Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΣτα 19 μου παρθένο αγοράκι μου άρεσαν οι βαρβάτοι άντρες, δεν είχα κάνει όμως τίποτα μέχρι τότε. Όταν πήγα στρατό, το είδα σαν ευκαιρία να βρω ένα βαρβάτο άντρα να πηδηχτώ σαν σκύλα. Στη μονάδα που παρουσιάστηκα μετά την ορκωμοσία μου, με έβαλαν αποθηκάριο στον ιματισμό της μονάδας.

Ένα απόγευμα που ήμουν μόνος στην αποθήκη ήρθε για να πάρει φόρμα εργασίας ο Πάνος, όπου ήταν ένας 35άρης γεροδεμένος μελαχρινός παίδαρος που με τρέλαινε με το που τον έβλεπα. Μπήκε μέσα και ζήτησε το νούμερο 45. Το βρήκα και του το έδωσα να το δοκιμάσει. Αυτός γδύθηκε, άνετος, κι έβαλε τη φόρμα. Εγώ τρελάθηκα, έτρεμα κυριολεκτικά από την καύλα βλέποντας αυτόν τον παίδαρο μισόγυμνο. Είχε και γαμώ τα κορμιά: τριχωτό στήθος, επίπεδη κοιλιά, δασύτριχα μπούτια και το λευκό σλιπάκι του φούσκωνε σαν μπαλόνι.

«Δεν μου πάει. Μήπως είναι λίγο μεγάλη;» με ρώτησε ο Πάνος.

Εγώ δεν κατάλαβα και μου είπε: «Καύλωσες πουστράκι με την πουτσάρα μου ε;»

Εγώ ντροπιάστηκα και συνειδητοποίησα ότι κοίταζα σαν χαμένος αυτόν τον μισόγυμνο παίδαρο. Τότε ο Πάνος ήρθε προς το μέρος μου, μου χάιδεψε το πρόσωπο και μου είπε: «Μη σε νοιάζει, γουστάρω να ξεσκίζω πουστράκια σαν και εσένα. Μόνο πάρ' τονε στο στόμα σου να καυλώσω για να σε ξεσκίσω».

Εγώ δεν απάντησα κι ο Πάνος συνέχισε: «Πέσε στα γόνατα και γλείψε μου τον πούτσο και τ' αρχίδια για να νιώσεις την καύλα μου».

Εγώ υπάκουσα και γονάτισα. Έφερα το πρόσωπο μου στα σκέλια του και μύρισα για πρώτη φορά αρσενικό καυλωμένο. Του κατέβασα το σλιπάκι και ελευθέρωσα τα ψωλαρχίδια του. Η πουτσάρα του στητή και σκληρή ξεπερνούσε τους 20 πόντους, αναδύοντας μια άγρια μυρωδιά, τα δε αρχίδια του κρέμονταν σαν ώριμα φρούτα γεμάτα χυμούς για ρουφήγματα. Άρπαξα τον πάσαλό του με το ένα μου χέρι και τον έφερα στα χείλη μου αφού τον μύρισα. Άρχισα να τον γλείφω μανιασμένα, ρουφώντας σαν τρελός τα μέλια του.

Ήταν κάτι το απίθανο η γεύση τους, το καλύτερο ρόφημα. Ύστερα ρούφηξα το παλαμάρι του στο στόμα μου, φτάνοντας μέχρι το λαιμό μου και μετά αργά τον τράβηξα έξω. Ύστερα του σήκωσα το παλαμάρι και άρχισα να του γλείφω τις αρχιδάρες του απολαμβάνοντας τη μυρωδιά τους. Αφού χόρτασα το γλείψιμο, ξαναρούφηξα τον πάσαλό του.

Ο Πάνος βογκούσε και φώναζε: «ρούφα με, ρούφα με, με πεθαίνεις, με τρελαίνεις. Τι στόμα είναι αυτό μάνα μου» και άνοιγε τις μπουτάρες του για να έχω καλύτερη πρόσβαση στα σκέλια του. Σε κάποια φάση, τον ακούω να ουρλιάζει «Χύνω, χύνω! Πεθαίνω μωρό μου, πεθαίνω από καύλα!Τι μου κάνεις, μωρό μου τι μου κάνεις!»

Και άρχισε να τρέμει σαν ψάρι έξω από το νερό. Εγώ τρελάθηκα από καύλα βλέποντας τον παίδαρο να τρέμει και να ουρλιάζει από καύλα, ενώ η ψωλάρα του άρχισε να εκτοξεύει σαν ρουκέτες το παχύ λευκό σπέρμα του κατευθείαν στο λαρύγγι μου και εγώ να το πίνω σαν γάργαρο νερό απολαμβάνοντας τη γεύση του. Αφού στράγγιξα την ψωλάρα του και ρούφηξα και την τελευταία σταγόνα σπέρματος, τον έβγαλα από το στόμα και κοίταξα τον Πάνο που ανάσαινε με δυσκολία και είχε ιδρώσει.

Σηκώθηκα και έκανα να φύγω αλλά αυτός με τράβηξε κοντά του και μου είπε: «Σ' ευχαριστώ, μου έκανες το καλύτερο τσιμπούκι, με πέθανες, με έλιωσες. Σου άρεσε η πούτσαρα μου;»

«Μου άρεσε, ήταν το καλύτερο παλούκι που έχω δει απάντησα και άρχισα να χαϊδεύω την πεσμένη ψωλάρα του».

Ο Πάνος βόγκηξε και μου είπε: Γλείψε με να καυλώσω πάλι και θα σου σκίσω το κωλαράκι, να ποτίσω το κωλάντερο σου ψωλόχυμα.

