Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΘέλω και εγώ να μοιραστώ μαζί σας τις ιστορίες μου..

Ας ξεκινήσουμε από την πρώτη του 2014 στην Κω.

Είμαι 30 εμφανίσιμος, γυμνασμένος και παθητικός. Είμαι πολύ διακριτικός και χειμώνες δεν κάνω κυρίως τίποτα με ντόπιους εδώ. Έτσι με την άνοιξη και τον ερχομό τον πρώτων τουριστών είχα τρελές καύλες. Και είπα να πάω στην γνωστή παραλία γυμνιστών στο Τιγκακι που έχω κάνει φοβερά γαμήσια στο παρελθόν.

Ακόμη η ντόπιοι δεν έχουν εξορμήσει στις παραλίες άρα είναι ευκαιρία μου λέω. Φτάνω λοιπόν αράζω και βλέπω ένα αγροτικό και μέσα έχει έναν 45 αγρότη και έχει τον πούτσο του έξω και με κοιτάει.

Εγώ κολλάω με πιάνουν τα κομπλεξικά μου και πάω αντίθετα κατευθείαν προς παραλία. Και τότε αυτός φωνάζει που πας ρε κουκλί έλα να με αρμέξεις λίγο...

Εγώ σταματάω γυρίζω προς το μέρος του και του χαμογελώ πονηρά.

Ρίχνω μια μάτια στον πούτσο του ήταν γύρω στους 18 πόντους χοντρή.

Ήθελα να γονατίσω εκεί στην πόρτα και να του τα ρούφηξω αλλά έβλεπα και άλλο κόσμο στην παραλία.. Και επίσης αυτός ήταν μέσα στην λάσπη και την βρωμιά. Πράγμα που δεν με εξιτάρει ιδιαίτερα. Και έτσι του είπα ότι είμαι τοπ μόνο. Και έτσι αυτός ειπε οτι άμα θέλεις να σε γαμήσω μόνο ναι και γαμάω καλά. Θα σε μάθω κιόλας να γαμιέσαι ξέρεις πόσες σουφραζέτες έχω ανοίξει εδω μου λέει. Και εγω του απαντώ όταν έχω τέτοιες καύλες οτι θα τον προτιμήσω και έτσι πάω παρακάτω ...

Φτάνοντας βλέπω δύο γεματουληδες Άγγλους με τα μικρά τους καυλακια.

Μόλις με βλέπουν αρχίζουν να τρίβουν τα καυλιά τους.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΑλλά όχι δεν ήταν αυτό που ήθελα. Σήμερα είχα μια διαίσθηση ότι θα φάω καλό πούτσο. Περπατώντας στην παραλία συναντώ κάποια στρειτ ζευγάρια κάτι άντρες με τεράστια καυλιά αλλά καμιά ελπίδα.

Πάω πιο πίσω οπού είναι συνήθως η άντρες και τα γαμήσια και βλέπω τρεις 60ηδες γυμνούς καυλωμένους να κάθονται όρθιοι κυκλικά και να χαϊδεύει ένας τον πούτσο του αλλού..ήταν ωραία σκηνή πήρα λίγο μάτι.

Αλλά τίποτα δεν είχε κάτι στα δικά μου γούστα. Έτσι αποφάσισα να πάω σε μια άλλη παραλία κοντά στο σπίτι μου.. Μπας και βρω κανέναν ξέμπαρκο εκεί.

Είχα ακούσει ότι κάτι γινετε και εκει... κάθομαι λοιπόν δίπλα στην θάλασσα.

Και ανάβω ένα τσιγάρο. Και χαζεύω την θάλασσα.

Εκείνη την ώρα γυρίζω το κεφάλι μου αριστερά και βλέπω έναν γυμνασμένο, κούκλο με τατουάζ και σακίδιο στην πλάτη.

Παθαίνω σοκ! Άρχισα και έτρεμα από καύλα.

Ήταν σαν όαση ο τύπος. Ήταν ακόμη σε μεγάλη απόσταση από εμένα.

Και έτσι ανάβω και δεύτερο τσιγάρο... Πλησίαζε όλο και πιο πολύ και ήταν ακόμη πιο ωραίος από κοντά με γαλανά μάτια και γκρίζο-κάστανα μαλλιά.

