Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chat…επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τη βραδινή μας έξοδο, είχα ήδη αρχίσει να ιδρώνω στο μέτωπο. Έβγαλα τα γυαλιά μου και ρίχτηκα στην αγκαλιά σου σαν παιδί που θέλει να κρύψει τις σκανταλιές του πασπαλίζοντας τις με ζάχαρη άχνη και άπειρη αγάπη.

Τρεις ώρες μακριά από τη βάση μας ήταν αρκετές γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα, αγκαλιασμένοι και οι δύο σκεφτόμασταν όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν κι όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν στο μέλλον. Κανείς από τους δυο μας δεν είναι σίγουρος για την ενδεχόμενη τελική έκβαση…

Πολύ σύντομα, βρισκόμαστε στο κρεβάτι, χωρίς ρούχα, ανταλλάσσοντας φιλιά και χαρίζοντας ο ένας στον πούτσο του άλλου μια περιποιημένη μαλακία. Γνωρίζουμε ο ένας του άλλου το κορμί, τόσο καλά σαν το δικό μας, για να μην πω καλύτερα…

Όσο όμως κι αν τα γνωρίζουμε, εκπλησσόμαστε ευχάριστα στην εμφάνιση ακόμα κι ενός σπυριού. Σκουπίζω τον πούτσο σου μ’ ένα μπόξερ άσπρο με τεράστια μαύρα στίγματα σαν να το έφτιαξε κανείς από δέρμα αγελάδας. Όταν τον αγγίζω ξανά είναι πυρακτωμένος όχι μόνο από την μαλακία αλλά και από την ένταση της στιγμής.

- «Σκέφτομαι να σου βάλω κωλοδάχτυλο. Να σε γαμήσω με τα δάχτυλά μου.

Να, μ’ αυτά τα δάχτυλα…», μου λες και μου δείχνεις τα δάχτυλά σου.

Κοιτώντας τα, δεν βλέπω δάχτυλα, αλλά πέντε πούτσους διαφορετικών μεγεθών και διαστάσεων. Πραγματοποιείς τη σκέψη σου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, χώνοντας τα δάχτυλά σου ένα - ένα μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Τα έχωσες με μανία, γρήγορα. Ματαιώνοντας κάθε υποψία πόνου.

Το στόμα μου άφριζε καθόλη τη διάρκεια από τα σάλια μου, από την επιθυμία μου και ο πούτσος μου για πρώτη φορά εκσφενδόνισε σπέρμα πολύ διαφορετικής σύνθεσης από τις προηγούμενες φορές. Το σπέρμα μου ήταν πηχτό και κολλούσε, σαν ζελέ. Κολλούσε στα δάχτυλά μου, στο κορμί σου, στα δάχτυλά σου. Ήταν σπέρμα έτοιμο να το φας και όχι να το καταπιείς.

Λαχάνιασα αναστατωμένος χώνοντας τα λερωμένα από το σπέρμα δάχτυλά μου μέσα στο στόμα σου ώστε να σε ταΐσω, ψιθυρίζοντάς σου, ταυτόχρονα, λέξεις που ξυπνούν τις αντιδράσεις σου, λέξεις που σε καυλώνουν.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΚι από εκείνη τη στιγμή ο ρυθμός σου άλλαξε, σα να πήρες δύναμη από το σπέρμα μου. Τα δάχτυλά σου κινήθηκαν μέσα στην κωλοτρυπίδα μου σαν να ήθελαν να την τρυπήσουν… σαν να ήθελαν να αγκαλιάσουν κάθε μυ της κωλοτρυπίδας μου ξεχωριστά.

Ο ρυθμός αυτός με παρακινούσε κι εμένα να κραυγάσω με όση δύναμη φωνής έχω, με δύναμη φωνής που ξεπερνάει το ένα τάγμα φαντάρων, σχηματίζοντας αψίδα θριάμβου με το κορμί μου σε σχέση με το στρώμα του κρεβατιού.

Παράλληλα, οι δικές σου κραυγές με μπέρδευαν τόσο πολύ, μιας και δεν ήξερα αν ήταν κραυγές ενός οργασμού που ξεκινούσε ή ενός οργασμού που ολοκληρωνόταν… Αργά, μου επέτρεψες να ηρεμήσω και συνέχισες το κωλοδάχτυλο διανθίζοντάς το με φιλιά και γλειψίματα των χειλιών μου που θέλοντας και μη, όλο και κάτι κουβαλούσαν από τη γεύση του σπέρματός μου και αυτή της κωλοτρυπίδας μου.

