Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΚατ' αρχήν γεια χαρά σε όλους. Εφόσον πολλές φορές έχω καυλώσει με τις ιστορίες που διαβάζω εδώ, σκέφτηκα να σας γράψω και εγώ μία ιστορία που μου συνέβη πριν από χρόνια, όταν ήμουν 21 χρονών.

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη (από όπου και κατάγομαι), δούλευα σε διάφορα μπαρ, ταβέρνες κτλ για χαρτζιλίκι. Από γυναίκες αρκετά καλά αφού και χρήματα είχα και αυτοκίνητο διέθετα.

Ένα βράδυ μετά τη δουλειά και αφού με πούλησε και η κοπέλα μου αλλά και ένα γκομενάκι που είχα χτυπήσει στο μαγαζί, αποφάσισα να πάω σε ένα drive-in να ξεκαυλώσω. Πήγα προς την περιοχή του αεροδρομίου, όπου αφού μπήκα διάλεξα μία θέση λίγο απόμακρη μιας και ήθελα να τραβήξω μαλακία με την ησυχία μου.

Ξαφνικά ενώ είχα απορροφηθεί και την έπαιζα, κάποιος χτυπάει το παράθυρο μου και μου λέει: «Φιλαράκι συγνώμη, έχεις φωτιά;» Εγώ ταραγμένος αλλά και σπασμένος του δίνω ένα αναπτήρα και του λέω να τον κρατήσει. Εκείνος ευγενικά μου ξαναζητάει συγνώμη για τη διακοπή και μου τον επιστρέφει λέγοντας μου πως έχει χαλασμένο καλοριφέρ οπότε ξύλιασε και αν δεν έχω πρόβλημα να κάτσει λίγο μαζί μου να ζεσταθεί και μετά να φύγει.

Ήταν περίπου στα 50 χρονών, με μουστακάκι, στομάχι και φαινόταν καταβεβλημένος από τη ζωή. Τον λυπήθηκα και έτσι δέχθηκα. Μπήκε μέσα λέγοντας μου χίλια ευχαριστώ και βολεύτηκε στο κάθισμα του συνοδηγού.
Εγώ βέβαια ούτε συζήτηση να συνεχίσω αυτό που έκανα. Άναψα και εγώ ένα τσιγάρο και αρχίσαμε να κριτικάρουμε την ταινία. Κάποια στιγμή μου λέει:

«Καύλωσα με τη γκόμενα. Θα σε πείραζε να την έπαιζα λιγάκι;» Σαστισμένος από το θράσος του, έκανα νόημα πως δεν θα είχα πρόβλημα και έτσι την έβγαλε και άρχισε να την παίζει αργά αργά. Τον έβλεπα με κλεφτές ματιές που την έπαιζε, που έτριβε τα αρχίδια του και άρχισα να καυλώνω και εγώ. Βλέποντας με έτσι μου λέει: «Βγάλτον και εσύ να τις παίξουμε μαζί. Δεν το έχεις ξανακάνει;»
«Όχι, δεν έτυχε» του απαντάω και σιγά σιγά την βγάζω έξω και αρχίζω και εγώ να την παίζω.
«Για να δω, σου σηκώθηκε;» μου λέει και απλώνει το χέρι του και την πιάνει.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΠρωτόγνωρη αίσθηση για μένα. Μου έγινε κάγκελο με τη μία. Αναστεναγμοί ευχαρίστησης άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα μου. Κάποια στιγμή μου λέει: «Κάνε μου και εσύ το ίδιο αγόρι μου. Να δεις που θα σου αρέσει.» Διστακτικά στη αρχή (γιατί πρώτη φορά έπιανα ξένο πούτσο στα χέρια μου) άρχισα να του τον παίζω. Τον έβλεπα που έκλεινε τα μάτια και το απολάμβανε λέγοντας μου: «Αυτό είναι αγόρι μου. Τι χέρι έχεις; Σου αρέσει αυτό που κάνεις;» «Ναι» του απαντούσα «Μ' αρέσει, έχεις ωραία πούτσα.» «Και που να την δεις από κοντά.

