Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΈβγαλα το καυλί του από το στόμα μου κι άρχισα να γλείφω τ' αρχίδια του. Το ίδιο έκανε κι αυτός. Τα χέρια μας παράλληλα άρχισαν να εξερευνούν τις τριχωτές ιδρωμένες μας κωλοχαράδρες. Πρώτο το δάχτυλό του έφτασε στην τρύπα μου κι άρχισε να τη μαλάζει εξωτερικά. Δεν άργησα κι εγώ να κάνω το ίδιο. Ο ιδρώτας που έτρεχε από πάνω μας διευκόλυνε το τρίψιμο και σε λίγο ένα δάχτυλό μου εφορμούσε μέσα στην τρύπα του παραβιάζοντάς την. Σε δευτερόλεπτα ένιωσα κι εγώ το χοντρό του δείκτη να οργώνει τη σούφρα μου και να φτάνει μέχρι τη ρίζα. Τα δάχτυλά μας άρχισαν τρελό χορό μέσα στις κωλοτρυπίδες μας ενώ το στόμα μας ξαναανέλαβε δράση.
Είχαμε ανάψει και οι δύο και τρέμαμε από την καύλα. Ένιωθα ότι έχανα τον κόσμο και πετούσα στα ουράνια. Τα δάχτυλά του που είχαν γίνει δύο μέσα μου και η γλώσσα του που σάλιωνε πότε τον πούτσο μου, πότε τ' αρχίδια και πότε την κωλοτρυπίδα μου με είχαν τρελάνει.
- Θέλεις να προχωρήσουμε; με ρώτησε κοιτάζοντάς με.
- Αν θέλεις κι εσύ, αλλά μόνο αν πάρουμε και οι δύο και τους δυο ρόλους! του απάντησα. Θέλω να νιώσω τον πούτσο σου μέσα μου, αλλά θέλω κι εγώ να σε γαμήσω. Αν συμφωνείς προχωράμε, αλλιώς θα παραμείνουμε εδώ.
- Εντάξει, το θέλω κι εγώ όπως κι εσύ. Θέλω να με οργώσει το καυλί σου και να με πεθάνει!
Γύρισα κι έπεσα στα γόνατα προσφέροντάς του απλόχερα την κωλοτρυπίδα μου που ήταν ήδη ανοιχτή από τα δάχτυλά του. Ήρθε πίσω μου, φόρεσε ένα προφυλακτικό που έβγαλε από το πορτοφόλι του, το άλειψε με λίγο αντιηλιακό και ήρθε και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο πάνω στα κωλομέρια μου. Γάμησε για λίγο την κωλοχαράδρα μου και κατόπιν μπήκε με μιας μέσα μου μέχρι τη ρίζα σφάζοντας με. Ένιωσα ότι σκιζόμουνα στα δύο από τον πούτσο του που τον αισθανόμουνα σκληρό σαν ξύλο. Έμεινε για λίγο ακίνητος γλείφοντάς μου την πλάτη και τσιμπώντας μου τις ρόγες του στήθους. Αφού πήρα λίγες ανάσες και ηρέμησα άρχισε να με γαμάει αργά και ηδονικά, σιγά στην αρχή και με αυξανόμενη ταχύτητα στη συνέχεια μπαίνοντας μέχρι τη βάση του πούτσου του. Τ' αρχίδια του βαρούσαν πάνω μου βαριά και τα χέρια του σφιχτά πάνω στη λεκάνη μου με τραβούσαν με δύναμη πάνω του να νιώσω το σφρίγος του σε όλο του το μεγαλείο. Έβγαινε τελείως έξω και αισθανόμουν το κενό μέσα μου και στο επόμενο δευτερόλεπτο τον καυλωμένο του πύραυλο να καρφώνεται μονομιάς μέχρι τα βάθη της τρύπας μου που έχυνε συνεχώς μαζί με τον πούτσο μου τα υγρά της.

Το σφυροκόπημα βάστηξε για αρκετή ώρα και η ηδονή που ξεκινούσε από τη σούφρα μου και έφτανε στα βάθη της ψυχής μου με είχε κάνει να χάσω την αίσθηση του τόπου και του χρόνου. Η ανάσα του έγινε βαριά και κοφτή, οι κινήσεις του όλο και πιο βαθιές και γοργές, έγειρε πίσω όλο του το σώμα ώστε να φτάσει το καυλί του ακόμη πιο βαθιά και τον αισθάνθηκα να σπαρταράει μέσα μου χύνοντας το καυτό του σπέρμα μέχρι τέλος. Η αίσθηση μοναδική, ένα καυλί να σπαρταράει μέσα μου και ν' αδειάζει μέχρι τέλος, δύό χέρια τυλιγμένα γύρω μου και το καυτό, ιδρωμένο του σώμα πεσμένο πάνω μου να τρέμει από την ηδονή και το στόμα του στ' αυτί μου να ψιθυρίζει λόγια ακατανόητα από τη βαριά του ανάσα.

