Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΕπειδή πλησιάζει το καλοκαίρι (διακοπές κλπ), αποφάσισα ότι έπρεπε να πάω για μερικά μερεμέτια στο εξοχικό μας σπίτι. Βρήκα λοιπόν έναν εργάτη (κάπου 50 χρονών), από την Αλβανία (μας είχε βάψει ξανά το σπίτι) και τον πήρα μαζί μου για μερικά μερεμέτια. Η γυναίκα μου δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας, αφού δεν μπορούσε να λείψει από την δουλειά της.

Της είπα λοιπόν ότι θα έλειπα από το σπίτι δύο, τρεις μέρες τουλάχιστον. Ήξερα φυσικά ότι θα μου ξεσκιζόταν με κάποιον, αλλά αυτό έτσι και αλλιώς δεν με πείραζε καθόλου μιας και ήταν το φετίχ μας.

Ξεκινήσαμε με τον Αλβανό πρωί-πρωί. Μέχρι να βγούμε στην «Εθνική», δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα (έτσι και αλλιώς δεν έλεγε πολλά λόγια, αν και ήξερε πολύ καλά ελληνικά μιας και ήταν από την Βόρειο Ήπειρο). Ήταν ντυμένος με τα ρούχα της δουλειάς (φορούσε ένα στενό και πολύ κοντό σορτς), από πάνω φορούσε ένα άσπρο φανελάκι. Μπορεί να ήταν μεγάλος σε ηλικία, μπορεί να είχε «σπασμένο» πρόσωπο, αλλά από σώμα «έλεγε» πολλά. Στα πόδια είχε πολύ λίγες τρίχες (υποψία από τρίχες), αλλά στο στήθος ήταν σαν αρκούδα. Οδηγούσα και κάθε τόσο κοιτούσα τα άτριχα, γεροδεμένα πόδια του «Κ».

Μόλις είχαμε περάσει τον κόμβο της Χαλκίδας, ο «Κ», κάθε τόσο άνοιγε το παράθυρο και κάπνιζε. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχε μια περίεργη νευρικότητα. Αποφάσισα να του μιλήσω, έτσι για να περάσει και η ώρα. «Θα μείνουμε δύο με τρεις μέρες στο σπίτι. Έχεις πάρει κανένα ρούχο μαζί σου; Ξέρεις εκεί που θα πάμε είναι αρκετά ψηλά και θα κάνει κρύο», του είπα. Γύρισε και με κοίταξε χαμογελώντας (πρώτη φορά τον είδα να χαμογελάει), και μου είπε. «Ναι, αφεντικό, έχω πάρει, αλλά επειδή εδώ κάνει ζέστη δεν έβαλα μακρύ παντελόνι.», κάτι πήγε να πει ακόμα, αλλά δεν πρόλαβε επειδή εκείνη την ώρα κτύπησε το κινητό μου.

Ήταν η γυναίκα μου. Απάντησα στην κλίση. «Πώς πάτε», με ρώτησε. «Μόλις περάσαμε τον κόμβο της Χαλκίδας, πιστεύω σε καμιά ώρα να έχουμε φθάσει». «Τι λες; Θα το κάνεις με τον Αλβανό, καλός δείχνει», μου είπε και γέλασε. «Χμ. θα δούμε της είπα. Είπαμε μερικά ακόμα και κλείσαμε. Τώρα μου είχε βάλει και άλλες ιδέες για τον «Κ». Τον είδα να ανάβει κι άλλο τσιγάρο, τράβηξε δύο τρεις βαθιές τζούρες και μετά άρχισε να παίζει νευρικά με το τσιγάρο του.

