H δορυφορική κεραία ήταν η αφορμή!Είμαι ο Χρήστος, 27 χρονών, 1.85 και γυμνασμένος λόγω ποδοσφαίρου. Έχω τελειώσει οικονομικά και δούλευα σε ένα δικηγορικό γραφείο αλλά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, σε μια νύχτα βρέθηκα απολυμένος και χωρίς να έχω πληρωθεί δύο μήνες. Οι πιστωτικές, οι λογαριασμοί, οι υποχρεώσεις όλα ξεκίνησαν να τρέχουν (είναι πολλές φορές που σκέφτεσαι ενώ έπαιρνα καλά λεφτά τα χάλαγα όλα-μεγάλη μαλακία). Το αποτέλεσμα ήταν μετά από κάνα τρίμηνο να φεύγω από Αθήνα και να βρίσκομαι στην επαρχία, πίσω στους γονείς. Μετά από 10χρόνια ανεξαρτησίας, βρέθηκα πίσω, πολύ πίσω και με χάλια ψυχολογία. Με παρηγορούσε το γεγονός ότι θα είχα χρήματα και ησυχία από όλες τις υποχρεώσεις.

Η ζωή κυλούσε ήρεμα στο χωριό, πέρασε ένα διάστημα, ξαφνικά μια ωραία μέρα το γραφείο επικοινώνησε μαζί μου και μου έδωσε τα δεδουλευμένα. Αποφάσισα να αξιοποιήσω κατευθείαν τα χρήματα, να πάρω έναν υπολογιστή και να βάλω και το ote tv για τους αγώνες. Και εδώ ξεκινάει η ιστορία.

Το σπίτι δεν είχε δορυφορική κεραία με αποτέλεσμα να πρέπει να βρω κάποιον να τη βάλει. Ένας γνωστός μου σύστησε κάποιον και το κανόνισα. Την επόμενη 09:00 το πρωί, ενώ είχαμε πει 10, σκάει στο σπίτι μου ένας κούκλος τεχνικός, αρρενωπός, στο ίδιο ύψος με μένα, γύρω στα 35, με γένια και μπάσα φωνή. Φόραγε ένα σορτς (αχ αυτά τα αντρικά τριχωτά πόδια) κι ένα μπλουζάκι, που αποκάλυπτε στο μπράτσο του ένα tattoo. Με καλημέρισε και εγώ είχα μείνει κολλημένος στη πόρτα με ένα χαζεμένο χαμόγελο και να μη μιλάω ούτε να κινούμαι. Μου λέει… "ο Μιχάλης είμαι ο τεχνικός". Δεν απάντησα και μου ξανά λέει… "τι θα γίνει αγόρι;". Ευτυχώς ξεκόλλησα και τον άφησα να μπει. Του έδειξα την τηλεόραση και τον άφησα να πάω να βάλω μια μπλούζα, ήμουν μόνο με ένα σορτς, και να σενιαριστώ λίγο γιατί ήμουν με ανακατεμένα από τον ύπνο μαλλιά. Επέστρεψα και ακολουθεί ο διάλογος…

-    Τι πακέτο καναλιών έχεις βάλει;

Του απαντάω και συνεχίζω…

-    επειδή τώρα λείπουν οι γονείς μου και πριν έρθουν πρέπει να σου πω. Έχω βάλει και ένα πρόσθετο πακέτο με πορνοκάναλα. Θα ήθελα να τα κλειδώσουμε με κωδικό και να μην ακούσουν κάτι οι γονείς.

-    ΟΚ βρε μάγκα! (με ένα απίστευτο χαμόγελο) Που θα βάλουμε τη κεραία;

Βγαίνουμε έξω από το σπίτι και του λέω εσύ πες μου. Βρήκαμε το μέρος στην πίσω μεριά, ανεβαίνει σε μια σκάλα κι εγώ από κάτω τον κοίταγα με εντελώς βρώμικες σκέψεις. Έβαλε την κεραία ανεβοκατεβαίνοντας μου έδινε τρελό θέαμα μιας και το σορτς, με τη κίνηση, κατέβαινε και όλο το έφτιαχνε. Πήγαμε μέσα να ρυθμίσει την τηλεόραση με το μηχάνημα. Ευτυχώς οι γονείς μου δεν είχαν έρθει. Βάζει τα κανάλια, μου βάζει κωδικό στα πορνοκάναλα κι έτσι όπως τα έλεγχε, σταματάει στην τσόντα και μου λέει…

H δορυφορική κεραία ήταν η αφορμή!-    Γαμάτο! Κοίτα η πουτάνα πως τον ρουφάει! Κοίτα, κοίτα!

