Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΣτα 20 μου πήγα μαζί με ένα συνάδελφο του πατέρα μου επαγγελματικό ταξίδι για να μάθω καλύτερα τη δουλειά. Μέναμε μαζί σ ένα δίκλινο δωμάτιο για να μας βγει φθηνότερα. Αυτός ήταν μέτριου αναστήματος ,γύρω στα 47 , γκριζομάλλης και αρκετά γυμνασμένους κοιλιακούς .
Ήταν αρκετά γοητευτικός. Οι πρώτες μέρες κυλούσαν κανονικά και με τίποτα δε  μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε στην συνέχεια.
Την τέταρτη μέρα του ταξιδιού αφότου είχε γυρίσει απ ένα συνέδριο, μπήκε για μπάνιο και εγώ έβλεπα έξω τηλεόραση. βγήκε φορώντας ένα άσπρο μπουρνούζι .Κάθισε στο διπλανό κρεβάτι και κοιτούσε και αυτός τηλεόραση. Σε λίγο μου είπε πως έχει καλά καυτά μαγαζιά στην πόλη και εμείς ως τώρα δεν έχουμε επισκεφτεί κανένα γι αυτό είναι ιδιαίτερα καυλωμένος. Μάλιστα άνοιξε το μπουρνούζι και μου έδειξε την καυλωμένη πούτσα του. εγώ τότε αναστατώθηκα αν και δε μου άρεζαν οι άντρες. Η πούτσα του ήταν γύρω στα 19 εκ. Είπε πως δε χρειάζεται να πάμε στα μπουρδέλο αλλά υπάρχει και άλλη λύση.
<<Τι λες;>>  του είπα
<<Έχεις δοκιμάσει ποτέ πούτσα;>>
<<Όχι και ούτε θέλω>>
<<Μην είσαι τόσο αρνητικός, έιναι απολαυστική. Έλα πλησίασε κοντά μου.>.

Εγώ σαγηνεύτηκα από τη θέα του γυμνασμένου κορμιού του και τη καυλωμένη πούτσα του.

<<Έλα πλησίασε και θα σου δείξω τον τρόπο. Μη διστάζεις. Θα μείνει μεταξύ μας.>>

Τότε με τράβηξε και με έριξε στο πάτωμα στα γόνατα. Εγώ διστακτικά άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα όλο μέσα. Την ανεβοκατέβαζα συνέχεια και μετά του έγλειφα συνέχεια το πουτσοκέφαλο του. Αυτός αναστέναζε και εγώ ήμουν μαγεμένος. του έγλειφα τα αρχίδια και συγχρόνως χάιδευα τους κοιλιακούς του. Είχα καυλώσει απίστευτα. Τότε έβγαλα όλα τα ρούχα μου και με διέταξε να κάτσω στο κρεβάτι γονατιστός, με τα πόδια όσο πιο πολύ ανοιχτά μπορώ και τον κώλο στραμμένο προς αυτόν για να μου δείξει κάτι καλύτερο. Έβαλε λίγο νιβέα που είχε στο συρτάρι στην κωλοτρυπίδα μου και μου τον έβαλε όλο μέσα κατευθείαν. Με γαμούσα ασταμάτητα και ένιωθα να μένω παράλυτος, Έχανα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου.
Στο τέλος την έβγαλε και με τις κρέμες αλλά και τα υγρά του κώλου μου την έβαλε μέσα στο στόμα μου. Του την έτρωγα και στο τέλος έχυσε  μέσα στο λαρύγγι μου.

Ήταν κάτι το μοναδικό. Από τότε δεν τον ξαναείδα και ούτε το έχω ξανακάνει.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!