Ο ξάδελφος από τις ΗΠΑΚαλησπέρα. Δεν χάθηκα τόσο καιρό, απλά δεν έγινε κάτι για να το μοιραστώ μαζί σας. Τώρα όμως νομίζω ότι πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω αράδες.

Πριν από περίπου 20 ημέρες ήρθε από την Βοστώνη ένας από τους ξαδέλφους μου που μένουν στις ΗΠΑ. Ο Μάρκος (Μάρκ) είναι 24 χρονών, 80 κιλά, και περίπου 1,95 ύψος. Τον παρέλαβα από το αεροδρόμιο και τον πήρα στο σπίτι μου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας μας είχε καλεσμένους η μαμά για φαγητό και μετά θα βγαίναμε για ποτό. Ξεκουράστηκε λιγάκι και αφού καθορίστηκε η ώρα που θα πηγαίναμε στο πατρικό μου, μπήκε για μπάνιο. Μέχρι να ετοιμαστεί, εγώ είχα ντυθεί και έμενε μόνο να διαλέξω πουκάμισο. Μπήκε στη κρεβατοκάμαρα που ήμουν εγώ, φορώντας ένα απίστευτα στενό μπόξερ από το οποίο διαγραφόταν με κάθε ακρίβεια το μήκος και το πάχος του πούτσου του. Εγώ δεν κοιτούσα αλλά έκανα ότι μπορούσε με την άκρη του ματιού. Ντύθηκε, και πήγαμε για φαγητό, μετά για ποτό και το βράδυ στο σπίτι για ύπνο.

Όταν ήρθε στο καθιστικό για να καπνίσουμε κανένα τσιγάρο, διέκρινα ότι κάτω από την πυζάμα δεν φορούσε τίποτα. Δεν έδειξα και πάλι τίποτα μέχρι που άλλαξε στάση αφού καταλάβαινα ότι μάλλον το έκανε επί τούτου. Έως τότε συζητούσαμε περι ανέμων και υδάτων ενώ από τα συνφαζόμενα κατάλαβα ότι πήγαινε και με άνδρες. Πέσαμε για ύπνο ενώ το πρωί, λίγο πριν ξυπνήσει μπήκα στο μπάνιο για ντους. Παρά το γεγονός ότι ακουγόταν το νερό που έτρεχε, μπήκε στο μπάνιο και μου είπε καλημέρα. Τράβηξα λίγο την κουρτίνα ανταπαντώντας και συνέχισα. Όταν βγήκα είχε ήδη έτοιμο καφέ και οργάνωνε την ημέρα του με φυλάδια τουριστικά και χάρτες της πόλης. Συναντηθήκαμε το απόγευμα στο κέντρο όπου και μου περιέγραψε την ημέρα του. Πήγαμε στο σπίτι για φαγητό αλλα΄επειδή ήμουν πτώμα δεν βγήκαμε.

Η συνέχεια σχεδόν ίδια. Παραγγείλαμε έτοιμο φαγητό, μπήκαμε και οι δύο σε διαφορετικούς χρόνους στο μπάνιο και την πέσαμε στο σαλόνι με πυζάμες για φαγητό και τηλεόραση. Εκεί έγινε η πρώτη κρούση, αφού με ρώτησε αν έχω πάει ποτέ με άνδρα. Του απάντησα ναι και μάλιστα πολύ πρόσφατα. Με ρώτησε αν μου άρεσε και του είπα μάλλον ναι. Του έδωσα δηλαδή την ευκαιρία να μου μιλησει για το τι κρύβει μέσα του. Μου είπε ότι πάντα φαντασιονόταν να κάνει σεξ με άνδρα αλλά ποτέ δεν τόλμησε αφού ο κύκλος του στις ΗΠΑ αν και διευρυμένος, δεν ειναι εχέμυθος. Εγώ αμήχανα εντελώς άρχισα να αλλάζω με τρόπο κουβέντα. Πήγα στην κουζίνα για νερό, μετά μάζεψα τα πιάτα κλπ. Η συζήτηση τελείωσε εκεί. Πέσαμε για ύπνο. Εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ αφού στο μυαλό μου έτρεχε συνεχώς η ίδια εικόνα. Άναψα το πορτατίφ και μετά την τν στην κρεβατοκάμαρα μου. Τον άκουσα να κινειτε στο σπίτι.

Ο ξάδελφος από τις ΗΠΑΣηκώθηκα και βγήκα στο χωλ όπου τον συνάντησα να έρχεται από την κουζίνα. Τον ρώτησα γιατί δεν κοιμάται και μου απάντησε πως δεν είχε ύπνο. Πήρα νερό και πήγα ξανά στο δωμάτειο μου, όπου και ήρθε, χωρίς πυζάμα αυτή τη φορά. Φορούσε ένα μποξεράκι, χαλαρό σχετικά κρατώντας μια μπύρα στο χέρι. Δεν είπα κουβέντα, ούτε και κοίταξα στα επίμαχα σημεία μήπως και γίνει μπάχαλο και δεν ξέρω τι να απαντήσω μετά. Κάθισε στο κρεβάτι, ρώτησε ποιο κανάλι βλέπω και πιάσαμε ξανά την κουβέντα.