Εγώ όμως αντί για τη τσόντα κοίταγα αυτόν. Είχε μια τρελή χαρά και καύλα στο πρόσωπο του. Το ένα χέρι κράταγε το τηλεκοντρόλ και το άλλο ήταν πάνω στο επίμαχο. Μόνο και μόνο αυτό που έβλεπα μου αρκούσε. Είχα καυλώσει τρελά. Ήθελα να ορμίσω.

-    Σε χαλάει να δούμε λίγο θέαμα;

με διέκοψε η φωνή του αλλά κόμπλαρα και δεν απάντησα τίποτα. Πήγε να το αλλάξει και σηκώθηκα, πήγα κοντά του γρήγορα για να πάρω το τηλεκοντρόλ για να μην το αλλάξει, με αποτέλεσμα να παραπατήσω και να βρεθώ επάνω του κατακόκκινος από ντροπή κι αυτός ατάραχος να με κοιτάει. Αυτή η στιγμή κράτησε κάποια δεύτερα. Πήγα να σηκωθώ και δεν με άφησε. Με τράβηξε πάνω του.

-    Που πας;…

μου λέει. Από την ταραχή μου να φύγω κι από την εμμονή του να μην με αφήνει βρέθηκα γονατιστός μπροστά του και ανάμεσα στα πόδια του (καθόταν στον καναπέ) κι ο πούτσος του φουσκωμένος να είναι ελάχιστα μπροστά στο πρόσωπο μου. Αποσυντονίστηκα. Είχα μείνει να κοιτάω τον πούτσο του. Γύρισα, τον κοίταξα και αυτός με κοιτούσε. Με άφησε τελικά, σηκώθηκα και κάθισα απέναντι του φανερά καυλωμένος και ταραγμένος. Έτρεμα ολόκληρος. Συνέχισε να κοιτάει τσόντα και να βρίζει τη γκόμενα που πηδιόταν και ούρλιαζε. Σηκώθηκα να πάω να βάλω ένα ποτήρι νερό κι όπως ήμουν στη κουζίνα έρχεται, κολλάει από πίσω μου και μου λέει ψιθυριστά στο αυτί.

-    Θέλω κι εγώ νερό.

Αισθανόμουν να με ακουμπάει από πίσω ο πούτσος του. Τεντώνομαι να πιάσω ένα ποτήρι με αποτέλεσμα να κάνω προς τα πίσω και να κολλήσω πάνω στο σκληρό πούτσο του. Βάζω το νερό, γυρίζω του το δίνω, πάει να πιει κι πάω να φύγω από τη κουζίνα. Πήγε κατευθείαν να μπει μπροστά μου για να με εμποδίσει με το σώμα του, με αποτέλεσμα να χύσει το νερό επάνω του. Σταμάτησα και τον κοίταγα. Χωρίς να μου πει κάτι βγάζει τη μπλούζα κι έμεινα να τον κοιτάω. Έχει ένα υπέροχο κορμί τριχωτό όσο πρέπει, με μια μικρή κοιλίτσα, μεγάλες πλάτες και δυο μεγάλες υπέροχες τριχωτές ρώγες που θα γούσταρε ο καθένας να δαγκώσει και να ρουφήξει. Μου λέει…

-    Πρέπει να στεγνώσει η μπλούζα.

