Πρώτη μου φορά με στρέιτΌλα ξεκίνησαν σε πολύ μικρή ηλικία, όταν κατάλαβα ότι με έλκουν άτομα του ίδιου φύλου και συγκεκριμένα ένα πιο πολύ.. ο Μάκης. Και οι δυο μέναμε στο ίδιο χωριό. Αυτός ήταν στρέιτ αλλά ποτέ δεν τον είχα δει με κοπέλα. Εγώ ήμουν μικρόσωμος, γύρω στο 1.68, με μακριά ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου, αδύνατο σώμα σαν γυναίκας και ένα κωλαράκι πεταχτό όπως τώρα, αλλά τότε έκανε πιο πολύ μπαμ γιατί ήμουν πιο αδύνατος και κοντός. Αυτός είχε κοντό μαλλί στιλ Μαρτάκη μελαχρινό, ψηλός με ωραίο σώμα και μεγάλο «πακέτο».

Λοιπόν, την ημέρα τον γενεθλίων μου είχα πιει τόσο πολύ που είχα γίνει τύφλα. Μαζί και ο αδερφός του Μάκη που κάναμε παρέα από πιτσιρίκια. Έτσι αναγκάστηκε ο Μάκης να μας γυρίσει και τους δυο σπίτια μας. Πρώτα αφήσαμε τον Άγγελο (το όνομα του αδερφού του Μάκη ) σπίτι για να τον περιλάβουν οι γονείς του και μετά εμένα. Στα μέσα της διαδρομής είπα τον Μάκη να σταματήσει γιατί δεν ένιωθα καλά και ήθελα να ξεράσω. Αυτός σταμάτησε και ήρθε από πίσω να με βοηθήσει.

Αχ, ήταν τόσο όμορφος που με τον που τον κοίταξα δεν ήθελα να ξεράσω άλλο, με γέμισε η παρουσία του και μόνο. Έτσι όρμηξα και τον φίλησα. Αυτός αντιστάθηκε την πρώτη φορά. Σάστισε και με κοιτούσε αλλά μετά ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει (εδώ θέλω να πω ότι καθόμουν στα πίσω καθίσματα και ότι ήταν 3:50 η ώρα περίπου και δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους) στο λαιμό και στο μέτωπο.

Εγώ μόλις ψιλό-συνήλθα άρχισα να τον φιλάω στο στόμα και όπου αλλού μπορούσα (αν και ήμουν τυφλά από το μεθύσι. Καταλάβαινα τι έκανα και με ποιον και τα θυμάμαι όλα. Αυτός μου μιλούσε ψιθυριστά και τριβόταν επάνω μου κι εγώ σαν καλό παιδάκι έπιασα το καυλί του έξω από το τζιν. Ήταν μεγάλο και σκληρό και ποτέ δεν είχα πιάσει άλλο καυλί και μου φαινόταν σαν να πετάω στα σύννεφα. Με μια απότομη κίνηση αυτός σηκώνεται από πάνω μου και αρχίζει να ξεντύνεται. Αχ, το σώμα του ήταν σκέτη κόλαση (λόγω ότι ο πατέρας τους είχε γυμναστήριο) και μου λέει:

Πρώτη μου φορά με στρέιτ-  «Τώρα θα δεις τι παθαίνουν αυτοί που μεθάνε!»

Και του απαντάω με πονηρό ύφος:

-  «Σαν τι δηλαδή;»

-  «Θες να δεις;» με ρωτάει.

-  «Ναι» απαντώ.

Και τότε είναι που έγινε η μεγάλη αποκάλυψη. Έβγαλε την πουτσάρα του απ’ έξω και άρχισε να μαλακίζεται και να με κοιτάει πονηρά και μου λέει:

-    «Μην το κοιτάς μόνο, πιάσε το κιόλας!»

Έτσι και έκανα. Άρχισα να το παίζω στα χέρια μου και τον άκουγα που βογκούσε από ηδονή. Μετά σιγά - σιγά άρχισε να το φέρνει κοντά στο πρόσωπο μου και το έβαλα στο στόμα μου. Αυτό συνεχίστηκε κάπου στα δέκα λεπτά περίπου και μετά μου είπε:

-    «Είσαι παρθενάκι;»

-    «Ναι» του απάντησα.

-    «Σιγά - σιγά και δεν θα σε πονέσω…» μου είπε.

Εγώ δεν το έπιασα με την μια αυτό που μου είπε και τον ρώτησα τι ακριβώς εννοεί και μου απάντησε:

-    «Βγάλε το τζινάκι σου και θα δεις τι εννοώ…»

E, εκεί το έπιασα το υπονοούμενο και σαν καλό παιδάκι πάλι τον υπάκουσα. Άρχισε να με γλείφει στην πλάτη και να με αγκαλιάζει για κάμποση ώρα και όταν κατευθυνόταν προς τον κώλο γαργαλιόμουν και τιναζόμουν και μου έλεγε ότι μόλις νιώσω την πούτσα του θα πετάγομαι έτσι. Μετά σιγά - σιγά άρχισε να μου βάζει δάχτυλα για να ανοίξω και στη συνέχεια την πούτσα του η οποία με πόνεσε αφάνταστα. Δεν μπήκε με την μια αλλά μπήκε.. αυτό είναι το θέμα. Κατά τη διάρκεια με ρωτούσε που θέλω να με χύσει και του έλεγα: «όπου θέλεις» και έτσι τελείωσε στην κοιλιά μου. Αχ… αυτή ήταν η πρώτη μου φορά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!