέκρινα το φούσκωμα στο παντελόνι του να μεγαλώνει όπως και το δικό μου. Ξαφνικά και τελείως αναπάντεχα με πλησίασε και κόλλησε το στόμα του στο δικό μου. Οι γλώσσες πλατάγισαν και με τα χέρια χαϊδεύαμε μαλακά ο ένας τον πούτσο του άλλου. Απαλλαχτήκαμε γρήγορα από τα ρούχα. Είχε ένα κορμί άγαλμα. Οι ρώγες είχαν σκληρύνει. Έσκυψε και μου έγλειψε απαλά την ψωλή. Είχε μια μαεστρία αφάνταστη. Με το υπέροχο μουστάκι του μου γαργαλούσε τον πούτσο σε όλο του το μήκος. Σε λίγο βρισκόμασταν σε ένα υπέροχο 69. Είχε μια ψωλή υπέροχη που ανάδινε βαρβατίλα. Στη στάση αυτή τελειώσαμε μαζί και δώσαμε ραντεβού το βράδυ στο εργένικο δωμάτιο του. Στις 10 το βράδυ χτυπούσα το κουδούνι. Με υποδέχτηκε φορώντας ένα σορτς. Ήταν ήδη σε κατάσταση καύλας. Έσκυψα και του φίλησα τα αρχίδια. Ήταν δύο γλυκά μπαλάκια. Η ψωλή του στο φόρτε της. Αφού την έγλειψα αρκετά, γύρισε και μου προσέφερε το σφιχτό του κωλαράκι. Βάζοντάς εγώ λίγη βαζελίνη στο πουτσοκέφαλό μου μπήκα σιγά-σιγά. Στην αρχή κουνιόταν νωχελικά. Σε λίγο εγώ ήμουν τρελός από καύλα ενώ αυτός τραβούσε μαλακιά με τρόπου μοναδικό. Ο καθρέφτης απέναντι έδινε πιστά την εικόνα του υπέροχου γαμησιού. Αφού τελειώσαμε συγχρόνως με ένα παραλήρημα κάναμε μαζί ένα ζεστό ντους. Και ενώ πήγαμε στη κουζίνα να βάλουμε δύο μπίρες, μια απροσδόκητη επίσκεψη μας διέκοψε. Ένας συνάδελφος του από διπλανή μονάδα τον επισκέφτηκε απροειδοποίητα. Ήταν ένας ξανθός άγγελος με γαλανά μάτια.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις βρεθήκαμε γυμνοί. Ο ξανθός επισκέπτης μας έβαλε δίπλα δίπλα και με ένα μοναδικό τρόπο έγλειφε τους δύο καυλωμένους πούτσους μας. Στη συνέχεια τουρλώνει το κωλαράκι του και ο αξιωματικός δεν χάνει ευκαιρία να χωθεί μέσα του. Εγώ με τη σειρά μου χώθηκα στον αξιωματικό και το τρενάκι ήταν έτοιμο. Με αγκομαχητά και μουγκρητά χύσαμε όλοι μαζί λίγο αργότερα. Η βραδιά ήταν υπέροχη και επαναλήφθηκε αρκετές φορές με διαλέκτους φαντάρους. Έτσι, από τότε περνάμε υπέροχα εδώ στην επαρχία.

Αριστοτέλης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!