Ήταν Παρασκευή βράδυ. Ένας φίλος μου είχε τα γενέθλιά του και με κάλεσε να πάω σπίτι του να το γιορτάσουμε όλοι μαζί παρέα. Έφτασα στην οδό που μου είπε στο Παγκράτι. Χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκα στον τρίτο όροφο χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε. Εκεί ήταν και ο γκόμενος του. Πραγματικός άντρας! Γύρω στα 45 190 ύψος, γυμνασμένο σώμα και εντελώς αρρενωπός. Παραγγείλαμε κάτι να φάμε και καθώς περιμέναμε να έρθει η παραγγελιά σκεφτόμασταν τι να κάναμε το βράδυ.

Τελικά αποφασίσαμε να κάτσουμε σπίτι και δούμε ταινία. Επιλέξαμε ένα θρίλερ. Αφού φάγαμε και ήπιαμε τα αναψυκτικά μας βάλανε την ταινία. Στη αρχή ενώ όλα παίζαμε κανονικά ξαφνικά κόλλησε το DVD. Για μισή ώρα προσπαθούσαμε να μάθουμε τι είχε το DVD και δεν παίζει. Μετά αφού δεν τα καταφέραμε να πάρει μπρος το DVD αποφασίσαμε να το δούμε το έργο από το youtube στην τηλεόραση. Η ποιότητα ήταν τόσο χάλια που εγκαταλείψαμε σύντομα την ιδέα να δούμε την ταινία στο YouTube. Στο μεταξύ είχε ήδη περάσει μια ώρα και άρχισα να βαριέμαι. Τότε τους είπα ότι σε πέντε λεπτά θα την κάνω. Είχα πέντε λεπτά να σκεφτώ τι θα μπορούσα να κάνω μια Παρασκευή βράδυ στις δύο η ώρα. Από όλες τις εναλλακτικές που είχα επέλεξαν να πάω στην σάουνα στο Μοναστηράκι και τελικά αποδείχτηκε ότι είχα κάνει τη σωστή επιλογή αν κρίνω εκ των υστέρων.
Στις 2.30 ήμουν στη σάουνα. Χτύπησα το κουδούνι και άνοιξε η πόρτα. Μπήκα και κατευθύνθηκα προς την ρεσεψιόν. Αφού πλήρωσα να προχωρήσω μπροστά ντουλαπάκια που βρίσκονται στο πάνω όροφο. Εκείνη την ώρα ένας ντυνόταν για να φύγει. Η τεράστια ψωλή του ήταν γύρω στα 17εκ ξέκαυλωτη και την επιδείκνυε με καμάρι για αυτό και περιφερόταν πάνω από πέντε λεπτά στα ντουλαπάκια τριγύρω ώστε να τον δουν όλοι όσοι περνάνε από εκεί. Αλήθεια κολάστηκα με το θέαμα που είδα. Πολύ θα ήθελα να γλείψω αυτό το τεράστιο καυλί. Όμως δυστυχώς εκείνη την ώρα ο νεαρός έφευγε και έτσι έμεινα με την καύλα στο μυαλό μου.
Μακάρι να έχει και άλλο κόσμο στους υπόλοιπους ορόφους σκέφτηκα. Δεδομένου ότι ήταν Παρασκευή και είχε πάει αργά περίμενα ότι η Σάουνα θα ήταν σχεδόν άδεια. Ανέβηκα στον πάνω όροφο που είναι το τζακούσι και οι δύο σάουνες. Δεν είχε κόσμο και έτσι κατευθύνθηκα προς το χαμάμ. Άνοιξα την πόρτα μπήκα μέσα και αμέσως πήγα και κάθισα σε μια γωνιά. Μετά από δύο λεπτά τα μάτια μου άρχισαν να συνηθίζουν στον ατμό και εγώ μπορούσα πια να δω καθαρά. Απέναντι ακριβώς ήταν δύο άτομα. Ένας στημένος στα 4 και άλλος ένας από πίσω του. Σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω πιο κοντά για να βλέπω καλύτερα. Έτσι πήρα την πετσέτα μου και διακριτικά κάθισα ένα μέτρο πιο δεξιά. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι τελικά υπήρχε και ένα τρίτο άτομο που έδινε πίπα σε αυτόν που ήταν στα 4. Σαν πραγματική σκηνή από τσόντα. Παρακολουθούσα για αρκετή ώρα και ο πούτσος μου άρχισε να θεριεύει. Ήθελε κι αυτός να μπει στο παιχνίδι. Ήταν όμως αργά ο γαμιάς εκείνη τη στιγμή είχε χύσει και έφυγε αυτός που έδινε πίπα έχυσε και οι κραυγές του αντιλαλούσαν στο χαμάμ. Αμέσως μετά έφυγε κι αυτός.

Ο παθητικός έκατσε λίγο εκεί. Μάλλον ήθελε να ξεκουραστεί. Δεν άργησε να με δει διακριτικά άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου. Δεν ήταν καθόλου άσχημος. Γύρω στα 30 λεπτός με μια τεράστια ψωλή που σε έκανε να νιώθεις κόμπλεξ. Σαφώς μικρότερη από την ψωλή του πρώτου αλλά οι 17 μου πόντοι φαινόντουσαν λίγοι μπροστά στο δικό του παλαμάρι.

Όταν πλησίασε αρκετά. Μου μίλησε.