Σκεφτόμουν συνέχεια το πώς θα του άνοιγα κουβέντα για κανένα γαμήσι, αλλά δεν έβρισκα κάτι. Άλλωστε δεν έδειχνε από τους τύπους που του αρέσουν τα extreme παιχνίδια, ήταν οικογενειάρχης και με τρία παιδιά. Ξαφνικά όμως θυμήθηκα ένα άλμπουμ με φωτογραφίες (περσινές) της γυναίκας μου στην θάλασσα και μάλιστα με τα βυζιά έξω να κάνει ηλιοθεραπεία. Το άλμπουμ ήταν μέσα στο ντουλαπάκι του Jeep. Έτσι του είπα. «Έχω ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, είναι μέσα στο ντουλαπάκι, αν θες κοίταξε το να σου περάσει η ώρα λίγο». Άνοιξε το ντουλαπάκι, έβγαλε το άλμπουμ και το άνοιξε. Η πρώτη φωτογραφία ήταν με την γυναίκα μου ξαπλωμένη με τις βυζάρες της έξω και με τα πόδια ανοιχτά (φορούσε ένα μαγιό που μόλις κάλυπτε την μουνάρα της). Ο αλβανός κοκκίνισε και έκλεισε αμέσως το άλμπουμ. «Τι έπαθες; Α, είναι αυτό που είμαστε στην θάλασσα; Καλά δεν πειράζει κοίτα», του είπα γελώντας.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΔεν ήθελε δεύτερη κουβέντα, το άνοιξε και γουρλώνοντας τα μάτια του ρουφούσε λαίμαργα το θέαμα που προσέφερε η γυναίκα μου. Στο άλμπουμ υπήρχαν κάπου 40 φωτογραφίες, τις κοίταξε όλες, μετά άρχισε να τις κοιτάει ξανά από την αρχή, ξανά και ξανά, παρατηρώντας κάθε λεπτομέρεια. Όσο τις κοιτούσε, εγώ έριχνα κλεφτές ματιές για να δω τι έκανε το καυλί του. Το σημείο μπροστά του είχε φουσκώσει, σχηματίζοντας ένα τεράστιο όγκο σαν λόφο. Φαίνετε ότι τον ενοχλούσε η καύλα του και κάθε τόσο προσπαθούσε να την στρώση. Είχα ανάψει, αν ήταν η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο θα την έβαζα να του πάρει μια πίπα. Όταν πια χόρτασε με τις φωτογραφίες, έβαλε το άλμπουμ στην θέση του, άναψε τσιγάρο και μου είπε: «Αφεντικό; Ωραία γυναίκα έχεις, τυχερός είσαι, αλλά αν είχα εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα ποτέ μόνη». «Γιατί;», τον ρώτησα γελώντας. «Γιατί; Το ρωτάς; Δεν θα είναι δύσκολο να την θέλουν και άλλοι, για αυτό», μου είπε. «Και τι πειράζει, εμένα μου αρέσει να την θέλουν κι άλλοι, το ωραίο πρέπει να το γεύονται και άλλοι, αρκεί να έχει κανείς ανοιχτό μυαλό. Στο κάτω-κάτω καλύτερα είναι να το ξέρεις παρά να σου γαμιέται κρυφά», του είπα.
Με την απάντηση που του έδωσα, έδειξε απορημένος. Αποφάσισα ότι εάν ήθελα να δει χαρά η τρύπα μου, όσες μέρες θα έμενα μαζί του, θα έπρεπε να γίνω ακόμα πιο τολμηρός. Έτσι άρχισα να του λέω.

«Κοίτα, εγώ και η «Ν» πιστεύουμε στην χαρά του σεξ, μας αρέσει να κάνουμε τα πάντα. Τώρα θα μου πεις σου αρέσει να σου γαμάνε την γυναίκα; Ναι γιατί όχι, άμα είναι κάποιος που την γουστάρει γιατί όχι. Βέβαια πρέπει να τον γουστάρει και αυτή αλλά και εγώ. Να ας πούμε τώρα. Εάν την θέλεις εσύ ας πούμε και σε θέλει και αυτή, γιατί να μη το κάνετε και μάλιστα μπροστά μου; Θα μπορούσαμε ας πούμε να το κάνουμε όλοι μαζί, να σε γαμήσω, να με γαμήσεις και να την γαμήσουμε.», με κοίταξε και ύστερα είπε.

«Είσαι καλά αφεντικό; Θα δεχόσουν να στην γαμήσω;»
«Γιατί όχι; Έχεις δοκιμάσει ποτέ παρτούζα;»
«Όχι»
«Θα ήθελες;»
«Δεν ξέρω, μπορεί».

