Το πρώτο μου τσιμπούκι Ήμουν 23-24 χρονών και δούλευα για το καλοκαίρι στον Πύργο. Οι ορμόνες μου είχαν ξεφύγει, είχα βαρεθεί να παίζω μόνος μου και έψαχνα να κάνω την αρχή με ένα αρσενικό. Ήμουν βέβαια πολύ ντροπαλός και κατέληξα να βάλω μια αγγελία σε site ειδικού περιεχομένου. Δεν πέρασαν δυο μέρες και έλαβα ένα πολύ καυλωτικό mail από έναν γεροδεμένο ντόπιο. Μου έγραφε πως ειδικότητά του είναι τα παρθένα αγοράκια, πως του αρέσει να τα βάζει στα τέσσερα και να τα διδάσκει ενώ δεν δίστασε να μου στείλει φωτογραφία με τον εξοπλισμό του και πραγματικά έπαθα πλάκα. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ξεκίνησε να με πολιορκεί.

Βεβαίως ήμουν διστακτικός όπως είπα και ένιωθα μεγάλη ντροπή. Όσο δίσταζα, τόσο τρελαινόταν ο συνομιλητής μου, ήθελε να με κάνει δική του. Με τα πολλά βρεθήκαμε σε ένα σημείο έξω από την πόλη. Μιλήσαμε λιγάκι και με οδήγησε σε ένα ερημικό σημείο, για να ξεκινήσει η προσπάθεια της αποπλάνησής μου. Εγώ βεβαίως είχα τρελαθεί από την καύλα, δεν έβλεπα την ώρα να με ξεπαρθενέψει. Βγήκαμε από το αμάξι και πήγαμε σε κάτι θάμνους. Μου λέει…

- Θες να με τσιμπουκώσεις, να καυλώσω και μετά να σε πηδήξω;

- Ναι του λέω, αλλά δεν το έχω ξανακάνει.

Για να καταλάβετε τον φόβο μου, έβαλε ο άνθρωπος προφυλακτικό και του ζήτησα να βάλει και δεύτερο. Κάθομαι στα γόνατα και τι να δω. Έβγαλε κυριολεκτικά ένα φίδι. Μόνο το κεφάλι προσπαθούσα να χωρέσω στο στόμα μου και αυτό με τα χίλια ζόρια. Ξεκίνησα να τον πιπώνω, όσο μπορούσα γιατί δεν το είχα ξανακάνει.

- Πιο βαθιά πουτανάκι…

μου έλεγε, αλλά εγώ δεν άντεχα. Με πίεζε με το κεφάλι, κόντευα να πνιγώ! Εν τω μεταξύ δεν άντεχα άλλο, ήθελα να με πηδήξει. Του το είπα, αλλά προφανώς επειδή είχε εμπειρίες το αγόρι, μου λέει…

- είσαι πολύ στενούλα, αποκλείεται να τον πάρεις έτσι εύκολα, ενώ συνέχιζε να με δαχτυλώνει στο κωλαράκι μου. Τελικά με ξαναέβαλε στα γόνατα, και μου είπε επιτακτικά.

- Σήμερα καριολάκι θα μάθεις να τσιμπουκώνεις, την επόμενη φορά θα σε γαμήσω

και χωρίς να το καταλάβω, άδειασε το καυλί του.

- Για παρθενούλα καλά τσιμπουκώνεις…

μου είπε, αλλά δυστυχώς δεν γεύτηκα τους χυμούς του. Βεβαίως, ξαφνικά με έπιασαν οι αναστολές μου και έφυγα. Δυστυχώς, από τότε μου έχει μείνει η ανάμνησή του. Ντρεπόμουν και δεν έβγαινα στο τηλέφωνο. Μετάνιωσα που δεν τον άφησα να με πηδήξει και από τότε τον έχασα. Αν διαβάσεις την ιστορία, στείλε μου μήνυμα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!