Αυτό που με γοήτευε τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν η ικανότητά σου να εφευρίσκεις κάθε φορά κι ένα νέο ερωτικό βασανιστήριο για να δοκιμάζεις τις αντοχές μου και παράλληλα τις δικές σου αντοχές. Είναι εκπληκτικό το γεγονός του να γνωρίζεις πως να οδηγήσεις στα άκρα τον εραστή σου και μάλιστα χωρίς καν να τον διαπεράσεις με τον πούτσο σου.

Ειλικρινά, σε θαυμάζω. Σε θαυμάζω για τη δύναμή σου να με κάνεις να βγάζω από το στόμα μου κραυγές ευχαρίστησης, γεμάτες παροξυσμό, χρησιμοποιώντας καταλλήλως τα δάχτυλά σου και μόνο. Πολλές φορές μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω τα δάχτυλά σου με τον πούτσο σου και την επίδρασή τους πάνω μου.

Τα δάχτυλά σου ένα - ένα υποχωρούν υποκλινόμενα μπροστά στο θαυμασμό μου και πλησιάζει η στιγμή της εισαγωγής του πούτσου σου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου… μέσα στην τόσο σφικτή και υγρή κωλοτρυπίδα μου. Ο πούτσος σου γλιστρά μέσα μου αρκετά εύκολα και χωρίς αντίσταση κάνοντας με να πιάσω την αναπνοή μου και να μετρώ από μέσα μου κάθε εκατοστό του καθώς προχωρά μέσα μου και καθώς αποσύρεται λίγο μετά.

Ερεθίζοντας όλες εκείνες τις καταλήξεις των νεύρων μου που βρίσκονται στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου, δεν μου μένει τίποτε άλλο παρά να φωνάξω και να βογκήξω ξανά και ξανά και ξανά… Ο πούτσος μου ηλεκτρίζεται από τη προσδοκία και διεγείρεται πάλι.

Ο δικός σου πούτσος, από την άλλη, κινείται τόσο αργά μέσα μου που μπορώ να αισθανθώ το κάθε του κύτταρο, τη κάθε του φουσκωμένη φλέβα ενώ κινείται επανειλημμένα μέσα μου. Γαμώντας με τόσο τρυφερά, αλλά και τόσο έντονα πιστεύω πως ακούω ήχους βιολιών, ήχους ακριβών και σπάνιων βιολιών… Αυτούς τους ήχους βγάζει ο πούτσος σου καθώς σύρεται μέσα στα τοιχώματα της ευαίσθητης κωλοτρυπίδας μου.

Τα χέρια σου με σφίγγουν με δύναμη, σαν να φοβάσαι πως θα γλιστρήσω και θα σου φύγω. Τα πόδια μου γαντζώνονται γύρω από το κορμί σου περικυκλώνοντας την πλάτη σου, κλείνοντας το σώμα σου σαν κλειδαριά, σαν υβρίδιο που κολλάει πάνω στις πέτρες για να γλιτώσει από την επίθεση της ορμής του νερού.

Η τριβή των τοιχωμάτων της κωλοτρυπίδας μου από τον πούτσο σου συνεχίζεται, πιο έντονα, πιο βίαια. Καλωσορίζω πλέον τους χυμούς που παράγουν τα αρχίδια σου και αναβλύζουν από τη σχισμή της ουρήθρας σου ενώ μου ψιθυρίζεις λόγια αγάπης. Λόγια που λίγοι άντρες θα ακούσουν από το στόμα του εραστή τους.

Τα λόγια σου θολώνουν το μυαλό μου, εξουσιάζουν το κορμί μου. Σε φιλώ και σε αγγίζω παντού, όπου μπορούν να φτάσουν τα χέρια μου. Προσκολλώμαι πάνω σου κρατώντας το κορμί μου όσο πιο κοντά στο δικό σου κορμί θέλοντας να κλέψω κάτι από τη δύναμή σου.

Η κωλοτρυπίδα μου αγκαλιάζει με στοργή τον πούτσο σου που συνεχίζει να την σκάβει βαθιά έως ότου την πλημμυρίζει με την παλίρροια του πάθους σου. Έως ότου την συντρίψει με όγκους κυβικών εκατοστών σπέρματος εκπληρώνοντας την αποστολή για την οποία υπάρχει… να χύνει, να χύνει, να χύνει, ακατάπαυστα, παντού, σε κάθε θέση… κάνοντας με να ανατριχιάζω νιώθοντας το σπέρμα σου να αναβλύζει σαν πηγή, βαθιά, μέσα μου…

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!