Η συζήτηση μας είχε μείνει εκεί, αλλά ο «Κ» έδειχνε ότι πλέον είχε αρχίσει να το σκέφτεται. Εντωμεταξύ με την συζήτηση είχαμε φθάσει χωρίς να το καταλάβουμε. Άνοιξα όλα τα παράθυρα του σπιτιού για να αεριστεί. Ύστερα έφτιαξα από ένα καφέ και μετά φέραμε τα πράγματα μας από το αυτοκίνητο. Μαζί με τα πράγματα έφερα μαζί και το άλμπουμ με την μουνάρα την γυναίκα μου. Το άλμπουμ το έφερα γιατί είχα σχέδιο που θα το καταλάβετε μόλις σας διηγηθώ τα γεγονότα που ακολούθησαν. Είχα ανάψει το θερμοσίφωνο για να ζεσταθεί νερό όσο εμείς πίναμε τον καφέ μας.

Όταν τελειώσαμε τον καφέ τον ρώτησα εάν ήθελε να κάνει μπάνιο. Ήθελε, πριν μπει ο «Κ» για μπάνιο, φρόντισα να αφήσω στο μπάνιο το άλμπουμ με τις φωτογραφίες (σας είπα είχα σχέδιο και ήμουν αποφασισμένος να φάω ξέσκισμα), ώστε να τον προκαλέσω.

Πράγματι, τον είδα να μπαίνει στο μπάνιο, άφησα να περάσουν πέντε με έξη λεπτά, ύστερα άκουσα το νερό να τρέχει, πλησίασα σιγά-σιγά και άνοιξα μια χαραμάδα την πόρτα για να μπορώ να βλέπω. Ο «Κ» ήταν θεόγυμνος, κοίταξα το επίμαχο σημείο. Ήταν καυλωμένος, ένα αρκετά μεγάλο καυλί έστεκε σαν οριζόντιο κατάρτι μπροστά του, εκείνος είχε ανοίξει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της μουνάρας μου και το είχε ακουμπήσει πάνω στο πλυντήριο, ενώ με το δεξί του χέρι τραβούσε το πετσάκι του πάνω κάτω. Ο αλβανός μαλακίζονταν με τις φωτογραφίες της γυναίκας μου. Τραβήχτηκα από την πόρτα και έγραψα ένα μήνυμα στο κινητό για να το στείλω στην «Ν», την γυναίκα μου. Το μήνυμα έλεγε: «Καύλα μου, ο Αλβανός τραβάει μαλακία μαζί σου, θα μπω στο μπάνιο και θα του πάρω μια καλή πίπα, τα λέμε». Λίγα λεπτά αργότερα έλαβα απάντηση. «Μωρό μου ναι, εγώ μάλλον θα πάω στο σπίτι μετά, με το συνάδερφο μου για ένα καλό ξέσκισμα, εσύ φρόντισε να σε ξεσκίσει ο αλβανός σου, αν είναι καλός να μου τον φέρεις και εμένα. Άντε και καλά ξεσκίσματα».

Άφησα το τηλέφωνο και γύρισα πάλι στην χαραμάδα μου. Ο αλβανός τραβούσε δυνατά μαλακία. Δεν άντεξα και μπήκα. Μόλις με είδε τα έχασε, προσπάθησε να κρύψει το ερεθισμένο καυλί του. Δεν του έδωσα την ευκαιρία, πλησίασα, του το άρπαξα και το έχωσα με πάθος στο στόμα μου. Μύριζε σαπούνι, άρχισα να τον τσιμπουκώνω με πάθος, μετά από μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας, άρπαξε το κεφάλι μου και άρχισε να με γαμάει στο στόμα.

Το καυλί του δεν ήταν πολύ χοντρό, αλλά ήταν αρκετά μεγάλο, ήταν πολύ όμορφο και καθώς με κουνούσε βάζοντας και βγάζοντας το καυλί του μέσα στο στόμα μου, το αισθανόμουν να μου χτυπάει τις αμυγδαλές με το ερεθισμένο πουτσοκέφαλο του. Έσκυψε και έχωσε το ροζιασμένο, εργατικό δάκτυλο του βαθιά μέσα στην καυλωμένη τρύπα μου. Ήταν φανερό, ότι από την μια κοιτούσε τις φωτογραφίες της γυναίκας μου, από την άλλη μου γαμούσε το στόμα, ήθελε να χύσει σίγουρα μέσα στο στόμα μου. Συνέχισα ενώ σιγά-σιγά άρχισε να του λύνετε το στόμα και άρχισε να μου μιλάει όλο και πιο πρόστυχα, λέγοντας μου.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chat«Όταν γυρίσουμε πουστάρα θα σου γαμήσω την γυναίκα, σ΄ αυτή θα οφείλεις την χαρά που θα αισθανθείς στην τρύπα σου. Εδώ θα σε ξεσκίσω κάθε μέρα όσο θα μείνουμε, όταν γυρίσουμε θα σου γαμήσω την γυναίκα, έτσι πουστάρα, ρούφα ξεφτιλισμένη, έτσι σε χύνω, τώρα, τώρα, ρούφα, κατάπιε».

