Σεξ στην παραλίαΠριν από τέσσερα χρόνια πήγα να δουλέψω σε ένα κατάστημα ενός γνωστού μου
Στη Σύρο. Ξεκίνησα γύρω στο Πάσχα και έμεινα εκεί μέχρι αρχές Οκτωβρίου. 
Εδώ και χρόνια είμαι λάτρης του γυμνισμού και έτσι με το που έφτασα στην Σύρο το λογικό ήταν να μάθω τα πάντα σχετικά με τον γυμνισμό στο νησί. Κατευθύνθηκα αρχικά σε μια υπέροχη παραλία όπου υπήρχαν κάποιοι γυμνιστές.

Τότε ήμουν μόλις δεκαοχτώ χρονών και δεν είχα πολλές εμπειρίες. μόλις έφτασα στην παραλία έβγαλα τα ρούχα μου και άφησα να φανεί το αρκετά γυμνασμένο κορμί μου στον ήλιο του αιγαίου.  Μου υπήρχαν και κάποια ζευγάρια αλλά κυρίως υπήρχαν αντρες  είχα αρχίσει να φτιάχνομαι καθώς έβλεπα άντρες όλων των ηλικιών να τον παίζουν και να χαϊδεύονται.

Όταν πια δεν μπορούσα να κρύψω την στύση μου έκανα μπάνιο στα καταγάλανα νερά καταμηκος της παραλίας παρακολουθώντας το θέαμα. ήταν μαγικά. Βγαίνοντας από την θάλασσα έκανα μια βόλτα στην παραλία και προς το τέλος
Της , δίπλα από κάτι βράχια με πλησίασε ένας νεαρός. Συστηθήκαμε , τον λέγανε Νίκο και ήταν από τη Σύρο, υπέροχο κορμί που έδειχνε κ το επάγγελμα του, ήταν γυμναστής. Είχε ένα υπέροχο πούτσο που με τρέλανε μου πρότεινε να πάμε μια βόλτα λίγο πιο πέρα όπου δεν θα μας έβλεπε κανείς, η έτσι νομίζαμε . Δεν άργησα να του παραδοθώ.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΞεκινήσαμε τα καυτά φιλιά, του τσίμπησα τις ρώγες και κατέβηκα προς τα κάτω. Το εργαλείο του ήταν σίγουρα 22 εκατοστά και είχε ήδη καυλώσει . Του έπαιρνα πίπα και αυτός έπαιζε με το στήθος μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη του γύρισα τον κώλο μου  μου τον έγλειψε κ στη συνεχεία άρχισε τη διείσδυση . Στην αρχή πόνεσα αρκετά αλλά σιγά σιγά το συνήθισα . Δοκιμάσαμε μαζί πολλές στάσεις , τα βογκητά φαίνεται ότι προσέλκυσαν κόσμο όταν κάναμε πίπα ο ένας στον άλλο είδα κόσμο γύρω μας να παίρνει μάτι και να τον παίζει. ήταν μοναδική εμπειρία που πραγματοποιήθηκε κι άλλες φορες  κι άλλες μέρες που είχα το χρόνο να πηγαίνω εκεί παρακολούθησα και έζησα ανάλογες στιγμές απίστευτης καύλας.

Ήμουνα μπροστά κ σε ποιο ομαδικές καταστάσεις και ήταν υπεροχα   . από τότε προσπαθώ να πείσω πάλι τον γνωστό μου να δουλέψω κ πάλι το καλοκαίρι εκει

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!