Ο πρωτάρης και ο γυμνασμένος τσολιάςΚατηφορίζοντας ένα απόγευμα τη Βασιλίσσης Σοφίας κοντοστάθηκα να καμαρώσω τρεις γεροδεμένους τσολιάδες. Ανηφόριζαν αγέρωχοι από τον Άγνωστο Στρατιώτη προς το στρατώνα τους, με το όπλο επ' ώμου και τα τσαρούχια του να βροντούν λεβέντικα στο πεζοδρόμιο. Οι δύο πρώτοι με προσπέρασαν χωρίς να μου δώσουν σημασία, ο τρίτος όμως διασταύρωσε το βλέμμα του επίμονα με το δικό μου. Τότε μια τρελή κι ακατανίκητη παρόρμηση με έκανε να γυρίσω, να τρέξω ξοπίσω τους, να τους προσπεράσω και να πάω να τους περιμένω στη γωνιά του στρατώνα της Προεδρικής Φρουράς στην Ηρώδου Αττικού. Σαν έφτασαν πάλι κοντά μου, ο τσολιάς μου έκλεισε πονηρά το μάτι κάνοντας να κυλήσει πιο γοργά το αίμα μέσα μου κι έμεινα αποσβολωμένος με τα μάγουγλα μου να καίνε.

Κατά κοινή ομολογία κι όχι μόνο του καθρέφτη μου, είμαι ένας όμορφος έφηβος και δεν είναι λίγοι αυτοί που λιώνουν για ένα μου φιλί. Εγώ όμως νιώθω πάντα δυνατή συγκίνηση όταν βλέπω νεαρά γυμνασμένα αρσενικά κορμιά. Έτσι και τώρα στη θέα του τσολιά άρχισα να ανάβω. Από την αγωνία μου με έβγαλε η εμφάνιση του τσολιά πίσω από τα κάγκελα του κήπου του στρατώνα και τον πλησίασα τρέμοντας.

 

Κάτσε εκεί που είσαι και κάνε πως κοιτάς αλλού, μη μας πάρουν είδηση. Έχεις μέρος να πάμε να σε πηδήξω; ψιθύρισε

Όχι. Τραύλισα με κόπο.

Εμ τότε γιατί μου άναψες φωτιές; Τι θα γίνει μ' αυτόν τον καυλωμένο πούτσο που θέλει κώλο;

Έστριψα να δω μα εκείνος έβαλε τις φωνές:

Μην κοιτάς, σου είπα, προς τα εδώ μαλακισμένο! Να είσαι στα ανθοπωλεία σε μια ώρα και κάτι θα βρω εγώ, είπε και χάθηκε μέσα στα δέντρα.

Τρέμοντας κατηφόρισα προς το Σύνταγμα κι έκατσα σε έναν πάγκο μέχρι που η λογική νίκησε τον ανομολόγητο πόθο μου. Έτσι αποφάσισα να στήσω τον τσολιά και να γυρίσω φρόνιμα στο σπίτι μου. Για να πάω όμως στη στάση του τρόλεϊ πέρασα αναγκαστικά από τα ανθοπωλεία όπου ήταν ήδη εκεί ο παιδαράς και με γράπωσε δυνατά από το μπράτσο.

- Πάμε προς το Παγκράτι. Το όνομά μου είναι Στάθης. Εσένα πως σε λένε μωρό μου; μου είπε...

Φορούσε τώρα κολλητό τζην και κοντομάνικο πουκάμισο που άφηνε να φανούν οι γεροδεμένοι μύες του και η θέα τους μ' έκανε να τον ακολουθήσω σαν αυτόματο.

Θα το πεις αύριο στο γαμιά σου πως πήγε με άλλον άντρα; ρώτησε

Δεν έχω φίλο, ψέλλισα δισταχτικά

Πως έτσι; Τέτοιο όμορφο αγόρι που είσαι... απόρησε, ενώ εγώ λίγωσα που τον άκουσα να λέει πως είμαι όμορφος.

Θες να πεις πως δεν έχεις πάει ποτέ με άντρα; συνέχισε να ρωτά...

Ποτέ μου, είπα κατακόκκινος από νροπή

Ούτε παιχνίδια με φιλαράκους σου;

Ούτε ομολόγησα.... ενώ ένας κόμπος έφραξε το λαρύγγι μου.

Παρθένος λοιπόν, είπε και η στιβαρή χερούκλα του με αγκάλιασε σφιχτά και με υποχρέωσε με ολοφάνερη ανυπομονησία να επιταχύνω το βήμα μου για να βρεθούμε όσο πιο γρήγορα γινοταν στο κρεβάτι.

Λίγο πιο κάτω, σ' ένα σκοτεινό δρόμο, πήρε το χέρι μου και το έφερε στο καβλί του λέγοντας με λάγνα φωνή: Αυτός ο πούτσος θα σου μάθει πολλά. Έτσι μωρό μου;

Ο πρωτάρης και ο γυμνασμένος τσολιάς

Ήταν τόσο σκληρός που με έκανε να βαδίσω ακόμη πιο γρήγορα και ανυπόμονα προς το πεπρωμένο μου.

Με έμπασε σε ένα διαμέρισα και με οδήγησε κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο, ενώ κάποιος θόρυβος ακουγόταν πίσω από μια πόρτα...