Πράγματι άρχισε να με χύνει, κατάπινα ότι έβγαζε το γλυκό καυλί του. Μόλις έσταξε και τις τελευταίες σταγόνες του μέσα στο στόμα μου, με σήκωσε όρθιο, με έπιασε από τα μάγουλα και χώνοντας την μούρη του αγριεμένα στην μούρη μου, άρχισε να μου λέει. «Θα στην γαμήσω την πουτάνα, έτσι;», μου είπε. «Ότι θες καύλα μου», του απάντησα. Κάναμε ένα μπάνιο μαζί, μετά βγήκαμε, αλλά εγώ ήθελα ικανοποίηση και από πίσω.

Πράγματι, τρεις ώρες μετά ο αλβανός είχε ξεσαλώσει για τα καλά, μου ζήτησε μόνος του να με ξεσκίσει. «Περίμενε, θέλω να με απολαύσεις και να σε απολαύσω», του είπα. Πήγα μέσα, βρήκα στην ντουλάπα κάτι καλοκαιρινά ρούχα της γυναίκας μου, μια κοντή φούστα, κάτι ψηλοτάκουνες γόβες και ντύθηκα γκόμενα. Όταν με είδε τρελάθηκε, με άρπαξε στα δυνατά του μπράτσα, ενώ εγώ του χάιδευα το τριχωτό στήθος του, και με πήγε στο κρεβάτι, με ξάπλωσε απαλά στο στρώμα (σαν νύφη), μου άνοιξε τα πόδια, έγλειψε την ήδη ορθάνοιχτη τρύπα μου (ο αράπης είχε κάνει φανταστική δουλειά) και μετά κρατώντας μου τις πατούσες με τις ψηλοτάκουνες γόβες στον αέρα βύθισε το μεγάλο καυλί του βαθιά-βαθιά μέσα μου.

Με γαμούσε και μου έγλυφε τα βυζάκια, όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο δυνατά έμπαινε και έβγαινε μέσα μου. Ένοιωθα απέραντη καύλα και τον είχα αρπάξει από τα κωλομέρια και τον τραβούσα όλο και πιο βαθιά μέσα μου, αισθανόμουν τα αρχίδια του να μου κτυπάνε την βάση της τρύπας μου, καθώς είχε χώσει το απίθανα δυνατό καυλί του μέσα στο ξεσκισμένο άντερο μου. Κοιτούσα τις δυνατές φλέβες των μπράτσων του και πιανόμουν από αυτά, πότε-πότε μου έσφιγγε τα κωλομέρια δυνατά για να με πονάει περισσότερο η δυνατή και μεγάλη πούτσα του. Ξαφνικά τον άκουσα να φωνάζει: «Σε χύνω πουτάνα, σε χύνω», πράγματι το άντερο μου γέμισε με το καυτό χύση του, εκείνη την στιγμή τράβηξα το ερεθισμένο πετσάκι του καυλιού και έχυσα μαζί του, απέραντη απόλαυση, απέραντη καύλα.

Τελικά μείναμε τρεις μέρες, τρεις υπέροχες μέρες ξεσκίσματος μου. Όταν πλέον γυρίσαμε, τον έβαλα να ξεσκίσει και την γυναίκα μου μαζί με εμένα και κάναμε ένα απίθανο τρίο!!!

Σχόλια  

#1 Bridgette 17-01-2018 16:23
I have checked your website and i've found some duplicate content, that's why you don't rank high in google, but there is a tool that can help you to
create 100% unique content, search for: Boorfe's tips unlimited content

Here is my website ... TillySmall: https://Sima21.jimdo.com
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!