Είμαι τριάντα ετών και μένω μόνιμα Αθήνα. Η ιστορία που σας γράφω έγινε πριν τέσσερα χρόνια όταν έμενα στην επαρχία.
Είμαι ψηλός, γαλανομάτης, με καλό κορμί και γενικά εμφανίσιμος νέος. Είχα κάποιες εμπειρίες με το ίδιο φύλο αλλά πολύ λίγες. Καταλαβαίνετε, επαρχία, το τι θα πει ο κόσμος…
Πριν τέσσερα χρόνια λοιπόν, έμενα στο χωριό και έπρεπε να έρθω Αθήνα σε ένα φιλικό γάμο. Έτσι λοιπόν πήγα στο ΚΤΕΛ και έφυγα για Αθήνα. Τότε δεν ήξερα τίποτα από την πόλη και όταν έφτασα πήρα ένα ταξί και πήγα αμέσως στην εκκλησία.
Το βράδυ μετά το γάμο είχε τραπέζι σε ένα μαγαζί και πήγα και κάθισα σε ένα τραπέζι. Δεν ήξερα και πολλούς, κι αυτούς που ήξερα ήταν μόνο φατσικώς. Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ένας κύριος γύρω στα 63 που καθόταν ακριβώς δίπλα μου. Μετά έμαθα ήταν ότι  ένας μακρινός θείος της νύφης που έμενε μόνιμα στο εξωτερικό.
Όλο το βράδυ τα λέγαμε και τα πίναμε. Έκανε πολύ καλή παρέα. Με έπιανε συνέχεια και με σήκωνε για χορό και έκανε συνέχεια χαβαλέ. Κάποια στιγμή, πάνω στην κουβέντα, του είπα ότι μένω μόνιμα στο χωριό και του είπα αν ξέρει κανένα ξενοδοχείο εκεί κοντά να μείνω το βράδυ.
Αμέσως μου πρότεινε αν δεν έχω πρόβλημα να πάω σπίτι του να μείνω. Το είχε όταν ερχόταν στην Ελλάδα. Άλλωστε έμενε μόνος και γιατί να πληρώνω; Δέχτηκα και του είπα αν δεν είμαι βάρος και μου χαμογέλασε χτυπώντας με στην πλάτη.
Η ώρα ήταν τρεις περίπου όταν μου είπε αν θέλω να φύγουμε και του είπα ότι δεν έχω πρόβλημα. Έτσι και κάναμε. Σηκωθήκαμε και χαιρετήσαμε το ζευγάρι και φύγαμε από το μαγαζί. Όταν φτάσαμε στο αυτοκίνητο, μου έκανε πρόταση να πάμε σε ένα άλλο μαγαζί να πιούμε ένα ποτό, σε ένα μαγαζί που δεν είχε στο χωριό. Δέχτηκα και πήγαμε σε ένα στριπτίζ…
Καθίσαμε και πίναμε ποτό. Πολλά κορίτσια χόρευαν πάνω στην πίστα με πολύ καλά κορμιά. Κάποια στιγμή φωνάζει δύο κορίτσια και έρχονται σ’ εμάς και αρχίζουν να πετάνε τα μαγιό τους και χόρευαν πάνω μας. Εγώ δεν ήξερα πως να αντιδράσω.. άρχισα να γελάω και μου έκλεινε το μάτι να χουφτώσω. Έτσι και έκανα. Καθίσαμε καμιά ώρα, είχαμε κατεβάσει τρία ουισκάκια και του είπα να φύγουμε και δέχτηκε.
Φτάσαμε στο σπίτι. Ήταν ένα δυαράκι με ένα δωμάτιο και ένα σαλονάκι. Κάθισα στον καναπέ και μου έβαλε ένα ποτό. Του είπα ότι δεν μπορώ άλλο γιατί άρχιζα να ζαλίζομαι και μου είπε:
- «Έλα, ένα τελευταίο...»
Τι να κάνω… το έπινα σιγά - σιγά. Κάποια στιγμή πάει και μου φέρνει μια πετσέτα και ένα σορτς και μου λέει:
- «Έλα να κάνεις ένα ντους. Θα είσαι μετά καλύτερα…»
Στο σπίτι του εξηντάρηΚάνω λοιπόν ότι μου λέει και πάω για μπάνιο. Βγαίνω και μόλις πάω στο σαλόνι, τον βλέπω να είναι γυμνός μόνο με το εσώρουχο και το εργαλείο του να ξεχωρίζει. Στην αρχή σάστισα αλλά μετά, λίγο το ποτό, λίγο η πείνα για σεξ, είχα και καιρό να κάνω… τα μάτια μου κόλλησαν χαμηλά στα σκέλια του. Σηκώνεται και μου λέει:
- «Πάω κι εγώ για ντους. Αν δεν έχεις πρόβλημα, επειδή το σπίτι είναι μικρό, πήγαινε να ξαπλώσεις μέσα στο ίδιο κρεβάτι μαζί μου, αλλιώς να στρώσω στον καναπέ, αλλά δεν είναι βολικός. Ο καναπές είναι μικρός…»
- «Αν ήξερα ότι θα ενοχλούσα τόσο, δεν θα ερχόμουν. Θα πήγαινα σε ξενοδοχείο…», απάντησα αμέσως.
- «Άσε τις κουταμάρες…», μου λέει και μου έδειξε το δωμάτιο.
Όταν πήγαμε εκεί τον ρώτησα:
- «Από ποια πλευρά κοιμάσαι εσύ;»
- «Από την έξω πλευρά…», μου είπε.
