Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΤράβηξα και του έβγαλα την μπλούζα, το θέαμα του γυμνού σώματος του, με καύλωσε ακόμα περισσότερο, τον έπιασα από τους ωμούς και τον έσπρωξα να γονατίσει. Γονατιστός μπροστά μου, με κοιτούσε περιμένοντας να του πω τι να κάνει, όχι ότι δεν ήξερε, αλλά περίμενε όπως τα σκυλάκια την εντολή.

Άρχισα να ξεκουμπώνω την ζώνη και μετά τα κουμπιά από το παντελόνι, με το ζόρι κρατούσε τα μάτια του στα δικά μου, έπαιζαν μια πάνω μια κάτω, προσπαθώντας να δει τον πούτσο μου, αλλά και να μην χάσει από την άλλη το βλέμμα μου!

Άφησα να πέσει το παντελόνι μου κι αμέσως το βλέμμα του καρφώθηκε στον σκληρό πούτσο μου που διαγραφόταν μέσα στο σλιπ μου, του λέω «κοίτα με στα μάτια» κι αμέσως το έκανε. Κατέβασα το σλιπ και κρατώντας του από το κεφάλι πίσω, χαμήλωσα λίγο κι έτριβα τις ρόγες του με το πουτσοκέφαλο μου, οι ρόγες του είχαν σκληρύνει η μάλλον ήταν σκληρές από ώρα. Ανέβηκα πιο πάνω, και χάιδευα με τον πούτσο μου, τον λαιμό του, τα μάγουλα του, το πιγούνι του. Του έδινα ελαφρά μπατσάκια με τον πούτσο στα μάγουλα. Ο μικρός ασυναίσθητα είχε ανοίξει λίγο το στόμα, με την γλώσσα να φαίνεται ανάμεσα στα χείλια του, περίμενε να του δώσω τον πούτσο στο στόμα. Περίμενε χωρίς να τον ζητήσει. Άφησα τον πούτσο από το χέρι και με το βλέμμα του έδειξα τον πούτσο μου. Αυτός αμέσως, έφερε το χέρι του και μου έπιασε τον πούτσο και έκλεισε το πουτσοκέφαλο μου στο στόμα του.

Ένιωσα την υγρή του γλώσσα να τυλίγεται γύρω γύρω στο πουτσοκέφαλο μου. Πίεσα το κεφάλι του, για να πάρει περισσότερο τον πούτσο μου στο στόμα. Άρχισε να τον χώνει πιο βαθιά στο στόμα του, στα μισά όμως σταμάτησε. Του έπιασα το κεφάλι, για να μην τον βγάλει, όπως έδειχνε ότι θα έκανε, και έσπρωξα τον πούτσο σιγά πιο μέσα στο στόμα του. Σήκωσε τα χέρια και προσπάθησε να με σταματήσει αλλα του είπα «κάτω τα χέρια, θα τον πάρεις όλο στο στόμα, έτσι είναι τα πουτανάκια».

Τα δακρυσμένα μάτια που με κοιτούσαν όσο έσπρωχνα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα, με καύλωναν.

Ήθελε λίγο ακόμα για να τα καταφέρει, όταν άρχισε να πνίγεται και να βήχει, βγάζοντας και πετώντας σάλια, ανάμεσα από τα χείλια και τον πούτσο μου. Τον έβγαλα από το στόμα του για να πάρει μια ανάσα. Ο πούτσος μου και το στόμα του έσταζαν από τα σάλια του Σάκη, του λέω «πουτανάκι, αλλά δεν μπορείς να πάρεις τον πούτσο στο στόμα, κακό αυτό!» «το θέλω πολύ…χτύπα με!!!» «χτύπα με;» «ναι, μπάτσισε με…μέχρι να γίνω καλό πουτανάκι, μου αξίζει!!!».

Του έπιασε το κεφάλι από τα μαλλιά με το ένα χέρι, το έγειρα πίσω και του έριξα δυο επανωτές γερές μπάτσες και του είπα «αυτήν την φορά θα τον πάρεις όλο μέσα στο στόμα, μέχρι τα αρχίδια, κατάλαβες;» «ναι, θα τον πάρω όλο!»