  • Γεια σου τι κάνεις;

  • Καλά εσύ; του απάντησα.

  • Καλά. Εδώ είπα να ξεκουραστώ λίγο. Σε είδα που μας κοιτούσες και αυτό με έκανε να καυλώνω περισσότερο. Με λένε Αργύρη. Εσένα;

  • 090 γκέι τηλεφωνική γραμμήΑντώνης. Χάρηκα. Να ξέρεις ότι κι εγώ όσο σας κοιτούσα καύλωνα. Και τώρα καυλωμένος είμαι. Του είπα.

  • Θες να πάμε πίσω στο ντους;

  • Πάμε του είπα. (ξέχασα να σας πω ότι μέσα στο χαμάμ στο πίσω μέρος υπάρχει ένα διακριτικό ντους)

Τον ακολούθησα στο ντους. Άφησε την πετσέτα του στο τοιχάκι όπως κι εγώ και μπήκε κάτω από το νερό. Τον ακολούθησα. Με το νερό να τρέχει επάνω μας και τα σώματά μας να τρίβονται μεταξύ τους άρχισα να τον χαϊδεύω. Τον χάιδεψα στον κώλο και μου είπε «Μαζί σου θέλω να κάνω ενεργητικό». Ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου πει. Έσκυψα αμέσως και πήρα το καυλί του στο στόμα μου. Όταν καύλωσε εντελώς με σήκωσε και με έστησε στον τοίχο. Μου είπε να τουρλώσω το κωλαράκι μου και άρχισε να γλείφει την σούφρα μου. Μου έβαλε με τη μία δύο δάχτυλα μα εγώ ήμουνα τόσο καυλωμένος που άνοιξα με τη μία.

  • Πάρε το προφυλακτικό που είναι δίπλα από την πετσέτα μου. Του είπα.

Αμέσως το πήρε και το φόρεσε. Με μια απότομη κίνηση μπήκε μέσα μου και άρχισε να με πηδάει ανελέητα. Σαν παθητικός ήταν εξίσου καλό πουτανάκι αλλά και σαν γαμιάς δεν ήταν καθόλου άσχημος! Αλλάζαμε στάσεις συνεχώς. Και μετά από λίγο βγήκαμε έξω από τα ντους. Εκεί κατάλαβα ότι κάποιος μας κοιτάει και παίζει με την ψωλή του. Ήταν ένας 45άρης λίγο ασχημούλης. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κάνω φάση μαζί του.

Αφού δεν μας ενοχλούσε συνεχίσαμε να πηδιόμαστε και αυτός μπορούσε να κοιτάει...

Η ώρα περνούσε κι εγώ είχα στηθεί προς τον τοίχο ενώ το πουτανάκι-γαμιάς ήταν από πίσω μου και σφυρηλατούσε με δύναμη την σούφρα μου όταν ένιωσα ξαφνικά το μισοκαυλωμένο πέος μου να ζεσταίνεται. Σκύβω κάτω και τι να δω; Ο 45άρης με την ψωλή μου στο στόμα του! Στην αρχή νευρίασα αλλά έπαιρνε τόσο τέλειο τσιμπούκι που δεν μπορούσα να αντισταθώ. Αφέθηκα να απολαύσω τη στιγμή.

Η κινήσεις του γαμιά έγιναν πιο έντονες και ρυθμικές ένδειξη ότι θα έχυνε σύντομα. Η ψωλή μου κόντευε να εκραγεί στο στόμα του 45άρη κι εγώ άρχισα να φωνάζω από την καύλα.

- Θα χύσω... είπα για να με ακούσει και να βγάλει την ψωλή μου από το στόμα του. Αυτός όμως συνέχισε όλο και πιο έντονα μέχρι που άδειασα το καυτό μου σπέρμα στο λαρύγγι του.

Δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη. Τα ρούφηξε με μιας όλα.

Αργύρης που συνέχισε να με γαμάει έντονα ακόμα και την ώρα που έχυνα μου ψιθύρισε στ' αυτί ετοιμάσου να τα πάρεις... Ακούγοντας αυτό τραβήχτηκα και έσκυψα. Αυτός άρχισε να την παίζει. Εγώ και ο 45άρης γλείφαμε την τεράστια ψωλή του από δεξιά και αριστερά μέχρι που και αυτός μέσα σε κραυγές ηδονής πέταξε τα καυτά του χύσια στη μούρη μας. Ο 45άρης όταν είδε τα χύσια να φεύγουν έβαλε το στόμα του στο κεφάλι της ψωλής για να τα πάρει όλα.

Κάποια από αυτά πήγαν στο πρόσωπό μου. Αμέσως μόλις σταμάτησε να χύνει ο Αργύρης έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει το πρόσωπο.

Μετά μπήκαμε και οι τρις στο ντους και ετοιμαστήκαμε.

Απ' ότι κατάλαβα οι άλλοι δύο έφυγαν μετά από αυτή τη φάση. Εγώ όμως προτίμησα να μείνω λίγο ακόμα γνωρίζοντας ότι η σάουνα κλείνει στις 6 και η ώρα ήταν ακόμα 4! Και πράγματικά δεν μετάνιωσα που έμεινα εκεί.

Φυσικά όμως αυτή είναι μια άλλη ιστορία που ελπίζω να βρω σύντομα χρόνο να την στείλω στο gayworld.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!