Το κουδούνι χτύπησε. Ήμουν σίγουρος πως ήταν ο Μάκης. Πήγα βιαστικά στην πόρτα κι άνοιξα έτοιμος να τον μαλώσω για την αργοπορία του. Μπήκε μέσα σχεδόν τρέχοντας.

Γκέι γραμμή γνωριμιών 9091921210 #gayhellas gay hellas gay greece chat«Που ήσουνα βρε μαλάκα;», τον άρχισα. «Μισή ώρα σε περιμένω κι εσύ μ' έχεις γραμμένο». Ο Μάκης κάθισε σε μια πολυθρόνα. «Γάμα μας μωρέ μαλάκα με την γρίνια σου. Αν πάθαινες ότι έπαθα πριν λίγο εγώ θα καταλάβαινες». Ήταν εμφανέστατη η ταραχή του. Τον ρώτησα τι του συνέβη. Έβγαλε από την τσέπη του ένα τσιγάρο και το άναψε. Τράβηξε μερικές βαθιές ρουφηξιές και με κοίταξε στα μάτια. «Τι μουνί ήταν αυτό ρε πούστη μου. Με ξεζούμισε. Σταγόνα ψωλόχυμα δεν μου άφησε». Τον κοίταξα ειρωνικά. Ήμουν σίγουρος πως ήταν άλλη μια από τις τόσες δικαιολογίες που αράδιαζε κάθε φορά που έκανε μια μαλακία. Τον άφησα να μου λέει για μια σούπερ γκόμενα που τράκαρε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας μου και πως με την πρώτη ματιά του τα έριξε. Πως κάπου μεταξύ τρίτου και τετάρτου ορόφου πάτησε το stop και αφού τον έδυσε, γδύθηκε κι αυτή, και σχεδόν τον παρακαλούσε να την πάρει.

Η περιγραφή βέβαια της γκόμενας ταίριαζε με τη Νίτσα, μια παντρεμένη τριαντάρα που έμενε στο ρετιρέ. Αλλά μάλλον ήταν σύμπτωση... Του είπα ευθέως ότι έλεγε ψέματα. Εκείνος σηκώθηκε εκνευρισμένος και μπήκε στο μπάνιο.

«Ασ' τις μαλακίες Μάκη», του φώναξα για να με ακούσει. «Εγώ με τη Νίτσα όχι μόνο βρεθήκαμε στο ασανσέρ, αλλά μια φορά κλειστήκαμε μέσα και η γυναίκα ήτανε άψογη. Δεν με προκάλεσε ούτε καν με το βλέμμα της, ενώ εσένα έτσι όπως τα λες μάλλον σε βίασε». Η αντίδραση του Μάκη ομολογουμένως ήταν απρόσμενη. Με κατεβασμένα τα παντελόνια επέστρεψε με μικρά βηματάκια στο σαλόνι. Ήταν οργισμένος. Ο πούτσος του μισοκαυλωμένος και με το πουτσοκέφαλο ακάλυπτο και γυαλιστερό ανεβοκατέβαινε σε κάθε του βήμα. «Ορίστε ρε μαλάκα, είπε δείχνοντάς μου την ψωλή του. Ορίστε, κοίτα και μόνος σου ο σούπερ εραστής που τα ξέρεις όλα. Αυτά εδώ τι είναι; Έχεις ξαναδεί μουνοχύματα; Δεν τα παλιοπούστη για να μη νομίζεις πως είσαι ο μοναδικός γαμιάς του πλανήτη». Έμεινα ακίνητος να κοιτάω το παλούκι του που λαμποκοπούσε από τα υγρά που ήταν απλωμένα στο ευαίσθητο κατακόκκινο δερματάκι του πουτσοκέφαλου του.

Αν και το παιχνίδι γινόταν επικίνδυνο δεν μπόρεσα να αποφύγω τον πειρασμό. Γονάτισα και πλησίασα την ερωτική περιοχή του Μάκη στη μύτη μου. Πήρα μια βαθιά ανάσα. Τα πνευμόνια μου γέμισαν μ' ένα μεθυστικό κοκτέιλ από ψωλόχυμα και μουνόχυμα. Σήκωσα ένα χέρι μου και τα δάχτυλά μου τυλίχτηκαν γύρω από το μαλακό κορμό του πούτσου του. Ο Μάκης δεν έφερε καμία αντίσταση. Η γλώσσα μου άγγιξε τη γεμάτη χυμούς κορυφή του πούτσου του. Μάζεψα μερικές από τις σταγόνες που ήταν απλωμένες πάνω του και τις έβαλα δισταχτικά στο στόμα μου. Ήτα η πρώτη φορά που γευόμουν αυτό το υπέροχο μίγμα. Το παλούκι του Μάκη άρχισε σιγά σιγά να μεγαλώνει και να ορθώνεται. Το κορμί μου είχε ερεθιστεί αφάνταστα.