Τον κοιτάζω στα μάτια ενώ βγάζω τα γυαλιά με νόημα και τον χαιρετάω.

Με χαιρετά και αυτός αλλά δεν σταματά συνεχίζει και με προς περνάει.

Έτσι σηκώνομαι και εγώ και αρχίζω να τον ακολουθώ.

Αυτός δεν ρίχνει ούτε ματιά πίσω ενώ εγώ είμαι κολλημένος το βλέμμα μου στο πεταχτό του κωλαράκι.. Και τα τατουάζ του.

Όπως τον ακολουθώ βλέπω δεξιά μου ένα δέντρο που είναι σαν σπηλιά και δεν φαίνεσαι από τον δρόμο. Πάω και μπαίνω μέσα και κάθομαι ώστε όταν γυρίσει να τον καλέσω για κουβέντα. Όπως γυρίζει λοιπόν τον φωνάζω να τον κεράσω έναν τσιγάρο. Έρχεται αυτός κάθεται και δεν βγάζει τα γυαλιά του.

Και μου λέει στα γαλλικά εάν θέλω πούτσο;!;

Και τον πιάνει και αρχίζει να τον χαϊδεύει.. Εκείνη την ώρα έτρεμα σαν ψάρι.. Δίπλα στην θάλασσα. Και του απαντώ ναι. Και βάζω το χέρι μου στον πούτσο του ήταν τεράστιος και χοντρός. Αυτό ήταν λέω μέσα μου.

Αυτόν τον πούτσο έψαχνα σήμερα. Τον ρωτάω εάν θέλει να πάμε σπίτι μου, και μου λέει ότι δεν μπορεί να φύγει μακριά γιατί είναι η αρραβωνιαστικιά του στο ξενοδοχείο και δεν έχει πολύ χρόνο. Ο πούτσος του μέσα από την Βερμούδα είχε γίνει πύραυλος 20 πόντους με φλέβες.

Αλλά δεν μπορούσα να τον γλείφω εκεί πέρα. Είχε κόσμο και δεν έλεγε να μας πιάσουν. Αν και με την Καύλα δεν με ένοιαζε τίποτα. Και με τέτοιον άντρα που έβλεπα απέναντι δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Έτσι σηκώνομαι όρθιος βγαίνω από το δέντρο και βλέπω 1 χλμ μακριά ένα φυλάκιο στρατού. Που είναι ξεκλείδωτα συνήθως τα καθαρίζαμε όταν είμασταν φαντάροι. Και ήταν τίγκα στην καπότα και χαρτί. Και του λέω να πάμε εκεί άμα θέλει. Με ρωτάει εάν είναι ασφαλείς του λεω ναι και ξεκινάω πρώτος. Καθώς ανοίγω και μπαίνω βλέπω ένα φυλάκιο καθαρό με αφίσες με κάποια πράγματα. γεμάτα μέσα. Σαν κάποιος να έμενε η πήγαινε εκει πριν. Φτάνει και ο Έρικ Ελβετός κούκλος. Μου λέει ωραίο μέρος για να σε γαμήσω.. Και πετάει έξω τον καυλαρο και μου λέει απόλαυσε το τώρα πουτανακι.. Χωρίς δεύτερη κουβέντα πέφτω στα γόνατα και αρχίζω σαν λυσσασμένος να τον ρουφάω και να τον παίζω. Βογκούσε και έλεγε πιο σιγά δεν θέλω να χύσω με την υπέροχη πίπα σου. Αλλά στον κώλο σου μεσα...

Του λέω εντάξει και αρχίζουμε κανένα δεκάλεπτο να φιλιόμαστε πολύ ερωτικά ενώ εγώ χαϊδεύω την ψωλαρα του και αυτός την τρύπα μου.

Ξαφνικά ακούω την Πορτα του φυλακίου να θελει καποιος να την ανοίξει.

Αμέσως βάζουμε οτι βρούμε επάνω μας μην μας πιάσουν στα πράσα.

Αλλα η Καύλα μας δεν κρυβόταν. Και ξαφνικά μπαίνει μεσα ενας τύπος 175 μελαχρινές γυμνασμένος ντόπιος. Τον ήξερα φατσικα. Και αυτός εμένα.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΚαι με πολυ άνεση μου λεει τι έγινε ρε φιλε;; Γαμιέστε στον γαμιστρονα μου χωρίς την άδεια μου;; Και ψιλό γελάει. Του λεω με την φωνή σχεδόν απο μεσα συγνώμη εν ήξερα... Και πριν τελειώσο την φράση συμπληρώνει.