Έφερα το κεφάλι του στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα. Τον άφησα να τον πάρει μέχρι εκεί που μπορούσε, όταν σταμάτησε, τον έπιασα από τα μαλλιά αυτήν την φορά και με τα δυο χέρια κι έσπρωχνα πολύ αργά, αλλά σταθερά. Είδα οτι πήγε να σηκώσει τα χέρια πάλι, αλλά τον πρόλαβα «κάτω τα χέρια, μη με πιάσεις». Είχε καταφέρει σχεδόν μεταξύ βήχα και πολλών σάλιων να τον πάρει όλο τον πούτσο μου στο στόμα του ίσα που είπα «έλα πουτανάκι μου, σχεδόν τον έχεις όλο στο λαρύγγι σου…» όταν τον είδα να τρέμει ολόκληρος και με σπασμωδικές κινήσεις του σώματος του και πνιχτά βογκητά, το τζην του άρχισε να υγραίνεται πολύ στην άκρη του πουτσοκέφαλο του!!! το πουτανάκι έχυνε!!!

Το θέαμα του μακρόσυρτου οργασμού του με έφερε και μένα στα άκρα μου, έτσι κι αλλιώς με το ζόρι κρατιόμουν, μη χύσω πολύ πριν από τον μικρό. Τράβηξα τον πούτσο μου από το στόμα του κι αμέσως σχεδόν του πέταξα τα χυσίδια στη μάπα! Ανάμεσα στα βογκητά μας, τον άκουσα να λέει «στο στόμα, στο στόμα…» αμέσως τον ξανά κάρφωσα στο στόμα του, αυτήν την φορά με περισσότερη φόρα λόγο της καύλας μου… κατάφερε όχι εύκολα, αλλά τον πήρε όλο μέσα στο στόμα, τα αρχίδια μου ακουμπούσαν το σαγόνι του. Όταν άφησα και την τελευταία σταγόνα στο λαρύγγι του, τράβηξα τον πούτσο μου έξω, για να πάρει μια ανάσα. Τα μάτια του ήταν κόκκινα και γεμάτα δάκρυα, έγλειφε γύρω από το στόμα του τα χύσια μου ανακατεμένα με τα σάλια του. Πήρε με το χέρι του τα χύσια που ήταν διάσπαρτα στο πρόσωπο του και τα έβαζε στο στόμα του, γλείφοντας όλα του τα δάχτυλα ένα ένα.

Όλη αυτήν την ώρα τον κρατούσα ακόμα από τα μαλλιά, μόλις του άφησα τα μαλλιά μου είπε «γάμησε με σε παρακαλώ». Πρόσεξα ότι ο πούτσος του ήταν ακόμα σκληρός, δεν ξεκαύλωσε καθόλου, εξάλλου είναι 19 χρόνων. Του λέω «θέλω ένα διάλειμμα, λίγο αργότερα θα σε γαμήσω» «τώρα θέλω να με γαμήσεις» ο τόνος της φωνής του δεν ήταν επιτακτικός, πιο πολύ παρακαλετός ήταν, αλλά εμένα με τσίτωσε, τον άρπαξα από τα μαλλιά και του έχωσα άλλα δυο χαστουκιά, αρκετά πιο δυνατά από τις πρώτες λέγοντας του «το πότε θα σε γαμήσω και πως, είναι δικό μου θέμα, εσύ απλά ακολουθείς» «συγνώμη το ξέρω, απλά θέλω να γίνω και στην πράξη πουτανάκι σου» «έγινες πουτανάκι μου ήδη» «θα είσαι ο πρώτος άντρας που θα με γαμήσει» άλλη μια έκπληξη από τον Σάκη! «δεν έχεις γαμηθεί ποτέ;» «όχι, δεν έχω κάνει τίποτα με άντρες, είσαι ο πρώτος άντρας μου».

Δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι το αγόρι αυτό ήταν παρθένο με άντρες!!! Η ιδέα και μόνο της παρθένας και στενής κωλοτρυπίδας του με καύλωσε ξανά. Δεν χρειαζόμουν πλέον το διάλειμμα που είχα ζητήσει, ο πούτσος μου σκλήρυνε και μάλιστα νομίζω περισσότερο από την πρώτη φορά, όταν σκεφτόμουν την εικόνα του μικρού κώλου του, όπως φαινόταν από το τζην.

