Ο έρωτας της ζωής μουΚαταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το site σας. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο site που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

Ύστερα από πολύ σκέψη αποφάσισα να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία που μου σημάδεψε τη ζωή μου και που ποτέ δεν θα την ξεχάσω. Με λένε Βασίλη και είμαι 25 χρονών. Μια Κυριακή μεσημέρι, μη έχοντας τίποτα να κάνω πήγα σε κάποιο cinema (όχι τσοντοσινεμά). Στη διάρκεια του διαλείμματος, είδα δίπλα μου ένα μελαχρινό άγγελο που με κοίταζε. Ύστερα από πολύ σκέψη και φόβο πήγα και του μίλησα. Στην αρχή φοβήθηκα με τον τρόπου που αντέδρασε, αλλά μετά αφού συστηθήκαμε, τον έλεγαν Μιχάλη κανονίσαμε ένα ραντεβού για την επόμενη στις έντεκα το βράδυ. Γύρισα στο σπίτι μου ευχαριστημένος, αλλά οι ώρες περνούσαν βασανιστικά μέχρι την επόμενη ημέρα. Ξημέρωσε και το ημερολόγιο έγραφε 7 Οκτωβρίου 2006. Η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Επιτέλους οι ώρες πέρασα και έντεκα πάρα τέταρτο έφτασα στο ραντεβού. Ο Μιχάλης δεν ήταν εκεί. Άρχισα αν αγωνιώ. Στις έντεκα και τέταρτο δεν είχε φανεί ακόμα. Τα πόδια μου τρέμανε κι ένιωθα ότι όλα είχαν σβήσει γύρω μου αφού δεν θα ερχόταν. Ξαφνικά τον είδα. Ναι, ήταν αυτός τα μάτια μου δεν με γελούσαν. Τώρα η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από χαρά.

- Γεια σου Βασίλη μου είπε, περίμενες ώρα;
- Όχι, του απάντησα, μόλις ήρθα.
Πήγαμε σ' ένα μπαρ για ένα ποτό και μόλις μου είπε τι δουλειά έκανε, ήταν αστυνομικός, έπαθα σοκ. Αυτός, που κατάλαβε το κομπλάρισμα μου με καθησύχασε λέγοντάς μου να μη με προβληματίζει καθόλου αυτό. Συζήτησα για πράγματα μαζί του που ποτέ δεν θα τολμούσα και δεν θα τολμήσω να μιλήσω σε κανένα. Ένιωθα πολύ ευχάριστα και η ώρα περνούσε γρήγορα. Κατά τις μία, φύγαμε από το μπαρ και μου πρότεινε να πάμε βόλτα αν δεν ήθελα να πάνω ακόμα σπίτι μου. Δεν ήθελα να φύγω κι αποφάσισα να περπατήσουμε. Συζητώντας φτάσαμε σ' ένα πάρκο και καθίσαμε σ' ένα παγκάκι.

- Κρυώνω λίγο, είπα ξέπνοα. Με μια ανάλαφρη κίνηση με πήρε αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει. Θεέ μου, ένιωθα υπέροχα. Κανένας δεν μου είχε φερθεί ποτέ έτσι. Με κρατούσε αγκαλιά κι εγώ έλιωνα. Δεν κατάλαβα ούτε πως, ούτε πότε κάναμε έρωτα. Ο παροξυσμός της ηδονής με είχε ζαλίσει. Καθόμουν πάνω του και μαλακιζόμουν ενώ αυτός μπαινόβγαινε στον κώλο μου λαχανιασμένα.

Ο έρωτας της ζωής μου

- Σε θέλω, σε χύνω, μούγκρισε κάποια στιγμή κι αρχίσαμε να χύνουμε ταυτόχρονα. Τέτοια συγκίνηση ποτέ δεν είχα ξανανιώσει. Όλος ο κόσμος για μένα ήταν αυτός. Δεν μπορούσα να φανταστώ όμως πως όλα αυτά ήταν ένα όνειρα που δεν θα είχε συνέχεια. Ναι, ένα όνειρο, γιατί ο Μιχάλης, ούτε τηλέφωνο με πήρε ποτέ, ούτε στο επόμενο μας ραντεβού ήρθε...

Αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια, πολλές φορές τον σκέφτομαι και αναπολώ εκείνο το καυτό βράδυ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!