Επιτέλους και πάλι Παρασκευή. Ο Μάριος θα έφευγε νωρίς από τη δουλειά για να περάσει από το σπίτι μου. Όπως κάθε Παρασκευή ετοιμάστηκα και τον περίμενα. Στις έξι η ώρα ακριβώς χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα την πόρτα. Ο Μάριος με περίμενε με κάποια πρόχειρα ψώνια έξω από το διαμέρισμα. Του είπα να περάσει. Τον αγκάλιασα και τον φίλησα στο στόμα.

Η γυναίκα του ήξερε ότι θα πάει γυμναστήριο. Αυτό ήταν το γνωστό παραμύθι της Παρασκευής. Όχι πως ήταν ολότελα παραμύθι αλλά για κάποιες ώρες της ημέρας ήταν στο σπίτι μου και μου ξέσκιζε την κωλοτρυπίδα. Μετά πήγαινε γυμναστήριο και μετά στο σπίτι και τα παιδιά του.

Ο Μάριος ήταν ένας 40άρης άντρας από αυτός που δεν έχουν ανάγκη να επιβεβαιώνουν καθημερινά τον ανδρισμό τους. Γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια τυχαία σε μια παρτούζα κάποιου κοινού γνωστού και από τότε δέσαμε. Κρατήσαμε επαφή και σιγά σιγά ερχόμασταν πιο κοντά. Στην αρχή δεν υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας κάτι που χτίστηκε σιγά σιγά και με χρόνο. Τι πρώτες φορές συναντιόμασταν μια φορά τον μήνα και πάντα όποτε ήθελε αυτός. Με τον καιρό όμως το σταθεροποιήσαμε στις Παρασκευές κάτι που βόλευε και τους δύο μας.

Μπήκε στο σπίτι και για άλλη μια φορά έβγαλε το κοστούμι στο σαλόνι και το άφησε στον καλόγηρο και μπήκε στο μπάνιο. Τελείωσα με το πλύσιμο των πιάτων και αυτός δεν είχε ακόμα βγει από το μπάνιο.

Προχώρησα, άνοιξα την πόρτα, πέταξα ότι είχα επάνω μου και μπήκα κι εγώ μαζί του. Με είδε και ενθουσιάστηκε. Δεν το είχαμε ξανακάνει στο μπάνιο. Τον αγκάλιασα και άρχισα να του χαϊδεύω την πλάτη και τον φιλούσα στον λαιμό. Ο Μάριος πέρασε τα χέρια του γύρω μου και άρπαξε με μανία τα κωλομέρια. Το νερό έρεε ασταμάτητα στα σώματά μας και το μεσαίο του δάχτυλο ήθελε να παραβιάσει την στενή μου τρύπα. Με γύρισε ανάποδα και άρχισε να μου βάζει το πρώτο δάχτυλο. Μετά αφού μπήκε και άνοιξα λίγο έβαλε τον αντίχειρα που είναι πιο χοντρός. Πόνεσα αλλά για πολύ λίγο. Ο Μάριος είχε τον τρόπο να με κάνει να ανοίγω αργά και σταθερά με λίγο πόνο κάθε φορά. Η ψωλή του ήταν μια 18άρα μπάρα και ήταν αρκετά χοντρή. Του άρεσε να πηδάει το κωλαράκι μου γιατί η τρύπα μου ήταν στενή σε αντίθεση με το μουνί της γυναίκας του που είχε ανοίξει διάπλατα. Μετά τον αντίχειρα έβαλε δύο δάχτυλα μαζί. Πάλι πόνεσα αλλά λίγο. Δεν ήθελα να τελειώσουμε τόσο απλά. Τραβηχθηκα και γύρισα προς το μέρος του. Έσκυψα και του πήρα το καυλί στο στόμα. Τα μεγάλα κρεμαστά του αρχίδια φαινόντουσαν αρκετά πρησμένα έτοιμα να μου ρίξουν όλα τους τα χύσια στο στόμα όπως άρεσε στον Μάριο. Η ψωλή του είχε γίνει πέτρα και δεν άργησε να εκτοξεύσει τα χύσια του στο λαρύγγι μου που ήταν διψασμένο για μια ολόκληρη βδομάδα. Βγήκαμε και σκουπιστήκαμε. Πήγαμε στο σαλόνι και ξαπλώσαμε στον καναπέ αγκαλιασμένοι.

Χαζεύαμε στην τηλεόραση και όταν ήταν πάλι έτοιμος άρχισε να με φιλάει. Είχα καβλώσει πολύ. Η κωλοτρυπίδα μου ήταν έτοιμη εδώ και ώρα να υποδεχτεί το χοντρό καυλί του Μάριου. Ανέβηκα επάνω στο καυλί του που μπήκε μέσα μου αργά και σταθερά. Στη συνέχεια άρχισα να ανεβοκατεβάζω το σώμα μου επάνω στην ψωλή του που λειτουργούσε σαν ένα τεράστιο σουβλί. Κάθε φορά ένιωθα να μου χτυπάει τον πάτο. Ρίγος ηδονής διαπερνούσε τα σώματά μας. Άρπαξε το καυλί μου και άρχισε να το παίζει. Δεν άντεξα και έχυσα πρώτος. Τα χύσια μου σκορπίστηκαν στο στήθος του. Τα πήρε με τα δάχτυλά του και μου τα έδωσε στο στόμα. Πριν προλάβω να τα πάρω όλα κατάλαβα ότι κόντευε να τελειώσει. Έτσι τραβήχτηκα και πήρα το καυλί του στο στόμα. Δεν είχα κάνει λάθος. Σε λίγο μου άδειασε το καυτό του ψωλόχυμα στο λαρύγγι.

Ξαπλώσαμε για λίγο ακόμα. Μετά πήγε για μπάνιο. Ετοιμάστηκε και έφυγε για το γυμναστήριο.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να περιμένω μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!