Δεν εχω κανει τιποτα με άντρα ποτέ. Για συνεχίστε άμα μου αρέσει να θε τιμωρήσω που δεν ρωτήσεις και ήρθες στο μέρος μου. Του λεω οκ.

Και αρχίζω να χαϊδεύω και να φιλάω ξανά τον Έρικ. Ο άνθρωπος τα είχε παίξει δεν καταλαβενε γινετε. Άρα αφού με είδε να συνεχίζω συνέχισε και αυτός.

Και έτσι σαν να μην υπάρχει αυτός εμείς χαμουρευόμασταν.

Και όταν σκύβω να ξαναπαρω την πουτσα του ερικ να την ρούφηξα.

Βλέπω ένα παλαμάρι 22 πόντους με την άκρη του ματιού μου.

Και άκου τον τύπο να μου λέει καλά ήταν το προμαζεμα.

Τώρα θα πιπιλησεις έμενα πουστρακι. Και λεει του ερικ γαμήσε τον εσυ και εγω θα του γαμήσω το στόμα. Και έτσι ο ένας περνάει πίσω μου άλλος μπροστά μου. Η ψωλαρα του Έλληνα ήταν τέρας με έπνιγε και πίσω ο άλλος με το σάλιο του προσπαθούσε να μου ανοίξει την τρυπά μου.

Ήταν τέλεια ηδονή μαζί με τον χορό. Ένιωθα σαν λαθρομετανάστης που ξεσκίζετε από δύο καυλαρους. Αφού με γαμούσε ο έρικ και ο άλλος με είχε ξεφτιλίσει με τα πούτσοσκαμπιλα και τα σάλια του και τα υγρά του..

Ακούω τον Έρικ να βογκάει και αισθάνομαι κάτι καυτό μέσα μου να κυλάει.

Να ήταν τα χύσια του... Ήταν τόσο ωραία. Μόλις έχυσε στάθηκε λίγο ακόμη μέσα μου. Και ξαφνικά με γύρισε και μου έδωσε την ψωλή του και μου είπε να του την πλύνω γιατί πρέπει να φύγει. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον άρπαξα και τα κατάπια όλα όσα είχε η καυλαρα του.. Και μου λέει ο άλλος κάνεις και τέτοια βρώμικα κόλπα ρε πουστρακι; Κάτσε να φύγει αυτός και θα σε φτιάξω εγώ καλά. Χαιρετάμε τον Έρικ και μένουμε τα δύο μας.

Μου λέει τώρα ήρθε η σειρά μου: κατουριεμε θες να σε κάνω ένα μπάνιο μου λεει; Και του απαντώ όχι στα μούτρα μόνο. Και μου λεει να ξάπλωσα σε ενα χαρτόνι που μόλις είχε απλώσει κάτω. Ξαπλώνω λοιπόν κάθετες όρθιος με ανοιχτά τα πόδια επάνω μου. Και κουνούσε τον υπέροχο πουτσο του.

Και μου έριχνε το ζεστό κάτουρο στο σώμα μου. Σ' αρεσει πουτάνα μου μου λέει; Του λέω ναι άρχοντα μου του απαντώ. Και μου λέει τώρα όμως που κατούρησα θέλω να σε χέσω κιόλας. Είχα καυλώσει τόσο που δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο πλέον. Είπα μέσα θα νιώσω την διαίσθηση που είχα έως το τέλος. Και έτσι μου ρίχνει και κάποια κόπρανα. Και μου λέει έλα γλυψε μου την τρύπα τώρα... Και καθάρισε την... Εκεί είπα οχι. Και έτσι αυτός εξαγριώθηκε.

Και μου είπε έφερες αντίρρηση σε εμένα πουτάνα τώρα θα δεις και έβγαλε μια ζώνη από το παντελόνι. Η θα σου κάνω κοκκινιστό το κωλαράκι με την ζώνη.

Η θα στο σκίσω με την ψηλή που βλέπεις.

Διάλεξε μου είπε δεν φεύγεις αλλιώς από εδώ...