Την παίρνω από τα χέρια του και πάω να την απλώσω έξω στο σύρμα. Γυρίζω και τον βρίσκω στον καναπέ και να βλέπει μια άλλη τσόντα που είχε ξεκινήσει. Χτυπάει το κινητό. Ήταν η μάνα μου. Απαντάω (αφού χαμήλωσα τη τηλεόραση) και μου έλεγε θα αργήσουν κάνα δίωρο λόγω καθυστέρησης μιας δουλειάς τους. Χωρίς να πω κάτι στον Μιχάλη πάω και κάθομαι δίπλα του στο καναπέ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει τηλεόραση αφού ήμουν μπροστά του και προσπαθεί με το χέρι του να με κάνει να κάνω προς τα πίσω εγώ όμως βάζω αντίσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να βάλει περισσότερη δύναμη και με τα δυο χέρια του εγώ να αφεθώ και να έρθει να πέσει πάνω μου. Τον τραβάω προς τα πίσω και τότε βρεθήκαμε σε μια πάλη.

Παλεύαμε για αρκετή ώρα, χωρίς να δίνουμε σημασία στη τσόντα κάποια στιγμή μου ξεφεύγει και του τραβάω ένα χαστούκι στο πρόσωπο, χωρίς να το θέλω, το οποίο τον εκνεύρισε μου λέει αυστηρά.

-    Τι έκανες εκεί;

Δεν προλαβαίνω να απαντήσω και μου βουτάει το κεφάλι πιέζοντας με προς τα κάτω. Ενώ αντιστεκόμουν κατάφερε και μου έτριβε το πρόσωπο στο πούτσο του πάνω από το σορτς. Τον πιάνω από τα χέρια, σταματώντας τον, σπρώχνοντας τον προς τα πίσω στο καναπέ με αποτέλεσμα να πέσει πίσω (δεν αντιστάθηκε) και να του βάλω τα χέρια του πάνω στο κεφάλι του. Πέφτω επάνω του δαγκώνοντας την ρώγα του και παίζοντας τη με τη γλώσσα μου. Αυτός δεν έκανε τίποτα. Μετά πήγα και στην άλλη ρώγα. Σιγά-σιγά τον έγλειφα στο στήθος, μετά στην κοιλιά κα κατέβαινα προς τα κάτω. Αυτός δεν αντιδρούσε. Ξεκίνησα να του γλείφω και να δαγκώνω ελαφρώς τον πούτσο πάνω από το σορτς, μα με σταμάτησε όμως. Σηκώθηκε και μου λέει…

-    όχι έτσι.

H δορυφορική κεραία ήταν η αφορμή!Κατεβάζει το σορτς μαζί με το μποξεράκι του και μου φανερώνει έναν πούτσο τριχωτό 16-17 εκατοστά, χοντρό με φλέβες και από κάτω κρέμονταν δύο τεράστια μεγάλα ολοστρόγγυλα αρχίδια. Είχα μείνει να τον χαζεύω. Με βουτάει από το κεφάλι, με τραβάει πάνω στο πούτσο του και μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα δυνατά βρίζοντας με. Προσπαθούσα σαν τρελός να τον πάρω στο στόμα μου και δεν με άφηνε. Με τράβαγε από τα μαλλιά και με έβριζε. Τελικά μου τον καρφώνει στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγώ. Με άφησε να πάρω κάνα δυο ανάσες, και συνέχισε να μου τον καρφώνει και να με πνίγει. Κατάφερα βρήκα τον ρυθμό ξεκίνησα να σφίγγω τα χείλια μου σαν βεντούζα και να τον τσιμπουκώνω.

Τον έπαιρνα όλο στο στόμα και καρφωνόταν τόσο όσο η γλώσσα μου ακούμπαγε τα αρχίδια του και αυτό τον τρέλαινε. Δεν άντεξε πολύ. Τον ένιωθα να τρέμει ολόκληρος και να βογκάει τρελά. Έβαλα περισσότερο τα δυνατά μου να τον τσιμπουκώσω καλύτερα και να του δείξω πόσο τον λαχταράω, με αποτέλεσμα να χύσει. Έχυνε, βόγκαγε, έβριζε και εγώ τον ρουφούσα. Τα ήπια όλα. Μόλις τελείωσε να χύνει τον έβγαλε από το στόμα και στεκόταν μπροστά μου όρθιος καυλωμένος με τον πούτσο του καυλωμένο ακόμη και το πουτσοκέφαλο του κατακόκκινο και να γυαλίζει. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου, βούτηξε το τηλεκοντρόλ έκλεισε τη τηλεόραση και μου λέει…

-    Δεν τη χρειαζόμαστε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!