Δεν μπορούσα να αντισταθώ άλλο. Τύλιξα τα χείλη μου γύρω από το πρησμένο πουτσοκέφαλό του Μάκη και το έσφιξα με δύναμη. Ένας αναστεναγμός βγήκε από τα στήθια του. Πήρα θάρρος, η γλώσσα μου βρήκε τη μικροσκοπική του τρυπούλα και άρχισε να την πιέζει. Το κοντάρι του έγινε σκληρό σαν πέτρα. Εκατοντάδες μικρές και μεγάλες φλεβίτσες φάνηκαν ανάγλυφες σ' ολόκληρο το μήκος του. Το κεφάλι μου άρχισε να κουνιέται μπρος πίσω. Σε κάθε βύθισμα το καυλί του έμπαινε ολόκληρο μέσα μου ενώ τ' αρχίδια του πιέζονταν πάνω στα φλογισμένα μου χείλη.

Ένιωθα τον πούτσο του να γεμίζει ολόκληρο το στόμα μου. Το χέρι μου τυλίχτηκε γύρω από τη μέση του και στη συνέχεια άρχισε να γλιστράει αργά αργά προς τα κάτω. Τα δάχτυλά μου μπήκαν ανάμεσα στα κωλομάγουλά του και διέσχισαν ολόκληρο το μήκος της χαράδρας του. Έβγαλε ένα βογκητό όταν ένα μου δάχτυλο ακούμπησε στο κέντρο της ελαστικής του κωλοτρυπίδας. Πίεσα με δύναμη την τρυπούλα του ώσπου το δάχτυλό μου γλίστρησε μέσα του. Αισθανόμουν το καυτό του έντερο να σφίγγει το δάχτυλό μου και το ρουφάει στο εσωτερικό του.

Ο Μάκης είχε καυλώσει υπερβολικά από το τσιμπούκι και από το κωλοδάχτυλο που του έβαλα. Άρπαξε με τα δύο του χέρια το κεφάλι μου, κάρφωσε τον πούτσο του στο στόμα μου και άρχισε να το κινεί μπρος πίσω ουρλιάζοντας από καύλα. «Φάτον παλιουστάκι. Κατάπιε την ψωλάρα μου. Φτιάξε μου το ψωλόχυμά μου για να το αδειάσω μέσα σου. Θα το ρουφήξεις παλιοκαρίολη;»

Τα λόγια του με ερέθισαν ακόμα περισσότερο. Έσφιξα με δύναμη τα χείλια μου φυλακίζοντας μέσα τους το καυτό του παλούκι. Το δάχτυλό μου είχε πλέον εξαφανιστεί ολόκληρο στο βάθος της μικροσκοπικής τρυπούλας του.

Τ' αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη πάνω στο πιγούνι μου ενώ τα γόνατά του άρχισαν να τρέμουν.

«Χύνω πουστράκι μου, αδειάζω. Τι τσιμπούκι μου κάνεις... παρ' τα, πιες τα... όλα δικά σου!»

Το ψωλοχυμά του τινάχτηκε με δύναμη και σκορπίστηκε στο βάθος του λάρυγγά μου. Με δυσκολία ανάσαινα, ενώ τα χύσια του λίγο έλειψαν να με πνίξουν. Είχε αδειάσει όλο του το φορτίο και ξάπλωσε κατάκοπος στο πάτωμα. Χώθηκα ανάμεσα στα μπούτια του και άρχισα να καθαρίζω με τη γλώσσα μου το πρησμένο του πουτσοκέφαλο. Την ίδια στιγμή το δάχτυλό μου ξανάμπαινε μέσα στο ήδη ερεθισμένο κωλαράκι του. Ο πούτσος μου είχε ερεθιστεί τόσο που λίγο ακόμα και θα έχυνα πάνω στα ρούχα μου. Σύντομα έμεινα γυμνός. Έσπρωξα το κορμί του Μάκη στο πλάι και ξάπλωσα πίσω του. Έπιασα το καυλί μου από τη βάση και οδήγησα το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο στη τρυπούλα που λίγο πριν μπαινόβγαινε το δάχτυλό μου. Δεν δυσκολεύτηκα να μπω μέσα. Τ' αρχίδια μου χτυπούσαν με δύναμη πάνω στα κωλομάγουλά του ενώ η άκρη του πούτσου μου πίεζε τον πάτο της σπηλιάς του. Ένας χείμαρρος από καυτά χύσια τινάχτηκε μέσα στο ζεματιστό του κωλαράκι.

Βογκούσαμε σαν λαβωμένα θηρία. Μείναμε ακίνητοι σ' αυτή τη στάση για πολλή ώρα. Αισθάνθηκα το παλούκι μου να ζαρώνει και να γλιστράει από το βάθος της τρύπας του. Ξαφνικά πεταχτήκαμε όρθιοι. Τρέξαμε στο μπάνιο. Είχαμε αργήσει στο ραντεβού μας. Δύο γκόμενες μας περίμεναν στη γωνιακή καφετέρια. Κάποια στιγμή είδα τον πούτσο του Μάκη να ζωντανεύει.

«Τι λες ρε Μάκη; Οι γκόμενες δεν πάνε να γαμηθούνε... » Ο Μάκης γέλασε.

«Συμφωνώ», είπε. «Να πάνε να γαμηθούνε, αλλά όχι μ' εμάς». Ξέσπασα σε γέλια. Μου 'κλείσε το στόμα μ' ένα ζεστό φιλί.

9091929214 γνωρίσε κορίτσια τηλεφωνική γραμμή για όλους!

Σχόλια  

#1 iravyerosohin 05-04-2019 10:05
Amoxicillin Without Prescription: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin zny.yhqy.gaywor ld.gr.qyx.kj http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!