Άγριο στρίμωγμα στην αποθήκηΕργάζομαι σε μια αποθήκη ως αποθηκάριος εδώ και τέσσερα χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη δουλειά μου και πιο πολύ από τους συναδέλφους μου. Ένας απ' αυτούς είναι και ο λόγος που αποφάσισα να γράψω στο site σας. Τον λένε Χρήστο και είναι ο ερωτικός μου σύντροφος τους τελευταίους επτά μήνες.

Η γνωριμία μας τις πρώτες ημέρες δεν έδειχνε με τίποτα ότι θα καταλήγαμε στο σημείο να μην μπορούμε να μείνουμε ο ένας μακριά απ' τον άλλο. Και να πως ξεκίνησαν τα πράγματα. Μια μέρα που είχε αδειάσει σχεδόν η αποθήκη και είχαμε μείνει όλα-όλα πέντε άτομα πέρασε ο Χρήστος από το γραφείο μου. Τον φώναξα μέσα για να του υποδείξω κάποια πράγματα αλλά και για να κουβεντιάσω λίγο μαζί του για να δω τι σόι άνθρωπος ήταν. Έπειτα από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα ότι ήταν ένα άτομο αρκετά ενδιαφέρον και γι' αυτό του ζήτησα με το που θα έφευγαν όλοι να ξαναπέρναγε από μένα. Σίγουρα από τον τρόπο που του το είπα θα κατάλαβε τι τον ήθελα.

Είχε πάει επτά όταν ο Χρήστος μπήκε για δεύτερη φορά στο γραφείο μου. Αυτή τη φορά οι κουβέντες μας ήταν πιο τολμηρές και πιο προσωπικές. Δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ο ένας για τον άλλο. Έτσι μέσα σε λίγη ώρα είχαμε αφεθεί στις αισθήσεις μας για να μας οδηγήσουν στα απολαυστικά μονοπάτια μιας καυτής βραδιάς.

Πρώτη φορά είχα νιώσει τόσο καυτό φιλί. Η γλώσσα του μπαινόβγαινε μέσα στο στόμα μου παθιασμένα. Μου ρούφουσε τη δική μου και δεν την άφηνε να ξεφύγει από τα χείλη του. Σιγά-σιγά ένιωθα το αίμα να βράζει μέσα μου και τις καύλες να αγγίζουν τα όρια της τρέλας. Τα χέρια του έκαναν μια λεπτομερή έρευνα στον πούτσο μου, που ίσα ίσα που κρατιόταν και δεν πεταγόταν έξω από το παντελόνι.

Άγριο στρίμωγμα στην αποθήκηΕγώ με τη σειρά μου είχα καταφέρει να τον γδύσω. Του χάιδευα όλο το κορμί και σε κάποια στιγμή πλησίασα τα χείλη μου στο καυλί του. Το έγλειψα απολαυστικά γύρω-γύρω αφήνοντας την ηδονή να τον πλημμυρίζει. Μετά το τράβηξα όλο μέσα στο στόμα μου και του πήρα ένα θαυμάσιο τσιμπούκι. Όμως κι εγώ δεν έμεινα με παράπονο. Ο Χρήστος πέρασε το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια μου και άρχισε να γλείφει τα αρχίδια μου και την ψωλή μου. Ήταν υπέροχα, όμως δεν μας αρκούσε αυτό. Θέλαμε κάτι παραπάνω. Έβαλα τον Χρήστο να καθίσει στα τέσσερα και άρχισα να δοκιμάζω τη κωλοτρυπίδα του με τα δάχτυλά μου. Ήταν αρκετά σφιχτή πράγμα που με έφτιαξε ακόμη πιο πολύ. Έπιασα τον πούτσο μου στα χέρια μου και σιγά-σιγά τον έβαζα ανάμεσα στα κωλομάγουλά του κι εκείνος φαινόταν να σπαράζει από ηδονή. Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό τα ερωτικά βογκητά. Σε λίγο του έκανα κι εγώ παρέα. Σίγουρα αν βρισκόταν κάποιος μέσα στην αποθήκη θα είχε τρομάξει από τις φωνές μας. Συνεχίσαμε λίγο ακόμη ώσπου έχυσα πάνω του. Αυτό ήταν το πρώτο μας γαμήσι και το είχαμε απολαύσει και οι δύο. Από τότε ζούμε μαζί με τον Χρήστο και μάλιστα είμαστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τώρα περιμένουμε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να περάσει το Σύμφωνο Συμβίωσης για να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας....Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!