Εγώ καύλωσα και άρχισα να τον γλείφω στο λαιμό, ενώ του χαϊδεύω τα σκέλια. Ύστερα, άρχισα να χαϊδεύω και το υπόλοιπο κορμί του, τις πλατάρες του και τις μπουτάρες του. Μετά, καταπιάστηκα να ρουφήξω όλο τον ιδρώτα από το δασύτριχο κορμί του. Ήταν το κάτι άλλο! Ο αντρικός ιδρώτας είναι το καλύτερο αφροδισιακό. Αφού καθάρισα το δασύτριχο στήθος του, προσχώρησα στο στομάχι του. Εκεί συνάντησα τον αφαλό του και έχωσα μέσα τη γλώσσα μου.

Ο Πάνος βόγκηξε από καύλα. Μετά προσπέρασα τα αχαμνά του, χάιδεψα και ρούφηξα τις μπουτάρες του. Αφού χόρτασα γλείψιμο, κατέληξα στο καλύτερο και πιο γευστικό κομμάτι του αντρικού κορμιού: την ψωλάρα του και τις αρχιδάρες του. Ρούφηξα τα παλούκι του που είχε σηκωθεί και το κατάπια σα λουκάνικο.

Ο Πάνος βόγκηξε πάλι από καύλα: Φτάνει, μωρό μου, σήκω πάνω, γδύσου και πέσε στα γόνατα, να σου τον καρφώσω, να σε ξεσκίσω, να γλυκαθείς και εσύ.

Πράγματι, σηκώθηκα, κατέβασα το παντελόνι και το σλιπάκι μου, γονάτισα και τα κωλομέρια μου άνοιξαν διάπλατα προσμένοντας την άγρια εισβολή.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chatΟ Πάνος με έπιασε από τη μέση και ακουμπώντας το πουτσοκέφαλο του πάνω στην τρύπα μου, το έτριψε δυο – τρις φορές πάνω στην κωλότρυπά μου και μετά μου άνοιξε τα κωλομάγουλα, έσκυψε και έφτυσε μπόλικο σάλιο πάνω στην κωλότρυπά μου. Ύστερα έφτυσε μπόλικο σάλιο και στο πουτσοκέφαλό του και το ακούμπησε πάνω στην υγρή τρύπα μου. Με έπιασε από τους ώμους και έσπρωξε αργά. Το κεφάλι εισχώρησε μέσα μου και εγώ ούρλιαξα από τον πόνο, αβάσταχτο πόνο. Έκανα να τραβηχτώ, αλλά ο Πάνος με μια κίνηση με ακινητοποίησε και έσπρωξε τον πάσαλό του που μπήκε ολόκληρος μέσα μου αργά και βασανιστικά. Εγώ ούρλιαζα από τον πόνο, ένιωσα να με σφάζουν. Ο Πάνος αδιαφόρησε για τα ουρλιαχτά μου και συνέχισε να με σουβλίζει με το ξίφος του. Στην αρχή αργά αλλά στη συνέχεια με δύναμη και ένταση.

Εγώ πονούσα, πονούσα πολύ και σε κάποια φάση μετά από 20 λεπτά ο Πάνος ούρλιαξε: Χύνω, μωρό μου, χύνω! Και ένιωσα ένα καυτό υγρό να ποτίζει τα σπλάχνα μου. Αφού στράγγιξε τον πούτσο του, τραβήχτηκε και εγώ ένιωσα να ανασαίνω από τον πόνο. Όταν τον κοίταξα, είδα ότι είχε ματώσει ο πούτσος του. Ο Πάνος μου είπε: παρθενάκι ήσουν γι' αυτό με καύλωσες τόσο. Μη φοβάσαι, μωρό μου, πήγαινε να πλυθείς καλά και να βάλεις κρέμα, σε μια-δυο μέρες θα σου έχει περάσει ο πόνος, μη φοβάσαι.

Και παίρνοντας το σλιπάκι μου καθάρισε τον πούτσο του και μου το έδωσε ενθύμιο για να θυμάμαι την πουτσάρα που με ξεκώλιασε.

Εγώ ντύθηκα, πήρα το σλιπάκι μου και το πήγα στο θάλαμο και έκανα μπάνιο. Έβαλα κρέμα στην τρύπα μου που πονούσε πολύ, πάρα πολύ. Κοιμήθηκα μπρούμυτα γιατί πονούσα. Την άλλη μέρα με πονούσε λίγο λιγότερο. Έκανε πολλές μέρες να φύγει ο πόνος.

Σχόλια  

#7 ojewubekujaaj 18-03-2019 12:30
Amoxicillin 500 Mg: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#6 atamejutcx 18-03-2019 12:00
Amoxicillin Without Prescription: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Buy Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#5 eyiyegeeyirqi 18-03-2019 05:52
Buy Amoxicillin: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin No Prescription http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#4 apijevuamen 18-03-2019 05:41
Amoxil: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#3 Justina 15-05-2017 22:58
Loving the info on this site, you have done great job on the articles.


Look at my web-site ... pain in toe (http://Hilariousevasio03.Hazblog.com/: http://Hilariousevasio03.Hazblog.com/)
Παράθεση
#2 www.gayworld.gr 07-02-2014 12:49
Περιμένουμε την δική σου πρωτότυπη ιστορία για δημοσίευση!!!
Παράθεση
#1 κωστας12345 06-02-2014 20:46
oles tis istories xinoyn prota kai meta gamane.
eleos ..............! !! prototipiste epiyeloys!!!!!!!!!
oloi tin idia tsonta blepete?
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!