Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Πολλές φορές έχω επισκεφτεί τη σελίδα σας και οι ιστορίες που διάβασα με έχουν καυλώσει αφάνταστα. Αποφάσισα να σου γράψω κι εγώ μια ιστορία μου (είμαι 36 χρονών) και ελπίζω να αρέσει στους αναγνώστες σας.
Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chat
Είναι καλοκαίρι πριν δυο χρόνια, αρχές Ιουλίου, μεσημέρι γύρω στις 14:30, ο ήλιος βρίσκεται στο ζενίθ, κι ενώ όλα γύρω έχουν ησυχάσει λόγω της τρομερής ζέστης (40ο υπό σκιά), εγώ βρίσκομαι σε κάποια ερημική παραλία της νότιας Μεσσηνίας και με την απαραίτητη στρώση αντηλιακού, λιάζω το ολόγυμνο κορμί μου. Ένα δροσερό αεράκι που αρχίζει να σηκώνεται από τη θάλασσα χαϊδεύει το κορμί μου, κι ο πούτσος μου αρχίζει σιγά - σιγά να καυλώνει και να παίρνει τον ανήφορο σημαδεύοντας τον ουρανό. Κι ενώ έχω αρχίσει να χαϊδεύομαι (η παραλία είναι άδεια κι ο πιο κοντινός βρίσκεται 1 χιλιόμετρο τουλάχιστον μακριά), ένα αμάξι σταματάει σε κοντινή απόσταση στο δρόμο πού βρίσκεται πίσω μου. Σκεπάζομαι πρόχειρα με την πετσέτα μου και περιμένω την κατάληξη.

Σε λίγο βλέπω ένα μελαχρινό τύπο γύρω στα 35 με μια πετσέτα στο χέρι να προχωράει και να σταματάει σε ένα βαθούλωμα της παραλίας, όχι μακρύτερα από 10 μέτρα από τη θέση που βρίσκομαι. Η καρδιά μου αρχίζει να χτυπάει μ' έναν έξαλλο ρυθμό. Ο τύπος ξεντύνεται, ξαπλώνει και χάνεται από το οπτικό μου πεδίο μιας κι εγώ βρίσκομαι σ' ένα αντίστοιχο βαθούλωμα πού έχουν σκάψει τα κύματα κι ο άνεμος στην άμμο. Ξεσκεπάζομαι, περνώ άλλη μια δόση αντιηλιακό κι αφήνω το κορμί μου στις ακτίνες του ήλιου.

Σε λιγότερο από 10 λεπτά, μια αναστάτωση που γίνεται πάλι στο δρόμο με βρίσκει με την πετσέτα πάλι πάνω στον ήδη καυλωμένο πούτσο μου. Αντισηκώνομαι στον αγκώνα μου και παρατηρώ γύρω μου. Ο διπλανός τύπος, έχει κάνει ήδη το ίδιο. Τελικά σηκώνεται όρθιος και παρατηρεί κάποια πιτσιρίκια που με τα ποδήλατά τους απομακρύνονται κάνοντας κόντρες στο χωματόδρομο και που έκαναν όλη αυτή τη φασαρία. Ο τύπος είναι κι αυτός ολόγυμνος κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο εργαλείο κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του. Αφήνω την πετσέτα να πέσει δίπλα μου και σηκώνομαι κι εγώ.

- Τι συμβαίνει; τον ρωτάω.
- Τίποτα! μου αποκρίνεται. Οι πιτσιρικάδες με τα ποδήλατα κάνανε τη φασαρία.
Το μάτι μου γυρίζει ολόγυρα στον ορίζοντα. Παντού ερημιά, τα πιτσιρίκια έχουν ήδη χαθεί. Εξακολουθώ να κάθομαι όρθιος στον ίσκιο της ομπρέλας από την μεριά που ο τύπος μπορεί να δει εύκολα τα πάντα. Ο πούτσος μου έχει χαλαρώσει και κρέμεται ανάμεσα στα πόδια μου όπως κι ο δικός του που τώρα έχω τη δυνατότητα να τον δω καλύτερα. Μετά από λίγο κάθεται στην πετσέτα του και το ίδιο κάνω κι εγώ.
- Να 'ρθω να κάτσουμε μαζί στον ίσκιο; τον ακούω να λέει σε ένα λεπτό.
- Έλα, αν θέλεις! του απαντάω.

Αμέσως παίρνει τα ρούχα του και την πετσέτα του κι έρχεται πλάι μου. Απλώνει την πετσέτα του και ξαπλώνει με τον πούτσο του ν' αναπαύεται στα μεγάλα του τριχωτά αρχίδια. Από κοντά τον βλέπω μια χαρά: χοντρός, γύρω στα 18 cm περίπου στις ίδιες περίπου διαστάσεις με τον δικό μου. Το σώμα του είναι ελαφρά τριχωτό με ένα πυκνό τριγωνικό δάσος να τον στεφανώνει ολόγυρα. Συστηθήκαμε (εγώ του είπα ψεύτικο όνομα, ίσως κι αυτός) κι αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, έτσι να σπάσει ο πάγος. Ήταν από κοντινό χωριό και είχε κατέβει για κάποια ψώνια στη διπλανή πόλη απ' ότι μου είπε. Σε λίγο σχολίασε το ολόσωμο μαύρισμά μου και με ρώτησε αν μου αρέσει ο γυμνισμός.