Δεν ήθελα να περιμένω περισσότερο, αλλά δεν μπορούσα κιόλας. Του είπα να σηκωθεί και να βγάλει το παντελόνι του. Έμεινε γυμνός, με τον πούτσο του σκληρό και όρθιο παράλληλο σχεδόν με το σώμα του. Η όλη αρρενωπότητα της ηλικίας του βέβαια με καύλωνε ακόμα περισσότερο, σκεφτόμουν, ένα αρσενικό πουτανάκι στα χέρια μου. Τον τράβηξα κοντά μου και το ρίξαμε στα γλωσσόφιλα. Αυτήν την φορά το τζην δεν υπήρχε και χούφτωνα αχόρταγα τα σφιχτά κωλομέρια του. Σάλιωσα τα δάχτυλα μου και άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα του. Όντως ήταν σφιχτός, ακόμα και μερικά δευτερόλεπτα πριν πίστευα ότι θα συναντήσω μια κωλοτρυπίδα χαλαρωμένη, ενός αγοριού που έχει φάει πολλές πούτσες, αλλά έκανα λάθος.

Τον οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα, εκεί του είπα να στηθεί στα τέσσερα, στην άκρη του κρεβατιού. Αυτό που είδα με άφησε έκπληκτο, το μικρό στήθηκε ως ένα έμπειρο πουτανάκι, το σπάσιμο της μέσης του και το άνοιγα των ποδιών σου έδιναν την κωλοτρυπίδα του στο πιάτο. Γονάτισα πίσω του κι άρχισα να του γλείφω την παρθένα κωλοτρυπίδα, δίνοντας του μερικά ελαφρά κωλοσκάμπιλα αλλά ο Σάκης ήθελε ακόμα πιο δυνατά «βαρά με δυνατά, κάνε με να νιώσω πουτάνα» σηκώθηκα, πήρα το λιπαντικό και έριξα ανάμεσα στα κωλομέρια του, μετά με το δάχτυλο έτριψα το λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα του και σιγά σιγά άρχισα να χώνω το δάχτυλο μου στην τρύπα του. Ο Σάκης σφιγγόταν και του έφευγαν μερικά βογκητά «πονάς;» «συνέχισε…σε θέλω πολύ μέσα μου» σε λίγο ήδη τον γαμούσα με το δάχτυλο, ο Σάκης κουνούσε το κωλαράκι του στον ρυθμό του δαχτύλου μου. Άρχισα ταυτόχρονα με το γαμήσει του δαχτύλου να του ρίχνω δυνατά κωλοσκάμπιλα, αναγκάζοντας τον να τινάζει το κεφάλι πάνω, αφήνοντας μικρές κραυγές πόνου.

Έβαλα μπόλικο λιπαντικό στον πούτσο μου και ξανά έβαλα κι άλλο λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα του, ο πούτσος μου δεν είναι ο ιδανικός για μια παρθένα τρύπα λόγω πάχους. Στήθηκα πίσω του κι αυτήν την φορά, άρχισα να παίζω την κωλοτρυπίδα του με το πουτσοκέφαλο… αν και ο Σάκης μιλούσε μέσα από τα δόντια του τον άκουγα που παρακαλούσε να του το χώσω «γάμησε με, γάμησε με».

Άρχισα να σπρώχνω το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα του, ένιωθα το μικρό να σφίγγεται του λέω «μην σφίγγεσαι, θα πονέσεις πιο πολύ» και απάντησε μόνο «γάμησε με»

Με ένα απότομο σπρώξιμο, κατάφερα και του έχωσα το πουτσοκέφαλο στην τρύπα. Είδα τα χέρια του Σάκη να πιάνουν το σεντόνι και το σφίγγουν, αφήνοντας μια κραυγή ,έχοντας το πρόσωπο του χωμένο στο στρώμα.

Έσπρωξα κι άλλο, ο Σάκης τίναξε το κεφάλι στιγμιαία πάνω, αφήνοντας μια δυνατή κραυγή πόνου και τα χέρια του τράβηξαν το σεντόνι στο στόμα του, το οποίο δάγκωνε. Πήρα το λιπαντικό και έριξα κι άλλο στο σημείο που ο πούτσος μου χωνόταν στην κωλοτρυπίδα του.

