Ο τρίτος άνθρωποςΜε το Μάνο ήμασταν συμμαθητές και πρωτοσμίξαμε όταν τελειώσαμε πια το λύκειο. Από τότε δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε μόνοι, ήμασταν και οι δύο σαν ηφαίστεια σε πλήρη δράση. Πρόσεξα όμως τελευταία ότι μόνο το δικό του καυλί βγάζει φλόγες όταν κάνουμε έρωτα. Για να ανεβάσω την πεσμένη θερμοκρασία του – και όχι μόνο – πρέπει να επιστρατεύσω πολύ μεγάλα μέσα. Πριν λίγες μέρες δε, έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει ούτε λίγο ούτε πολύ να δοκιμάσουμε πως θα είναι αν φέρουμε και τρίτο στο κρεβάτι μας. “Μόνο για το σεξ”, έσπευσε να προσθέσει υπονοώντας ότι θα είναι μια καθαρά σαρκική εμπειρία και δεν θα άλλαζε τίποτα στην αγάπη μας. Το να θέλει λοιπόν να ζεστάνει ένας τρίτος άνθρωπος το κρεβάτι μας, σημαίνει ότι η αιτία που χαμήλωσε η φλόγα του για μένα βρίσκεται μέσα στη καρδιά του κι όχι αλλού.

Για αυτό θα έπρεπε ίσως να μιλήσουμε ανοιχτά και να του ζητήσω να δούμε με ειλικρίνεια που βρίσκεται ο δεσμός μας. Και εγώ όταν λέω δεσμός, εννοώ την ανώτερη ψυχική σχέση και όχι το δευτερεύον φυσικό επακόλουθο της το κρεβάτι. Παρόλα αυτά προτίμησα τελικά να δοκιμάσω την συνταγή του μήπως δουλέψει σαν καταλύτης. Δέχτηκα δηλαδή να φέρει έναν τρίτο για προσάναμμα. Δεν πρόλαβα καλά καλά να του πω το ναι και είχε κιόλας έτοιμο τον υποψήφιο. Ο Άλκης είναι αθλητής του υγρού στίβου και θα σου αρέσει πολύ αφού έχεις κι εσύ πάθος με το κολύμπι, μου είπε με έξαψη.
Τον ακολούθησα με βαριά καρδιά στο εξοχικό του Αλίκη κοντά στη θάλασσα και πόνεσα παρατηρώντας πόσο καλά ήξερε που ακριβώς ήταν το σπίτι. Σίγουρα γνωριζόντουσαν ήδη πολύ στενά, ποιος ξέρει πόσο καιρό τώρα πίσω από την πλάτη μου. Κερατωμένος λοιπόν, έπρεπε να το χωνέψω πως ο μεγάλος έρωτας μας δεν ήταν πια τίποτα περισσότερο από ένα γλυκό παρελθόν. Είχα ωστόσο την απορία και ήθελα να διαπιστώσω τι με ήθελε κι εμένα στο κρεβάτι της προδοσίας. Όταν φτάσαμε βρήκαμε τον Άλκη να είναι έτοιμος να πέσει στη θάλασσα φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό που τόνιζε προκλητικά αυτά που πάσχιζε χωρίς επιτυχία να κρύψει. Όταν όμως διασταύρωσα το βλέμμα μου με το βλέμμα του μου συνέβη κάτι τελείως απρόσμενο η καρδιά μου χτύπησε δυνατά, και μια γλυκιά συγκίνηση απλώθηκε μέσα μου.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΔεν νομίζω ωστόσο να μου προκάλεσε αυτή την ταραχή μόνο η σπάνια ομορφιά του, η ζωντάνια του και η πρόσχαρη έκφρασή του. Γιατί ήταν όμορφος! Χαρακτηριστικά του ήταν η περήφανη αθλητική κορμοστασιά και τα πλούσια ξανθά μαλλιά του. Φάνηκε όμως να τον συγκίνησα κι εγώ γιατί μόλις κάρφωσε τα γκρίζα μάτια του στα δικά μου άνθισε στα χείλη του ένα γλυκό χαμόγελο. “Η θάλασσα είναι σήμερα το κάτι άλλο. Βάλτε μαγιό κι ελάτε γρήγορα”, μας φώναξε χαρούμενος και βούτηξε μέσα στα γαλανά νερά με τη χάρη δελφινιού. Έπεσα πίσω του χωρίς δεύτερη κουβέντα και κολύμπησα ένα γρήγορο κρόουλ για να βρεθώ κοντά του όσο πιο γρήγορα γινόταν. “Κολυμπάς υπέροχα, πρόσεξε όμως το κεφάλι σου”, μου είπε μόλις πλησίασα. “Τι λάθος κάνω;¨, κατάφερα να αρθρώσω με κόπο μέσα στο χαμό που μου προκάλεσε η ζεστή του παρουσία.

