Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΕγώ δεν θα σας διηγηθώ μία ιστορία συνηθισμένη ή φανταστική. Είναι πραγματική και την έχω ζήσει ακριβώς έτσι. Ελπίζω να σας αρέσει και ίσως βρείτε και εσείς κάτι σχετικό που έχετε ζήσει στο παρελθόν. Έχω να γράψω μια ιστορία πολλά χρόνια. Συγχωρείστε με αν στην διήγηση μου με βρείτε λίγο συναισθηματικό, αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ευαίσθητος και ρομαντικός..

Μόνο τρεις από εμάς ήμασταν κολλητοί φίλοι σε όλη την παρέα. Εγώ, ο Τόλης και ο Χάρης. Ήμουν περίπου εννέα χρονών τότε. Ο Τόλης και ο Χάρης ήταν έντεκα. Μια φορά, πήγαμε και παίξαμε κάτω από τις σκάλες του βρώμικου υπόγειου στο σπίτι του Χάρη. Τα άλλα δύο αγόρια μου είπαν να τους δείξω το πουλί μου και εκείνα μου έδειξαν τα δικά τους. Μου ζήτησαν να τους αφήσω να βάλουν τις ψωλές τους στο στόμα μου. Μέχρι και σήμερα, μερικές φορές όταν μυρίζω έντονες μυρωδιές, η μνήμη μου αναβοσβήνει και τρέχει πίσω σε εκείνη την παράξενη γεύση και τη μυρωδιά από τα πουλιά τους που ήταν μεγαλύτερα από το δικό μου και ζήλευα. Τον επόμενο χρόνο, είχαμε λίγο αποξενωθεί και ο Χάρης μετακόμισε και νοικιάσανε σπίτι αρκετά μακριά μας.

Αργότερα, όταν ήμουν δεκατριών χρονών και άρχισε η καινούργια χρονιά στο γυμνάσιο, ο Τόλης και εγώ γίναμε πάλι φίλοι. Ο Τόλης ήταν μόλις δεκαπέντε. Ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι για τα επόμενα δύο χρόνια. Ήμασταν μαζί στην τάξη, μαζί μετά το σχολείο και μαζί τα Σαββατοκύριακα. Πηγαίναμε μαζί και βλέπαμε ταινίες και βέβαια μαζί και στο γήπεδο. Αν ο Τόλης δεν ήταν στο σπίτι μου, ήμουν εγώ στο σπίτι του. Οι γονείς και οι γνωστοί μας άρχισαν να μας αποκαλούν “τα δίδυμα”.

Ο Τόλης ήταν ο αδελφός μου που δεν είχα ποτέ. Όμως, το καλύτερο από όλα ήταν ότι όταν κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι, κοιμόμασταν και στο ίδιο κρεβάτι. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα. Αν και ο Τόλης δεν το ήξερε, ήμουν ερωτευμένος μαζί του. Ήμουν μικρός και πολύ αφελής για να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν ερωτευμένος. Ήταν για μένα απλά ο καλύτερος μου φίλος και ήταν πολύ φυσικό για εμένα να τον αγκαλιάσω το βράδυ όπως κοιμόμασταν και να βάλω το χέρι μου κάτω από το μπλουζάκι του για να του αγγίξω το στομάχι που από τότε είχε γερούς μυς.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΜερικές φορές κοιμόμασταν χωρίς μπλουζάκια με το δεκατετράχρονο στήθος μου γυμνό, να ακουμπάει επάνω στη δεκαεξάχρονη πλάτη του. Θυμάμαι πως έχωνα την μύτη και τα χείλη μου στο λαιμό και τους ώμους του. Μπορούσα να αισθανθώ την αναπνοή μου να τον μυρίζει και αμέσως τον ακουμπούσα απαλά με τα χείλη μου. Αλλά, αυτό ήταν μόνο από την πλευρά μου. Εκείνος ποτέ δεν μου ανταπόδωσε μία αγκαλιά μου, αλλά επίσης, ποτέ δεν είπε τίποτα και ποτέ δεν αντιστάθηκε όταν τον άγγιζα. Κουλούριαζα τα πόδια μου και έβαζα τα δάχτυλα των ποδιών μου απαλά κάτω από τις πατούσες του και τα πόδια μας ήταν μπλεγμένα όλη τη νύχτα. Ο Τόλης ήταν στρέιτ..

Δεν είχαμε ποτέ σεξ. Ποτέ δεν άγγιξε τα γεννητικά μου όργανα, ούτε και εγώ τα δικά του. Πολλές φορές είχα στύση τη νύχτα και έσκυβα προς τα πίσω έτσι ώστε τα πόδια μου να τον αγγίζουν και να μπορέσω να συνεχίσω να κοιμάμαι κοντά του αγγίζοντας τον, αλλά το πρωί, ο καβάλος του σορτς μου ήταν συχνά υγρός από τα δεκατετράχρονα χύσια μου.. Μερικές φορές, όταν πέφταμε στο κρεβάτι, μου ζητούσε να «του γαργαλίσω» τα πόδια του με τα δάχτυλά μου ελαφρά στο κάτω μέρος των ποδιών του μέχρι να χαλαρώσει για να κοιμηθεί. Ή μου ζητούσε να βάζω τα δάχτυλά μου απαλά πάνω και κάτω στο στομάχι του και να του κάνω μασάζ πριν κοιμηθούμε.

Συχνά αναρωτιέμαι γιατί τα δάχτυλα μου δεν είχαν προχωρήσει σε άγνωστα για εμένα τότε εδάφη? Να του χαϊδέψω τα μπούτια απαλά και τα χέρια μου να φτάσουν έστω και εξωτερικά στον καβάλο του? Γιατί δεν είχα φιλήσει αυτό το αγόρι στις λεπτές τρίχες στις μασχάλες του ή στις σφιχτές από το ποδόσφαιρο γάμπες του? Ή να τον γλύψω και να τον φιλήσω στα χείλη? Αυτές οι σκέψεις με βασανίζουν κάποιες φορές αλλά προσπαθώ να τις διώχνω..

Ένα πρωί, ξύπνησα και ήταν η ώρα που ξημέρωνε. Για λίγη ώρα, κοίταζα το πρόσωπο του όπως κοιμόταν. Ήταν σαν άγγελος.. Τότε έσκυψα και τον φίλησα στο μέτωπο του όπως κοιμόταν. Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι θα είχε συμβεί εάν είχα προχωρήσει και δεν έμενα μόνο σε εκείνο το φιλί στο μέτωπο.. Αν οι άκρες των δακτύλων μου πήγαιναν σε όλες τις απαγορευμένες περιοχές του σώματος του και αν το φιλί μου άρχιζε από τις άκρες των δακτύλων του..

Όταν έγινε δεκαεπτά, ανακάλυψε τα κορίτσια. Είχε μείνει μεταξεταστέος και σε ένα μάθημα και έτσι αποξενωθήκαμε. Εκείνος τώρα είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Αν και εκείνη την εποχή μου ράγισε την καρδιά που σταματήσαμε να βλεπόμαστε, εγώ συνέχισα τη ζωή μου και έκανα νέους φίλους. Αλλά, τον θυμάμαι ακόμα σαν τον καλλίτερο φίλο μου και την πρώτη μου αγάπη.

- Ένας ρομαντικός και ευαίσθητος γκέϊ -

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!