Ταυτόχρονα με το σπρώξιμο, του έριξα κι ένα αρκετά δυνατό κωλοσκάμπιλο, αυτήν την φορά ανασηκώθηκε το κεφάλι αρκετά πάνω, δίνοντας μου την ευκαιρία να τον πιάσω από το μαλλί, χωρίς να αναγκαστώ να σκύψω μπροστά. Οι κραυγή του τώρα ήταν αρκετά δυνατή, τα χέρια του σφιγμένα σε γροθιές, ακουμπούσαν με το ζόρι στο στρώμα και έτρεμαν, αφού του κρατούσα το κεφάλι από τα μαλλιά προς τα πίσω και του λέω «τώρα νιώθεις πουτάνα η θέλεις όλο τον πούτσο μέσα στην κωλοτρυπίδα σου;» με τρεμάμενη σχεδόν κλαψιάρικη φωνή είπε «όλο τον πούτσο σου»

Τον τράβηξα πίσω, αναγκάζοντας τον να αφήσει το σεντόνι και τα χέρια του να κρέμονται στον αέρα. Είδα ότι το πρόσωπο του ήταν γεμάτα δάκρυα και η ανάσα του κοφτεί και του λέω «θέλεις να σταματήσουμε για σήμερα;» γύρισε απότομα το κεφάλι του προς το δικό μου «σε παρακαλώ, μη σταματάς, γάμησε με, σε θέλω!!!»

«μήπως πονάς πολύ και δεν αντέχεις άλλο;» κι η απάντηση ήταν «αυτή τη φορά, μπες όλος μέσα μου, γίνε ο άντρας μου κι εγώ το πουτανάκι σου».

Τον έσπρωξα να πέσει μπροστά και του πέταξα ένα από τα μαξιλάρια, δεν χρειάστηκε να του πω το γιατί, το πήρε και βύθισε μέσα το πρόσωπο του.

Τράβηξα πολύ λίγο τον πούτσο έξω και του έριξα κι άλλο λιπαντικό, αυτό θα είναι και το τελευταίο για να του το χώσω, σκέφτηκα.

Το σπρώξιμο αυτήν την φορά ήταν συνεχόμενο, χωρίς τίποτα το απότομο, όπως τα άλλα, έμπαινα στην κωλοτρυπίδα του σιγά αλλά σταθερά. Οι κραυγές του μικρού ακουγόταν συνεχόμενες και πνιχτές μέσα από το μαξιλάρι. Λίγο πριν τερματίσω ολόκληρο τον πούτσο μου μέσα του, του χάιδεψα το κωλομέρι και ταυτόχρονα με το σπρώξιμο, του έριξα ένα πολύ δυνατό κωλοσκάμπιλο. Αυτό έκανε τον Σάκη να σηκώσει το κεφάλι από το μαξιλάρι και να ακουστεί η κραυγή του μαζί με το παρακαλετό να σταματήσω λίγο «σταμάτα λίγο… λίγο… λίγο» «δεν μπαίνει άλλο, στον έχω χώσει όλο μέσα στον κώλο».

Στο άκουσμα ότι του το έχω χώσει όλο, ένιωσα το χέρι του, να μου χαϊδεύουν τα αρχίδια και με τα δάχτυλα του να διαπιστώνει ότι όντως ο πούτσος μου είναι όλος μέσα στην πρώην παρθένα κωλοτρυπίδα του. Γύρισε το κεφάλι όσο μπορούσε από την στάση που ήταν και με κοίταξε «τώρα είμαι το δικό σου πουτανάκι, γάμησε με όπως θέλεις, σκίσε μου τον κώλο, κάνε με να νιώσω πουτανάκι» έβγαλα τον πούτσο μου και τον γύρισα ανάσκελα, σηκώνοντας του τα πόδια ψηλά και ανοιχτά «έτσι με τα πόδια ψηλά θα νιώσεις το απόλυτο τσουλάκι γαμιόλα» πίεσα τα πόδια του πίσω για να σηκωθεί η τρυπά του στο ύψος της ψωλής μου. Η τρυπά του φαινόταν λίγο ανοιχτεί, ακούμπησα το πουτσοκέφαλο και έσπρωξα κατευθείαν μέσα του απότομα. Πήγε να με σταματήσει, αλλά του έχωσα ένα χαστούκι λέγοντας του «μη με σταματήσεις ξανά γαμιόλα, ακούς;» «συγνώμη…χτύπα με!!!» του έριξα μερικά χαστούκια και άρχισα να τον γαμάω όλο και πιο δυνατά. Ο Σάκης είχε χάσει κάθε έλεγχο στις κραυγές του, πλέον φώναζε σε κάθε κίνηση μου. Κάθε τόσο, του έριχνα χαστούκια που έτσι κι αλλιώς τα ζητούσε «βάρα με ξεφτίλισε με, το αξίζω η πουτάνα!» κόντευα να χύσω, αλλά ήθελα ακόμα να τον γαμήσω και στα όρθια. Ρώτησα κοιτώντας τον στα μάτια «νιώθεις πουτάνα;» «αποκλειστικά δική σου πουτάνα» την ώρα που το είπε τον έφτυσα στα μούτρα.