“Θα σου δείξω αμέσως”, αποκρίθηκε και απλώνοντας πάνω μου το χέρι του, μου έδειξε την τεχνική που εννοούσε.

Ψυχή μου τι δυνατά όμορφα δάχτυλα είναι αυτά που άγγιξαν το κορμί μου. Με έκαναν να σπαράξω σαν ψάρι.

Πιστεύω πως θα βελτιώσεις έτσι το χρόνο σου. “Για να κολύμπησε ένα 50άρι να σε δω”, πρόσταξε. Εγώ υπάκουσα σαν νεοσύλλεκτος. “Με λίγη προπόνηση θα το συνηθίσεις, από κοιλιακούς όμως και εμείς πως πας”, με ρώτησε όταν έκανα το 50άρι φτάνοντας φέρνοντάς το χέρι του στο στομάχι μου. Αν με είχε αγγίξει ηλεκτροφόρο καλώδιο θα το άντεχα πιο εύκολα. “Θα σου δείξω ένα δυο ασκήσεις να της κάνεις μέσα στο νερό για να σφίξεις πιο καλά”, πρόσθεσε επιτακτικά. Τον υπάκουσα και πάλι πειθήνια κι όταν χορτάσαμε και οι τρεις κολύμπι, μας ανέβασε στο σπίτι του.

Στο δωμάτιο του με κάθεσαι σε ένα σατανικό μηχάνημα γυμναστικής να μου δείξει κι άλλες ασκήσεις για τους κοιλιακούς μου κι έβαλα τα δυνατά μου να συμμορφωθώ με τις υποδείξεις του για να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Φαίνεται όμως πως έκανα λάθη γιατί έπιανε ποτέ το ένα μου μου χέρι, πότε το πόδι μου και πότε πολύ πιο πάνω.... για να με διορθώσει. Δυνατές συγκινήσεις με συγκλόνιζαν ενώ ο Μάνος δίπλα μου πάσχιζε με χίλιους τρόπους να το αποσπάσει και αυτός την προσοχή, αλλά δεν του έδινε σημασία. Σαν ιεροεξεταστής παρασυρόμενος από το φανατισμό του, συνέχισε να με υποβάλλει ο Άκης σε πολλά και ατελείωτα μαρτυρία, λες και ηδονίζοταν να με βλέπει να ιδρώνω και να πάσχω, μέχρι που κατάλαβε πως το παράκανε και σταμάτησε ανήσυχος. “Σε κούρασα” είπε