Μέχρι που η πρόθεση του ήταν πλέον ξεκάθαρη. Άφησε τη μπύρα στο κομοδίνο και άρχισε να μου χαιδεύει τον πούτσο, γνωρίζοντας μάλλον ότι δεν θα έλεγα όχι. Άρχισε να μου φιλάει την κοιλιά, έβαλε το χέρι του μέσα και άρχισε να μου χαιδεύει τα αρχίδια. Μου τραβούσε με τα δόντια του τις τρίχες από το στέρνο και προχώρησε προς το πρόσωπο θέλοντας να με φιλήσει. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα, έφτανε μέχρι τον οφαλό. Με απαλές κινήσεις προχώρησε προς τα κάτω και μου κατέβασε τη πυζάμα. Άρχισε να μου γλύφει το πουτσοκέφαλο και να ρουφάει αφήνοντας δόντια στο καυλί μου. Σιγά σιγά πήρε το κολάε και προσπαθούσε να τον πάρει όλο. Τον ξάπλωσα στο κρεβάτι και του έβγαλα το μπόξερ. Ο πούτσος του, σχεδόν τεράστιος, μαύρος και τριχωτός. Η κωλοτρυπίδα του χαμένη στις τρίχες, παρθένα όσο τίποτε άλλο. Χωρίς να το σκεφτώ, του βάζω δάχτυλο το οποίο δεν έμπαινε....

Σκεφτόμουνα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν καθόλου σωστό αλλά....είχα αποφασίσει ότι θα τον πηδήξω με όποιο κόστος. Πήγα στο μπάνιο και πήρα βαζελίνη για τη θάλασσα. Του σήκωσα τα πόδια και με το ένα δάχτυλο άρχισα να του ανήγω στην τρύπα. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά μετά άρχισε σιγά σιγά να ανοίγει. Έβαλα μπόλικη βαζέλίνη στον πούτσο μου και οδηγώντας το καυλί μου στην σούφρα του άρχισα να σπρώχνω. Η κραυγή πόνου ακούστηκε σε όλο το σπίτι. Με πονάς ήταν το πρώτο σχόλιο, αλλά μην σταματάς το δεύτερο.

Μπήκα λίγο μέσα του. Ήταν τόσο σφιχτά που δεν ήθελα να βγω. Έριξα λίγο ακόμη βαζελίνη την ώρα που έβγαινα και ξαναμπήκα πιο βαθιά. Έσφιγγε τα μαξιλάρια και μούγριζε. Άνοιγε όλο και περισσότερο τα πόδια του και προσπαθούσε να με κλείσε μέσα του θέλοντας να τον πάρει όλο. Τον έβαλα όλο, σε σημείο μάλιστα που νόμιζα ότι θα σπάσει το προφυλακτικό. Αισθάνθηκα μια ελαφρότητα στο καυλί μου. Βγήκα από μέσα του και διαπίστωσα ότι το προφυλακτικό είχε γίνει κομμάτια. Μη φοβάσαι μου λέει, αλήθεια δεν το έκανα ποτέ, δεν έχω τίποτα, μη σταματάς. ¨Εβαλα και άλλη βαζελίνη στον κώλο του και στον πούτσο μου και μπήκα ξανά χωρίς προφύλαξη. Απίστευτη η αίσθηση.

Τον πήδαγα περισσότερο από 30 λεπτά και η τρύπα του συνέχιζε να ήταν σφιχτή. Άρχισα να χύνω μέσα του, χωρίς να σταματάω να μπαινοβγαίνω. Σηκώθηκα για να πληθώ. Η τρύπα του έκλεισε σχεδόν αμέσως. Όταν επέστρεψα ήταν όπως τον άφησα. Με τα πόδια ανοιχτά και κλειστά τα μάτια. Πονάω μου λεει ειναι φυσιολογικό; Νομίζω πως ναι του απαντάω. Πέρασαν περίπου άλλα 30 λεπτά μέχρι που τον πήρε ο ύπνος. Το πρωί συναντηθήκαμε στην κουζίνα. Μου άρεσε μου είπε αυτό που έγινε χθες. Μονο που θα πρέπει να μείνει μεταξύ μας....

Του υποσχέθηκα πως δεν θα μιλήσω σε κανένα. Το βράδυ, μείναμε πάλισ το σπίτι. Είδαμε τηλεόραση και τον πήδηξα στο καθιστικό. Ήθελε να με πηδήξει και αυτός, αλλά δεν το βρήκα κάλή ιδέα. Τώρα που θα επιστρέψω στο σπίτι σίγουρα θα ξαναγαμηθούμε αλλά τελικά νομίζω ότι μου αρέσει.......

Ειναι φοβερή αίσθηση να πηδάς κάποιον ή κάποια για πρώτη φορά! Είσαι ο αρχηγός της υπόθεσης και αυτό μου αρέσει.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!