Πλησίασε αν θέλεις να δεις πως την έκανες. Για σένα καυλώνει έτσι. »

Δίχως να το πολυσκεφτώ (με τέτοια καύλα τι να σκεφτείς θα μου πεις) πλησιάζω το πρόσωπο μου να την παρατηρήσω. Την έβλεπα να πάλλεται στην παλάμη μου, όρθια, γεμάτη φλέβες και μου άρεσε. «Αν θέλεις φίλησε την να δεις πόση θα γίνει ακόμα» μου λέει και χωρίς δισταγμό σκύβω περισσότερο και δίνω ένα φιλάκι στο πουτσοκέφαλο. Το νιώθω να αντιδρά. Να έρχεται πιο κοντά στο στόμα μου και το ξαναφιλάω. «Γλύψτο λιγάκι αγορίνα μου. Άνοιξε το στοματάκι σου και πάρτο να το ζεστάνεις που κρυώνει». Ακολουθώντας τα λόγια του σαν υπνωτισμένος του πήρα ένα αργό τσιμπούκι, κάνοντας ότι μέχρι τότε μου έκαναν οι γκόμενες και ότι έβλεπα στις τσόντες. «Έτσι αγόρι μου. Με έχεις τρελάνει. Ρούφα τον βαθιά στο στοματάκι σου. Ρούφα το θείο και θα δεις και αυτός τι θα κάνει για σένα» μου έλεγε και ταυτόχρονα μου χάιδευε τα μπούτια.

Ξαφνικά χώνει ένα δάχτυλο στο στόμα μου και αφού του το έγλειφα μαζί με την πούτσα, το παίρνει και αρχίζει να μου τρίβει την κωλοτρυπίδα. Ασυναίσθητα άνοιξα τα πόδια μου και χαμήλωσα στο κάθισμα ώστε να τον βοηθήσω. Δεν άργησε να χώσει ένα δάχτυλο στο παρθένο κωλαράκι μου και να το κουνάει αργά αργά μέσα έξω. «Σου αρέσει το δάχτυλο στον κώλο σου μανάρι μου;» «Πολύ του απαντάω» και συνεχίζω το τσιμπούκι. «Κοίτα, έχεις μικρό αυτοκίνητο. Θέλεις να πάμε στο δικό μου που είναι κλούβα;» «Και από θέρμανση τι θα κάνουμε;» «θα σε ζεστάνω εγώ κούκλα μου».

Χωρίς πολύ σκέψη βγαίνουμε ένας ένας και πάμε στο αυτοκίνητο του. Εκεί είδα πως είχε στρώσει δύο κουβέρτες στο πάτωμα και με περίμενε γυμνός με αναμμένη μηχανή και το καλοριφέρ στο φουλ. «Έλα τώρα γλύκα μου. Γδύσου και εσύ και έλα δίπλα μου». Με έκανε και αισθανόμουνα υπέροχα. Σπουδαίος.

Γδύθηκα, γονάτισα και άρχισα πάλι το τσιμπούκι. Του χάιδευα τα αρχίδια και τον έγλειφα. Αυτός με γύρισε λίγο στο πλάι και μου χάιδευε τα κωλομέρια. Μετά έφερε ένα κουτάκι βαζελίνη και μου άλειψε την τρύπα, βάζοντας και δάχτυλο για να πάει μέχρι μέσα. «Θέλω να σε δω να χύνεις» του λέω. «Όχι ακόμα μωρό μου. Θέλω το κωλαράκι σου. » «Θα πονέσω;» «Θα τρελαθείς από την καύλα.

Στήσου στα τέσσερα να το δοκιμάσεις και αν πονέσεις θα σταματήσω» μου λέει και δεν φέρνω αντίρρηση.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΠραγματικά αφού φόρεσε προφυλακτικό και με μεγάλη υπομονή κατόρθωσε να μου τον χώσει. Περίμενε λιγάκι ώσπου να συνηθίσω και κατόπιν άρχισε να κουνιέται. Μου έλεγε διάφορα. «Πόσο πουτάνα είμαι, πως με κατάλαβε από την αρχή, πόσο θέλει να με γαμάει και πόσο πολύ του άρεσε ο κώλος μου. » Εγώ στα τέσσερα, να πιάνομαι από τις μπάρες και να βλέπω την ταινία και ακούγοντας τον βρισκόμουν σε ένα άλλο κόσμο.

Ένιωθα μοναδικά. Πραγματικά γεμάτος. «Σε χύνω καύλα μου» μου λέει κάποια στιγμή και τον νιώθω να σπαρταράει μέσα μου. Αφού ηρέμησε, τραβήχτηκε και εγώ του έβγαλα την καπότα και έδωσα ένα φιλάκι στο κεφαλάκι του για να το ευχαριστήσω για αυτό που μου πρόσφερε.

Καθίσαμε, κάναμε τσιγάρο και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Βρεθήκαμε ακόμα 3 φορές και ήταν εξίσου υπέροχα.

Από τότε δεν είχα κάτι ανάλογο. Σήμερα είμαι 38, με ελάχιστες επαφές οι οποίες περιορίζονται σε τσιμπούκια και χάδια.

Σχόλια  

#1 δημητρης 30-05-2014 22:51
Πολυ γουστιοζικο και καυλιαρικοοο
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!