Αυτόματα άνοιξε το στόμα και τον έφτυσα μέσα. Βγήκα από μέσα του και τον τράβηξα πάνω, σπρώχνοντας τον προς τον τοίχο. Του λέω «Στήσου γαμιόλα εκεί», στήθηκε για μια ακόμα φορά σαν επαγγελματίας, που γαμιέται χρόνια. Το κωλαράκι του φαινόταν όνειρο.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210Του έχωσα τον πούτσο μου ακόμα μια φορά, ακόμα πιο εύκολα αυτή τη φορά, αν και ο Σάκης, ακόμα δεν είχε συνηθίσει τον πούτσο μου, αν έκρινα από τα βογκητά και τις κραυγές του κάθε φορά που τον έσπρωχνα. Επαναλάμβανε συχνά, «έτσι γάμησε με, μη σταματάς» κόντευα επικίνδυνα και δεν είχα άλλες αντιστάσεις να κρατηθώ, το στενό κωλαράκι του Σάκη, οι κραυγές του σε δευτερόλεπτα θα έχυνα. Τον αρπάζω από τα μαλλιά και τον τραβάω πίσω «που τα θέλεις γαμιόλα τα χύσια μου; στον κωλοτρυπίδα η στο στόμα;» «μη χύσεις, γάμησε με κι άλλο, σε παρακαλώ…κι άλλο κι άλλο…» του έριξα ένα γερο χαστούκι για να συνέρθει και ξανά ρώτησα «τα θέλεις στο κώλο η το στόμα γαμιόλα;» «χύσε με, χύσε μέσα στον κώλο μου»

Μαζί με μένα, άρχισε να χύνει κι ο Σάκης, εγώ του τα πετούσα μέσα στην κωλοτρυπίδα κι αυτός τα πετούσε στον τοίχο…

Χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου από μέσα του, τον σήκωσα και τον αγκάλιασα. «σου άρεσε» «ναι πολύ, αλλά θέλω κι άλλη φορά να με γαμήσεις, μη ξεχνάς, έγινα το πουτανάκι σου τώρα» «τώρα έγινε πουστράκι μου κανονικά» «ναι, αλλά πουτανάκι πουστράκι…»

Στο μεταξύ ο πούτσος μου είχε γλιστρήσει έξω από την κωλοτρυπίδα του και τα χύσια έτρεχαν ανάμεσα στα πόδια του. «θα γίνεις μεγάλο μεγάλο πουτανάκι εσύ» «ελπίζω πως ναι, αλλά δικό σου πουτανάκι».

Τα πρώτα δυο χρόνια τον πηδούσα αποκλειστικά εγώ, είχε εξελιχθεί πάρα πολύ, έξι χρόνια μετά τον πηδάω ακόμα, δεν άλλαξε πολύ, εκτός από την στενή κωλοτρυπίδα του. Κάποιες φορές τον πηδάμε μαζί με έναν φίλο, που μαζί μας πραγματοποίησε ακόμα ένα βίτσιο του, το ταυτόχρονο γαμήσι με δυο πούτσες μέσα στη κωλοτρυπίδα του. Ήταν η φορά που τον ξανά άκουσα να κραυγάζει από πόνο, αλλά να μην κάνει πίσω και να παρακαλάει να συνεχίσω να μπαίνω, έχοντας ήδη τον πούτσο του φίλου μου μέσα του!

Όσο αφορά την γκόμενα που είχε; Την έχει ακόμα…

Σχόλια  

#2 δημητρης 30-05-2014 23:20
Και γαμω το ξεσκισμααα
Παράθεση
#1 gianniss 16-02-2014 15:06
τελεια.....γουσ ταρω κ εγω να με παρεις με το φιλο σου!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!