Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΘα ήθελα να σας αφηγηθώ μια ανεπανάληπτη ιστορία που έλαβε χώρα πριν από περίπου δυο μήνες.
Μένω σε μια πόλη επαρχιακή. Στην πόλη μου υπάρχει ένα εξαιρετικό γυμναστήριο για τα δεδομένα της περιοχής από την πρώτη μέρα που άνοιξε έσπευσα να γίνω μέλος του. μέσα στο γυμναστήριο υπήρχε σάουνα την οποία απολάμβανα συχνά.
Συνήθως υπήρχαν και άλλα άτομα μέσα και παράλληλα είχα τη δυνατότητα να παρακολουθώ θαυμάσια κορμιά και όχι μόνο. επισκεπτόμουνα συχνά τη σάουνα και μου έκαναν εντύπωση δυο φίλοι , ο Δημήτρης κ ο Θωμάς που χρησιμοποιούσαν πολύ συχνά. είχα προσέξει πως τα κωλαρακια τους ήταν κατάλευκα και σφιχτά, οι πούτσες τους τεράστιες. Μια μέρα μπήκα μέσα και τους βρήκα ξαπλωμένους στους πάγκους της σάουνας. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ξάπλωσα δίπλα τους με τον πούτσο μου κάγκελο .
Μόλις με είδαν άρχισαν να παίζουν τους πούτσους τους και να με χαϊδεύουν. Άρχισα να τους χουφτώνω. Οι κώλοι τους ήταν υπέροχοι. Το ίδιο και οι πούτσες τους που σίγουρα ξεπερνούσαν τα 20 εκατοστά. ήταν κάτι που το
είχα καταλάβει και πριν το γεγονός.
άρχισαν να χώνουν τους πούτσους στους στο στόμα μου και να μου χτυπούνε ελαφρά τον κώλο στη συνέχεια ο ένας μου έσκισε τον κώλο και τον άλλο του έπαιρνα απίστευτη πίπα από τα βογκητά πιθανόν κάποιος να καταλάβαινε απέξω και να μας έπιανε  αλλά από την πολύ καύλα δεν Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatκρατιόμασταν και το γεγονός να μας πιάσουν μας καύλωνε ακόμα πιο πολύ.
Κάποια στιγμή η πόρτα άνοιξε και μέσα μπήκε ο ιδιοκτήτης και τρεις γυμναστές του με τις πούτσες του καυλωμένες . Όλοι είχαν υπέροχα κορμιά και τεράστιες πούτσες . Πήρα πίπα από όλους και στην συνέχεια στήθηκα στα τέσσερα. Όλοι με γάμησαν όσο πιο πολύ γινόταν . ήταν μια υπέροχη ώρα μέσα στην σάουνα που θα θυμάμαι για πάντα..o kόλος μου πονούσε ωστόσο το απολάμβανα τόσο που δεν ήθελα να τελειώσει . Έφταναν μέχρι τον πάτο μου , δοκίμασαν να μπουν και δυο μαζί.
Τα κορμιά γεμάτα ιδρώτα γυάλιζαν... Δεν είχα ξαναπάρει τόσες πούτσες μαζί. Στο τέλος άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο να χύνει . Κάθε χυσι με διαφορετική γεύση. ωστόσο τίποτα δεν τους σταματούσε , συνεχίσαμε το τρελό γαμήσι για αρκετή ώρα το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται συνεχώς , κάθε εβδομάδα η καύλα όλων είναι ανεπανάληπτη. Κάποιες φορές βρισκόμαστε και σε σπίτια όπου το απολαμβάνουμε περισσότερο

Σχόλια  

#1 Alex 28-05-2014 17:45
Καλή η ιστορία, αλλά κάνει μπαμ ότι είναι φανταστική. :P :D
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!