Είναι αυτός που έχει το σπίτι, μα δεν θα μας ενοχλήσει, είπε και με πήρε στην αγκαλιά του. Με φίλησε τόσο παθιασμένα στο στόμα, που έπαψα να σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο. Μια πρωτόγνωρη φλόγα απλώθηκε στο κορμί μου. Άφησα τον παίδαρο να με γυμνώσει και να με ρίξει στο κρεβάτι. Μετά με αργές κινήσεις έβγαλε φιλάρεσκα μπροστά μου ένα ένα τα ρούχα του και αποκάλυψε ένα απίθανα γεροδεμένο κορμί και ένα καυλί σχεδόν διπλάσιο από το δικό μου. Τα μάτια μου κόντεψαν να βγουν από τις κόγχες τους και η καρδιά μου πήγε να σπάσει.

Σου αρέσει αυτό που βλέπεις μωρό μου; ρώτησε με αυταρέσκεια κι έπεσε πάνω μου κάνοντάς με να σπαρταρήσω από ηδονή. Εγώ άρπαξα την ψωλή μου να τη βαρέσω για να αδειάσει τα υγρά της που με πίεζαν αφόρητα.

Όχι μωρό μου, δεν θα τελειώσεις έτσι. Θα κάνεις ό,τι λέω αν δεν θες να θυμώσω, πρόσταξε και μετά πήρε το χέρι μου που έτρεμε και το έβαλε να χουφτώσει την ψωλάρα του. Νιώστην, είπε και μια γλυκιά ζάλη συγκλόνισε το είναι μου, που όμως δεν ήταν τίποτα μπρος στα όσα έμελλε να ακολουθήσουν. Τα χείλη του ρούφηξαν λίγο ακόμη τα δικά μου ενώ η γλώσσα του αφού εξερεύνησε το στόμα μου, κατέβηκε στο λαιμό μου κι από κει σιγά σιγά στο στήθος μου. Όταν έγλειψε τη ρώγα μου τινάχτηκα και σπάραξα. Εκείνος ερεθίστηκε και άρχισε να με ρωτά με λιγωμένη φωνή: Τι είναι μωρό μου; Καυλώνεις κούκλάκι μου; Τι σου κάνω αγόρι μου; Με θες για άντρα σου; Θες να σε κάνω δικό μου; Πες το μου να το ακούσω πως θέλει το τρυφερό κωλαράκι σου να του πάρω τη παρθενία...

Ένα “Ναι” βγαλμένο μέσα από την ψυχή μου τον άναψε ακόμα πιο πολύ. “Νιώσε τότε αυτό που θα σου τα κάνει όλα” είπε και ακούμπησε την ψωλάρα του καυτή στο πρόσωπό μου.

Τραβήχτηκα ασυναίσθητα, γιατί όσο κι αν ήμουν καβλωμένος, με ενόχλησε, δεν τον είχα συνηθίσει. Αυτό τον τσάντισε και με μια κραυγή ανυπομονησίας και αυταρχισμού μου έδωσε να καταλάβω πως σαν άντρας, γαμιάς κι αφέντης δεν σήκωνε ανυπακοή στις καύλες του. Πρόσταξε ξανά να του την πάρω στο στόμα μου και το έκανα αμέσως. Στην αρχή σιχάθηκα, γρήγορα όμως ανακάλυψα απέραντη γλύκα. Τον έγλειφα μάλιστα με τόσο πάθος που όταν τον τράβηξε από το στόμα μου χωρίς να χύσει, μου κακοφάνηκε κιόλας!

Ο πρωτάρης και ο γυμνασμένος τσολιάςΗ αποκορύφωση της μύησης μου ήρθε σε λίγο, όταν τον είδα με δέος να απλώνει κάτι λιπαρό στην πούτσα του. Μετά με γύρισε γονατιστό και την ακούμπησε στην είσοδο της αβούνιας μου. Ήταν τόση η καύλα μου που σπαρτάρησα κι έχυσα αμέσως, μα αυτό τον άφησε αδιάφορο....

Χαλάρωσε παρθένο κωλαράκι... και προπαντός μη σφίγγεσαι, πρόσταξε κι έσπρωξε άγρια. Το ζόρισμα με έκανε να ουρλιάξω σαν σφαχτάρι. Είπα μη σφίγγεσαι, αγρίεψε και με μια απότομη ώθηση ξέσκισε με το παλούκι του πέρα ως πέρα την αγάμητη τρυφερή σούφρα μου. Όταν κάποτε άδειασε με τινάγματα τα υγρά των αρχιδιών του μέσα στο άντερο μου (στο προφυλακτικό πάντα) και το και το ηδονικό μαρτύριό μου πήρε τέλος, άκουσα με τρόμο μια άγνωστη φωνή να βρυχάται: Το πιο ηδονικό μάτι που έχω κάνει ποτέ μου.... χύνωωωω πουστάρεεεες!!! Ένας άντρας γύρω στα πενήντα, όρθιος δίπλα στη μισάνοιχτη πόρτα που δεν τον είχα πάρει είδηση, έχυνε με μαλακία. Μετά κουμπώθηκε, μας έδωσε από ένα 20 ευρώ και χαϊδεύοντας μου τρυφερά το μάγουλο μου είπε γλυκά: “Όποτε θελήσεις θα είμαι πάντα εδώ για σένα αγοράκι μου. Το διαμέρισμα είναι δικό μου και ρώτα το Στάθη να σου πόσο γενναιόδωρος και φιλόξενος είμαι σε όλους όσους θέλουν να με ευχαριστήσουν!”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!