Και του είπα σκίσε με γαμία μου..

Γλείψε την τρύπα μου.. Και έτσι το έκανα ίσα-ίσα και τον άκουγα να βογκάει σαν να έχυσε. Και του λέω θα χύσεις;;;

Και μου απαντάει τωρα θα χυσω;

Τώρα πούστρα αρχίζουν τα καλύτερα μου λεει.

Και όντως 1,5 ώρα με γαμούσε με κατουρούσε σε όλες της στάσεις είχα εξαντληθεί. Είχε βραδιάσει και αυτός δεν έλεγε να χύσει.

Και του λεω ποτέ θα χυσεις κουράστηκα;

Και γελάει και μου λεει οτι σήμερα ειναι η τυχερή μου βραδυα και οτι θα με γάμαει μεχρι το πρωί. Η τρύπα μου δεν άντεχε αλλο πονουσε.

Το στόμα μου ήταν πρησμενο. Μου λέει πάμε στην θάλασσα να ξεπλυθουμε λιγο γιατι τωρα εχουμε αλλο θέμα γαμήσιου... Μου λεει...

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΓυρνάνε πίσω στο φυλάκιο και μόλις μπούμε και σκουπίστε ανοίγει ενα χάρτινο κουτί που είχε και βγάζει κάτι γυναίκεια ρούχα εσώρουχα και περούκα.

Και μου λέει τώρα θα κάνω τον άντρα σου και εσύ θα είσαι η γυναίκα μου.

Έρχομαι απο την δουλειά και θα πρέπει να με ξεκουράσει πουτάνα.

Κατάλαβες μου λέει;;; Και μου ρίχνει ενα πούτσοσκαμπιλο.

Φοράω τα εσώρουχα και χτυπάει την Πορτα.

Ανοίγω και τον καλωσορίσω λοιπόν.

Και μου λέει τη έγινε γυναικάρα μου θες πουτσο αμέσως και εισαι με τα εσώρουχα; Του απαντώ ναι γαμιά μου όλη μέρα αυτό περίμενα.

Και μου λεει τι θα φάω εγω; Και του απαντώ την κολαρακι μου.

Και με γυρίζει αμέσως στα 4 με κολλάει στον τοίχο και μου τον χώνει άγρια.

Με είχε τρελάνει και στον πόνο και την καύλα δεν ειχα ξανακάνει τέτοια πράγματα και μεσα σε λίγες ώρες έγινα η πουτανα του..

Αφού λοιπόν παρόλο οτι φώναζαν να σταματήσει αυτός μου είχε κάνει την τρύπα σουρωτήρι μου λέει γυρνά πουτάνα να φας να χορτάσεις εσύ τα προκάλεσες ολα αυτά σήμερα. Μου χώνει τον πούτσο στο στόμα και μου ταΐζει όλα ήταν πολλά Πηχτά και ζεστά δεν άφησα σταγόνα αυτός έτρεξε από ηδονή.. Η κοιλιακοί του έκαναν σπασμούς. Ήταν τέλειο θέαμα.

Έτσι κάναμε ένα τσιγάρο και μετά ο καθένας πήγε σπίτι του ξαναβρεθήκαμε κάνα δύο φορές εκεί στο φυλάκιο.

Μέτα αποφάσισε ότι θέλει να γαμάει πάλι γυναίκες. και έτσι και εγώ απόλαυσα. το πιο ξεφτιλίστηκα γαμήσια της ζωής μου μαζί του.

Σχόλια  

#4 anonymous 06-06-2014 10:02
Καλό το όνειρο :zzz !!!Και μετά ξύπνησες;; :-*
Παράθεση
#3 ανωνυμος 17-05-2014 16:55
kai go pou eimai apo ko kai pao alukes exo na sou po oti toso kosmo pou eipes den paizei kan na eides kai eidika anoiksi.. :-* kai epeidi exo mia upopsia poios eisai eisai ligo fantasmenos...
Παράθεση
#2 ανωνυμος 15-05-2014 22:23
την ειδα και εγω αυτην την σκηνη απο τσοντα προχθες σε ενα σαιτ! γαματη η τσοντα αλλα εσυ δεν μας πειθεις!!
Παράθεση
#1 ανωνυμος 13-05-2014 14:06
θα θελες
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!