Έτσι πήγε στο μπάνιο κι εγώ ξάπλωσα από την μεριά του τοίχου. Άνοιξα την τηλεόραση και κοιτούσα. Τότε πέρασε από το μυαλό μου: «Λες να θέλει να γίνει κάτι;», και καύλωσα στην ιδέα να το κάνω με έναν άντρα κατά πολύ μεγαλύτερο μου.
Όπως είχα κλειστό το φως και ήταν μόνο το φως της τηλεόρασης, ήρθε μόνο με την πετσέτα στη μέση. Το κορμί του φαινόταν καλά. Είχε πολλά κιλά με πολλές τρίχες… και ξαφνικά βγάζει την πετσέτα και το καυλί του ήταν ολόγυμνο μπροστά μου. Έκανε διάφορες κινήσεις -και καλά ότι σκουπιζόταν- και τότε μου πετάει το ωραίο:
- «Ξέρεις, εγώ κοιμάμαι πάντα τελείως γυμνός. Δεν μπορώ με εσώρουχο στον ύπνο…»
- «Δεν θέλω επειδή ήρθα εγώ να σου χαλάσω τις συνήθειες…», του απαντάω.  
- «Άλλωστε μην φοβάσαι, δεν θα σου κάνω τίποτα…», μου λέει.
Γελάει, κλείνει την τηλεόραση και με ρωτάει:
- «Τι ώρα να βάλω το ρολόι να ξυπνήσουμε;»
- «Για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα φύγω το απόγευμα…»
Ξαπλώνει κι είμαι έτοιμος να τον χουφτώσω, αλλά ντρέπομαι και θέλω να τον αφήσω να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση, μην γίνω και ρεζίλι. Του γυρίζω την πλάτη και προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά το ποτό και η σκέψη μου στο καυλί του, δεν με αφήνουν και γυρίζω συνέχεια… Κάποια στιγμή μου λέει:
- «Τι έγινε; Δεν έχεις ύπνο; Μήπως σκέφτεσαι τα κοριτσάκια στο μαγαζί ή μήπως φοβάσαι που είμαι γυμνός και όταν κοιμηθείς σου κάνω καμιά δουλειά;», και γελάει.
Χωρίς να το σκεφτώ και πολύ του απαντάω:
- «Όχι, απλά είναι το ποτό. Και για σένα που ξέρεις…; Μπορεί και να μου αρέσει…»
Αμέσως παίρνει θάρρος και μου λέει:
- «Έχεις πάει ποτέ με άντρα;»
- «Ναι, κάνα δυο φορές…», Του λέω αμέσως.
Τότε πιάνει το χέρι μου και μου λέει:
- «Αν θέλεις πιάσ’ τον. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!»
Αμέσως βγάζω το σορτάκι και χουφτώνω τον πούτσο του και αρχίζω να τον παίζω. Αυτός μου χαϊδεύει την πλάτη και μου λέει:
- «Πάρτον όλο! Δικός σου είναι. Πάρτον στο στόμα!»
Χωρίς δεύτερη κουβέντα σκύβω και τον παίρνω μέσα και αρχίζω να του πιπιλάω το κεφαλάκι. Του αρέσει και μουγκρίζει:
- «Μμμμμμμμμμ… Έτσι καύλα μου! Έλα, γλείφ’ τον. Πάρτον όλο! Για πάρτη σου απόψε όλος!!!»
Δεν τον έχει και πολύ μεγάλο και χωράει όλος μέσα και ταυτόχρονα του αγγίζω τα αρχίδια ενώ αυτός αγγίζει την τρύπα μου βάζει σάλιο και βάζει ένα δάχτυλο μέσα και φωνάζει:
Στο σπίτι του εξηντάρη«Τι κωλαράκι είναι αυτό αγορίνα μου! Πω πω! Τι θα γαμήσω απόψε! Τρέλα είναι!!!»
Από την καύλα έχει ανοίξει και δέχεται τα δαχτυλάκια του. Σηκώνομαι και κάθομαι στα τέσσερα, έρχεται από πίσω μου και αρχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα, ενώ εγώ τραβάω τα κωλομέρια μου να ανοίξει διάπλατα.
Σηκώνεται και πάει στο συρτάρι και φέρνει ένα προφυλακτικό. Μου ζητάει να του φορέσω εγώ. Έτσι και κάνω. Κάθομαι ανάσκελα, σηκώνω τα πόδια στους ώμους του και βάζει σάλιο στο καυλί του και αρχίζει και σπρώχνει…
- «Ωχχχχχχχ! Καύλα είναι η κωλάρα σου μωρό μου! Γουστάρω να την πηδάω!!!», μου λέει.
- «Σπρώξε! Έτσι… ναι! Γάμα το κωλαράκι μου το άτριχο!!!», του φωνάζω.
Βογκάει… δεν αντέχει και πολύ και χύνει αμέσως. Ξαπλώνει πάνω μου ενώ είναι μέσα μου και με φιλάει στο λαιμό. Τον βάζω να ξαπλώσει ανάσκελα. του γλείφω τον πούτσο και αρχίζω να τον παίζω για να χύσω κι εγώ. Τελειώνω και γεμίζω τα σεντόνια από χύσια.
Το πρωί πηδηχτήκαμε άλλη μια φορά πριν φύγω. Αυτή τη στιγμή μένω μόνιμα Αθήνα και όταν έρχεται όλο και κάτι κάνουμε…

Σχόλια  

#2 jhonny_bi 25-04-2015 23:51
καυλααααα !!! Μακάρι να βρω κ εγώ έναν τέτοιο daddy
Παράθεση
#1 δημητρης 24-04-2015 20:40
Πολυ καυλαααα :D :D
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!