- Μ' αρέσει, του απάντησα, μάλιστα κάνω μπάνια φέτος από τις αρχές του Απρίλη, η περιοχή εδώ είναι ερημική και ενδεικνύεται για γυμνισμό που τον απολαμβάνουν απ' ότι έχω διακρίνει πολλοί.
- Κι από γκομενάκια πως πάει; με ξαναρώτησε.
- Τίποτα, απάντησα. Αυτόν τον καιρό είμαι μόνος.
- Και πως τη βγάζεις; Πας με καμιά από τις αλλοδαπές που μας έχουν πλημμυρίσει;
- Όχι, γιατί δεν γουστάρω να πληρώσω για να γαμήσω, ούτε και δαύτες πάλι μου γουστάρουν, τις βρίσκω πολύ χυδαίες!
Τα ίδια κι αυτός, ήταν μόνος απ' ότι μου είπε και στο χωριό είναι δύσκολο να γαμήσεις μιας και τα χωριά έχουν ως γνωστό ερημώσει τελείως, πόσο μάλλον από γυναίκες!

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΈπεσε για λίγο σιωπή. Ξάπλωσα πίσω, έκλεισα τα μάτια κι άρχισα να παίρνω ανάσες για να ηρεμήσω μιας κι ο πούτσος μου με την όλη φάση και τη γκομενοσυζήτηση ήταν ήδη έτοιμος να πάρει μπρος και να σηκωθεί σ' όλο του το μεγαλείο. Όταν τα άνοιξα ήταν ξαπλωμένος στο πλάι προς τα 'μενα και χάιδευε τον πούτσο του πού είχε καρακαβλώσει. Ένα μαρκούτσι γεμάτο φλέβες, σκληρό και με νταβραντισμένο κεφάλι που μόλις τράβηξε πίσω το πετσάκι που το σκέπαζε γυάλισε από τα υγρά που είχαν αρχίσει ήδη να τρέχουν.
- Είσαι να φτιάξουμε πούτσο; με ρώτησε.

Αντί για άλλη απάντηση άρχισα να χαϊδεύω κι εγώ το δικό μου που είχε πετρώσει από την καύλα. Για λίγο διάστημα παίζαμε μαλακία τρίβοντας τους πούτσους μας, χαϊδεύοντας τ' αρχίδια, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο. Μετά από λίγο, άπλωσε διστακτικά το χέρι και έπιασε τον πούτσο μου κοιτάζοντάς με στα μάτια. Δεν έφερα καμιά αντίρρηση, απλώς έκλεισα τα μάτια κι αφέθηκα στην αίσθηση των σκληρών ροζιασμένων χεριών του πάνω στο λείο δέρμα του πούτσου μου που πετούσε φλόγες. Άρχισε να πηγαινοφέρνει αργά και ηδονικά τα χέρια του πάνω στο ορθωμένο καβλί μου το ένα μετά το άλλο από το κεφάλι στη ρίζα και πάλι απ' την αρχή. Η ηδονή μου αφάνταστη, ο πούτσος μου είχε αρχίσει να υγραίνεται, σταγόνες άρχισαν να τρέχουν από την τρυπίτσα του κεφαλιού κι αυτός αργά άρχισε με το ένα χέρι να μαλάζει τ' αρχίδια μου και με τ' άλλο να απλώνει τα υγρά μου πάνω στο πουτσοκέφαλο και να τρίβει την περιοχή γύρω από την τρυπίτσα μου.

Κάτι δροσερό πάνω στο σκληρό πουτσοκέφαλό μου μ' έκανε ν' ανοίξω τα μάτια. Ήταν η γλώσσα του που έγλειφε ελαφρά τα υγρά που ξεπρόβαλλαν από την τρύπα του πούτσου μου. Σε λίγο ολόκληρο το μαρκούτσι μου βρέθηκε στο στόμα του μέχρι την ρίζα κι άρχισε μια ασύλληπτη ηδονική διαδρομή πάνω - κάτω, μέσα - έξω, να γλείφει, να δαγκώνει ελαφρά, να πιπιλάει τα καυλωμένα μου αρχίδια, να παίζει με το πουτσοκέφαλο, κάνοντάς με να τρέμω από ηδονή και να αισθάνομαι την καρδιά μου να θέλει να σπάσει.

Όλη αυτήν την ώρα το σώμα του ακουμπούσε πάνω μου κι ο καυλωμένος του πούτσος τριβόταν πότε πάνω στο μπούτι μου, πότε βρισκόταν μέσα στα χέρια μου. Κατόπιν γύρισε το σώμα του και το υπέροχο καυλί του βρέθηκε μπροστά στα μάτια μου. Ήταν κατακόκκινο από την καύλα και οι φλεβίτσες του ανάγλυφες, το πουτσοκέφαλο ελεύθερο, μεγάλο σαν μανιτάρι έσταζε από την ηδονή. Άρχισα να το πιπιλάω αργά κι ηδονικά. Η γεύση του αλμυρή και μυρωδάτη με ξετρέλανε κι άρχισα σαν τρελός να το γλείφω χάνοντας κάθε αίσθηση. Το αισθανόμουν μέσα στο στόμα μου να πάλλεται περήφανα κι εγώ το έπαιρνα μέσα μέχρι τη ρίζα. Έγλειφα το μαρκούτσι του με μανία κι αισθανόμουν την καύλα μου να κορυφώνεται όπως και τη δική του.

Συνεχίζεται...

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!