Σε λίγο άρχισε να συνέρχεται και τράβηξε το καυλί του από μέσα μου που παρόλο το χύσιμο δεν του είχε πέσει καθόλου, αλλά στεκόταν ντούρο και περήφανο. Πέταξε το προφυλακτικό και έπεσε βαρύς πάνω στην πετσέτα.
- Σ' ευχαριστώ, μου είπε με βαριά ανάσα. Είχα καιρό να νιώσω έτσι, η αίσθηση της θάλασσας, του δροσερού αέρα, του ήλιου και όλη αυτή η ελευθερία με είχαν καυλώσει αφάνταστα. Ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να νιώσω έτσι. Και πρέπει νομίζω να σου ανταποδώσω τα ίδια κατά τη συμφωνία μας.
- Έτσι νομίζω κι εγώ, αποκρίθηκα και χάιδεψα το ορθωμένο καυλί του. Τα χείλη μου πέρασαν από το λαιμό του, τα στήθη, έπαιξαν με τις ρόγες του και κατέβηκαν χαμηλότερα. Ο πούτσος του μύριζε βαρβατίλα και η μυρωδιά με ηδόνιζε αφάνταστα. Έπαιξα λίγο με τ' αρχίδια του και τα χέρια του άρχισαν να ερευνούν τα ιδρωμένα του κωλομέρια. Γύρισε και γονάτισε για να με διευκολύνει. Τα χέρια μου άρχισαν να δουλεύουν ολόγυρα στη σούφρα του που στεκόταν έτοιμη να με δεχτεί. Πρώτα το ένα και μετά και δεύτερο δάχτυλο άρχισαν να τον ανοίγουν.
- Μη βάζεις σάλιο, ούτε αντιηλιακό, θέλω να σε νιώσω να με ξεσκίζεις με σκληρότητα, είπε ενώ κουνιόταν πάνω στα δάχτυλά μου που τον άνοιγαν.
Φόρεσα το προφυλακτικό που μου έδωσε, στάθηκα πίσω του κι έπαιξα το πουτσοκέφαλο πάνω στην κόκκινη τρυπίτσα του που με περίμενε καυλωμένη.
- Είσαι έτοιμος; τον ρώτησα. Χαλάρωσε γιατί θα σε καρφώσω, δεν αντέχω άλλο! Κι αμέσως όρμισα στην κωλοτρυπίδα του. Ο πούτσος μου σφήνωσε, και βάζοντας δύναμη άρχισα να τον τρυπάω όλο και πιο μέσα, όλο και πιο μέσα στη στενή τρύπα του ώσπου έπιασα πάτο. Η αίσθηση της πίεσης γύρω από το καυλί μου με τρέλαινε. Τ' αρχίδια μου που ακουμπούσαν πάνω στα ιδρωμένα του κωλομάγουλα είχαν πάρει φωτιά. Άρχισα την αντίστροφη κίνηση προς τα πίσω και μόλις λίγο πριν την έξοδο έσπρωξα με μιας προς τα μέσα. Οι ανάσες μας έγιναν κοφτές και βαθιές σα λυγμοί, το σώμα του σπαρταρούσε και ακολουθούσε τις κινήσεις μου μεγαλώνοντάς μου την ηδονή. Άρχισα να τον σφυροκοπάω αλύπητα, μανιασμένα, ατελείωτα, Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά. Τα χέρια μου χάιδευαν το ιδρωμένο του κορμί, το αεράκι που δυνάμωνε χάιδευε το καυτό και ιδρωμένο μου σώμα, άρχισα να χάνω τον έλεγχο, οι κινήσεις μου έγιναν κοφτές, βίαιες, βαθιές. Ξαφνικά αισθάνθηκα το σώμα του να συσπάτε. Όση ώρα τον γαμούσα, αυτός τραβούσε μαλακία στο ορθωμένο του παλούκι και τώρα έχυνε. Οι συσπάσεις τις κωλοτρυπίδας του πάνω στο δικό μου παλούκι, δυνατές και κοφτές με έφτασαν στα όρια. Με μια κραυγή αφέθηκα να ξεσπάσω. Ένα δυνατό ποτάμι καυτού σπέρματος άρχισε να πετάγεται ακολουθώντας τις συσπάσεις τις κωλοτρυπίδας του και τις δικές μου βαθιές ωθήσεις.

Έπεσα πάνω στην πλάτη του κι αυτός κατάρρευσε πάνω στην πετσέτα. Δεν ξέρω πόση ώρα κάναμε να βρούμε τον εαυτό μας. Μόλις αρχίσαμε να ανασαίνουμε με ευκολία, τραβήχτηκα από μέσα του. Μου έβγαλε το προφυλακτικό και το πέταξε και η γλώσσα του άρχισε να με καθαρίζει ενώ τα χέρια μας περιέτρεχαν τα ιδρωμένα μας κορμιά. Όταν συνήλθαμε εντελώς μπήκαμε στη θάλασσα να δροσίσουμε τα ξαναμμένα μας κορμιά και να ηρεμήσουμε την καύλα μας που παρ' όλη τη δράση δεν είχε μειωθεί καθόλου.
Βγήκαμε, λιαστήκαμε για λίγο και κατόπιν ντύθηκα να φύγω γιατί είχα κάποιο ραντεβού για δουλειά. Δώσαμε ραντεβού στο ίδιο μέρος για τις ίδιες ώρες όποτε τύχαινε να ξανακατέβει, αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων αναγκάστηκα να φύγω εκτάκτως και μόλις φέτος ξαναγύρισα.
Σκέφτομαι αυτή την περιπέτεια συνεχώς και πολλές φορές έχω τραβήξει έντονη μαλακία για χάρη αυτού του αγνώστου της παραλίας. Δεν ξέρω αν τον ξανασυναντήσω και τι θα μπορούσε να συμβεί τότε...

Σταμάτης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!