“Ναι αλλά μου άρεσε” αποκρίθηκα, και έγειρα ανάσκελα στον πάγκο να ξαποστάσω. Και τότε τα μάτια μου που δεν γινόταν να κρύψουν άλλο τη φωτιά που μου είχε ανάψει, πέρασαν στα δικά του ένα φλογερό μήνυμα. Αυτό το διάβασε αμέσως και άστραψαν τα δικά του, έβγαλαν γκρίζες λάμψεις. Ιδρώτας ανάβλυζε τώρα και στο δικό του μέτωπό, ενώ κατέβαζε σιγά σιγά το κεφάλι του για να βρει τα χείλη μου. Η καρδιά μου πήγαινε στο μεταξύ να σπάσει μα και η δική του χτυπούσε εξίσου δυνατά. Την ίδια ώρα σεισμοί πολλών Ρίχτερ συγκλόνιζαν όλο μου το είναι, τα μάτια μου τον εκλιπαρούσαν να αρπάξει το κορμί μου και να το κατασπαράξει. Δεν άντεχα να με βασανίζει άλλο. Η καυτή ανάσα του καψάλισε το πρόσωπό μου, τα χείλη του άνοιξαν ηδονικά και με μια τελική αποφασιστική κίνηση τα έφερε στα δικά μου να ξεδιψάσουμε και οι δύο.

Ο Μάνος δίπλα μας είχε πρασινίσει και πάσχισε πάλι να χωθεί ανάμεσά μας να γλυκαθεί κι αυτός, αλλά ο Άλκης τον απώθησε τόσο βίαια που τον λυπήθηκα. Μετά πέταξε έξω από το μαγιό του το χοντρό παλαμάρι με τις δύο σφιχτές μπάλες που κρεμόντουσαν ανάμεσα στα σκέλια του. Τα έφερε πάνω από το κεφάλι μου και μ' έβαλε να μετρήσω με τη γλώσσα μου όλες τους τις επιφάνειες. Πολύ γρήγορα ο χορταστικός μακρόστενος όγκος πήρε απίστευτες διαστάσεις. Διάφανες σταγόνες ξεμύτισαν στην κορυφή του και μια μεθυστική μυρωδιά αντρίκειας βαρβατίλας φλόμωσε τις αισθήσεις μου.

“Πάρε με”, ικέτευα με λάγνα φωνή και το κορμί φλογισμένο από πόθο να παραδοθεί στον κατακτητή του. Κι αυτός δεν μου χάλασε χατίρι. Όση ώρα περίμενα ωστόσο να φορέσει η ψωλάρα του το προφυλακτικό, μου φάνηκαν αιώνες μέσα στην αδημονία που με έτρωγε. Πανέτοιμος πια, γύρισε πάλι ανάσκελα, άδραξε με τις στιβαρές του χερούκλες τα πόδια μου, τα σήκωσε ψηλά και τα έστειλε στ' αυτιά μου για να τουρλώσει καλά ο κώλος μου. “Είσαι έτοιμος πούστρα μου να σε ξεσκίσω;” Το ναι που έβγαλα μέσα από όλη μου την ύπαρξη, τον έπεισε πως ο πόθος μου να γαμηθώ ήταν το ίδιο δυνατός όσο και ο δικός του να γαμήσει και δεν τον σταματούσε τίποτα πια.

Ο σκληρός του πούτσος πήρε θέση στην είσοδο της τρύπας ου και χώθηκε βίαια κι ανυπόμονα να πάει να βρει πάτο τα άδυτα των σωθικών μου. Ο Μάνος μας έπαιρνε μάτι παίζοντας μοναχός το πουλί του. Αυτή ήταν η δίκαιη τιμωρία του. Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πω πως συνεχίζει ο απίθανος προπονητής μου να με μαθαίνει να... κολυμπάω στα “βαθιά”. Όσο για τον Μάνο, ούτε ξέρω κι ούτε μ' ενδιαφέρει αν έχει βρει κι αυτός προπονητή. Ο Άλκης πάντως κι εγώ πάψαμε να “κολυμπάμε” μαζί του!

 

Σημείωση: Τα πνευματικά δικαιώματα της ιστορίας έχουν κατοχυρωθεί. Η οποιαδήποτε αναπαραγωγή για οποιονδήποτε σκοπό απαγορεύεται αυστηρά. gayworld.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!